Depilator braun skin i expert ipl
Moderator: verysweetcherry-
Justys15103
- Mokra Włoszka
Depilator braun skin i expert ipl
Hej czy któraś z Was używała domowego depilatora ipl ? Działa ? Polecacie ? Jak efekty ?
Mam od półtora miesiąca, widzę efekty, ale niestety z każdym użyciem coraz bardziej parzy skórę. Pierwszą depilację robiłam na poziomie 3 i nic nie bolało, teraz robię na 1 i muszę robić przerwę między partiami ciała, bo tak się grzeje. Zastanawiam się czy go zwrócić. Podobnie miałam z Lumeą i po kilku reklamacjach oddali mi pieniądze
Mam phillips lumea - działa, ale nie jest tak, że wszystkie włoski ci usunie. Faktycznie jest ich mniej plackami, ale i tak trzeba się podgolić regularnie.
Mi to wystarcza i na okres letni uważam, że fajna sprawa. Jak wspomniałam mam z Philips- na temat innych firm się nie wypowiem.
Ps. Nie będę ci ściemniała mimo posiadania kolejnego gadżetu najważniejsza jest regularność. Jest apka, ale czas trzeba wygospodarować regularny jak zalecq producent - tylko wtedy widać efekty
Jeśli chodzi o Lumee nigdy nie czułam poparzeń. Nakładałam też zawsze okulary żeby chronić wzrok.
Mi to wystarcza i na okres letni uważam, że fajna sprawa. Jak wspomniałam mam z Philips- na temat innych firm się nie wypowiem.
Ps. Nie będę ci ściemniała mimo posiadania kolejnego gadżetu najważniejsza jest regularność. Jest apka, ale czas trzeba wygospodarować regularny jak zalecq producent - tylko wtedy widać efekty
Jeśli chodzi o Lumee nigdy nie czułam poparzeń. Nakładałam też zawsze okulary żeby chronić wzrok.
- Załączniki
-
- fw_1749225552663.jpg (61.88 KiB) Przejrzano 195 razy
Szanuj się.