Start
Mój profil

Fitedo - nowa apka od Kota, Ihnatowicz i spolki

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
mb333
RoyalBaby

Fitedo - nowa apka od Kota, Ihnatowicz i spolki

Post autor: mb333 »

Kupil ktos dostep do tej apki? Jakie pierwsze wrazenia? Myslalam o zakupie, ale poki co nie jest dostepna za granica...
Fifarafa123

Post autor: Fifarafa123 »

mb333 pisze: pt cze 06, 2025 8:59 am Kupil ktos dostep do tej apki? Jakie pierwsze wrazenia? Myslalam o zakupie, ale poki co nie jest dostepna za granica...
Myślałam, że wykupujesz dostęp i masz wszystko pod ręką.. A tu treningi dodatkowo płatne, konsultacje dodatkowo płatne..
Kot jak Kot, Paulina to dla mnie antyreklama tego projektu. Bardziej celebrytka niż dietetyk, zresztą zobaczcie jej połączenia biznesowe w necie - Bohosiewicze, mąż.. xd Dodatkowo nieprzychylnie wypowiada się o gotowych dietach , z ktorych dotychczas żyła. Zasięgi ma mega i jest pod tym względem top na IG więc każdy chce z nią podejmować współpracę, była jedną z pierwszych na IG i zbudowała ogromną społeczność, za to szacun.
Awatar użytkownika
Werciaaaa
Srebrna Kropeczka

Post autor: Werciaaaa »

Moim zdaniem cena jest zaporowa, ja stosuję Fitatu i jestem zadowolona. Chociaż po głowie chodził mi zakup tej aplikacji.
Anettt
Szarlotta

Post autor: Anettt »

Ja chyba się skuszę. Ale na tą opcję basic, bez treningów. Jestem ciekawa przepisów i tego dopasowania. Przy wykupieniu na 6 miesięcy wychodzi cena 55 zł, więc to całkiem spoko jak dla mnie. Lubie diety od Kota, mam nadzieję, że to będzie podobny poziom
Fifarafa123

Anettt pisze: pt cze 06, 2025 1:00 pm Ja chyba się skuszę. Ale na tą opcję basic, bez treningów. Jestem ciekawa przepisów i tego dopasowania. Przy wykupieniu na 6 miesięcy wychodzi cena 55 zł, więc to całkiem spoko jak dla mnie. Lubie diety od Kota, mam nadzieję, że to będzie podobny poziom
Zniżka jest tylko na pierwszy miesiąc
Anettt
Szarlotta

Fifarafa123 pisze: pt cze 06, 2025 1:11 pm Zniżka jest tylko na pierwszy miesiąc
Też tak myślałam i tak było mówione. Ale kod z newslettera obniża całość o 30%. Ten 20% z postów też 👍🏻
Fifarafa123

Anettt pisze: pt cze 06, 2025 1:18 pm Też tak myślałam i tak było mówione. Ale kod z newslettera obniża całość o 30%. Ten 20% z postów też 👍🏻
Pisali, że na miesiąc, ale ok :)
Generalnie ludzie, którzy wykupili piszą na IG albo, że żałują, albo że są problemy techniczne. Krytyczne komentarze znikają :) Miała być petarda, jest niewypał. Celebs żądni $$$
Anettt
Szarlotta

Fifarafa123 pisze: pt cze 06, 2025 4:36 pm Pisali, że na miesiąc, ale ok :)
Generalnie ludzie, którzy wykupili piszą na IG albo, że żałują, albo że są problemy techniczne. Krytyczne komentarze znikają :) Miała być petarda, jest niewypał. Celebs żądni $$$
Ostatecznie kupiłam na 3 miesiące na próbę. Póki co wszystko wygląda spoko, zobaczymy jakie będą diety i dalsza współpraca 🤷🏻‍♀️ Na pewno dużo zależy od tego jakie kto ma oczekiwania.
Ameliaamelka

Post autor: Ameliaamelka »

Paulinę ponosi xd akademia zdrowej kobiety 1000 zł xd apka kilka stów. Prywatne porady tylko dla gwiazd.
mb333
RoyalBaby

Post autor: mb333 »

Fifarafa123 pisze: pt cze 06, 2025 4:36 pm
Generalnie ludzie, którzy wykupili piszą na IG albo, że żałują, albo że są problemy techniczne.
Ooo.. a co dokladnie nie dziala? Widzialam tylko, ze ludzie narzekaja, ze musza czekac tydzien na diete, a nie bylo o tym mowy wczesniej
impaulinag
Skarpeta Rakieta

Post autor: impaulinag »

Super że powstał ten wątek tutaj - też się zastanawiałam nad wykupieniem dostępu do aplikacji ale po przeczytaniu Waszych opinii mam trochę wątpliwości 😏
XD
Fifarafa123

impaulinag pisze: sob cze 07, 2025 11:24 pm Super że powstał ten wątek tutaj - też się zastanawiałam nad wykupieniem dostępu do aplikacji ale po przeczytaniu Waszych opinii mam trochę wątpliwości 😏
Ale drama się zrobiła na linii Wrzosek - DNŻ xdd
Awatar użytkownika
hkjhj
LouiBag

Post autor: hkjhj »

Teraz przeczytałam, że za tą aplikacją stoi mąż Mai Bohosiewicz. On jest też właścicielem Health Labs, firmy sprzedającej suplementy i tak mocno reklamowanej przez influencerów. Podejrzewam, że to on dał najwięcej kasy na tę aplikację. Pewnie zaraz wejdzie jakiś merge Health Labs i Fitedo, żeby interes się kręcił.
joemsi
Srebrna Kropeczka

Post autor: joemsi »

Bardzo podobna do respo mogli więcej pozmieniac chociażby subskrypcje i pakiety. To wygląda niemal identycznie. Nie dziwię się że Wrzosek wściekły
Nalia28
Channelka

Post autor: Nalia28 »

Jak zobaczyłam tę apkę, to odrazu pomyślałam o Respo.
StillFat
BlondDoczep

Post autor: StillFat »

Fifarafa123 pisze: ndz cze 08, 2025 6:17 pm Ale drama się zrobiła na linii Wrzosek - DNŻ xdd
Jaka drama? Nic nie wiem
Pewiwik
LouiBag

Post autor: Pewiwik »

Jaka drama? Wyjaśnisz ? Chodzi o Michała Wrzoska?
Fifarafa123 pisze: ndz cze 08, 2025 6:17 pm Ale drama się zrobiła na linii Wrzosek - DNŻ xdd
Szanuj się.
Pewiwik
LouiBag

Chyba kumam Wrzosek jest wściekły bo skopiowali za bardzo podobnie jego apkę? Uuu to nie ładnie :( Michał Wrzosek świetny jest. Poznałam go i każdemu polecam. Realnie ogrom wiedzy i dobre diety dla osób z różnymi wykluczeniami.
Nalia28 pisze: ndz cze 08, 2025 10:04 pm Jak zobaczyłam tę apkę, to odrazu pomyślałam o Respo.
Szanuj się.
Awatar użytkownika
hkjhj
LouiBag

Post autor: hkjhj »

Na stories u @dietetykanienazartypl jest komentarz odnośnie wpisu Wrzoska o konkurencji i wspomniane Fitedo. Dodatkowo pojawiło się dziwne story z wiadomością "jak się już tak otwierasz małolat, to może pójdź do @zurnalistapl i powiedz kto napisał Ci twój doktorat"
Pewiwik
LouiBag

Już zerknęłam na minus wypada @dietetykaniemazartypl…
Wrzosek ma rację, że porozumiewa się przez prawników. Jeśli ktoś przez stories opowiada o kimś to jest to beznadziejne plus ten tekst o doktoracie… Zenuada. Wrzosek to akurat taki typ, że ma ogrom wiedzy. Posadzanie go o to, że nie napisał swojego doktoratu oj to już podchodzi pod sąd. Oby Wrzosek wyciągnął konsekwencje.
hkjhj pisze: ndz cze 08, 2025 10:54 pm Na stories u @dietetykanienazartypl jest komentarz odnośnie wpisu Wrzoska o konkurencji i wspomniane Fitedo. Dodatkowo pojawiło się dziwne story z wiadomością "jak się już tak otwierasz małolat, to może pójdź do @zurnalistapl i powiedz kto napisał Ci twój doktorat"
Szanuj się.
Fifarafa123

hkjhj pisze: ndz cze 08, 2025 10:54 pm Dodatkowo pojawiło się dziwne story z wiadomością "jak się już tak otwierasz małolat, to może pójdź do @zurnalistapl i powiedz kto napisał Ci twój doktorat"
Kto tak napisał? I o kim?
Awatar użytkownika
Werciaaaa
Srebrna Kropeczka

Post autor: Werciaaaa »

Dietetykanienażarty o Wrzosku
Załączniki
fw_1749454902649.jpg
fw_1749454902649.jpg (40.53 KiB) Przejrzano 2177 razy
StillFat
BlondDoczep

Post autor: StillFat »

Werciaaaa pisze: pn cze 09, 2025 9:42 am Dietetykanienażarty o Wrzosku
To podchodzi pod pomówienie. Ja na miejscu Wrzoska poszłabym z tym do sądu. Typ robi dobrą robotę i zajmuje się tym na czym się zna i robi poważny biznes a DNZ to po samej nazwie nie pokazuje klasy. Nie wiem który z 3 braci to pisał ale mógł to zrobić pod własnym nazwiskiem a nie pod całym DNZ. Moim zdaniem to jakaś patologiczna zagrywka żeby robić takie szambo na profilu firmowym gdzie pracuje pewnie kilkanaście innych dietetyków. Wstyd!
Pewiwik
LouiBag

Dokładnie! Mam nadzieję, że Wrzosek wyciągnie konsekwencje. Działa na rynku od 10 lat. Zanim zaczął być rozpoznawalny serio robił dobre szkolenia i wyróżniał się już kończąc studia był świeżym powiewem na rynku dietetyki.
DNZ powstał dużo później i jeszcze pisze o Wrzosku małolat 😂🤦‍♀️ Ludzie Wrzosek jest już po 30 tce spoko, że młodo wygląda , ale ma kompetencje, doświadczenie. Ciekawa jestem ile lat ma ten DNZ. W każdym razie team Wrzosek bo DNZ odjechał za grubo z pomówieniami.
StillFat pisze: pn cze 09, 2025 10:26 am To podchodzi pod pomówienie. Ja na miejscu Wrzoska poszłabym z tym do sądu. Typ robi dobrą robotę i zajmuje się tym na czym się zna i robi poważny biznes a DNZ to po samej nazwie nie pokazuje klasy. Nie wiem który z 3 braci to pisał ale mógł to zrobić pod własnym nazwiskiem a nie pod całym DNZ. Moim zdaniem to jakaś patologiczna zagrywka żeby robić takie szambo na profilu firmowym gdzie pracuje pewnie kilkanaście innych dietetyków. Wstyd!
Szanuj się.
Fifarafa123

Pewiwik pisze: pn cze 09, 2025 12:08 pm Dokładnie! Mam nadzieję, że Wrzosek wyciągnie konsekwencje. Działa na rynku od 10 lat. Zanim zaczął być rozpoznawalny serio robił dobre szkolenia i wyróżniał się już kończąc studia był świeżym powiewem na rynku dietetyki.
DNZ powstał dużo później i jeszcze pisze o Wrzosku małolat 😂🤦‍♀️ Ludzie Wrzosek jest już po 30 tce spoko, że młodo wygląda , ale ma kompetencje, doświadczenie. Ciekawa jestem ile lat ma ten DNZ. W każdym razie team Wrzosek bo DNZ odjechał za grubo z pomówieniami.
Matras to tak odleciał, że szok. Uważa się za Boga i mediatora sytuacji, która nie dotyczy w sumie jego. Butnie wszystko od DNŻ nazywa najlepszym - najlepsi dietetycy u niego, najlepsze konferencje u niego, najlepsza podyplomówka w Europie(!!!) u niego. Tylko szkoda, że na WSB, nie na jakimś U-Med xdd Przerost formy nad treścią. I ta laska co nagrywa filmiki i jej teksty typu "spermiaste" itd.. Cudowny marketing i wizerunek 🤦‍♀️