Start
Mój profil

Zaginięcie Mai Kowalskiej

Moderator: verysweetcherry
Kocieoczy
SushiAddict

Re: Zaginięcie Mai Kowalskiej

Post autor: Kocieoczy »

Alla89 pisze: ndz cze 01, 2025 5:15 pm Skoro Matka podejrzanego twierdziła , że nie wrócą do PL, że syn grozi , że popełni " S" , to dlaczego w sytuacji takich przypuszczeń nie był lepiej pilnowany / monitorowany....skoro dzwonił do Matki, "żeby się pożegnać " to nie narobiła jakiegoś alarmu ? Pilny kontakt z aresztem , że sytuacja zagrożenia życia i prosi o nie spuszczanie go z oczu....jeśli było wiadomo, że ma takie zamiary , to powinien chyba być pod szczególnym nadzorem
Fakt podał informacje, że właśnie tak było - matka zawiadomiła policję
Gamora
BlondDoczep

Post autor: Gamora »

Pakoo pisze: ndz cze 01, 2025 11:25 pm Matka dziś napisała taki komentarz. Nie powtórzę teraz słówo w słowo ale brzmiał mniej więcej tak.
"Kto jak woli. A biegać z gołą dupą po czyjeś firmie."
Brzmi to jak by widziała na nagraniu?
Może złapała ich na igraszkach miłosnych ?
Może kazała B ja zlikwidować i Ona wtedy mu wybaczy ?
Prawdziwe życie to nie amerykański film. Nie ma tu żadnego tajemnego spisku.

Znając mamusię to "latanie z gołą dupą" polegało na tym, że Maja przyszła w " za krótkiej" sukience.
Awatar użytkownika
pieczonyziemniak.
Currently:revenge

Post autor: pieczonyziemniak. »

Swoją drogą - jak bardzo zaburzonym człowiekiem trzeba być aby ewentualnie pisać o planowanym samob* syna albo i nawet go do tego namawiać.
Aż brak mi słów jak okropna jest ta baba, nie kobieta bo kobiety się tak nie zachowują
KrwawaMary
DamaZpowiśla

Post autor: KrwawaMary »

Wiadomo już co z nim dalej będzie?
Nat56789
BlondDoczep

Post autor: Nat56789 »

Gamora pisze: pn cze 02, 2025 10:17 am Prawdziwe życie to nie amerykański film. Nie ma tu żadnego tajemnego spisku.

Znając mamusię to "latanie z gołą dupą" polegało na tym, że Maja przyszła w " za krótkiej" sukience.
Maja nie przyszła wtedy w "za krótkiej" sukience. Miała na sobie jeansy...
KrwawaMary
DamaZpowiśla

Nat56789 pisze: pn cze 02, 2025 12:23 pm Maja nie przyszła wtedy w "za krótkiej" sukience. Miała na sobie jeansy...
Ale to nie musiało być pierwsze ich spotkanie w tym miejscu.
liliona12
LouiBag

Post autor: liliona12 »

Kocieoczy pisze: pn cze 02, 2025 10:16 am Fakt podał informacje, że właśnie tak było - matka zawiadomiła policję
Dopiero w momencie, gdy się z nią pożegnał. A s. przewidywała już dużo wcześniej - od momentu, gdy został zatrzymany i nie zrobiła z tym NIC. Nie pomogła w żaden sposób swojemu dziecku, a zamiast tego nakręcała wszystko przesiadując w internecie i pisząc bzdury.
Awatar użytkownika
babycowboy
Koczkodan

Post autor: babycowboy »

Ja bym się nie zdziwiła gdyby to latanie z gołą dupą dotyczyło nagrania gdzie Maja ucieka przed jej aniołkiem. Albo rzeczywiście już wcześniej się tam spotykali, bo matka w domu by im nie dała spokoju. Ta kobieta ma obsesję na jego punkcie, dawno ją powinni zamknąć. A ten gówniarz mam nadzieję, że ze szpitala wyjdzie zdrowy, a nie w worku. potem jak w więzieniu się nim zajmą to może robić co chce.
espumisan
Ciastko

Post autor: espumisan »

babycowboy pisze: pn cze 02, 2025 3:37 pm Ja bym się nie zdziwiła gdyby to latanie z gołą dupą dotyczyło nagrania gdzie Maja ucieka przed jej aniołkiem. Albo rzeczywiście już wcześniej się tam spotykali, bo matka w domu by im nie dała spokoju. Ta kobieta ma obsesję na jego punkcie, dawno ją powinni zamknąć. A ten gówniarz mam nadzieję, że ze szpitala wyjdzie zdrowy, a nie w worku. potem jak w więzieniu się nim zajmą to może robić co chce.
Dokłądnie. Matka jest walnięta, a ciało Mai znaleziono nagie. Sama podejrzewam, że jej chodzi o nagranie z monitoringu ze zbrodni. Ona się posunie do wszystkiego, co już wiemy. Nie ma hamulców żadnych.
pumba56
SushiRoll

Post autor: pumba56 »

Wiecie co teraz przyszło mi na myśl?
Że ta matka mogła oglądać na żywo na monitoringu wszystko co się działo. I stąd jej wiedza, a nie z późniejszego okazania nagrań przy policji
dejwor
Srebrna Kropeczka

Post autor: dejwor »

espumisan pisze: pn cze 02, 2025 4:49 pm Dokłądnie. Matka jest walnięta, a ciało Mai znaleziono nagie. Sama podejrzewam, że jej chodzi o nagranie z monitoringu ze zbrodni. Ona się posunie do wszystkiego, co już wiemy. Nie ma hamulców żadnych.
to w tym lasku był jaikś monitoring? ktos to zabezpieczyl?
Awatar użytkownika
amarenka
Migocząca Świeczka

Post autor: amarenka »

dejwor pisze: pn cze 02, 2025 7:12 pm to w tym lasku był jaikś monitoring? ktos to zabezpieczyl?
Jakim znowu lasku
prawda, mamusiu? :angel:
Awatar użytkownika
SmokAnalog
120mkw

Post autor: SmokAnalog »

Podsumowując:
- życie młodej dziewczyny zakończone brutalnie i o wiele za wcześnie
- życie młodego chłopaka zakończone o wiele za wcześnie, a gdyby nawet nie popełnił s*, to byłoby złamane - na jego własne życzenie
- tony żenujących toksycznych wysrywów w internecie wyprodukowane przez pierdalniętą matkę mordercy. Co to babsko ma w głowie, syn jej umiera, a ona sra w necie, niebywałe.
Coś pominąłem? I w ogóle co z jego ojcem?
Kamka85
MiamiBicz

Post autor: Kamka85 »

KrwawaMary pisze: pn cze 02, 2025 11:16 am Wiadomo już co z nim dalej będzie?
Ma się zebrać konsylium i ustalić czy nie nastąpiła smierc mozgu
Pakoo
Ciastko

Post autor: Pakoo »

Podobno organizm wszedł w tryb regeneracji.
Kitku90690
Gacie z oceanu

Post autor: Kitku90690 »

Czuje w sobie taka ogromna zlosc i niemoc w tej sytuacji ta kobieta powinna byc poddana leczeniu tam jest nierowno pod sufitem jak mowimy o tym ze konsylium ma sie zgromadzic i ocenic prace pnia mozgu wiec scenariusz ze z tego nie wyjdzie jest realny a ona dalej odpalona na facebooku i zafiksowana na "zmarlą"!!! Posklada mnie zaraz sama bym ja zawiozla do szpitala na diagnostyke czy to juz nie pora na oddzial
Felczi
ZdalnaFanka

Post autor: Felczi »

SmokAnalog pisze: pn cze 02, 2025 8:10 pm Podsumowując:
- życie młodej dziewczyny zakończone brutalnie i o wiele za wcześnie
- życie młodego chłopaka zakończone o wiele za wcześnie, a gdyby nawet nie popełnił s*, to byłoby złamane - na jego własne życzenie
- tony żenujących toksycznych wysrywów w internecie wyprodukowane przez pierdalniętą matkę mordercy. Co to babsko ma w głowie, syn jej umiera, a ona sra w necie, niebywałe.
Coś pominąłem? I w ogóle co z jego ojcem?
Matka uniemożliwiała mu kontakty z ojcem po rozstaniu. Po każdym widzeniu nasyłala na ojca policję. W ostatnim czasie ojciec i syn zaczeli odbudowywać relacje, co tej wariatce na pewno było nie w smak i też pewnie w jakimś stopniu przyczyniło się do stanu psychicznego mordercy.
AlaGitara
MiamiBicz

Post autor: AlaGitara »

Konsylium ma się zebrać, ale nie po to żeby stwierdzić śmierć, tylko po to żeby go odłączyć od aparatury, by mógł oddychać samodzielnie. Greckie media inaczej te sytuacje przedstawiają. Opisują to bardziej jako robienie scen, żeby odwlec to co nieuniknione, czyli ekstradycję. Każdy kto miał nadzieję, że to jego koniec, albo że będzie warzywem na barkach matki psychopatki niech ją porzuci, bo jest płonna. Swoją drogą, po tej sytuacji widać, że oni potrafią posunąć się do wszystkiego. Obydwoje są tak pojebani, że szkoda słów. Teraz już mnie w ogóle nie dziwia jej wpisy o zmarłej, bo życiem swojego jedynego syna szachuje pod swoje rozgrywki. Jak zacznie wypisywać dwoje mądrości na fb, można jej będzie rzucić linka do naszego forum, niech przyjdzie podyskutować na Wandę 🤣🤣🤣
liliona12
LouiBag

AlaGitara pisze: wt cze 03, 2025 12:07 pm Konsylium ma się zebrać, ale nie po to żeby stwierdzić śmierć, tylko po to żeby go odłączyć od aparatury, by mógł oddychać samodzielnie. Greckie media inaczej te sytuacje przedstawiają. Opisują to bardziej jako robienie scen, żeby odwlec to co nieuniknione, czyli ekstradycję. Każdy kto miał nadzieję, że to jego koniec, albo że będzie warzywem na barkach matki psychopatki niech ją porzuci, bo jest płonna. Swoją drogą, po tej sytuacji widać, że oni potrafią posunąć się do wszystkiego. Obydwoje są tak pojebani, że szkoda słów. Teraz już mnie w ogóle nie dziwia jej wpisy o zmarłej, bo życiem swojego jedynego syna szachuje pod swoje rozgrywki. Jak zacznie wypisywać dwoje mądrości na fb, można jej będzie rzucić linka do naszego forum, niech przyjdzie podyskutować na Wandę 🤣🤣🤣
Też tak uważam, że wszystko to - od samego początku do próby s. jest jej winą i jej manipulacją. Nic z tych rzeczy by się nie stało, gdyby nie ona.
liliona12
LouiBag

Jeszcze info sprzed kilkunastu minut:

"Saloniki: 17-letni Polak, który próbował popełnić samob* przed ekstradycją, wyszedł z oddziału intensywnej terapii.

Najwyraźniej dzisiaj (03.06.2025) jego stan zdrowia uległ poprawie i lekarze zabrali go z OIOM-u, gdzie był leczony zaintubowany.

Jest już poza niebezpieczeństwem i jest leczony pod strażą w szpitalu „Papageorgiou”.

Próba samob* wydaje się mieć miejsce, ponieważ 17-latek pod żadnym pozorem nie chce zostać przewieziony do Polski, aby stanąć przed sądem za zabójstwo 16-latki."
espumisan
Ciastko

Post autor: espumisan »

pumba56 pisze: pn cze 02, 2025 7:06 pm Wiecie co teraz przyszło mi na myśl?
Że ta matka mogła oglądać na żywo na monitoringu wszystko co się działo. I stąd jej wiedza, a nie z późniejszego okazania nagrań przy policji
O ile dobrze pamiętam i o ile nie była to tylko plotka, to jakoś na początku było mówione, że matka usuwała nagrania i policja musiała je odzyskiwać. Jeśli to prawda to sama pójdzie siedzieć za ukrywanie dowodów
Awatar użytkownika
sosczosnkowy
Currently:Greece

Post autor: sosczosnkowy »

espumisan pisze: śr cze 04, 2025 12:21 am O ile dobrze pamiętam i o ile nie była to tylko plotka, to jakoś na początku było mówione, że matka usuwała nagrania i policja musiała je odzyskiwać. Jeśli to prawda to sama pójdzie siedzieć za ukrywanie dowodów
Oby, bo ma nierówno pod kopułą
myślicie, że wam powiem?
KrwawaMary
DamaZpowiśla

espumisan pisze: śr cze 04, 2025 12:21 am O ile dobrze pamiętam i o ile nie była to tylko plotka, to jakoś na początku było mówione, że matka usuwała nagrania i policja musiała je odzyskiwać. Jeśli to prawda to sama pójdzie siedzieć za ukrywanie dowodów
Dla nich i tak największą krzywdą będzie to, że nie dostaną wspólnej celi 😅
Gamora
BlondDoczep

Post autor: Gamora »

A sprawca nadal w śpiączce... dobrze to nie rokuje.
malyslonik
WhiteParty

Post autor: malyslonik »

Gamora pisze: śr cze 04, 2025 10:59 am A sprawca nadal w śpiączce... dobrze to nie rokuje.
Jak w śpiączce, skoro była informacja, że wyszedł ze szpitala?