Zaginięcie Mai Kowalskiej
Moderator: verysweetcherry- perelka123
- BlondDoczep
Re: Zaginięcie Mai Kowalskiej
wiadomo, że to nieprawdziwe ale pasuje idealnie
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- perelka123
- BlondDoczep
2
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
rzeppsiegoogona
- LouiBag
Czy ten szczyl serio myślał, że jak po zakatowaniu koleżanki zdąży sobie wyjechać do Grecji to dostanie jakaś cieplutka cele jak jakiś breivik albo w ogóle go nie osądzą? A tu nagle bum jednak ekstradycja
-
kulturalnyrozmowca
- GreckieWakacje
Mamunia już szczuje w sieci.
-
Kasandraa
Nie lubisz ale właśnie życzysz, nawet największemu złoczyńcy nie życzy się źle bo złe życzenia lubią wracać do nadawcy
-
aanhedoniaa
- Tritonotti
To jest aż przykre jaka ona jest ślepa i ograniczona umysłowo. Syn zabił brutalnie dziewczynę ale wdł niej jest dobrym człowiekiem. Synek sam wymierzył samosąd ale gdy inni chcą tego samego wobec jej syna to już tak nie można. To jest taka hipokryzja że aż mnie trzęsie
-
Kitku90690
- Gacie z oceanu
Mnie tez trzesie ja pier*ole czy ta baba ma jakis wylacznik OFF?????
Skatowal dziewczyne w okrutny sposob a ona sie rozplywa jaki z niego kochany synus!!!!! Kur*a nooooo!!!!
Skatowal dziewczyne w okrutny sposob a ona sie rozplywa jaki z niego kochany synus!!!!! Kur*a nooooo!!!!
- IrlandkazWarszawy
- ZdalnaFanka
Przeciez on jej nie popchnal i "przez przypadek" umarla tylko ja maltretowal.... czy ta matka jest normalna???
- SmokAnalog
- 120mkw
Czyli co, historie o szykanowaniu Bartka przez Maję są wymysłami stukniętej starej i nie mają pokrycia w rzeczywistości, tak w telegraficznym skrócie?
-
KasiaBasia56
- Modna
Mniej więcej chyba tak. Ciocia Mai mówiła że kiedyś byli parą Maja z BartkiemSmokAnalog pisze: ↑pt maja 30, 2025 4:51 pm Czyli co, historie o szykanowaniu Bartka przez Maję są wymysłami stukniętej starej i nie mają pokrycia w rzeczywistości, tak w telegraficznym skrócie?
- perelka123
- BlondDoczep
- SmokAnalog
- 120mkw
Będzie warzywem, to raczej jasne dla każdego, kto wie, co to jest niedotlenienie mózgu. W najlepszym przypadku cofnie się tak w rozwoju, że nie będzie zupełnie ogarniał tego, co narobił albo będzie ogarniał, ale leżąc i robiąc w pampery. Sam sobie wymierzył sprawiedliwość.perelka123 pisze: ↑pt maja 30, 2025 5:43 pm Nie oddycha samodzielnie, jest podpięty do respiratora, stan krytyczny.
Całe szczęście, że ma oparcie w matce, która z chęcią się tym, oby, warzywem zajmie..
-
Trudne_Sprawy
- LemonkowaCola
Też pierwsze o czym pomyślałam, że miał niedotlenienie i będzie warzywem, a to najgorsza kara....SmokAnalog pisze: ↑pt maja 30, 2025 6:34 pm Będzie warzywem, to raczej jasne dla każdego, kto wie, co to jest niedotlenienie mózgu. W najlepszym przypadku cofnie się tak w rozwoju, że nie będzie zupełnie ogarniał tego, co narobił albo będzie ogarniał, ale leżąc i robiąc w pampery. Sam sobie wymierzył sprawiedliwość.
Ponownie, zacytuję sama siebie - nawet mi go nie szkodaTrudne_Sprawy pisze: ↑pt maja 30, 2025 8:07 pm Też pierwsze o czym pomyślałam, że miał niedotlenienie i będzie warzywem, a to najgorsza kara....
prawda, mamusiu? 
- mezalians_urodowy
- GrzaneWino
Czyli motywu już nie poznamy
To, co ona wypisuje w ogóle nie brzmi jakby jej najwspanialsze dziecko właśnie walczyło o życie w stanie krytycznym, a raczej jak zadowolenie, że plan się udał i zostaje w Grecji (warzywo czy nie, ważne że nie było ekstradycji). Ciekawe tylko kto za ten jego pobyt w szpitalu płaci i mam nadzieję, że nie my, podatnicy.
-
Kasandraa
A co ona teraz wypisuje?liliona12 pisze: ↑pt maja 30, 2025 9:31 pm To, co ona wypisuje w ogóle nie brzmi jakby jej najwspanialsze dziecko właśnie walczyło o życie w stanie krytycznym, a raczej jak zadowolenie, że plan się udał i zostaje w Grecji (warzywo czy nie, ważne że nie było ekstradycji). Ciekawe tylko kto za ten jego pobyt w szpitalu płaci i mam nadzieję, że nie my, podatnicy.