pielęgnacja włosów rozjaśnianych
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherrypielęgnacja włosów rozjaśnianych
Co polecacie? Planuje rozjaśnić włosy ze średniego brązu do jasnego blondu. Chętnie przyjmę polecajki na olejki, maski, odżywki, szampony, ale też szczotki!
prawda, mamusiu? 
Ja rozjaśniałam z czarnego, teraz mam już prawie blond w pół roku, korzystam z szamponu Syoss Keratin i odżywki Loreal Elseve Moc Olejków Kremowa Odżywka do Włosów. Raz na tydzień czy dwa nakładam maskę. Włosy żyją najlepszym życiem, rosną i nie łamią się
Jak masz pieniądze, żeby wydać więcej to Olaplex no6
-
mokryziemniak
- RoyalBaby
Poczytaj o olaplex, są też dedykowane produkty do blondu
-
fiusiusiusiu
- Bransoletka50k
Dodam tylko że Olaplex do blondu jak najbardziej ale należy pamiętać że on niestety nie jest magią na włosy i też nie każdemu służy. Też byłam zachwycona efektami Olaplexu u innych i nakupowałam tych produktów. Miałam 0, 3, 8, 6, 9 i olejek. Powiem szczerze że używałam regularnie aż wykorzystałam wszystko. Czy efekty były spektakularne? Nie. Używałam zgodnie z zaleceniami ale stosowałam też na inne sposoby np. 3 nakładałam na mokre włosy jako odżywka zwykła. Włosy niby bardziej miękkie ale nie zauważyłam tak super poprawy jak każdy zachwalał także chyba Olaplex nie jest dla mnie. Rossmanowskie maski i odżywki robiły u mnie lepszą robotę. Od siebie mogę polecić fioletową maskę i odżywke z Elseve. Ogólnie ta linia fajnie mi się sprawdza. Z Olaplexu to najlepiej mi się chyba sprawdził olejek ale jest mega mały jak za 130zł