ŁÓDŹ fryzjer 🙏
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherryŁÓDŹ fryzjer 🙏
Cześć, jaki salon w Łodzi / okolice Łodzi polecacie. Zależy mi delikatnych refleksach na naturalnym kolorze + proste cięcie. 
-
MelaniaBella
- Koczkodan
Polecam Hair&Style Concept na Gdańskiej 130
na 100% będziesz zadowolona z przebiegu wizyty.
-
siejejeeee
- Siatkarka
Salon Retro na Rydla. W necie małe portfolio i może niezbyt „instagramowy” wygląd salonu, ale chodzę tam od lat i to jest jedyne miejsce, skąd wychodzę naprawdę zadowolona. Wiktoria uratowała mi włosy po zdjęciu dredów - miałam kilka włosków na krzyż, a ścięła mi je tak, że wyglądały na gęste i zdrowe. Każdemu ją będę polecała.
Polecam z całego serca usługi Patryka z salonu Eszatelier na ul. Podhalańska 1 (dąbrowa) - Ogólnie wszyscy są świetni, szkolą siebie i innych też.
Patryk mi rozjaśnił wlosy z prawie czarnych do takiej 8 - bez zniszczen - metodą airtouch - ma bardzo dużą wiedzę i cięcia też robi wspaniale.
Rok miałam blond, a teraz wróciłam do natury i też bez problemów - ogólnie zapuściłam bardzo długie włosy - po rozjaśnianiu, nie wykruszyły się ani nic z tych rzeczy.
Polecam!
Patryk mi rozjaśnił wlosy z prawie czarnych do takiej 8 - bez zniszczen - metodą airtouch - ma bardzo dużą wiedzę i cięcia też robi wspaniale.
Rok miałam blond, a teraz wróciłam do natury i też bez problemów - ogólnie zapuściłam bardzo długie włosy - po rozjaśnianiu, nie wykruszyły się ani nic z tych rzeczy.
Polecam!
-
fiusiusiusiu
- Bransoletka50k
Ile zapłaciłaś za rozjaśnienie ?AnkaFanka pisze: ↑sob lip 05, 2025 11:23 pm Polecam z całego serca usługi Patryka z salonu Eszatelier na ul. Podhalańska 1 (dąbrowa) - Ogólnie wszyscy są świetni, szkolą siebie i innych też.
Polecam!