spóźniający okres i negatywny test ciążowy
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherryspóźniający okres i negatywny test ciążowy
cześć, pisze ponieważ nie mogę spać po nocach z powodu tej rzeczy. okres spóźnia mi się już 4 dni ( mam regularne miesiączki) ale nie czuje nic w podbrzuszu jak przed okresem typowych objawów żadnych, jedynie czasami jakieś ukłucie. Poza tym nic mi się nie dzieje, czuje się dobrze żadnych nudności czy podobnych. Zawsze zabezpieczam się podczas stosunku prezerwatywą, w tym miesiącu nie było żadnej sytuacji gdzie prezerwatywa mogła się zsunąć lub pęknąć. Wczoraj zrobiłam dwa testy z rana i po południu- oba negatywne, dzisiaj z rana kolejny tak samo negatywny. Wykonałam dziś badanie z krwi beta i czekam na wyniki. strasznie się tym stresuje i czy któraś z was może miała taka sytuacje i czy oznaczało to ciąże czy coś innego? nie wiem czego sie kompletnie spodziewać a negatywne testy mnie nie uspokajają
-
unfaithfully
- RealDiamond
To, ze zawsze masz regularny okres, to nie znaczy, ze nie moze sie nagle rozregulowac.
Byc moze, ze przez stres zwiazany z obawa przed ciaza, ten okres Ci sie wlasnie spoznia.
Postaraj sie nie nakrecac i uspokoic. Robilas test Clearblue early detection? Jesli nie, to polecam zrobic, moze jak zobaczysz, ze jest negatywny, to Cie to uspokoi.
Byc moze, ze przez stres zwiazany z obawa przed ciaza, ten okres Ci sie wlasnie spoznia.
Postaraj sie nie nakrecac i uspokoic. Robilas test Clearblue early detection? Jesli nie, to polecam zrobic, moze jak zobaczysz, ze jest negatywny, to Cie to uspokoi.
- Juliaturczyniak
- Currently: planning drama
Przebadaj tarczycę,też tak miałam paręnaście razy, ginekolog od razu kazała mi zrobić wyniki hormonalne - no i wyszło, TSH powyżej 10!