Hej. Pewnie głupie pytanie ale zanim wydam miliony monet wolę się upewnić.
Czy jest szansa że depilator laserowy poradzi sobie z włosami w uszach (męskie), zarówno siwymi jak i czarnymi? Czy są końcówki które dadzą sobie radę z tym obszarem?
Depilator ipl Phillips
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry-
Asiasasia2709
- Siatkarka
Depilator laserowy IPL Philips nie jest przeznaczony do usuwania włosów z tego obszaru.Asiasasia2709 pisze: ↑wt maja 20, 2025 9:08 pm Hej. Pewnie głupie pytanie ale zanim wydam miliony monet wolę się upewnić.
Czy jest szansa że depilator laserowy poradzi sobie z włosami w uszach (męskie), zarówno siwymi jak i czarnymi? Czy są końcówki które dadzą sobie radę z tym obszarem?
Nie wiem czy w ogóle jakikolwiek laser można używać w tym miejscu.
Pewnie jedyne co to wosk.
Patrzcie JOM!
- user729462849
- Channelka
Dziewczyny, kupiłam depilator IPL Braun. Wybrałam Brauna, a nie Philipsa, bo dużo więcej miał polecajek. Żałuję bardzo, że kupiłam go tak późno. To totalnie odmieniło moje życie. Mam ogromny problem z owłosieniem, wydałam masę kasy na lekarzy i badania i mimo, że wszystko w normie to ja i tak wyglądałam jak kuzyn Coś. Podchodziłam do tego urządzenia bardzo sceptycznie, bo już kiedyś próbowałam z laserem u dermatologa, który u mnie się totalnie nie sprawdził. Dziś minął 6 tydzień po zakupie. Ja mam pojedyncze włosy pozostałe. Już się nie wstydzę wyjść z domu bez golenia i depilacji. Wiem, że osoby bez takiego problemu tego nie zrozumieją, ale dla mnie to naprawdę odmieniło moje życie.
Odpowiadając na pytania:
-Wg instrukcji z mojego Brauna można go używać poniżej kości policzkowych, więc z uszami może być średnio
-Myślę, że najmniejsza końcówka może być za duża na powierzchnię ucha. Moje urządzenie nie strzela dopóki nie jest dociśnięte do skóry.
-Na siwe włosy nie zadziała. Najlepsze efekty są przy ciemnych włosach i jasnej skórze.
Odpowiadając na pytania:
-Wg instrukcji z mojego Brauna można go używać poniżej kości policzkowych, więc z uszami może być średnio
-Myślę, że najmniejsza końcówka może być za duża na powierzchnię ucha. Moje urządzenie nie strzela dopóki nie jest dociśnięte do skóry.
-Na siwe włosy nie zadziała. Najlepsze efekty są przy ciemnych włosach i jasnej skórze.