Start
Mój profil

Andrew Gosden

Moderator: verysweetcherry
Awatar użytkownika
mariej
Gacie z oceanu

Andrew Gosden

Post autor: mariej »

zakładam, bo widziałem tylko pojedyncze odpowiedzi o nim w innym wątku. jak myślicie: co się stało? czy jest prawdopodobieństwo, że jeszcze żyje?
Awatar użytkownika
mezalians_urodowy
GrzaneWino

Post autor: mezalians_urodowy »

Nie ma sprawy która by mnie bardziej ciekawiła niż ta. Bardzo bym chciała wiedzieć co się stało.
Niestety myślę, że chłopak nie żyje. Wydaje mi się, że planował wypad jednodniowy, ale po drodze trafił na kogoś kto zrobił mu krzywdę.
Ciekawe czy kiedyś dowiemy się prawdy.
Shivalith
Drama Maker

Post autor: Shivalith »

Jaśmin świetnie opracowała tą sprawę. Zastanawia mnie wątek jego ulubionego serialu, gdzie właśnie bohater rozpoczął podobno nowe życie.
~dwa razy duże frytki i jakiegoś burgera tam panu weźmiesz~
Klaxia
LouiBag

Post autor: Klaxia »

Mi też ta sprawa utknęła bardzo w głowie. Nie mam pojęcia co się mogło stać i jak mógłby tak zniknąć..
Sweetgargamel
BlondDoczep

Post autor: Sweetgargamel »

Dla mnie to jest sprawa za rozwiązanie, której trzymam kciuki najmocniej.
Tak bym chciała żeby on żył ale patrząc realnie to raczej chyba nie a szans.
Jesdud
RoyalBaby

Post autor: Jesdud »

Ta sprawa nie daje mi spokoju i jest moja „ulubiona” sprawa kryminalna. Mnie z kolei ciekawi wątek, osoby z forum która mogła być Andrew.

Tata Andrew prowadzi grupę na Facebooku i jest w niej bardzo aktywny, odpowiada na pytania i dziękuję każdemu za wsparcie

Tutaj mam mieszane uczucia czy chłopak żyje: część mnie uważa że tak, ale poza granicami Wielkiej Brytanii (choćby ze względu na wadę wzroku i monitorowanie osób kupujących okulary/ soczewki z tą określoną, nietypową wadą wzroku) ale z drugiej strony część mnie uważa że nie poradziłby sobie sam, przez tyle lat.
Daisy123
ŚpięWRezydencji

Post autor: Daisy123 »

Jesdud pisze: pn maja 19, 2025 7:42 pm Ta sprawa nie daje mi spokoju i jest moja „ulubiona” sprawa kryminalna. Mnie z kolei ciekawi wątek, osoby z forum która mogła być Andrew.

Tata Andrew prowadzi grupę na Facebooku i jest w niej bardzo aktywny, odpowiada na pytania i dziękuję każdemu za wsparcie

Tutaj mam mieszane uczucia czy chłopak żyje: część mnie uważa że tak, ale poza granicami Wielkiej Brytanii (choćby ze względu na wadę wzroku i monitorowanie osób kupujących okulary/ soczewki z tą określoną, nietypową wadą wzroku) ale z drugiej strony część mnie uważa że nie poradziłby sobie sam, przez tyle lat.
A co to za watek??
Jesdud
RoyalBaby

Post autor: Jesdud »

Daisy123 pisze: pn maja 19, 2025 7:48 pm A co to za watek??
Na jednym z forum, ktoś prosił o pieniądze na czynsz mówiąc że jest sam w domu bo jego chłopak albo wyszedł albo go zostawił i jakoś w dyskusji wyszło, że nie może prosić rodziców o pomoc bo jak miał 14 lat to opuścił dom.

„ Response from Kevin Gosden) Basically it was a conversation asking for help with £200 rent after a partner had walked out. The handle was andyroo - not many people know we called him roo for years as he is little and bouncy. He was offered help but couldn't provide bank details as he had no account because "I left home when I was 14". When asked if there were problems, he said no, "just felt like it". The chat was brief as a friend came round and bailed him out mid conversation. The police tried everything on the chat provider but they could not trace it back.”

Z reddit
Daisy123
ŚpięWRezydencji

Post autor: Daisy123 »

Jesdud pisze: wt maja 20, 2025 3:42 pm Na jednym z forum, ktoś prosił o pieniądze na czynsz mówiąc że jest sam w domu bo jego chłopak albo wyszedł albo go zostawił i jakoś w dyskusji wyszło, że nie może prosić rodziców o pomoc bo jak miał 14 lat to opuścił dom.

„ Response from Kevin Gosden) Basically it was a conversation asking for help with £200 rent after a partner had walked out. The handle was andyroo - not many people know we called him roo for years as he is little and bouncy. He was offered help but couldn't provide bank details as he had no account because "I left home when I was 14". When asked if there were problems, he said no, "just felt like it". The chat was brief as a friend came round and bailed him out mid conversation. The police tried everything on the chat provider but they could not trace it back.”

Z reddit
A to bardzo ciekawe, nie slyszalam o tym.
Psotkaplotka
TrampekLV

Post autor: Psotkaplotka »

Najbardziej prawdopodobne wydaje mi się, że zaplanował rozpoczęcie nowego życia i po prostu mu się udało, ale mam też dziwne przeczucie zawsze jak myślę o tej sprawie, że później coś się wydarzyło, spotkał nieodpowiednie osoby i jakiś czas po ucieczce przydarzyło mu się coś złego
Awatar użytkownika
mariej
Gacie z oceanu

Post autor: mariej »

Psotkaplotka pisze: wt maja 20, 2025 10:31 pm Najbardziej prawdopodobne wydaje mi się, że zaplanował rozpoczęcie nowego życia i po prostu mu się udało, ale mam też dziwne przeczucie zawsze jak myślę o tej sprawie, że później coś się wydarzyło, spotkał nieodpowiednie osoby i jakiś czas po ucieczce przydarzyło mu się coś złego
mi jakoś to nie styka, że ktoś go zabił. mam wrażenie, że dalej żyje. może to jakaś głupia nadzieja, ale mam tak odkąd przesłuchałem coś pierwszy raz o tej sprawie.
Psotkaplotka
TrampekLV

Post autor: Psotkaplotka »

mariej pisze: czw maja 29, 2025 6:40 pm mi jakoś to nie styka, że ktoś go zabił. mam wrażenie, że dalej żyje. może to jakaś głupia nadzieja, ale mam tak odkąd przesłuchałem coś pierwszy raz o tej sprawie.
I oby tak właśnie było, ze żyje gdzieś życiem, które wybrał.
Marti37
Milion subskrypcji

Post autor: Marti37 »

Jak 14 latek miałby zacząć nowe życie z nową tożsamością nie zabierając nawet paszportu z domu?
Najbardziej prawdopodobna opcja jest niestety taka że zaprzyjaźnił się z kimś kto podawał się za przyjaciela, zdobył jego zaufanie, zaprosił go na koncert ulubionego zespołu, obiecał że po koncercie go odwiezie (stąd zakup biletu w jedną stronę?),tymczasem po drugiej stronie był PDFil który go wykorzystał i za...wal 😔
Zresztą zatrzymano jakiś czas temu 2 mężczyzn w związku z zaginięciem A. Ale zostali zwolnieni. Bardzo prawdopodobne że policja ma trop kto go ząb.. il ale nie mają wystarczająco dowodów by postawić oskarżenia 😞
Rodzina tyle lat żyje w niepewnosci- niewyobrażalne tragedia