Olga Herring
Moderator: verysweetcherryRe: Olga Herring
Kurła ale ta reklama w najnowszym odcinku aż niesmaczna... Czekolady czy karmy do psów chociaż reklamuje jakoś obok. Teraz odcinek zakończyła (parafrazując) "rodzinie uporać się z traumą pomogli specjaliści. Warto dbać o zdrowie psychiczne. Z moim kodem dostaniecie 30% zniżki na pierwszą sesję z psychologiem" 

-
PrzemoKondratowicz
- Dieta 600 kcal
Naprawdę nie wiem kto za to płaci xd jest sto lepszych podcastów za darmo ze sprawami które nie były już sto razy opisane i na temat których nie powstało sto książek
Szczerze? Mam mega mieszane uczucia, to poszukiwanie mamy Tomka żeby tylko znowu rozdrapać stare rany i pytać ją co czuła w chwili śmierci syna? To wszystko jest takie niepotrzebne, owszem jakieś stare zaginięcia jak w przypadku Justyny Kanickiej czy Andżeliki Rutkowskiej, mogą pomóc i korzystnie wpłynąć na dalszy rozwój spraw, ale rozwiązane sprawy, sprawcy w więzieniu.. nie wiem po co męczyć tą biedną kobietę której bestialsko, zamordowali ukochanego syna, o co jeszcze ją pytać? Czuję niesmak w tym momencie.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
PrzemoKondratowicz
- Dieta 600 kcal
To było bezczelne. Zobaczyłem ten post i ludzie odpisywali że mają adres. Jak dla mnie nie powinna tego robić.lichixx pisze: ↑czw maja 15, 2025 10:59 pm Szczerze? Mam mega mieszane uczucia, to poszukiwanie mamy Tomka żeby tylko znowu rozdrapać stare rany i pytać ją co czuła w chwili śmierci syna? To wszystko jest takie niepotrzebne, owszem jakieś stare zaginięcia jak w przypadku Justyny Kanickiej czy Andżeliki Rutkowskiej, mogą pomóc i korzystnie wpłynąć na dalszy rozwój spraw, ale rozwiązane sprawy, sprawcy w więzieniu.. nie wiem po co męczyć tą biedną kobietę której bestialsko, zamordowali ukochanego syna, o co jeszcze ją pytać? Czuję niesmak w tym momencie.
Ale wszedłem z przemyśleniem. Czytam teraz nową książkę cela nr 24 rozmowy z dożywotnimi. To druga część. Jest takie mnóstwo bardzo zagmatwanych ale i brutalnych spraw, za które ludzie dostali dożywocie, ale ani Olga ani Justyna ich nie ruszają. Bardzo ciekawe poruszające sprawy, właśnie skończyłem odcinek o Walterze pseudonim Brzytwa i aż archiwalny odcinek 997 z rozpędu obejrzałem. No tylko to się trzeba wysilić, poszukać, a nie kupić gotowego ebooka i przeczytać garść ogólnodostępnych artykułów
Nie pewnie tylko na pewno usunęła. po co ona w ogóle robi podcasty na tematy które porusza w śladach? tak samo ten podcast o pani Natalii Specjalskiej. Przecież to to samo co wcześniej było w śladach, tylko że tym razem słowa bliskich powtorzone przez Olgę. wszystkie emocje 100 razy bardziej wyolbrzymione, domysły co czuła ofiara, co myślała. Ona robi z tych historii tania sensacje i rozrywkę. i ten dramatyczny ton głosu..straszny człowiek bez empatii i nie wierzę w ten fałszywy ton głosu, niby przejęty ale tak przemodulowany, żeby manipulować emocjami odbiorców. Jak widzę że ktoś pisze ze Olga to jego ulubiona podcasterka to już wiem że to osoba skłonna do ulegania manipulacjom.
-
Watermelon00
- Koczkodan
- pieczonyziemniak.
- Currently:revenge
Był płatny bo o tej historii widziałam filmiki córki na tt i chciałam posłuchać ale była kłódka a na drugi dzień patrzę już mogłam odsłuchać
Jaki jest sens robienia najpierw reportażu z rodziną, która opowiada o danej sprawie, rozkłada temat na czynniki pierwsze a potem podcastu, który powiela wszystkie już znane informacje tylko w innej formie? Jedynie dla kasy? W odwrotnej kolejności miałoby to więcej sensu (wydaje mi się, że kiedyś tak robiła) - najpierw suche fakty, opowiedziana przez nią historia w formie podcastu, a następnie reportaż, gdzie zainteresowani sprawą mogą się bardziej zagłębić, poznać rodzinę ofiary/zaginionej osoby. Bez sensu robić to w taki sposób i jeszcze w tak dużym odstępie czasowym (odcinek o Elizie Łopacińskiej na Śladach był aż 3 miesiące temu).
-
KvetaNebelova
- RoyalBaby
Widziałam i widziałam też komentarze, wygląda na to że albo ona albo Spotify usuwa wszystkie komentarze w momencie jak odcinek staje się dostępny
-
SkarolinaS
- SushiRoll
Spotify samo z siebie nie usuwa komentarzy. Na Spotify się nie dodają komentarze w czasie rzeczywistym na YT.
Wiem, że są moderowane. Ale był odcinek z kłódką i opisem, że o 21 będzie dostępny. Było kilka komentarzy jak był zablokowany, ale punkt 21, odcinek dostępny i komentarzy zrobiło się 0SkarolinaS pisze: ↑pt maja 30, 2025 3:10 pm Spotify samo z siebie nie usuwa komentarzy. Na Spotify się nie dodają komentarze w czasie rzeczywistym na YT.
-
SkarolinaS
- SushiRoll
Ja wierzę,że tak mogło być. Olga chce jak najwięcej kasy wycisnąć z podcastów. I wpadła na genialny pomysl,że format prapremiery będzie do tego najlepszy.
-
PrzemoKondratowicz
- Dieta 600 kcal
Wolę za darmo oglądać stare odcinki 997 niż płacić za to xd