Start
Mój profil

Strona internetowa

Moderator: verysweetcherry
heroinaicyjanek
Mokra Włoszka

Strona internetowa

Post autor: heroinaicyjanek »

Hej!
Szukam strony internetowej na której ludzie opisywali różne zbrodnie, zaginięcia, historie, były tam wszystkie tematy true crime. Niestety nie pamiętam jak ona się nazywała, na pewno była polska i pisana przez polaków. Na fb na którejś z grup poświęconej tego typu sprawa też były linki do niej niestety nie mogę jej znaleźć. Może ktoś z was ją zna?
Awatar użytkownika
SmokAnalog
120mkw

Post autor: SmokAnalog »

heroinaicyjanek pisze: śr maja 14, 2025 6:40 pm Hej!
Szukam strony internetowej na której ludzie opisywali różne zbrodnie, zaginięcia, historie, były tam wszystkie tematy true crime. Niestety nie pamiętam jak ona się nazywała, na pewno była polska i pisana przez polaków. Na fb na którejś z grup poświęconej tego typu sprawa też były linki do niej niestety nie mogę jej znaleźć. Może ktoś z was ją zna?
A coś charakterystycznego? Kolory, chociaż jedna z opisanych spraw?
Limonene
RealDiamond

Post autor: Limonene »

To było coś w stylu anonimowe.pl, piekielni.pl?
heroinaicyjanek
Mokra Włoszka

SmokAnalog pisze: śr maja 14, 2025 11:05 pm A coś charakterystycznego? Kolory, chociaż jedna z opisanych spraw?
nie wiem czemu wydaje mi się, że była biało czerwona albo biało czarna. do każdego „posta” byli dodani autorzy. Było dużo części o zaginionych dzieciach, na pewno była opisana sprawa na przełęczy Diatłowa.
heroinaicyjanek
Mokra Włoszka

Limonene pisze: czw maja 15, 2025 9:32 am To było coś w stylu anonimowe.pl, piekielni.pl?
niekoniecznie, coś bardziej jak blog, „posty” opisywanych spraw, np cz. 120 o zaginiętych dzieciach bez śladu
heroinaicyjanek
Mokra Włoszka

była też grupa na fb, nie wiem czy powiązana typowo z tą grupą ale dużo osób dodawało na tej grupie posty z linkiem do tej strony
Awatar użytkownika
SmokAnalog
120mkw

Post autor: SmokAnalog »

heroinaicyjanek pisze: czw maja 15, 2025 6:10 pm nie wiem czemu wydaje mi się, że była biało czerwona albo biało czarna. do każdego „posta” byli dodani autorzy. Było dużo części o zaginionych dzieciach, na pewno była opisana sprawa na przełęczy Diatłowa.
Strona "Zaginieni przed laty"?
heroinaicyjanek
Mokra Włoszka

SmokAnalog pisze: czw maja 15, 2025 6:32 pm Strona "Zaginieni przed laty"?
niestety to nie to, bardzo podobna ale jednak 🤣 spać mi to nie daje normalnie hahaha
pamiętam jeszcze, że w jednym poście było opisane np 4 dzieci które zaginęły w dziwnych okolicznościach, były na pewno też sprawy mord3rstw itd
Limonene
RealDiamond

Jeszcze jest sprawykryminalne.pl
PrzemoKondratowicz
Dieta 600 kcal

Post autor: PrzemoKondratowicz »

heroinaicyjanek pisze: czw maja 15, 2025 7:41 pm niestety to nie to, bardzo podobna ale jednak 🤣 spać mi to nie daje normalnie hahaha
pamiętam jeszcze, że w jednym poście było opisane np 4 dzieci które zaginęły w dziwnych okolicznościach, były na pewno też sprawy mord3rstw itd
Polskie pato ?
Mooniaa
FlafLover

Post autor: Mooniaa »

Nie mam pojęcia, chociaz ja też pamiętam stronę z seryjnymi mordercami z różnych krajów świata, niestety czytałam ten blog z 4 lata temu, a teraz nie mogę znaleźć, możliwe że strona nie istnieje, ale była bardzo dobra i szczegółowo opisani. Większość nieznana mi.

Pewnie to też nie to o czym piszesz, ale polecam

https://niewyjasnione-zaginiecia.pl/blog/
heroinaicyjanek
Mokra Włoszka

PrzemoKondratowicz pisze: czw maja 15, 2025 9:57 pm Polskie pato ?
niestety nie
heroinaicyjanek
Mokra Włoszka

Mooniaa pisze: czw maja 15, 2025 10:16 pm Nie mam pojęcia, chociaz ja też pamiętam stronę z seryjnymi mordercami z różnych krajów świata, niestety czytałam ten blog z 4 lata temu, a teraz nie mogę znaleźć, możliwe że strona nie istnieje, ale była bardzo dobra i szczegółowo opisani. Większość nieznana mi.

Pewnie to też nie to o czym piszesz, ale polecam

https://niewyjasnione-zaginiecia.pl/blog/
być może mówimy o tej samej stronie bo też ją czytałam 2-4 lata temu i przekopałam cały internet i niestety chyba rzeczywiście ją usunęli a była taka dobra 😩😩 ale dziękuję za polecenie! sprawdzę sobie tą co podałaś ❤️
Psycho.xo
Skarpeta Rakieta

Post autor: Psycho.xo »

heroinaicyjanek pisze: czw maja 15, 2025 10:33 pm być może mówimy o tej samej stronie bo też ją czytałam 2-4 lata temu i przekopałam cały internet i niestety chyba rzeczywiście ją usunęli a była taka dobra 😩😩 ale dziękuję za polecenie! sprawdzę sobie tą co podałaś ❤️

Wydaje mi się, że nazywała się archiwumzbrodni.pl, ale obecnie już nie istnieje, a szkoda.
Limonene
RealDiamond

heroinaicyjanek pisze: czw maja 15, 2025 10:33 pm być może mówimy o tej samej stronie bo też ją czytałam 2-4 lata temu i przekopałam cały internet i niestety chyba rzeczywiście ją usunęli a była taka dobra 😩😩 ale dziękuję za polecenie! sprawdzę sobie tą co podałaś ❤️
Było jeszcze archiwum zbrodni, co prawda nie istnieje ale zachowały się pojedyncze posty, jeżeli o nią chodziło to może chociaż się upewnisz że już nie ma sensu szukać bo jest skasowana
https://web.archive.org/web/20230922073 ... m-dziecko/
heroinaicyjanek
Mokra Włoszka

Limonene pisze: pt maja 16, 2025 9:47 am Było jeszcze archiwum zbrodni, co prawda nie istnieje ale zachowały się pojedyncze posty, jeżeli o nią chodziło to może chociaż się upewnisz że już nie ma sensu szukać bo jest skasowana
https://web.archive.org/web/20230922073 ... m-dziecko/
JEZU TAK!!
heroinaicyjanek
Mokra Włoszka

Psycho.xo pisze: pt maja 16, 2025 7:07 am Wydaje mi się, że nazywała się archiwumzbrodni.pl, ale obecnie już nie istnieje, a szkoda.
Bardzo szkoda, ale chociaż mogę spać spokojnie. Jesteście najlepsi! ❤️