Start
Mój profil

Zalando - bezpodstawny pozew

Moderator: verysweetcherry
nowyuzytkownikx
RóżowePolo

Zalando - bezpodstawny pozew

Post autor: nowyuzytkownikx »

Czy ktoś jeszcze otrzymał od „Zalando” bezpodstawny pozew?? Podobno tak wyłudzają pieniądze…
nowyuzytkownikx
RóżowePolo

Post autor: nowyuzytkownikx »

Uważajcie na tę firmę, ponieważ ja dostałam bezpodstawny (fałszywy) pozew z nakazem zapłaty za towar, którego oczywiście od nich nie posiadam, więc gdybym nie odebrała listu i nie wniosła sprzeciwu w terminie to pewnie ściągnęliby (ukradli) mi z konta pieniądze…Co za chore czasy!! Trzeba być czujnym na każdym kroku…Ale z tego co widziałam w internecie takich oszustw nie brakuje…
Rzeka.chaosu
Currently:Vienna

Post autor: Rzeka.chaosu »

:D Jak niby mięli ci ściągnąć kasę z konta? Mogą co najwyżej nie oddać ci za zwrócony towar jeśli np. nosi ślady używania. Czego i tak pewnie nie robią, bo wliczają to w koszty.
Pewiwik
LouiBag

Post autor: Pewiwik »

Przede wszystkim w jakichkolwiek wątpliwościach warto dzwonić na infolinię. Nie spotkało mnie nic takiego, ale czasem zdarzyło mi się w ostatnim roku, że zwróciłam produkt, a tego nie odnotowali w systemie.
Po zadzwonieniu często aktualizowali - nie wiem czy mają jakiś błąd w it.
Szanuj się.
Rzeka.chaosu
Currently:Vienna

Post autor: Rzeka.chaosu »

Pewiwik pisze: pt cze 06, 2025 5:56 pm Przede wszystkim w jakichkolwiek wątpliwościach warto dzwonić na infolinię. Nie spotkało mnie nic takiego, ale czasem zdarzyło mi się w ostatnim roku, że zwróciłam produkt, a tego nie odnotowali w systemie.
Po zadzwonieniu często aktualizowali - nie wiem czy mają jakiś błąd w it.
Potwierdzam. Krotka rozmowa na czacie o kasa jest na koncie. Zdarzylo mi się kupując od partnerów Zalando.