Start
Mój profil

Zaginięcie Mai Kowalskiej

Moderator: verysweetcherry
nahnah
Migocząca Świeczka

Re: Zaginięcie Mai Kowalskiej

Post autor: nahnah »

na wp rozmowa z profilerką na temat zachowania mamy sprawcy... Powiedziała, że to zachowanie specjalnie jej nie zaskoczyło... serio??? chyba w żadnej sprawie rodzic w ten sposób się nie zachowywał. Profilerka twierdzi, że to jest naturalne zachowanie. Mam wrażenie, że ona nie przeczytała tych publikacji i wpisów matki. Dla mnie - laika - to są wpisy osoby bardzo niezrównoważonej, wręcz chorej... No ale fakt - nie znam się, to tylko moje odczucia. Może faktycznie dziwaczne, bezsensowne wpisy publikowane na prawo i lewo z różnych kosmicznych kont są "naturalne"
Awatar użytkownika
FaconSexe88
Modna

Post autor: FaconSexe88 »

Podobno ten profil wyśmiewający Bartosza G. nie był prowadzony przez Maję ona nieśmiała powiązania z tym profilem. Prowadziła go inna dziewczyna która dręczył pan Artysta od drewnianych domków.

Co do przyznania się do winy pójścia na układ. On nie może pójść na układ że służbami greckimi bo oni nie prowadzą , żadnych czynności wobec niego . Zatrzymali go na wniosek ENA.
siaka bum bum
Radoska
Szpilson

Post autor: Radoska »

nahnah pisze: czw maja 08, 2025 12:57 pm na wp rozmowa z profilerką na temat zachowania mamy sprawcy... Powiedziała, że to zachowanie specjalnie jej nie zaskoczyło... serio??? chyba w żadnej sprawie rodzic w ten sposób się nie zachowywał. Profilerka twierdzi, że to jest naturalne zachowanie. Mam wrażenie, że ona nie przeczytała tych publikacji i wpisów matki. Dla mnie - laika - to są wpisy osoby bardzo niezrównoważonej, wręcz chorej... No ale fakt - nie znam się, to tylko moje odczucia. Może faktycznie dziwaczne, bezsensowne wpisy publikowane na prawo i lewo z różnych kosmicznych kont są "naturalne"
Na bank nie zna całego dorobku tej spaczonej baby. To że matka próbuje tłumaczyć dziecko, albo raczej zrozumieć co go skłoniło, to naturalne, ale tu jest taki wymiar manipulacji i hejtu na ofiarę, że normalny człowiek może być w szoku. Umknęło jej, że jej syn to ćpun. U nas chłopak podciął gardło swojej eks, to jego matka też go broniła, że ją kochał, chciał się żenić...Wyparowało jej z pamięci, że wcześniejszą dziewczynę więził w piwnicy, a tę nową ostrzegała przed nim nawet jego siostra.
Radoska
Szpilson

Ciotka dziewczyny mówi, że oni byli kiedyś parą z Bartkiem.
PrzemoKondratowicz
Dieta 600 kcal

Post autor: PrzemoKondratowicz »

Radoska pisze: czw maja 08, 2025 2:16 pm Ciotka dziewczyny mówi, że oni byli kiedyś parą z Bartkiem.
Tego się nie spodziewałem. Nie zakładałem że mieli naprawdę taki rodzaj relacji.
tosia777
BagietkaZszarlott

Post autor: tosia777 »

PrzemoKondratowicz pisze: czw maja 08, 2025 2:32 pm Tego się nie spodziewałem. Nie zakładałem że mieli naprawdę taki rodzaj relacji.

a gdzie ta ciotka tak się wypowiadała? że byli parą?
Trudne_Sprawy
LemonkowaCola

Post autor: Trudne_Sprawy »

Radoska pisze: czw maja 08, 2025 2:16 pm Ciotka dziewczyny mówi, że oni byli kiedyś parą z Bartkiem.
W interwencji też to mówili sądziłam, że fake 🤯
Radoska
Szpilson

tosia777 pisze: czw maja 08, 2025 5:06 pm a gdzie ta ciotka tak się wypowiadała? że byli parą?
Chyba w Fakt.pl to czytałam.
Radoska
Szpilson

Tak na marginesie, to ta matka Bartka to patologiczna kłamczucha.
Berry777
Skarpeta Rakieta

Post autor: Berry777 »

Ta kobieta nie ma za grosz wstydu. Jestem przerażona że tacy ludzie żyją wśród nas
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
nahnah
Migocząca Świeczka

Post autor: nahnah »

a może też stop zabijaniu ludzi... nie krzywdź, nie niszcz - chyba, że ona to do syna kieruje...
Awatar użytkownika
Motylek95
BlondDoczep

Post autor: Motylek95 »

PrzemoKondratowicz pisze: czw maja 08, 2025 2:32 pm Tego się nie spodziewałem. Nie zakładałem że mieli naprawdę taki rodzaj relacji.
A mnie ciekawi dlaczego postanawiają skremować ciało w obliczu takiej sytuacji!! Majka napewno coś z tym Bartkiem brała, nie chcą żeby to wyszło. Tak mi się wydaje..
🦋🌸
liliona12
LouiBag

Post autor: liliona12 »

Motylek95 pisze: czw maja 08, 2025 9:08 pm A mnie ciekawi dlaczego postanawiają skremować ciało w obliczu takiej sytuacji!! Majka napewno coś z tym Bartkiem brała, nie chcą żeby to wyszło. Tak mi się wydaje..
Przecież podczas sekcji pobrali próbki do badań toksykologicznych.
Dupcyngier
BlondDoczep

Post autor: Dupcyngier »

Motylek95 pisze: czw maja 08, 2025 9:08 pm A mnie ciekawi dlaczego postanawiają skremować ciało w obliczu takiej sytuacji!! Majka napewno coś z tym Bartkiem brała, nie chcą żeby to wyszło. Tak mi się wydaje..
Może chodzi o finanse. Kremacja taniej wychodzi.
Mimicry
Gacie z oceanu

Post autor: Mimicry »

A co ma być w zamian kremacji? No przecież jej ciało musi być w takim stanie, że nie nadaje się do ułożenia w trumnie, a już tym bardziej do odsłonięcia w kaplicy podczas pożegnania. To chyba oczywiste, że w tej sytuacji zdecydowali się na kremację.
Awatar użytkownika
EmEm
RiczAsFak

Post autor: EmEm »

Może ciało jest zmasakrowane i dlatego wolą skremowac
delmaxd
BagietkaZszarlott

Post autor: delmaxd »

Na YouTubie kanał kryminalny extra wyszedł nowy odcinek dotyczący Mai, w nim wywiad z tatą. Dziewczyna, która założyła konto na instagramie zgłosiła się na policję- była to koleżanka Mai. Sama Maja miała kuratora za problemy rodzinne, z tego co zrozumiałam były jakieś problemy z partnerem jej mamy
Awatar użytkownika
Motylek95
BlondDoczep

liliona12 pisze: czw maja 08, 2025 9:13 pm Przecież podczas sekcji pobrali próbki do badań toksykologicznych.
Życia nie znasz.
🦋🌸
liliona12
LouiBag

Post autor: liliona12 »

Motylek95 pisze: czw maja 08, 2025 9:56 pm Życia nie znasz.
Nie no, na pewno ją kremują bo wzięła jakieś narkotyki albo rodzina chce coś ukryć #internetowidetektywi
Awatar użytkownika
pieczonyziemniak.
Currently:revenge

Post autor: pieczonyziemniak. »

Czyżby Motylek była psychiczną mamusią we własnej osobie ?
PEONIA
Licówka

Post autor: PEONIA »

pieczonyziemniak. pisze: czw maja 08, 2025 10:18 pm Czyżby Motylek była psychiczną mamusią we własnej osobie ?
Nie, akurat motylek chyba zawodowo pisze scenariusze do paradokumentów bo takie cuda i kwadratury koła wymyśla już od kilku dni, ze "rynce opadają"
Awatar użytkownika
Motylek95
BlondDoczep

pieczonyziemniak. pisze: czw maja 08, 2025 10:18 pm Czyżby Motylek była psychiczną mamusią we własnej osobie ?
Wypraszam sobie takie oszczerstwa!!! Ja mam poprostu większą wyobraźnię niż wy😆 może nie do końca logiczną, ale napewno większa 😆
🦋🌸
Awatar użytkownika
dior
RealDiamond

Post autor: dior »

delmaxd pisze: czw maja 08, 2025 9:45 pm Na YouTubie kanał kryminalny extra wyszedł nowy odcinek dotyczący Mai, w nim wywiad z tatą. Dziewczyna, która założyła konto na instagramie zgłosiła się na policję- była to koleżanka Mai. Sama Maja miała kuratora za problemy rodzinne, z tego co zrozumiałam były jakieś problemy z partnerem jej mamy
Ale jakby unikał odpowiedzi na to, czy Maja nękała inne dzieciaki, odniósł się tylko do samego Bartka. Jej taty bardzo mi szkoda, widać że ciężko to znosi 😔
Radoska
Szpilson

. Nie, Motylek odlatuje, jak to w zwyczaju mają motylki 😁
Trudne_Sprawy
LemonkowaCola

Post autor: Trudne_Sprawy »

Motylek95 pisze: czw maja 08, 2025 11:02 pm Wypraszam sobie takie oszczerstwa!!! Ja mam poprostu większą wyobraźnię niż wy😆 może nie do końca logiczną, ale napewno większa 😆
Już zdążyliśmy to zauważyć 😆