Start
Mój profil

Fryzjerzy w stolicy

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Hxx
PsychoFanka

Fryzjerzy w stolicy

Post autor: Hxx »

Czesc, czy mozecie polecic fryzjerow w Wawie, ktorzy ogarniaja koloryzacje na blond i strzyzenia dlugich wlosow?
juz tyle razy sie nacielam... piekny profil z pieknymi pracami, a w rzeczywitosci fryzjer nie umial grzywki przyciac xd
Awatar użytkownika
sebas_k
MoetGlass

Post autor: sebas_k »

Ja chodzę do Karauda Hair Studio na Wilanowie- rozjaśniam u nich włosy i robię pielęgnację. Obczai sobie ich insta 🥰
De gustibus non est disputandum 🤗
Lol123!!!
BlondDoczep

Post autor: Lol123!!! »

Podbijam! Ja szukam kogoś kto robi piękne koloryzacje w brązach z highlightami , ktoś coś?
pulpecja12
Srebrna Kropeczka

Post autor: pulpecja12 »

Lol123!!! pisze: czw maja 08, 2025 11:36 am Podbijam! Ja szukam kogoś kto robi piękne koloryzacje w brązach z highlightami , ktoś coś?
Sama przymierzam się do DW creative group
Lol123!!!
BlondDoczep

Post autor: Lol123!!! »

Też chciałam, ale ta cena :(
TieDye
Tritonotti

Post autor: TieDye »

Podbijam wątek, czy ktoś może polecić dobrego fryzjera specjalizującego się w kręconych włosach? Niestety każdy u którego byłam wykańcza prostując i modelując włosy na szczotce przez co nie można ocenić finalnego kształtu fryzury tuż po strzyżeniu. Będę wdzięczna że rekomendacje.
Kliczusia
PsychoFanka

Post autor: Kliczusia »

Polecam gaba hair story. Chodzę do Darii. Robi świetne blondy. Co w ogóle myślicie o tych topowych warszawskich stylistach typu yomasz schmidt z programu ostre cięcie, maniewski, jaga hupalo
Awatar użytkownika
florella
RealDiamond

Post autor: florella »

Przerobiłam dużo fryzjerów od luksusowych po osiedlowe panie i koniec końców farbuje włosy sama :') Każda z pieknych blond robiła mi prawie brąz wpadający często w zieleń. Potem sama dochodziłam do normy długo.