Start
Mój profil

Zaginięcie Mai Kowalskiej

Moderator: verysweetcherry
Jakikamila

Re: Zaginięcie Mai Kowalskiej

Post autor: Jakikamila »

Na yt na kanale kryminalnym extra pod livem z podsumowaniem pojawiły się bardzo ciekawe komentarze na temat tego co mogło być na nagraniach z monitoringu, które ma policja. Mnie on bardzo przekonuje i wyjaśniałby bardzo wiele.
Nie wiem niestety jak wrzucić Wam skreen ( świeżak).
estefaniagonzalez
Gacie z oceanu

Post autor: estefaniagonzalez »

Jakikamila pisze: śr maja 07, 2025 9:43 pm Na yt na kanale kryminalnym extra pod livem z podsumowaniem pojawiły się bardzo ciekawe komentarze na temat tego co mogło być na nagraniach z monitoringu, które ma policja. Mnie on bardzo przekonuje i wyjaśniałby bardzo wiele.
Tam jest 950 komentarzy...
Trudne_Sprawy
LemonkowaCola

Post autor: Trudne_Sprawy »

nahnah pisze: śr maja 07, 2025 6:25 pm jak najbardziej można, w praktyce małoopłacalne, ale jak mus to mus... tylko przed musi być przynajmniej 90 dni opłacania składki chorobowej (tak w każdym razie było jeszcze jakiś czas temu, może się coś zmieniło).

Jej zdecydowanie by się przydało zwolnienie...
Dalej tak jest 🙂
Jakikamila

estefaniagonzalez pisze: śr maja 07, 2025 9:50 pm Tam jest 950 komentarzy...
Wiem. Chodzi o najświeższy sprzed ok 4/5 godz.
Awatar użytkownika
Nefretete2321
ZdalnaFanka

Post autor: Nefretete2321 »

Jakikamila pisze: śr maja 07, 2025 9:43 pm Na yt na kanale kryminalnym extra pod livem z podsumowaniem pojawiły się bardzo ciekawe komentarze na temat tego co mogło być na nagraniach z monitoringu, które ma policja. Mnie on bardzo przekonuje i wyjaśniałby bardzo wiele.
O ten komentarz chodzi?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony śr maja 07, 2025 10:05 pm przez Nefretete2321, łącznie zmieniany 1 raz.
~Naród wspaniały, tylko ludzie k.rwy~

J. Piłsudski
Jakikamila

Dokładnie o ten.
Dzięki.
Awatar użytkownika
Paulajna94
RoyalBaby

Post autor: Paulajna94 »

Tam ktoś wyżej pisał o jakimś pójściu na układ Bartka z grecką policja xd
To powiem tak.. w Polsce dopiero będzie na takie „układy” szedł przy przesłuchaniu, a zwłaszcza jak będzie odmawiał zeznań albo wykręcał się z tego 😂
Kto brał udział w składaniu zeznań na komisariatach albo słyszał prawdziwe historie to zrozumie co mam na myśli 😂😂
Bananowakrolowa1
Channelka

Post autor: Bananowakrolowa1 »

Paulajna94 pisze: śr maja 07, 2025 10:11 pm Tam ktoś wyżej pisał o jakimś pójściu na układ Bartka z grecką policja xd
To powiem tak.. w Polsce dopiero będzie na takie „układy” szedł przy przesłuchaniu, a zwłaszcza jak będzie odmawiał zeznań albo wykręcał się z tego 😂
Kto brał udział w składaniu zeznań na komisariatach albo słyszał prawdziwe historie to zrozumie co mam na myśli 😂😂
I słusznie 🙂
Radoska
Szpilson

Post autor: Radoska »

To wiele by wyjaśniało. Tylko, że mi się wydaje, że jak ćpał to on, bo jej telefon szybko był nieaktywny, więc pewnie jak przyszła to on już był zrobiony. Poza tym, ciężko mi uwierzyć, że matka nie wiedziała co się stało skoro szalał i był zaćpany. Oni mieszkają obok tego zakładu chyba. Nawet jak nie widziała zbrodni to widziała go pobudzonego i we krwi.
tosia777
BagietkaZszarlott

Post autor: tosia777 »

Nefretete2321 pisze: śr maja 07, 2025 10:02 pm O ten komentarz chodzi?
nie broniła bo nie żyła? czy jak to rozumieć?
Ale jaja … kto to pisze te komentarze
nahnah
Migocząca Świeczka

Post autor: nahnah »

Radoska pisze: śr maja 07, 2025 10:19 pm To wiele by wyjaśniało. Tylko, że mi się wydaje, że jak ćpał to on, bo jej telefon szybko był nieaktywny, więc pewnie jak przyszła to on już był zrobiony. Poza tym, ciężko mi uwierzyć, że matka nie wiedziała co się stało skoro szalał i był zaćpany. Oni mieszkają obok tego zakładu chyba. Nawet jak nie widziała zbrodni to widziała go pobudzonego i we krwi.
powiem Wam, że gdyby nie te przerażające i dziwaczne wręcz rzeczy, które wypisywała naprawdę byłoby mi jej żal... ja sobie nie potrafię wyobrazić, jak można się w takiej sytuacji czuć. Rozpacz rodziców, którzy stracili dziecko jest na pewno olbrzymia, ale jakie to musi być uczucie okropne kiedy jesteś matką sprawcy... to dla mnie trudne do pojęcia. Przerażenie, smutek, złość na tego dzieciaka, zmieszana z ciągłą miłością, ale i jaki wstyd też ogromny...

Wiem, że to nie ten kaliber, ale jak mój młody szedł do podstawówki to miałam takie rozkminiania, że gdyby ten bullying miałby się (odpukać) pojawić, to chyba wolałabym jednak, żeby był bullowany, niż żeby kogoś gnębił, bo to by było dla mnie nie do udźwignięcia. Łatwiej byłoby mi go obronić, wesprzeć, niż mieć świadomość, że mój dzieciak potrafi zrobić komuś "bezinteresowną" krzywdę. Wiem, że to takie egocentryczne myślenie, ale tak miałam...

Ale się rozpisałam...
KrwawaMary
DamaZpowiśla

Post autor: KrwawaMary »

Paulajna94 pisze: śr maja 07, 2025 10:11 pm Tam ktoś wyżej pisał o jakimś pójściu na układ Bartka z grecką policja xd
Jeśli rzeczywiście polska policja ma takie mocne dowody w postaci filmów, to nikomu jego pójście na układ nie jest do niczego potrzebne 😅
Pasazer
BagietkaZszarlott

Post autor: Pasazer »

Nie mogę trafić na info: co z ojcem Bartka? Utrzymuje kontakty, wypowiedział się?
Anika114
Migocząca Świeczka

Post autor: Anika114 »

KrwawaMary pisze: śr maja 07, 2025 6:28 pm Myślę, że to co siedziało w niej już wcześniej teraz uaktywniło się w pełni. Ciekawa jestem tylko czy w Polsce ma już przygotowanego prawnika, który zajmuje się ich interesami, czy bazują tylko na tej kobiecie z Grecji, która być może nawet nie zdaje sobie sprawy z tego, co matka jej klienta wyprawia w sieci.
Nie musi sobie nawet zdawać sprawy co wypisuje w internecie. Pewnie ma taki pokaż na żywo. Dlatego była mowa o tym że zastanawia się czy w ogóle brać tę sprawę jeżeli miałaby się toczyć w Grecji. Z taką mamuśką to żadna kasa nie jest tego wart
Anika114
Migocząca Świeczka

Nefretete2321 pisze: śr maja 07, 2025 10:02 pm O ten komentarz chodzi?
Ale chłopaki mówili że pewnym jest że nikt tam autem nie wjechał
KrwawaMary
DamaZpowiśla

Post autor: KrwawaMary »

Anika114 pisze: śr maja 07, 2025 11:23 pm Nie musi sobie nawet zdawać sprawy co wypisuje w internecie. Pewnie ma taki pokaż na żywo. Dlatego była mowa o tym że zastanawia się czy w ogóle brać tę sprawę jeżeli miałaby się toczyć w Grecji. Z taką mamuśką to żadna kasa nie jest tego wart
Ale paplanie do obrońcy syna to jedno, a paplanie na cały świat to już zupełnie inna para kaloszy.
Anika114
Migocząca Świeczka

KrwawaMary pisze: śr maja 07, 2025 11:25 pm Ale paplanie do obrońcy syna to jedno, a paplanie na cały świat to już zupełnie inna para kaloszy.
Myślę że prędzej czy później się dowie. Choć i tak nie bedzie jej to potrzebne bo sprawa odbędzie się w Polsce. Czy tego chcą czy nie. Mam nadzieję że znalezienie obrońcy będzie dla nich baaardzo trudne i rodzina Mai również dojedzie matkę która zwyczajnie odwala straszne gówno
Daisy123
ŚpięWRezydencji

Post autor: Daisy123 »

Ta matka to taki pr zrobila, ze cos czuje ze prawnik ktory bedzie go bronil, bedzie mial z nia przes*ane
liliona12
LouiBag

Post autor: liliona12 »

salceson pisze: śr maja 07, 2025 1:42 pm Jak tam uważacie, jak skończę pracę to wstawię screeny gdzie to przeczytałam na greckich mediach
Gdzie te screeny?

Bo wypowiedź prawnika z dzisiaj "„Krąży plotka, że ​​17-latek rzekomo przyznał się do winy, ale to nieprawda. Nie przyznał się do tego."
Awatar użytkownika
Kagami
Skarpeta Rakieta

Post autor: Kagami »

Zapewne matka chłopaka założyła kolejne fake konto i udziela się na spotted Mławy oraz na koncie Mai pod postami, które można skomentować. Brak mi słów...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
salceson
Koczkodan

Post autor: salceson »

liliona12 pisze: czw maja 08, 2025 7:54 am Gdzie te screeny?

Bo wypowiedź prawnika z dzisiaj "„Krąży plotka, że ​​17-latek rzekomo przyznał się do winy, ale to nieprawda. Nie przyznał się do tego."
Kurde nie mam czasu tego narazie poszukać ale może masz rację, ja wszystko wklejałam w tłumacza może mi coś źle tłumaczyło ale komentarze sugerowały że się przyznał i kilka z nich podawało imię tej prawniczki i że zapewne przyznał się dlatego, że dali mu ultimatum więc uwierzyłam
ciekawy roman
Koczkodan

Post autor: ciekawy roman »

:( czytałem że ten koleś w majtkach samych biegał i że sprawdzają czy nie brali razem narkotyków.. ale co trzeba mieć w głowie żeby połamać nogi żeby upchać do śmietnika??😭😭😭 ale niby jest już pewne że policja nie ma konkretnie monitoringu z samego morderstwa ale czy w takim razie można rzucać taką plotkę? To legitne jest? Przecież w takim razie twardego dowodu nie mają a gdyby się okazało że to nie on choć wcale w to nie wierzę no ale jak by policja się później z tego wykręciła za takie pomówienie? Ja policji nie ufam, bo sam zostałem uderzony przez policję bo sobie coś ujebali , ale tu w takiej medialnej sprawie by ku*wa tak kręcili?
Jestem muzykantem konszabelantem
tosia777
BagietkaZszarlott

Post autor: tosia777 »

Kagami pisze: czw maja 08, 2025 7:58 am Zapewne matka chłopaka założyła kolejne fake konto i udziela się na spotted Mławy oraz na koncie Mai pod postami, które można skomentować. Brak mi słów...

żadne brzydkie określenie jakie jest w słowniku polskim nie określi jej osoby, za kadym razem coraz bardziej brak mi słów
Radoska
Szpilson

Post autor: Radoska »

ciekawy roman pisze: czw maja 08, 2025 10:38 am :( czytałem że ten koleś w majtkach samych biegał i że sprawdzają czy nie brali razem narkotyków.. ale co trzeba mieć w głowie żeby połamać nogi żeby upchać do śmietnika??😭😭😭 ale niby jest już pewne że policja nie ma konkretnie monitoringu z samego morderstwa ale czy w takim razie można rzucać taką plotkę? To legitne jest? Przecież w takim razie twardego dowodu nie mają a gdyby się okazało że to nie on choć wcale w to nie wierzę no ale jak by policja się później z tego wykręciła za takie pomówienie? Ja policji nie ufam, bo sam zostałem uderzony przez policję bo sobie coś ujebali , ale tu w takiej medialnej sprawie by ku*wa tak kręcili?
Biorąc pod uwagę do czego zdolna jest matka tego ćpuna to na bank nie będzie żałowała pieniędzy, żeby kogoś skorumpować. A policja to nie jest organ najwyższego zaufania społecznego, więc jest ryzyko, że wejdzie mataczenie. Choć sceptycznie podchodzę do zbiórek to ta na prawnika dla rodziny dziewczyny ma sens.
liliona12
LouiBag

Post autor: liliona12 »

tosia777 pisze: czw maja 08, 2025 11:48 am żadne brzydkie określenie jakie jest w słowniku polskim nie określi jej osoby, za kadym razem coraz bardziej brak mi słów
Wcześniej trochę jej współczułam, że to może szok. Ale im dalej tym uważam, że pomoc psychologiczną to ona powinna dostać na długo przed tą tragedią. Obrzydliwa osoba.