Start
Mój profil

Gypsy Rose

Moderator: verysweetcherry
Iammedicine
LouiBag

Re: Gypsy Rose

Post autor: Iammedicine »

strusiek pisze: sob lis 09, 2024 4:14 pm No i gdzie miała pójść? Mieszkać na ulicę? Świetny plan. Jakby co to jej nie tłumacze też mam różne wątpliwości. Tylko te super rady pt. po prostu wyprowadź się, zerwij kontakt etc. często nie mają pokrycia w rzeczywistości.
Nie wiem, na przyklad do swojego ojca, gdzie przebywa obecnie? 🤪
Gamora
BlondDoczep

Post autor: Gamora »

Mnie ciekawi, czy ten facet, który zabił jej matkę ma dostęp do wszystkich wieści o życiu Gypsy-Rose. Wyobraźcie sobie zabić "z miłości", a potem obserwować tą przepychankę pomiędzy Gypsy a dwoma innymi gachami.
Dora_Diamant
Kciuk

Post autor: Dora_Diamant »

joalla pisze: śr maja 07, 2025 12:04 pm Ryan ma, co chciał. Wybrał sobie żonę w “zakładzie” z kolegą. Chłop zdrowy nie jest, czego oczekiwał?
on miał chyba bardzo romantyczne pojęcie o tej całej sytuacji. facet jest otyły, sprawia wrażenie dość nieśmiałego, i prawdopodobnie myślał, że gypsy w życiu go nie zostawi, skoro sama ma tyle problemów.
Dora_Diamant
Kciuk

Post autor: Dora_Diamant »

dobra, drama polega na tym, że gypsy dwa tygodnie po urodzeniu dziecka pisała do ryana, bo „nie dogadywała się z kenem”. kiedy będzie trzeci facet?
Shjuu
MiamiBicz

Post autor: Shjuu »

Dora_Diamant pisze: śr maja 07, 2025 1:17 pm dobra, drama polega na tym, że gypsy dwa tygodnie po urodzeniu dziecka pisała do ryana, bo „nie dogadywała się z kenem”. kiedy będzie trzeci facet?
Drama godna "Zmierzchu" :P
Iammedicine
LouiBag

Shjuu pisze: śr maja 07, 2025 1:24 pm Drama godna "Zmierzchu" :P
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Shjuu
MiamiBicz

Post autor: Shjuu »

Iammedicine pisze: śr maja 07, 2025 2:08 pm
Wygrałeś/aś XD XD
Iammedicine
LouiBag

Gypsy robi “detox” od social mediow po tym, jak przez ostatnich kilka tygodni dala sie poznac z tej “prawdziwej strony”. Natomiast ostatnim zapalnikiem, ktory doprowadzil do tego jaki “backlash” na nia spadl byl tt z kupa jej dziecka…

Polecam wejsc na tt ze screena:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.