Start
Mój profil

Zaginięcie Mai Kowalskiej

Moderator: verysweetcherry
Dariijqa
ŻonaWitolda

Re: Zaginięcie Mai Kowalskiej

Post autor: Dariijqa »

kosmo1745 pisze: wt maja 06, 2025 6:12 pm A skąd wy to niby wiecie? To w końcu torturował ją oblewając kwasem, czy beszcześcił zwłoki oblewając kwasem? Czy miał go hektolitry i tak sobie lał? Zastanówcie się sami co piszecie, bo zaprzeczanie sami sobie, nie dajecie dojść do głosu nikomu, kto ma inne zdanie, a nie wiecie tak naprawdę nic.
👏👏👏👏
thisguuurl
LouiBag

Post autor: thisguuurl »

Pierre_Doletz pisze: wt maja 06, 2025 7:02 pm Widziałyście? W tym tempie to zanim podadzą wyniki sekcji zwłok i coś ustalą to dowiemy się, że w tym wszystkim brało udział UFO.
Komentarz chyba znowu został usunięty..
appleblossom
Tritonotti

Post autor: appleblossom »

ploty123 pisze: wt maja 06, 2025 6:54 pm Matka mordercy całe dnie pisze bzdury o ofierze, a masa internetowych pelikanów w to wierzy i jej pomagają. Cyrk, jak bardzo to społeczeństwo jest głupie i podatne na manipulacje, nie dziwię się, że co chwilę słyszymy o nowych oszustwach, Polak we wszystko uwierzy :')
Mnie to zastanawia jak to możliwe, że ta kobieta- przedsiębiorczyni tyle się uchowała. Nie mówię o jej postach po zatrzymaniu Bartka tylko już wtedy, kiedy Maja zaginęła. Można byłoby podejrzewać, że ktoś taki prowadzący intratny biznes raczej ma głowę na karku i dba o dobre mienie. Przecież ona sama zwróciła na siebie uwagę tymi komentarzami więc nie zdziwiłabym się, jakby to była prawda, że ma sprawy.
W Mławie przewija się cały czas wątek szantażu ze strony Mai. Podobno miała jakiegoś haka, o którym dowiedziała się od koleżanek i chciała to wykorzystać przeciwko Bartkowi- podobno chodziło o jakiś wypadek z jego udziałem. Na ile to prawda to cóż…
nahnah
Migocząca Świeczka

Post autor: nahnah »

appleblossom pisze: wt maja 06, 2025 7:26 pm W Mławie przewija się cały czas wątek szantażu ze strony Mai. Podobno miała jakiegoś haka, o którym dowiedziała się od koleżanek i chciała to wykorzystać przeciwko Bartkowi- podobno chodziło o jakiś wypadek z jego udziałem. Na ile to prawda to cóż…
a w tej informacji o postępowaniu sądowym bylo coś o opinii chirurga, może to ma związek z tym postępowaniem...

Ale fakt faktem, że plotka czy nawet jakieś złe zrozumienie informacji od kogoś i potem to jak kula śnieżna idzie.. Sama tego doświadczyłam (oczywiście nie w takiej skali i nie tak dramatycznej sytuacji) i to w czasach gdy netu nie bylo... Ale bardzo źle to wspominam, masę nieprzyjemności mnie później w związku z tym spotkało...
tosia777
BagietkaZszarlott

Post autor: tosia777 »

temu śmieciowi należy się to samo co zrobił tej biednej dziewczynie
nie wyobrażam sobie jak można być takim zwyrodnialcem jak ten oblech
i co mu po tym świadectwie z paskiem co mamusia się tak szczyciła jak dekiel jest zerwany za młodu
naprawdę uważam, że powinna wrócić kara śmierci
w takim przypadku utrzymywać tego zaszczańca w więzieniu z podatków ludzi ciężko pracujących mając świadomość jednocześnie że gnój może wyjść po iluś latach i zacząć normalnie żyć … tej dziewczynie życia nie zwróci już nikt ona nie będzie miała takiej szansy
czyta się o niej wiele negatywnych rzeczy ale można wnioskować że ostatnim czasem resocjalizowała się i mimo swoich problemów i doświadczeń o których rodzice rodzina mówi głośno nie robi z niej świętej niepokalanej dziewczyna straciła szansę na życie
nadal mi się to w głowie nie mieści
werkawx
RóżowePolo

Post autor: werkawx »

PrzemoKondratowicz pisze: sob maja 03, 2025 10:26 pm Mi się taki obraz nie wyłania. Mi się wyłania obraz chłopaka z problemami emocjonalnymi który ma matkę z problemami emocjonalnymi którą sobie z nim nie radziła. W dalszym ciągu odwyki w wieku nastoletnim i kurator za deprawacje, to większa deprawacja moim zdaniem. Żadna firma parkietowa w tym kraju nie uchroniłaby groźnego nastolatka od posiadania kuratora gdyby go wymagał…
Przecież on też miał kuratora
PaniYuuki
Siatkarka

Post autor: PaniYuuki »

Czy oni nie byli w bliskiej relacji? Para?
Ojojojka
Koczkodan

Post autor: Ojojojka »

Dariijqa pisze: wt maja 06, 2025 4:05 pm Czytałam cały wątek i właśnie o to mi chodzi że to jest wina wyłącznie rodziców obojga a nie jak tu piszecie Bartosza czy Mai. Ale też zaznaczam że oboje do świętych nie należeli także umniejszanie kto jest bardziej zły lub mniej trochę nie na miejscu 🤦‍♀️
No teraz to się wkurzyłam!! Porównanie kto jest mniej lub bardziej zły jest nie na miejscu???? Na jednej szali masz nastolatkę z problemami a na drugiej MORDERCĘ i uważasz,że należy między nimi postawić znak równości??? Nie wierzę własnym oczom.
Porównujesz matkę która kryje mordercę, nakręca hejt na ofiarę za pomocą płatnych troli z rodzicami którzy na jakimś etapie popełnili błędy wychowawcze, które powoli zaczęli naprawiać . No bardzo gratuluję...
Chandler Bing
Modna

Post autor: Chandler Bing »

Pierre_Doletz pisze: wt maja 06, 2025 7:02 pm Widziałyście? W tym tempie to zanim podadzą wyniki sekcji zwłok i coś ustalą to dowiemy się, że w tym wszystkim brało udział UFO.
Hmm a ja tam w ten komentarz wierzę, bo niektóre informacje takie już się wcześniej przewijały.
Nie pasuje mi tylko to, że brat Majki miałby przebywać w ZK, jej rodzice są dość mlodzi i nie miała starszego brata?
Z tą rodzina Bartka w psychiatryku też już słyszałam
salceson
Koczkodan

Post autor: salceson »

Ok czyli dali mu wybór - jeśli się przyznasz to postaramy się abyś został w Grecji. I pufff, przyznał się .. cwaniaczek 😤
Awatar użytkownika
miev
Skarpeta Rakieta

Post autor: miev »

Patrząc na to ile jest kłamstw i plotek naokoło tej sprawy, ciężko uwierzyć w cokolwiek…
Radoska
Szpilson

Post autor: Radoska »

miev pisze: wt maja 06, 2025 9:44 am Matka Bartka dodała post na Fb, o poniższej treści:

Szanowni Hejterzy
Nie mam już siły i czasu czytać tych waszych komentarzy. Jednakże odniosę się do kwestii . Młodzież powinna mieć pasje , do prawidłowego rozwoju. Nie niszczcie pasji mojego syna. Co w tym złego że pomagał w firmie? Co w tym złego że jeździł na hulajnodze? Co w tym złego że ma talent plastyczny i muzyczny? Co w tym złego że uczęszczał na sporty walki? Itd To są zalety w tworzeniu osobowości młodego człowieka który ma pasje i obowiązki .
Proszę zostawić sprawę służbom, krąży tyle przykrych komentarzy , spekulacji, oszczerstw i pomówień że już mi również jest bardzo ciężko . Poza tym w Mławie nie żyją kolejne osoby, proszę zatym zadbać o własne bezpieczeństwo !

----> Wiadomo coś o kolejnych morderstwach w Mławie?
Ona mnie coraz bardziej przeraża. Powinna zamilknąć z przyzwoitości. Jest niesamowicie toksyczna, przekonana o swojej i syna wyjątkowości. Coś czuję, że wszczrpiła chłopakowi poczucie wyższości i stąd wzięły się kłopoty, które eskalowały do hejtu i morderstwa. Ona nawet w obliczu tego co zrobił jej syn nie spuszcza z tonu. Nie ubolewa nad tym co się stało. Nie żałuję ofiary.Taka osoba mogła wychować osobę dysfunkcyjną. Tak jak na początku jej współczułam tak już mi przeszło...
Kakakakaszka
MoetGlass

Post autor: Kakakakaszka »

salceson pisze: wt maja 06, 2025 9:07 pm Ok czyli dali mu wybór - jeśli się przyznasz to postaramy się abyś został w Grecji. I pufff, przyznał się .. cwaniaczek 😤
Ale co? Gdzie tak jest napisane?
Awatar użytkownika
miev
Skarpeta Rakieta

PaniYuuki pisze: wt maja 06, 2025 9:03 pm Czy oni nie byli w bliskiej relacji? Para?
Tak naprawdę nic potwierdzonego w tym temacie nie ma. Media greckie podają jakoby mieli się spotkać na „randkę”. Aczkolwiek wciąż czekamy na potwierdzenie. W tej prawie jest wiele pytań, niestety chętnych do udzielenia odpowiedzi brak…
PrzemoKondratowicz
Dieta 600 kcal

Post autor: PrzemoKondratowicz »

werkawx pisze: wt maja 06, 2025 8:59 pm Przecież on też miał kuratora
Cytujesz post sprzed kilku dni. Nowe informacje wychodzą z prędkością światła i dopiero dzisiaj się o tym dowiedzieliśmy. Więc tak też miał kuratora i kilka spraw w sądzie
PEONIA
Licówka

Post autor: PEONIA »

miev pisze: wt maja 06, 2025 9:17 pm Tak naprawdę nic potwierdzonego w tym temacie nie ma. Media greckie podają jakoby mieli się spotkać na „randkę”. Aczkolwiek wciąż czekamy na potwierdzenie. W tej prawie jest wiele pytań, niestety chętnych do udzielenia odpowiedzi brak…
Mediom greckim bym nie ufała.....jak znam greków wkleili pewnie polskie artykuły w translatora i wyszło masło maślane i te rewelacje wynikają z tzw. kalek językowych czy różnemu znaczeniu słów w językach....
Awatar użytkownika
miev
Skarpeta Rakieta

Radoska pisze: wt maja 06, 2025 9:15 pm Ona mnie coraz bardziej przeraża. Powinna zamilknąć z przyzwoitości. Jest niesamowicie toksyczna, przekonana o swojej i syna wyjątkowości. Coś czuję, że wszczrpiła chłopakowi poczucie wyższości i stąd wzięły się kłopoty, które eskalowały do hejtu i morderstwa. Ona nawet w obliczu tego co zrobił jej syn nie spuszcza z tonu. Nie ubolewa nad tym co się stało. Nie żałuję ofiary.Taka osoba mogła wychować osobę dysfunkcyjną. Tak jak na początku jej współczułam tak już mi przeszło...
Możesz mieć rację. Jednak nie zapominajmy, chłopak był prawie pełnoletni. Nie bez powodu moze być sądzony jako osoba dorosła. To nie mały dzidziuś wymagający opieki, lecz samodzielna (w teorii), sprawnie funkcjonująca jednostka w społeczeństwie. Jeśli jednak te wszystkie plotki o biciu własnej matki są prawdą… ehhh. Strach pomyśleć co się dzieje w tej rodzinie.
Awatar użytkownika
miev
Skarpeta Rakieta

PEONIA pisze: wt maja 06, 2025 9:20 pm Mediom greckim bym nie ufała.....jak znam greków wkleili pewnie polskie artykuły w translatora i wyszło masło maślane i te rewelacje wynikają z tzw. kalek językowych czy różnemu znaczeniu słów w językach....
Oczywista oczywistość, dlatego jak już wspomniałam - wciąż czekamy na potwierdzenie z rzetelnego źródła informacji:)
Radoska
Szpilson

;P
miev pisze: wt maja 06, 2025 9:23 pm Możesz mieć rację. Jednak nie zapominajmy, chłopak był prawie pełnoletni. Nie bez powodu moze być sądzony jako osoba dorosła. To nie mały dzidziuś wymagający opieki, lecz samodzielna (w teorii), sprawnie funkcjonująca jednostka w społeczeństwie. Jeśli jednak te wszystkie plotki o biciu własnej matki są prawdą… ehhh. Strach pomyśleć co się dzieje w tej rodzinie.
. W sensie, że odpowiada za swoje czyny? To tak. Niemniej wychowanie i dzieciństwo rzutuje na dorosłych. Tego się trudno wyzbyć. On tej Majki nienawidził, zastanawiam się tylko, czy przez jej działania, czy matka nieświadomie podsycała tę nienawiść...
Awatar użytkownika
miev
Skarpeta Rakieta

Radoska pisze: wt maja 06, 2025 9:38 pm ;P . W sensie, że odpowiada za swoje czyny? To tak. Niemniej wychowanie i dzieciństwo rzutuje na dorosłych. Tego się trudno wyzbyć. On tej Majki nienawidził, zastanawiam się tylko, czy przez jej działania, czy matka nieświadomie podsycała tę nienawiść...
Jego matka to pewnie osoba, która chciała być obecna w życiu synka 24/7. Na prześmiewczym koncie na ig (które swoją drogą zostało już usunięte) padały komentarze w stylu „mamusia będzie dumna”. I to niejednokrotnie. Te dzieciaki ewidentnie miały jakiś swój powód dla którego umieszczały takie treści. Pytanie o co im chodziło?
Radoska
Szpilson

miev pisze: wt maja 06, 2025 9:44 pm Jego matka to pewnie osoba, która chciała być obecna w życiu synka 24/7. Na prześmiewczym koncie na ig (które swoją drogą zostało już usunięte) padały komentarze w stylu „mamusia będzie dumna”. I to niejednokrotnie. Te dzieciaki ewidentnie miały jakiś swój powód dla którego umieszczały takie treści. Pytanie o co im chodziło?
Podpatrzyli, że matka wychwala jego najmniiejsze osiągnięcia to mieli z tego bekę. Tym bardziej, że on na tych entuzjastycznych fotach stoi jak skazaniec. Ewidentnie nie potrafił jej się sprzeciwić, a ona miała gdzieś czy mu się to podoba czy nie. To mnie uderzyło jak zobaczyłam te zdjęcia. Sama mam nastolatków w rodzinie i matki im takich numerów nie robią, bo był sprzeciwić i musiały to uszanować. Dzieciaki zauważają takie rzeczy, a dodatkowo są teraz mega złośliwe i oceniają na każdym kroku. Mamusia mu chyba robiła obciach.
salceson
Koczkodan

Post autor: salceson »

Kakakakaszka pisze: wt maja 06, 2025 9:17 pm Ale co? Gdzie tak jest napisane?
No greckie media mówią że się przyznał, więc strzelam że dali mu wybór - jeśli się przyznasz to postaramy się osadzić Cię tutaj.
Awatar użytkownika
sruspit
RoyalBaby
Instagram: bombarde

Post autor: sruspit »

Radoska pisze: wt maja 06, 2025 9:59 pm Podpatrzyli, że matka wychwala jego najmniiejsze osiągnięcia to mieli z tego bekę. Tym bardziej, że on na tych entuzjastycznych fotach stoi jak skazaniec. Ewidentnie nie potrafił jej się sprzeciwić, a ona miała gdzieś czy mu się to podoba czy nie. To mnie uderzyło jak zobaczyłam te zdjęcia. Sama mam nastolatków w rodzinie i matki im takich numerów nie robią, bo był sprzeciwić i musiały to uszanować. Dzieciaki zauważają takie rzeczy, a dodatkowo są teraz mega złośliwe i oceniają na każdym kroku. Mamusia mu chyba robiła obciach.
jakoś nie moge uwierzyc w to ze ktokolwiek miał z niego beke i nękał z powodu bycia maminsynkiem. Bardziej wyglada to jak to, ze dziewczyny w ramach zemsty próbowały wstawic cokolwiek z profilu jego matki (zdjecia z dzieciństwa itp). On sam powiedzial ze mu wisi ten profil no bo w sumie przerobione fotki w faceapp to jedyne co niekorzystne mozna bylo tam znalezc. Gosc byl bogaty, niezłe ciuchy, buty za pare tysiecy, duza paczka kolegow, ktorzy do biednych tez nie nalezą patrzac na motory, quady jakie posiadaja. Kilka spraw w sądzie z jego strony za nękanie i agresywne zachowanie a u Majki kurator, ale za ucieczki z domu z zeznan rodziny. Tez jestem z podobnej miesciny co te dzieciaki i znam takich chlopakow jak Bartek co kasa rodzicow zalatwia wszystko, a oni moga w spokoju odpierdzielac maniane nie martwiac sie ze beda jakies długotrwałe problemy
tralala
Nevia91
BlondDoczep

Post autor: Nevia91 »

A ja mam pytanie czy oni wyniki sekcji ujawnia ? Bo generalnie chyba jak rodzina się nie zgadza to nie muszą ? A druga sprawa czy udział osób trzecich tam był ? Czy w końcu wykaże to sesja ?
marley71
ToTylkoHermes

Post autor: marley71 »

Nevia91 pisze: wt maja 06, 2025 10:11 pm A ja mam pytanie czy oni wyniki sekcji ujawnia ? Bo generalnie chyba jak rodzina się nie zgadza to nie muszą ? A druga sprawa czy udział osób trzecich tam był ? Czy w końcu wykaże to sesja ?
Wyniki sekcji - przyczyna śmierci dziewczyny - są podane do wiadomości publicznej, wystarczy otworzyć chociażby onet.