Start
Mój profil

Nauka niemieckiego

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Takaja
RóżowePolo

Nauka niemieckiego

Post autor: Takaja »

Cześć szukam kogos kto chciałby popisac maile po niemiecku, o sprawach codziennych, żeby podszkolić język. Miałam poziom B2 ale długo nie używałam języka to teraz jest słabo. Ktoś chętny?
Aurora1
MoetGlass

Post autor: Aurora1 »

Ja co prawda z niemieckim nie pomogę, ale może spróbuj z aplikacją slowly? Można pisać z ludźmi z polski i zza granicy w dowolnym języku. Wydaje się być też bezpieczniejszą opcją niż podawanie adresu email czy portali społecznościowych nieznajomym.
Takaja
RóżowePolo

Aurora1 pisze: wt maja 06, 2025 12:04 am Ja co prawda z niemieckim nie pomogę, ale może spróbuj z aplikacją slowly? Można pisać z ludźmi z polski i zza granicy w dowolnym języku. Wydaje się być też bezpieczniejszą opcją niż podawanie adresu email czy portali społecznościowych nieznajomym.
Dziękuję za odpowiedź. Ściągnęłam aplikacje zobaczymy jak to pójdzie
Pomyślałam sobie, że email to malo osobiste dane ale może i racja, że lepiej na aplikacji popisać
Izelaf
RoyalBaby

Post autor: Izelaf »

Takaja pisze: pn maja 05, 2025 10:42 am Cześć szukam kogos kto chciałby popisac maile po niemiecku, o sprawach codziennych, żeby podszkolić język. Miałam poziom B2 ale długo nie używałam języka to teraz jest słabo. Ktoś chętny?
Ja chętnie popiszę:)
Takaja
RóżowePolo

Izelaf pisze: śr maja 07, 2025 10:33 pm Ja chętnie popiszę:)
Napisalam na priv