Start
Mój profil

Zaginięcie Mai Kowalskiej

Moderator: verysweetcherry
tosia777
BagietkaZszarlott

Re: Zaginięcie Mai Kowalskiej

Post autor: tosia777 »

stromek.bart pisze: pn maja 05, 2025 7:54 pm No dokładnie to z tej dziewczny robią. O ile w hejtowanie wierzę to zaraz wyjdzie na jaw, że pół podstawówki do której chodziła popełniła samob*

Razem z dyrektorem na czele
Może już w przedszkolu panie się bały jak dzieciak zabawka rzucał
Co za bzdury! Na poziomie mamusi mordercy naprawdę to naprawdę śmiech przez łzy jak czytam te głupoty… stała się tragedia a teraz próby dochodzenia do tego czy aby faktycznie była taka zła co może usprawiedliwi zachowanie psychopaty
w normalnym kraju to go powinni wsadzić do łagrów do ciężkiej pracy a z tej Grecji powinien pieszo tutaj do Polski przyjść na bosaka najlepiej gnój
Anika114
Migocząca Świeczka

Post autor: Anika114 »

tosia777 pisze: pn maja 05, 2025 7:52 pm Brzmi to niczym jak gangsterka z Wołomina czy Pruszkowa xd
Maja pseudonim Pershing. Najpierw była jedna osoba która przez nią popełniła sam*, teraz nagle są 3. A już nie zliczę ile niby przez nią próbowało. I to tylko dlatego bo napisało tak kilka fejkowych kont na Instagramie i tiktoku i mamuśka która nie może się zdecydować czy on nie mógłby tknąć "ćpunki" czy jednak było między nimi "romantyczne napięcie"
Awatar użytkownika
BlackSwan@1
Modna

Post autor: BlackSwan@1 »

Anika114 pisze: pn maja 05, 2025 8:05 pm Maja pseudonim Pershing. Najpierw była jedna osoba która przez nią popełniła sam*, teraz nagle są 3. A już nie zliczę ile niby przez nią próbowało. I to tylko dlatego bo napisało tak kilka fejkowych kont na Instagramie i tiktoku i mamuśka która nie może się zdecydować czy on nie mógłby tknąć "ćpunki" czy jednak było między nimi "romantyczne napięcie"
Dokładnie!!!
rozemocjonowana
120mkw

Post autor: rozemocjonowana »

Dariijqa pisze: pn maja 05, 2025 8:09 pm Nie udzielałam się tutaj ale na bieżąco śledzę całą tą sytuację. Dla mnie dziwne że to właśnie rodzina Mai znalazła ten telefon jakby no ok to mógł być każdy ale dziwnym trafem to oni znaleźli i jeszcze z tego filmik nagrali... Już z daleka wiedzieli że to jej telefon niby 🤦‍♀️ żeby było nie usprawiedliwiam zabójstwa ale właśnie oglądam reportaż na TVN w uwadze i sama rodzina mówi że z nią były wcześniej problemy czyli to że się znęcała nad innymi dzieciakami to prawda... Do tego słowa ojca że niby od niedawna była z nią poprawa. Jak dla mnie coś tu mega śmierdzi wszystko jej rodzinka też do końca czysta nie jest i zbyt lekko mówią o nieżyjącej już osobie.
Były problemy, bo 2 lata wcześniej uciekła z domu, a nie dlatego, że znęcała się nad innymi (jeśli było to podane to wybacz, nie wyłapałam).
A telefon znaleźli, bo miał kolorową obudowę i jakieś świecące kamyczki, które przecież odbijają światło.

Ja z kolei obejrzałam teraz materiał Kanału Zero i aż się popłakałam... Mam nadzieję, że nigdy nie znajdę się na miejscu jej rodziców i nie będę przeżywać zab.jstwa swojego dziecka :(
Ostatnio zmieniony pn maja 05, 2025 8:22 pm przez rozemocjonowana, łącznie zmieniany 1 raz.
AgaR
MolieraDress

Post autor: AgaR »

A ja po tych wszystkich nowinkach miałam wrażenie, że Maja wywodzi się z jakiejś kompletnej patologii, a tu się okazuje, że ogarnięci, potrafiący się wypowiedzieć ludzie. Osiedle, na którym przebywała Maja w Mławie też niczego sobie.
Ojojojka
Koczkodan

Post autor: Ojojojka »

Dariijqa pisze: pn maja 05, 2025 8:09 pm Nie udzielałam się tutaj ale na bieżąco śledzę całą tą sytuację. Dla mnie dziwne że to właśnie rodzina Mai znalazła ten telefon jakby no ok to mógł być każdy ale dziwnym trafem to oni znaleźli i jeszcze z tego filmik nagrali... Już z daleka wiedzieli że to jej telefon niby 🤦‍♀️ żeby było nie usprawiedliwiam zabójstwa ale właśnie oglądam reportaż na TVN w uwadze i sama rodzina mówi że z nią były wcześniej problemy czyli to że się znęcała nad innymi dzieciakami to prawda... Do tego słowa ojca że niby od niedawna była z nią poprawa. Jak dla mnie coś tu mega śmierdzi wszystko jej rodzinka też do końca czysta nie jest i zbyt lekko mówią o nieżyjącej już osobie.
To chyba jakieś inne reportaże oglądaliśmy...
tosia777
BagietkaZszarlott

Post autor: tosia777 »

AgaR pisze: pn maja 05, 2025 8:21 pm A ja po tych wszystkich nowinkach miałam wrażenie, że Maja wywodzi się z jakiejś kompletnej patologii, a tu się okazuje, że ogarnięci, potrafiący się wypowiedzieć ludzie. Osiedle, na którym przebywała Maja w Mławie też niczego sobie.

dokładnie. słuchałam również wypowiedzi rodziny i każdy z nich wypowiadał się w sposób normalny jak na cywilizowanego człowieka przystało.
nie to co druga strona, matka wariatka z postami na fejsie co rusz to nowymi
Uxxxa
Gacie z oceanu

Post autor: Uxxxa »

Anika114 pisze: pn maja 05, 2025 7:48 pm Tak, cała Mława drżała przed Mają
Super prześmiewcza odpowiedź 🤡 Nie pierwszy raz są informacje, że była katem dla innych dzieciaków. Skoro wychodzi kolejna informacja, że po jej poczynaniach było z nimi źle psychicznie to jestem ciekawa czy to prawdziwe informacje.
Bananowakrolowa1
Channelka

Post autor: Bananowakrolowa1 »

AgaR pisze: pn maja 05, 2025 8:21 pm A ja po tych wszystkich nowinkach miałam wrażenie, że Maja wywodzi się z jakiejś kompletnej patologii, a tu się okazuje, że ogarnięci, potrafiący się wypowiedzieć ludzie. Osiedle, na którym przebywała Maja w Mławie też niczego sobie.
Dokładnie takie samo miałam o niej wyobrażenie. Że pochodzi z kompletnej patologii, że gdyby on jej nie zabił to pewnie ona jego itd itp. Po obejrzeniu reportażu zmieniłam zupełnie zdanie, wg mnie zupełnie normalna rodzina…
AgaR
MolieraDress

Bananowakrolowa1 pisze: pn maja 05, 2025 8:40 pm Dokładnie takie samo miałam o niej wyobrażenie. Że pochodzi z kompletnej patologii, że gdyby on jej nie zabił to pewnie ona jego itd itp. Po obejrzeniu reportażu zmieniłam zupełnie zdanie, wg mnie zupełnie normalna rodzina…
Ja zaczynam podejrzewać, że te wieści o problemach z Mają są w większości rozdmuchane. Że taką narrację obrała matka w socjal mediach i to bardzo szybko, tuż po zbrodni, a opinia społeczna temu ulega…
PrzemoKondratowicz
Dieta 600 kcal

Post autor: PrzemoKondratowicz »

AgaR pisze: pn maja 05, 2025 8:49 pm Ja zaczynam podejrzewać, że te wieści o problemach z Mają są w większości rozdmuchane. Że taką narrację obrała matka w socjal mediach i to bardzo szybko, tuż po zbrodni, a opinia społeczna temu ulega…
Teraz to ty ulegasz porywom dziennikarskim….. no przecież to nie było dziecko co chodziło co niedziele do kościoła. Nawet rodzice mówią że sprawiała problemy. Masz dużo wypowiedzi rówieśników. Miała kuratora.

Ale że rodzice nie patologia to można stwierdzić po przejrzeniu fb. Ktoś tu pisał o ojcu i wujku to mówiłem że wujek owszem dziwny ale tata najzupełniej normalny.
Dora_Diamant
Kciuk

Post autor: Dora_Diamant »

prawda jest taka, że w tej prawie są praktycznie same niejasności. możemy spekulować w nieskończoność, kłócić się, ale to niczego nie zmienia – wiemy tyle, co nic. to na zasadzie tej znanej historyjki, gdy „ktoś pierdnie na rynku, to na drugim końcu miasta powiedzą, że to armata”. zapewne dopiero proces zacznie coś więcej wyjaśniać, o ile zacznie zeznawać ktoś wiarygodny, a nie dzieciaki z tiktoka, drące koty z zaburzoną matką.
Awatar użytkownika
Jabba
Mokra Włoszka

Post autor: Jabba »

Zdecydowanie matka B mataczy ! Przyjdzie nam trochę poczekać aż prawda ujrzy światło dzienne :c
AgaR
MolieraDress

PrzemoKondratowicz pisze: pn maja 05, 2025 8:52 pm Teraz to ty ulegasz porywom dziennikarskim….. no przecież to nie było dziecko co chodziło co niedziele do kościoła. Nawet rodzice mówią że sprawiała problemy. Masz dużo wypowiedzi rówieśników. Miała kuratora.

Ale że rodzice nie patologia to można stwierdzić po przejrzeniu fb. Ktoś tu pisał o ojcu i wujku to mówiłem że wujek owszem dziwny ale tata najzupełniej normalny.
Były problemy, ale tutaj jest już narracja, że 3 osoby się przez nią zabiły. O hejcie piszą no name z internetu, a nie rówieśnicy. Jest chociaż jedna oficjalna wypowiedź rówieśnika, że faktycznie tak było? Póki co to tylko pogłoski z Internetu, a morderca Bartuś na Spotted Mława czy na Kanale Zero w komentarzach jest już chuchany i dmuchany. Mamy poje*ane społeczeństwo, że na mord ze szczególnym okrucieństwem szukamy na siłę usprawiedliwień.
xnyxx
Srebrna Kropeczka

Post autor: xnyxx »

Patrząc na stronę policji można obalić teorie, że matka Bartka ustawiła sobie swoje panieńskie nazwisko na fb. Niezrównoważona kobieta i nie mówicie, że pewnie działała w emocjach. Nie wpadłabym na to, żeby po zabójstwie, którego dokonał mój syn ustawić sobie na fb nazwisko najlepszej koleżanki ofiary.
AgaR
MolieraDress

Ja też mogę sobie napisać komentarz na Spotted Mława, że chodziłam z Bartkiem do przedszkola i już wtedy mordował małe kotki. Ludzie łykną jak pelikany.
rozemocjonowana
120mkw

Post autor: rozemocjonowana »

A czy jest jakiekolwiek potwierdzenie, że Maja miała kuratora? Rodzice to potwierdzili gdziekolwiek?
Awatar użytkownika
Jabba
Mokra Włoszka

Post autor: Jabba »

AgaR pisze: pn maja 05, 2025 8:56 pm Mamy poje*ane społeczeństwo, że na mord ze szczególnym okrucieństwem szukamy na siłę usprawiedliwień.
Nie tylko nasze społeczeństwo tak ma ogólnie kobiety uwielbiają romantyzowac dewiantów i zbrodniarzy Bundy i Dahmer dostawali propozycje matrymonialne i naked picki, a sam Tryn..Kiewicz ożenił się w więzieniu…
Felczi
ZdalnaFanka

Post autor: Felczi »

Jedyną osobą, której ofiarą był przestępca, jest jego matka.
noma666
RóżowePolo

Post autor: noma666 »

rozemocjonowana pisze: pn maja 05, 2025 9:03 pm A czy jest jakiekolwiek potwierdzenie, że Maja miała kuratora? Rodzice to potwierdzili gdziekolwiek?
Przed chwilą był live na kanale kryminalnym extra (na YT) i osoby odpowiedzialne za ten kanał powiedzieli tam, że Maja miała kuratora za ucieczkę z domu a nie dręczenie innych. (wnioskuję że posiadają informacje od rodziny)
Lotka
PsychoFanka

Post autor: Lotka »

Felczi pisze: pn maja 05, 2025 5:38 pm Tacy faceci wychowują swoich synów, wszystko z komentarzy pod artykułem...
Śmiejcie się, ale ten zwyrodnialec miał oczywiście w polubieniach ulubiony ruch inceli i pogardy wobec kobiet, partie na K, której lider chce karać za ciąże z g***t, a jego doradca mówi że jak kobieta zależy finansowo od męża to pokornieje.
Uxxxa
Gacie z oceanu

Post autor: Uxxxa »

AgaR pisze: pn maja 05, 2025 8:56 pm Były problemy, ale tutaj jest już narracja, że 3 osoby się przez nią zabiły. O hejcie piszą no name z internetu, a nie rówieśnicy. Jest chociaż jedna oficjalna wypowiedź rówieśnika, że faktycznie tak było? Póki co to tylko pogłoski z Internetu, a morderca Bartuś na Spotted Mława czy na Kanale Zero w komentarzach jest już chuchany i dmuchany. Mamy poje*ane społeczeństwo, że na mord ze szczególnym okrucieństwem szukamy na siłę usprawiedliwień.
Na FB pod jakimś postem widziałam, że ludzie pisali o tym. Zwróciłam uwagę na jeden komentarz, który napisała młoda dziewczyna używając swojego normalnego konta ze zdjęciem i nazwiskiem. Ale teraz nie pamiętam jak się nazywa.
Awatar użytkownika
malinowepola2013
LouiBag

Post autor: malinowepola2013 »

Mama znów?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Radoska
Szpilson

Post autor: Radoska »

SweetM2 pisze: pn maja 05, 2025 9:13 pm Człowieku ponad 50 stron wątku, wałkowane te same osoby. Tak ciężko czytać ze zrozumieniem? Matka Bartka. Ludzie tu poświęcają czas żeby znaleźć odpowiedź samodzielnie to przyjdzie jeden z drugim i spamuje jednym pytaniem
Człowieku, nie bulwersuje się. Mam nadzieję, że ci ulżyło. Właśnie oglądnęłam reportaż i już wiem. To nowa wersja, więc myślałam, że może to wizja drugiej strony, bo matka Bartka mówiła, że byli w konflikcie. Na przyszłość warto pisać jaśniej. Melisy sobie zaparz.
Radoska
Szpilson

Post autor: Radoska »

malinowepola2013 pisze: pn maja 05, 2025 9:19 pm Mama znów?
Jak to matka Bartka to jest zdrowo stuknięta. Popłynęła ostro...