Start
Mój profil

Zaginięcie Mai Kowalskiej

Moderator: verysweetcherry
Kaijlo
RóżowePolo

Re: Zaginięcie Mai Kowalskiej

Post autor: Kaijlo »

PrzemoKondratowicz pisze: ndz maja 04, 2025 11:54 pm Wygląda jak ona. Na fb jej taty są jej stare zdjęcia i podobna. Udostępnisz mi linka do tego tiktoka ?
https://www.tiktok.com/@kowalska._tako? ... kQ4mM&_r=1
d0mci4
Szpilson

Post autor: d0mci4 »

Anika114 pisze: pn maja 05, 2025 12:48 am Ona też na swoim Facebooku napisała dziwne zdanie "ja rozumiem że jak nie ma dowodów a osoba się przyzna to sprawa zamknięta". Poprzednio w komentarzach na spotted Mława usilnie kłóciła się, że tam działa tylko jej monitoring i nic się nie działo. Może ona ma przekonanie graniczące z pewnością, że policja nic nie ma niczego a boi się, że Bartek pęknie i się przyzna?
Bardzo mnie ciekawi, czy ona faktycznie jest psychologiem, to może być kluczowe w jej postępowaniu
Awatar użytkownika
blue.pixy
Tritonotti

Post autor: blue.pixy »

nie no to co się dzieje na tym spotted to przechodzi ludzkie pojęcie 😆 kiedy oni mają się wziąć za to wszystko? Od jutra?
Dora_Diamant
Kciuk

Post autor: Dora_Diamant »

dosłownie wstawione na jego ig, więc już nic nie rozumiem. jego matka robi te spacje przed znakami interpunkcyjnymi. ona serio nie rozumie, że mu szkodzi. tam nie ma jakiegoś ojca? adwokata?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Paulina1992
Licówka

Post autor: Paulina1992 »

Trudne_Sprawy pisze: ndz maja 04, 2025 12:43 pm Mama Majki w KKE powiedziała, że zanim dziewczyna wyszła z domu powiedziała "mamo nie uwierzysz z kim idę sie spotkać" i powiedziała dane chłopaka. Mama powiedziała jeszcze, że dawno nie mieli ze sobą kontaktu. Także musiała wiedzieć, że ich przeszłość była burzliwa.
Czyli jednak matka mieszkała w Mławie ? Skoro wyszła od niej z mieszkania.
Paulina1992
Licówka

Trudne_Sprawy pisze: ndz maja 04, 2025 12:43 pm Mama Majki w KKE powiedziała, że zanim dziewczyna wyszła z domu powiedziała "mamo nie uwierzysz z kim idę sie spotkać" i powiedziała dane chłopaka. Mama powiedziała jeszcze, że dawno nie mieli ze sobą kontaktu. Także musiała wiedzieć, że ich przeszłość była burzliwa.
Hmm skoro padły takie słowa to może faktycznie dziewczyna chciała sobie z nim wyjaśnić pewne sprawy, tak jak pisaliście może z zalecenia terapeuty. Choć nie przemawia do mnie ta teoria
Dora_Diamant
Kciuk

Post autor: Dora_Diamant »

Paulina1992 pisze: pn maja 05, 2025 2:21 am Czyli jednak matka mieszkała w Mławie ? Skoro wyszła od niej z mieszkania.
też na to zwróciłam uwagę, ale było także mówione, że mieszkała w olsztynie, gdzie przeprowadziła się z matką, podobno. może to mieszkanie ciotki? jeśli nie, a matki, to może rzeczywiście była w olsztynie na odwyku/mieszkała z kimś innym na czas nauki/była w ośrodku.
Paulina1992
Licówka

Anika114 pisze: pn maja 05, 2025 12:48 am Ona też na swoim Facebooku napisała dziwne zdanie "ja rozumiem że jak nie ma dowodów a osoba się przyzna to sprawa zamknięta". Poprzednio w komentarzach na spotted Mława usilnie kłóciła się, że tam działa tylko jej monitoring i nic się nie działo. Może ona ma przekonanie graniczące z pewnością, że policja nic nie ma niczego a boi się, że Bartek pęknie i się przyzna?
Ja widziałam komentarz, że matka wyczyściła monitoring , a może policja go potem jakoś odzyskała
Paulina1992
Licówka

Dora_Diamant pisze: pn maja 05, 2025 1:56 am dosłownie wstawione na jego ig, więc już nic nie rozumiem. jego matka robi te spacje przed znakami interpunkcyjnymi. ona serio nie rozumie, że mu szkodzi. tam nie ma jakiegoś ojca? adwokata?
,,nie każdy bohater nosi pelerynę”. Zaczynam wierzyć, że on to wstawił. Na jego profilu na tik toku ma bardzo dużo takich komentarzy, i nawet taki jest ,,nie każdy bohater nosi pelerynę” , dziękują mu w imieniu wszystkich gnębionych w szkole, że dał im nadzieję, na sprawiedliwość. Szok…
MisYoogi
SweetsGallery

Post autor: MisYoogi »

13lat i już epapierosy i patologiczne piosenki 🫣
baska1602
RoyalBaby

Post autor: baska1602 »

MisYoogi pisze: pn maja 05, 2025 7:15 am 13lat i już epapierosy i patologiczne piosenki 🫣
Przecież to nie ona 🫣
Anika114
Migocząca Świeczka

Post autor: Anika114 »

Dora_Diamant pisze: pn maja 05, 2025 2:33 am też na to zwróciłam uwagę, ale było także mówione, że mieszkała w olsztynie, gdzie przeprowadziła się z matką, podobno. może to mieszkanie ciotki? jeśli nie, a matki, to może rzeczywiście była w olsztynie na odwyku/mieszkała z kimś innym na czas nauki/była w ośrodku.
Na kanale zero wypowiadała się jej ciocia i powiedziała "siedziałam z jej mama w domu na balkonie, Mają przyszła pochwalić się torebką jaką sobie kupiła i na którą zarobiła. Przy mnie mówiła, że idzie do kolegi, wymieniła nazwisko.." czyli mama po prostu mogła tam przyjechać w odwiedziny a ciocia Mai może być siostrą mamy
Awatar użytkownika
rndstr
BlondDoczep

Post autor: rndstr »

baska1602 pisze: pn maja 05, 2025 8:00 am Przecież to nie ona 🫣
To jest jej konto z 2022, potem zmieniła. Ma siebie w obserwowanych, po prostu teraz miała mocniejszy makijaż i ciemne włosy.
(...) kto swe kroki tam skieruje, temu jeno płacz, rozłąka
Awatar użytkownika
stromek.bart
Szpilson

Post autor: stromek.bart »

Wątpię żeby prokuratura kłamała przed kamerami mówiąc, że monitoring pojazuje kto i w jaki sposób dokonał tej zbrodni. Jego matka oszalała, może ona miała już wcześniej jakieś zaburzenia. Na kanale zero kuzynka opowiada jak Bartek i jego matka się zachowywali jak przyszedł ojciec Mai. Ja uważam, że ona wie co się stało i ze stresu uaktywniły jej się jakieś zaburzenia dlatego działa w takim amoku i usilnie go broni. Uważam, że to ona pisze nawet z jego kont żeby go bronić a przez zaburzenia raz twierdzi, że jest niewinny a potem, że jest bohaterem sugerując, że pozbył sie oprawcy jakim według niej była Maja. Ta baba po prostu jest zaburzona i to się pogłębia z każdym dniem
Karakarcia
ŚpioszkiKenzo

Post autor: Karakarcia »

Kaijlo pisze: ndz maja 04, 2025 10:26 pm Są pytania jakie dostał Bartek na przesłuchaniu i jego odp.
Na czym ten kanał? Messenger?
FrozenFreya
PsychoFanka

Post autor: FrozenFreya »

Karakarcia pisze: pn maja 05, 2025 8:45 am Na czym ten kanał? Messenger?
Instagram, kanal nadawczy. Na screenie widac jakie to konto, dla mnie to bzdura.
MisYoogi
SweetsGallery

Post autor: MisYoogi »

FrozenFreya pisze: pn maja 05, 2025 8:49 am Instagram, kanal nadawczy. Na screenie widac jakie to konto, dla mnie to bzdura.
Dla mnie tez, skąd jakiś dzieciak miałby takie dokumenty
71skwsny
RoyalBaby

Post autor: 71skwsny »

Wydaje mi się, że to on wyszedł z inicjatywą spotkania. Skoro przyszła do mamy, mówiąc, że ta nie zgadnie z kim się idzie spotkać, to wygląda, że sama Maja była zaskoczona tym spotkaniem.
Cos na zasadzie, że siedziała, nagle on napisał i poszła. Nie sądzę by pod wpływem terapeuty szła go przepraszać czy coś mu wyjaśniać.
FrozenFreya
PsychoFanka

Post autor: FrozenFreya »

MisYoogi pisze: pn maja 05, 2025 8:56 am Dla mnie tez, skąd jakiś dzieciak miałby takie dokumenty
Dodatkowo te pytania brzmią mało poważnie. Cały ten kanał nadawczy też wydaje się dość "dziwny" przescrollowałam trochę do góry i bardzoo dziwne treści tam są.
Awatar użytkownika
Paulajna94
RoyalBaby

Post autor: Paulajna94 »

Po pierwsze to jej terapeuta nie posłałby jej do swojego oprawcy (pobicie, rozcięty łuk brwiowy), ale również do osoby która potencjalnie może być agresywna i nie da się przewidzieć jej zachowań - na terapii musiała poruszać jego temat więc to byłoby irracjonalne ze strony terapeuty.
Zbrodnia mogla być zaplanowana, chłopak się dowiedział że jest w Mławie i ja zwabił, lub matka która ma dostęp do jego wszystkich SM jak widać. Teorii może być mnóstwo, a co jest prawda dowiemy się pewnie na dniach.
Jednakże sądząc po tym co dowiedzieli się dziennikarze z kanału zero czy kke to konkretnie on został zatrzymany pod zarzutem zabójstwa ze szczególnym okrucieństwem. Jest niepełnoletni więc pewnie jego ojciec jest w Grecji lub jakiś inny opiekun sądowy z Polski.
Ta sprawa choć ma tyle wątków jest pewnie bardzo prosta.
Anika114
Migocząca Świeczka

71skwsny pisze: pn maja 05, 2025 9:04 am Wydaje mi się, że to on wyszedł z inicjatywą spotkania. Skoro przyszła do mamy, mówiąc, że ta nie zgadnie z kim się idzie spotkać, to wygląda, że sama Maja była zaskoczona tym spotkaniem.
Cos na zasadzie, że siedziała, nagle on napisał i poszła. Nie sądzę by pod wpływem terapeuty szła go przepraszać czy coś mu wyjaśniać.
Plus ciocia jasno mówi, że było to dla niej nic takiego. Nie szykowała się na to spotkanie, odebrała paczkę z torebką i zaraz poszła na to spotkanie. Na Instagramie widzę że obserwował kilka jej kont. Czy gdyby się nienawidzili to on by ją obserwował? Tym bardziej że kont znajomych w obserwowanych nie ma tak dużo. Większość to onlyfansiary czy gwiazdki patoinflu
Anika114
Migocząca Świeczka

stromek.bart pisze: pn maja 05, 2025 8:38 am Wątpię żeby prokuratura kłamała przed kamerami mówiąc, że monitoring pojazuje kto i w jaki sposób dokonał tej zbrodni. Jego matka oszalała, może ona miała już wcześniej jakieś zaburzenia. Na kanale zero kuzynka opowiada jak Bartek i jego matka się zachowywali jak przyszedł ojciec Mai. Ja uważam, że ona wie co się stało i ze stresu uaktywniły jej się jakieś zaburzenia dlatego działa w takim amoku i usilnie go broni. Uważam, że to ona pisze nawet z jego kont żeby go bronić a przez zaburzenia raz twierdzi, że jest niewinny a potem, że jest bohaterem sugerując, że pozbył sie oprawcy jakim według niej była Maja. Ta baba po prostu jest zaburzona i to się pogłębia z każdym dniem
Oczywiście że wie co się stało, a pewnie nie zdaje sobie sprawy z tego że albo policji mogło się udać zabezpieczyć monitoring, albo przy torach są kamery o jakich matka nie miała pojęcia. Ona od momentu zaginięcia kluczy z tym monitoringiem dlatego uważam że to gra. Babka robi wszystko by potraktowano ich jako niepoczytalnych. Najpierw Maja była ćpunką z którą jej syn brzydziłby się spotykać, potem nagle była jego głównym prześladowcą bo ludzie dokopali się do konta na Instagramie i zaczęto pisać o gnębieniu. Skoro od lat nie widziała Mai to skąd takie przypuszczenie że na bank baluje w Poznaniu. Nie musiała brać czynnego udziału z zbrodni ale na pewno coś wie
Awatar użytkownika
pieczonyziemniak.
Currently:revenge

Post autor: pieczonyziemniak. »

Co do dostępu do jego konta to może koledzy ?
Jak byłam w takim wieku to miałam jedną przyjaciółkę i znałyśmy swoje hasła do kont na SM/do e-mail itd
Awatar użytkownika
Motylek95
BlondDoczep

Post autor: Motylek95 »

pieczonyziemniak. pisze: pn maja 05, 2025 9:56 am Co do dostępu do jego konta to może koledzy ?
Jak byłam w takim wieku to miałam jedną przyjaciółkę i znałyśmy swoje hasła do kont na SM/do e-mail itd
A może faktycznie ktoś go wrabia? A teraz siedzą im na kontach i celowo publikują takie bzdury? Albo przynajmiej ktoś jeszcze miał w tym udział i próbując to zataić w ten sposób? A jaja to by były gdyby Maja jednak żyła i to ona taka beke by z ludzi kręciła, a tamta zamordowana byłaby inna dziewczyna 😳 zanim napiszecie że odleciałam totalnie to poprostu ja tak zawsze zanim nie przybiją ostatniego zdania to mam różne teorie 😆
🦋🌸
Awatar użytkownika
blue.pixy
Tritonotti

Post autor: blue.pixy »

Motylek95 pisze: pn maja 05, 2025 10:15 am A może faktycznie ktoś go wrabia? A teraz siedzą im na kontach i celowo publikują takie bzdury? Albo przynajmiej ktoś jeszcze miał w tym udział i próbując to zataić w ten sposób? A jaja to by były gdyby Maja jednak żyła i to ona taka beke by z ludzi kręciła, a tamta zamordowana byłaby inna dziewczyna 😳 zanim napiszecie że odleciałam totalnie to poprostu ja tak zawsze zanim nie przybiją ostatniego zdania to mam różne teorie 😆
Ta i dziewczynę zamordowała sama Maja🤣🤣🤣 trzymajcie mnie