Tam w komentarzach potwierdzają, że to jego prawdziwe konto
Zaginięcie Mai Kowalskiej
Moderator: verysweetcherryRe: Zaginięcie Mai Kowalskiej
Albo to jego strategia, żeby dostać niższy wyrok. Nie ma żadnego dowodu na to, że dziewczyna się nad nim znęcała psychicznie, a nie jest ciężko się domyślić, że jak z siebie zrobi ofiarę to dostanie niższy wyrok.styllakcjaa pisze: ↑ndz maja 04, 2025 10:40 pm Jeżeli to naprawdę on dodał ten post, to oznacza że chciał ją zabić i tak jak ktoś wcześniej pisał, ,że motywem była zemsta.
-
MalaCzarna
- Milion subskrypcji
To nie jest takie proste, sądy nie wydają wyroków na podstawie sm. Na pewno będzie badany psychiatrycznie, będą przesluchwiani świadkowie. Więc pisać to on sobie może
-
MalaCzarna
- Milion subskrypcji
A ja ogólnie wierzę w pewien sposób że on to pisze i może ma jakims cudem telefon. Matka odklejona ale czy potrafiłaby dodawać takie story na ig w młodzieżowym stylu.. hm wątpię. Ale jutro myślę policja się do tego jakoś odniesie, na razie majówka to jeszcze jest cisza.
- malinowepola2013
- LouiBag
Jego matka wrzuca wszędzie takie posty
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przecież on tym buduje otoczkę. Mamusia potwierdzi każdą jego wersję.MalaCzarna pisze: ↑ndz maja 04, 2025 11:20 pm To nie jest takie proste, sądy nie wydają wyroków na podstawie sm. Na pewno będzie badany psychiatrycznie, będą przesluchwiani świadkowie. Więc pisać to on sobie może
-
FrozenFreya
- PsychoFanka
Ta sprawa jest tak poyebana, że nie wierzę że to prawda. Nie żyje młoda dziewczyna, skatowana, a w internecie czytamy miliony komentarzy od trolli, znajomych, na ten temat, domysłów, plotek, hejterskie posty MATKI oskarżonego, i zastanawiamy się czy oskarżony o ZABÓJSTWO ma dostęp do internetu w Grecji, bo dodaje posty. Ku#rwa mać gdzie my żyjemy.
-
PrzemoKondratowicz
- Dieta 600 kcal
-
PrzemoKondratowicz
- Dieta 600 kcal
Trzeba sobie jakoś czas umilać w pracyPrzemoKondratowicz pisze: ↑ndz maja 04, 2025 11:57 pm To już wiemy co robią kryminalni jak się nic nie dzieje na służbie
-
PrzemoKondratowicz
- Dieta 600 kcal
-
Dora_Diamant
- Kciuk
-
niepoznasz
- RoyalBaby
-
PrzemoKondratowicz
- Dieta 600 kcal
Ponad 11 min wywiadu z kuzynką Mai https://vm.tiktok.com/ZNd61hrc8/
ta kobieta coraz bardziej mnie zaskakuje i jak nie jestem za stawianiem diagnoz przez internet, tak tutaj w tym przypadku, na cito jest potrzebna wizyta u dobrego psychiatry, bo to co robi nie jest normalne. Z dnia na dzień coraz gorzej.
Gdzieś mi mignął komentarz, że ona nie widziała tego nagrania z monitoringu i chce je zobaczyć, teraz tak sobie pomyślałam, że może ona do tego dąży, że jeśli obejrzy nagranie i będzie jakiejś wątpliwej jakości, to będzie chciała wziąć winę na siebie, a jej linia obrony byłaby niepoczytalność - tutaj przydatne byłby dowody, czyli m.in jej pier.dolenie głupot na fb
Chciałam wcześniej napisać że ktoś kogo znam i miał przedrane na policji kiedyś , to policja bawiła się jego telefonem i udostępniała różne pierdolyPrzemoKondratowicz pisze: ↑ndz maja 04, 2025 11:57 pm To już wiemy co robią kryminalni jak się nic nie dzieje na służbie
Ona też na swoim Facebooku napisała dziwne zdanie "ja rozumiem że jak nie ma dowodów a osoba się przyzna to sprawa zamknięta". Poprzednio w komentarzach na spotted Mława usilnie kłóciła się, że tam działa tylko jej monitoring i nic się nie działo. Może ona ma przekonanie graniczące z pewnością, że policja nic nie ma niczego a boi się, że Bartek pęknie i się przyzna?d0mci4 pisze: ↑pn maja 05, 2025 12:34 am Gdzieś mi mignął komentarz, że ona nie widziała tego nagrania z monitoringu i chce je zobaczyć, teraz tak sobie pomyślałam, że może ona do tego dąży, że jeśli obejrzy nagranie i będzie jakiejś wątpliwej jakości, to będzie chciała wziąć winę na siebie, a jej linia obrony byłaby niepoczytalność - tutaj przydatne byłby dowody, czyli m.in jej pier.dolenie głupot na fb