Blefaroplastyka
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherryBlefaroplastyka
Hej, otwieram temat do blefaroplastyki, abysmy mogly dzielic sie efektami, polecac sobie lekarzy. A od siebie zadaje takie pytania - czy jestescie zadowolone? Czy szybko znowu opadly wam powieki? Powiklania? Sama mam 19 lat a ogromny kompleks powiek. Nie wiem czy nie jestem za mloda na ten zabieg, boje sie ze ktos mnie oszpeci. Nie wiem tez ile pieniedzy zaczac odkladac na zabieg. Akurat moje pytania dotycza powieki gornej, ale odp na temat dolnych powiek oczywiscie tez mile widziane.
- Blue Spirit
- Tritonotti
Zrób dobry research, bo możesz się oszpecić. Piotr Osuch jest polecany do takich zabiegów. Ma konto na YT i na innych platformach.shadov pisze: ↑sob maja 03, 2025 11:54 pm Hej, otwieram temat do blefaroplastyki, abysmy mogly dzielic sie efektami, polecac sobie lekarzy. A od siebie zadaje takie pytania - czy jestescie zadowolone? Czy szybko znowu opadly wam powieki? Powiklania? Sama mam 19 lat a ogromny kompleks powiek. Nie wiem czy nie jestem za mloda na ten zabieg, boje sie ze ktos mnie oszpeci. Nie wiem tez ile pieniedzy zaczac odkladac na zabieg. Akurat moje pytania dotycza powieki gornej, ale odp na temat dolnych powiek oczywiscie tez mile widziane.
Blue Spirit pisze: ↑ndz maja 04, 2025 3:48 pm Zrób dobry research, bo możesz się oszpecić. Piotr Osuch jest polecany do takich zabiegów. Ma konto na YT i na innych platformach.
Wlasnie robie stopniowo research i jednym z etapow bylo spytanie sie ludzi z jakiegos forum, dzieki za odp, obczaje tego Pana ;)
- Blue Spirit
- Tritonotti
-
Lubiemielone
- RoyalBaby
Moja babcia miała robione na NFZ, a mama robiła prywatnie. Obie są bardzo zadowolone. U nich już te powieki były bardzo ciężkie i zakrywały pole widzenia. Też mam opadające powieki, ale myślę, że to jeszcze nie ten czas, nie czuję na razie potrzeby.
Na pewno poszukałabym na forach, może grupy na fb, bo niestety czasami lekarze potrafią wyciąć za dużo skóry i efekt jest brzydki
Na pewno poszukałabym na forach, może grupy na fb, bo niestety czasami lekarze potrafią wyciąć za dużo skóry i efekt jest brzydki
- Blue Spirit
- Tritonotti
To chyba trochę dziwna metoda. Bałabym się o symetrię przy robieniu najpierw jednej powieki, a po 3 tyg drugiej.