Start
Mój profil

Płyta indukcyjna

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Awatar użytkownika
DramaMila
HottStripper

Płyta indukcyjna

Post autor: DramaMila »

Jestem przed wyborem AGD do nowego domu.
Proszę powiedzcie mi czy któraś z Was ma białą płytę indukcyjną?

Czarne wydają mi się strasznie oklepane, a dodatkowo wiem jak ciężkie są czasem z utrzymaniem czystości i połysku bez smug.

Będę wdzięczna za każde plusy i minusy oraz modele które polecacie ☺️
Rzeka.chaosu
Currently:Vienna

Post autor: Rzeka.chaosu »

milax8 pisze: ndz maja 04, 2025 8:56 pm Jestem przed wyborem AGD do nowego domu.
Proszę powiedzcie mi czy któraś z Was ma białą płytę indukcyjną?

Czarne wydają mi się strasznie oklepane, a dodatkowo wiem jak ciężkie są czasem z utrzymaniem czystości i połysku bez smug.

Będę wdzięczna za każde plusy i minusy oraz modele które polecacie ☺️
Mam czarną. Nie ma rys, pomimo lat korzystania. Tak samo w poprzednim mieszkaniu. Wystarczy dbać, utrzymywać czystość, co przy płycie jest banalne.

U teściowej jest biała (nie jest idealnie biała, trochę prześwituje). Teściowa mało gotuje, głównie w termomixie, więc to też trzeba wziąć pod uwagę. Płyta jest jak nowa, teściowa też jest z tych delikatnych i dbających. Ma dwa stanowiska i bardzo ładnie wygląda na blacie. Jedyne co jej ktoś schrzanił, to jakość podkładki pod płytą (może to część płyty?). Taka cieniutka warstwa izolująca od blatu. Na początku była biała, a teraz niestety się odcina - odbarwiła się i nie da się jej wyczyścić. Na co dzień tego nie widać, ale teściowej przeszkadza ta mini żółta ramka.