Start
Mój profil

H&M x Magda Butrym

Moderator: verysweetcherry
Awatar użytkownika
glottalstop
ZdalnaFanka

H&M x Magda Butrym

Post autor: glottalstop »

Udało wam się coś upolować? Mnie wywaliło ze strony po tym jak dodałam rzeczy do koszyka :wrrr:
Olzky
PsychoFanka

Post autor: Olzky »

Niestety nie, nie mogłam być przy telefonie o tej porze (dlaczego sprzedaż nie była ustawiona na wieczór?), ale vintedziary Grażyny biznesu już trzecią hajs xd
Marolaaa
Gacie z oceanu

Post autor: Marolaaa »

Tak, kupiłam
Około 70% kolekcji 😂
Alex TMS
ZdalnaFanka

Post autor: Alex TMS »

Marolaaa pisze: pt kwie 25, 2025 8:15 am Tak, kupiłam
Około 70% kolekcji 😂
Haha ja ok 50%
Zrobilam 3 zamowienia 🙈
zielonisia
Koczkodan

Post autor: zielonisia »

Nie kupiłam, bo nic mi się nie podobało. Ludzie chyba zapomnieli, że to nadal jakość H&M, a składy viralowych już sukienek za kupę kasy to czysty poliester. Dodatkowo wiele ubrań z tej kolekcji zaburza sylwetkę i wygląda to niekorzystnie, nawet mega szczupłe dziewczyny wyglądają grubo, np w słynnej kwadratowej sukience z różami czy w tych z poduszkami w biodrach…
Awatar użytkownika
Juliaturczyniak
PoranneKapuczino

Post autor: Juliaturczyniak »

Mnie w ogóle zastanawia, po co niektórzy zrobili z tym taki bałagan. Na vinted pojawiały się te ubrania, ale X2 lub X3 droższe zaraz po zakończeniu sprzedaży. Rozumiem gdyby to się pojawiło po jakimś czasie no to wtedy można by było pomyśleć, że to unikatowe... Chociaż z drugiej strony dalej vinted to nie jest miejsce na tego typu rzeczy lub zarabianie, ale to już się nadaje na nitkę o vinted, tak czy siak nie rozumiem takiego zachowania i jest mi trochę szkoda osób, które były naprawdę zainteresowane zakupem i nie skorzystały właśnie przez takie coś. ;//
whitechocolate
Skarpeta Rakieta

Post autor: whitechocolate »

Juliaturczyniak pisze: wt maja 20, 2025 4:53 pm Mnie w ogóle zastanawia, po co niektórzy zrobili z tym taki bałagan. Na vinted pojawiały się te ubrania, ale X2 lub X3 droższe zaraz po zakończeniu sprzedaży. Rozumiem gdyby to się pojawiło po jakimś czasie no to wtedy można by było pomyśleć, że to unikatowe... Chociaż z drugiej strony dalej vinted to nie jest miejsce na tego typu rzeczy lub zarabianie, ale to już się nadaje na nitkę o vinted, tak czy siak nie rozumiem takiego zachowania i jest mi trochę szkoda osób, które były naprawdę zainteresowane zakupem i nie skorzystały właśnie przez takie coś. ;//
Tak jest od początku tych linii od projektantów. Zresztą z całym szacunkiem dla Magdy Butrym, ale kolekcje, które wywołały prawdziwe światowe szaleństwo to były m.in. Balmain, Viktor&Rolf, Maison Martin Margiela i Versace. Były praktycznie niedostępne jeszcze zanim trafiły do sprzedaży ;-) Pamiętam, że sprzedawano je później na Ebayu nawet z 10-krotną przebitką.