Start
Mój profil

Zaginięcie Mai Kowalskiej

Moderator: verysweetcherry
Radoska
Szpilson

Re: Zaginięcie Mai Kowalskiej

Post autor: Radoska »

Polinia pisze: sob maja 03, 2025 1:01 am Ni żal Ci, że została zatłuczona w głowę na śmierć? Jesus, a my się dziwimy, co jest nie tak z młodzieżą. Ok, mogła być wredna 2-3 lata temu, popełniła błędy, nie wiemy z jakiej rodziny i środowiska się wywodzi, ale chłopak nie może mordować, bo mu puściły nerwy…
Jak widać może. I to powinni mieć na uwadze nie tylko inni hejterzy, ale też rodzice i służby. Może coś się ruszy w tej sprawie. Choć bardziej tu myślę o stronie prawnej, bo sądząc po komentarzach na FB skala patologii w środowisku tej dziewczyny jest ogromna i zmiana mentalności nie nastąpi.
stromek.bart
KlasaBiznes

Post autor: stromek.bart »

stromek.bart pisze: sob maja 03, 2025 10:51 am Pisanie, że hejt powinien być skierowany wobec kogoś to niezły przyklad zachowań matka daje dziecku. Hejt zawsze prowadzi do tragedii i nie jest ważne w kogo jest wymierzony
Daisy123
ŚpięWRezydencji

Post autor: Daisy123 »

Czytajac wczesniejsze i te, wypowiedzi tej matki jakos mnie nie dziwi, ze ludzie ja linczuja.

A co do sprawcy, mam nadzieje ze jednak zostanie surowo ukarany, bo lekka kara to pokazanie tylko: ktos Cie gnebi? Zabij go. Mimo ze dowodow ze to ona go gnebila nie ma… a dzieciakom pewnie najbardziej na reke bylaby opcja, ze to ona stoi za tym profilem, bo przeciez ona juz ‚odpowiedzialnosc’ poniosla.
salceson
Koczkodan

Post autor: salceson »

Jeśli chcecie to wylejcie na mnie lincz, ale jeśli faktycznie giżycki był gnębiony i nachodzony przez dziewczynę którą poukładane w głowie nie miała, który był pośmiewiskiem na całe miasto przez zagrywki jakiejś gówniary która rzekomo nawet gnębiła małe dzieci to mu nawet współczuję tego do czego się posunął. Gdyby popełnił samob* to nagle wszyscy by płakali że chłopak nie wytrzymał presji, ale kiedy to poszło w drugą stronę i zamiast słabości okazał agresję to każdy wiesza mu metki potwora niestabilnego psychicznie. Mój wpis nie broni mordercy bo powinien dostać karę maksymalną za zabójstwo z premedytacją, to jest jasne i zrozumiałe, tylko w porównaniu do niektórych osób ja staram się zrozumieć człowieka. Bachory rozwydrzone nigdy nie myślą o konsekwencjach, o tym że innemu dziecku rujnują życie swoimi dennymi prześmiewczymi żarcikami, niech te wszystkie dzieciory będą przesłuchiwane żeby się w portki posrały
Kasandraa

Post autor: Kasandraa »

Cały czas ktoś tak pisze
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
PrzemoKondratowicz
Dieta 600 kcal

Post autor: PrzemoKondratowicz »

Ja mam wrażenie że ktoś się matce na konto włamał
stromek.bart
KlasaBiznes

Kasandraa pisze: sob maja 03, 2025 11:01 am Cały czas ktoś tak pisze
Nawet jeśli to wszystko jest prawdą to zabojstwo połączone ze znęcaniem nie jest żadnym rozwiązaniem
stromek.bart
KlasaBiznes

PrzemoKondratowicz pisze: sob maja 03, 2025 11:02 am Ja mam wrażenie że ktoś się matce na konto włamał
A ja myślę, że ona już psychicznie nie daje rady i w końcu wyląduje w szpitalu z załaniem psychicznym. To są tak ogromne emocje, że nikt normalny tego nie wytrzyma
Kasandraa

Post autor: Kasandraa »

stromek.bart pisze: sob maja 03, 2025 11:02 am Nawet jeśli to wszystko jest prawdą to zabojstwo połączone ze znęcaniem nie jest żadnym rozwiązaniem
Nikt tu nie mówi że morderstwo jest rozwiązaniem, ale gdybym miała taką córkę która się znęca nad innymi to bym jej ostro dupe przetrzepała i zabrała telefon i inne narzędzia na długie lata, a ta matka tego Bartka mogła go odciąć od tego towarzystwa, przepisać do innej szkoły itd
stromek.bart
KlasaBiznes

Kasandraa pisze: sob maja 03, 2025 11:06 am Nikt tu nie mówi że morderstwo jest rozwiązaniem, ale gdybym miała taką córkę która się znęca nad innymi to bym jej ostro dupe przetrzepała i zabrała telefon i inne narzędzia na długie lata, a ta matka tego Bartka mogła go odciąć od tego towarzystwa, przepisać do innej szkoły itd
No ta na tym zrzucie ekranu tak napisała 🤪🤪🤪
Awatar użytkownika
makasha
RiczAsFak

Post autor: makasha »

Radoska pisze: sob maja 03, 2025 10:48 am Jak widać może. I to powinni mieć na uwadze nie tylko inni hejterzy, ale też rodzice i służby. Może coś się ruszy w tej sprawie. Choć bardziej tu myślę o stronie prawnej, bo sądząc po komentarzach na FB skala patologii w środowisku tej dziewczyny jest ogromna i zmiana mentalności nie nastąpi.
Jest to jakieś totalnie patologiczne środowisko, te "przyjaciólki" robiące q&a, inni wstawiają szubienice. Adolescence mną wstrząsnęło, ale co się w tej Mlawie odpierdala to jakiś horror
Hej-ho, let's go!
PrzemoKondratowicz
Dieta 600 kcal

stromek.bart pisze: sob maja 03, 2025 11:04 am A ja myślę, że ona już psychicznie nie daje rady i w końcu wyląduje w szpitalu z załaniem psychicznym. To są tak ogromne emocje, że nikt normalny tego nie wytrzyma
Naprawdę dla własnego dobra powinna zastanowić się nad lekarzem bo to jest ciężkie do udźwignięcia
salceson
Koczkodan

makasha pisze: sob maja 03, 2025 11:05 am Weź ty się w łeb jebnij, co ty w ogóle piszesz? Te debile wstawiają zdjęcia matki, atakują dziadka, jest to totalnie chore!!!
Dlatego pragnę zaznaczyć - jeśli ten chłopak by popełnił samob* to hejt na Majkę i rodziców byłby nieskazitelnie mocny, a wszystkie dzieciory poszłyby na marsz chłopaka , a w komentarzach byłby najazd na Majkę że to przez nią. Ciekawa jestem ile screenów i akcji by wyszło na jaw jaki to chłopak był biedny przez większość życia. Wszystko ma swoje dwie strony, a jego matki mi zal. Musi kochać mocno swojego syna
ania_nw
Mokra Włoszka

Post autor: ania_nw »

Daisy123 pisze: sob maja 03, 2025 10:54 am Czytajac wczesniejsze i te, wypowiedzi tej matki jakos mnie nie dziwi, ze ludzie ja linczuja.
To dziala tez w druga strone. Kogos moze nie dziwic ze np dreczona osoba doprowadzona na skraj samob ** nie wytrzymuje i sie mści.
Czyje zycie jest wazniejsze ? W ogole czyjes jest ?
Nie pisze tu o tej sprawie konkretnie ale ogolnie.
Awatar użytkownika
dior
RealDiamond

Post autor: dior »

salceson pisze: sob maja 03, 2025 11:09 am Dlatego pragnę zaznaczyć - jeśli ten chłopak by popełnił samob* to hejt na Majkę i rodziców byłby nieskazitelnie mocny, a wszystkie dzieciory poszłyby na marsz chłopaka , a w komentarzach byłby najazd na Majkę że to przez nią. Ciekawa jestem ile screenów i akcji by wyszło na jaw jaki to chłopak był biedny przez większość życia. Wszystko ma swoje dwie strony, a jego matki mi zal. Musi kochać mocno swojego syna
pewnie większość dzieciaków nawet nie piśnie słówkiem ze Maja go gnębiła czy coś, bo się zwyczajnie boją źle wypowiadać o zamordowanej dziewczynie, na fb odrazu sugestie ze nikt nie zasługuje na śmierć , będzie ciekawie
salceson
Koczkodan

Piękna, mądra, poukładana dziewczyna która zamiast na imprezy to co niedzielę do kościółka. 🤣🤣 i to właśnie jest Polska, a potem się dzieją takie sytuacje bo nigdy nikt nie spojrzy na sprawę z dwóch stron
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Awatar użytkownika
mezalians_urodowy
GrzaneWino

Post autor: mezalians_urodowy »

Kasandraa pisze: sob maja 03, 2025 11:06 am Nikt tu nie mówi że morderstwo jest rozwiązaniem, ale gdybym miała taką córkę która się znęca nad innymi to bym jej ostro dupe przetrzepała i zabrała telefon i inne narzędzia na długie lata, a ta matka tego Bartka mogła go odciąć od tego towarzystwa, przepisać do innej szkoły itd
No to zajebiście byś nauczyła xD że jak ktoś nie robi tak jak ty chcesz to trzeba go bić XD weź kobieto pomyśl czasem
malalejde
BlondDoczep

Post autor: malalejde »

salceson pisze: sob maja 03, 2025 10:55 am Jeśli chcecie to wylejcie na mnie lincz, ale jeśli faktycznie giżycki był gnębiony i nachodzony przez dziewczynę którą poukładane w głowie nie miała, który był pośmiewiskiem na całe miasto przez zagrywki jakiejś gówniary która rzekomo nawet gnębiła małe dzieci to mu nawet współczuję tego do czego się posunął. Gdyby popełnił samob* to nagle wszyscy by płakali że chłopak nie wytrzymał presji, ale kiedy to poszło w drugą stronę i zamiast słabości okazał agresję to każdy wiesza mu metki potwora niestabilnego psychicznie. Mój wpis nie broni mordercy bo powinien dostać karę maksymalną za zabójstwo z premedytacją, to jest jasne i zrozumiałe, tylko w porównaniu do niektórych osób ja staram się zrozumieć człowieka. Bachory rozwydrzone nigdy nie myślą o konsekwencjach, o tym że innemu dziecku rujnują życie swoimi dennymi prześmiewczymi żarcikami, niech te wszystkie dzieciory będą przesłuchiwane żeby się w portki posrały
W tym wszystkim umknął Ci fakt, że chłopak już w podstawówce wykazywał się agresją wobec rówieśników, a także wobec nauczycieli. Przerzucano go ze szkoły do szkoły, bo nikt nie mógł sobie z nim poradzić. Dodatkowo wyśmiewał biedniejsze dzieci. Jak widać każdy tam każdego gnębił, a hejt na niego nie wziął się z tyłka, tylko z tego, jak on zachowywał się wobec innych. Bogaty dzieciak szydził z biedniejszych, aż trafił na młodzież z patologicznych domów, która zaczęła odplacać tym samym. Wszyscy tu Maję przedstawiają jako oprawcę, ale w tej historii wszyscy są oprawcami. Powalone to jest. Nic niczego nie usprawiedliwia, zawiedli dorośli i być może służby .
malalejde
BlondDoczep

Post autor: malalejde »

salceson pisze: sob maja 03, 2025 11:21 am Piękna, mądra, poukładana dziewczyna która zamiast na imprezy to co niedzielę do kościółka. 🤣🤣 i to właśnie jest Polska, a potem się dzieją takie sytuacje bo nigdy nikt nie spojrzy na sprawę z dwóch stron
brzmi, jakby artykul pisała Śledziowa xDxD
Daisy123
ŚpięWRezydencji

Post autor: Daisy123 »

ania_nw pisze: sob maja 03, 2025 11:14 am To dziala tez w druga strone. Kogos moze nie dziwic ze np dreczona osoba doprowadzona na skraj samob ** nie wytrzymuje i sie mści.
Czyje zycie jest wazniejsze ? W ogole czyjes jest ?
Nie pisze tu o tej sprawie konkretnie ale ogolnie.
Ale jednak wiesz to jest dorosla kobieta, jakos rodzice tej Mai nie komentuja co 5min na fb i nie oczerniaja nikogo…
PrzemoKondratowicz
Dieta 600 kcal

malalejde pisze: sob maja 03, 2025 11:23 am brzmi, jakby artykul pisała Śledziowa xDxD
No to naprawdę brzmi jak śledziowa. Zwłaszcza że jeszcze nie było sekcji zwłok i wszelkie ślady po podpaleniu czy związaniu mogły powstać po śmierci. Tak naprawdę mało wiadomo ale już niektórzy dziennikarze robią z nią dziewice męczennice a z niego seryjniaka.
PrzemoKondratowicz
Dieta 600 kcal

Daisy123 pisze: sob maja 03, 2025 11:23 am Ale jednak wiesz to jest dorosla kobieta, jakos rodzice tej Mai nie komentuja co 5min na fb i nie oczerniaja nikogo…
Każdy na swój sposób przeżywa tragedię no przecież widzisz że jego matka to powoli się żegna ze zdrowym rozsądkiem i jest pogrążona w kryzysie, to nie są racjonalne działania
b3mine
Samarka

Post autor: b3mine »

Polinia pisze: sob maja 03, 2025 1:01 am Ni żal Ci, że została zatłuczona w głowę na śmierć? Jesus, a my się dziwimy, co jest nie tak z młodzieżą. Ok, mogła być wredna 2-3 lata temu, popełniła błędy, nie wiemy z jakiej rodziny i środowiska się wywodzi, ale chłopak nie może mordować, bo mu puściły nerwy…
A nie żal ci dzieciaków które odbierają sobie życie przez hejt? Nie zasłużyła na taką śmierć, ale nie będę się rozczulać
gravity
SushiRoll

Post autor: gravity »

malalejde pisze: sob maja 03, 2025 11:23 am brzmi, jakby artykul pisała Śledziowa xDxD
O tym samym pomyślałam 🤣.
MalaCzarna
Milion subskrypcji

Post autor: MalaCzarna »

Tam jeszcze pojawia się wątek jakiejś Igi która aktywnie komentowała to konto i podobno umarła na przełomie 2022/2023.