Start
Mój profil

Zaginięcie Mai Kowalskiej

Moderator: verysweetcherry
stromek.bart
Szpilson

Re: Zaginięcie Mai Kowalskiej

Post autor: stromek.bart »

MisYoogi pisze: pt maja 02, 2025 11:24 pm To nie ta dziewczyna co komentowała ten profil o nim? Komentarze jej nagle zniknęły stamtąd
Nie wiem bo wszystkie konta które komentują ten profil są prywatne
stromek.bart
Szpilson

styllakcjaa pisze: pt maja 02, 2025 11:25 pm Jej kolega też pisał, że tyle się nie widzieli. No to po co się spotkali? Przecież powiedziała, że może się pokłócą, więc to nie było romantyczne spotkanie.
Może jemu ktoś powiedział, że to hejterskie konto jest Maji i on chciał to wyjaśnic i doszłod do awantury
Userek
PsychoFanka

Post autor: Userek »

Straszna tragedia.. jedno jest pewne - to nie musiało się tak skończyć gdyby ktokolwiek w porę zareagował... 😢
pgpgpg
Mokra Włoszka

Post autor: pgpgpg »

gravity pisze: pt maja 02, 2025 10:49 pm Pojawiły się już komentarze, że ten hp na insta został założony jako odpowiedź na akcje Bartka. Że był agresywny, ubliżał, także nauczycielom, gnębił. A matka nic z tym nie robiła, jedynie przenosiła go ze szkoły do szkoły, a narracja była jak teraz, że to taki jej kochany synek. Gdyby tak było naprawdę, to być może po prostu trafił swój na swego. Ona przecież też kuratora za nic nie dostała. I też nie rozumiem po co do niego poszła, zważywszy te wszystkie wcześniejsze akcje.
Nie wiem jak w tej konkretnej szkole, ale w większości placówek jakie znam wyjazd na erasmusa to swego rodzaju nagroda - nie tylko za oceny, ale również zachowanie, aktywność na rzecz szkoły, działanie w wolontariatach, ogólny całokształt. Zazwyczaj chętnych dzieciaków jest dużo, a miejsc kilka-kilkanaście na klasę. Nie sądzę, że problematyczny uczeń zostałby wytypowany do takiego wyjazdu. Aczkolwiek piszę to tylko z własnych obserwacji, może w tym przypadku rekrutacja wyglądała inaczej.
MisYoogi
SweetsGallery

Post autor: MisYoogi »

stromek.bart pisze: pt maja 02, 2025 11:29 pm Nie wiem bo wszystkie konta które komentują ten profil są prywatne
Komentowała sowaa.n, a nagle komentarzy na insta nie ma, komentarze znikają a profil wisi, musiała założyć to ta Maja :/
styllakcjaa
Szpilson

Post autor: styllakcjaa »

ania_nw pisze: pt maja 02, 2025 11:22 pm Ooj ale na fb by sie striggerowali na musiala go sprowokowac
Na csi to robią z niego młodocianego seryjnego mordercę, który zabija bez powodu. A powód musiał być i chciałabym poznać jego wersję.
gravity
SushiRoll

Post autor: gravity »

pgpgpg pisze: pt maja 02, 2025 11:31 pm Nie wiem jak w tej konkretnej szkole, ale w większości placówek jakie znam wyjazd na erasmusa to swego rodzaju nagroda - nie tylko za oceny, ale również zachowanie, aktywność na rzecz szkoły, działanie w wolontariatach, ogólny całokształt. Zazwyczaj chętnych dzieciaków jest dużo, a miejsc kilka-kilkanaście na klasę. Nie sądzę, że problematyczny uczeń zostałby wytypowany do takiego wyjazdu. Aczkolwiek piszę to tylko z własnych obserwacji, może w tym przypadku rekrutacja wyglądała inaczej.
Bardzo możliwe. Dlatego właśnie napisałam, że nic nie wiadomo na pewno, a plotek i domysłów jest wiele, a wiele pewnie dopiero się pojawi.
ania_nw
Mokra Włoszka

Post autor: ania_nw »

stromek.bart pisze: pt maja 02, 2025 11:30 pm Może jemu ktoś powiedział, że to hejterskie konto jest Maji i on chciał to wyjaśnic i doszłod do awantury
no ja uwazam ze to hejterskie konto to stara sprawa i ze tak bezposrednio zwiazku z morderstwem nie ma
gravity
SushiRoll

MisYoogi pisze: pt maja 02, 2025 11:31 pm Komentowała sowaa.n, a nagle komentarzy na insta nie ma, komentarze znikają a profil wisi, musiała założyć to ta Maja :/
A znów ta Nikola Sowa komentowała na jego profilu na FB. Na poprzedniej stronie tutaj jest zrzut.
Awatar użytkownika
bloodbloox
BlondDoczep

Post autor: bloodbloox »

Radoska pisze: pt maja 02, 2025 11:09 pm
Jej komentarz przed wyjściem z domu wskazuje, że myślała, że rozdaje karty, ale się przeliczyła. Mnie tylko ciekawi po co tam szła? Co chciała? Czy on ją zwabił? Chyba nie, bo wtedy byłby lepiej przygotowany i miałby plan ukrycia ciała. To musiał być afekt. No chyba, że planował je rozpuścić w kwasie, ale się przeliczył i wtedy to byłaby premedytacja.
Mi się wydaje, że te ślady podpalania i oparzeń żrącą substancją to nie są ślady tortur tylko nieudane próby pozbycia się ciała. To nie jest takie łatwe, więc zdecydowali/ł je po prostu ukryć. Być może to miało być tylko tymczasowe rozwiązanie , albo po prostu mało przemyślane (ukrycie go bardzo blisko miejsca zdarzenia). On rozwalił jej łeb jakimś narzędziem z firmy jego starych, więc tutaj też poszlaka, że w afekcie chwycił co miał pod ręką. Gdybym miała gdybać to może w tle był jakiś szantaż i ona chciała jeszcze go trochę podoić żeby mieć na narkotyki czy coś. Raczej mało prawdopodobne że on by ją planował zamordować chwilę przed wymiana studencką.
MisYoogi
SweetsGallery

Niestety chłopak sam wymierzył sprawiedliwość, a można było temu zapobiec gdyby ktoś się zainteresował 😞
Awatar użytkownika
dior
RealDiamond

Post autor: dior »

gravity pisze: pt maja 02, 2025 11:34 pm Bardzo możliwe. Dlatego właśnie napisałam, że nic nie wiadomo na pewno, a plotek i domysłów jest wiele, a wiele pewnie dopiero się pojawi.
no problematycznych nie wezmą ze względu na bezpieczeństwo innych, co ciekawe piszą na tego Bartka że był rasista itp.. gdyby szkoła wiedziała to napewno by nie dopuściła aby pojechał, dzieciaki sraja w portki bo może sami dopingowali krzywd na tym chłopaku, może był łatwym celem i koziołkiem ofiarnym, wyśmiewali go na tym hatepage i teraz w obronie własnej i obsranych gaciach pierdziela głupoty i rozświetlają plotki. Takie moje zdanie, zobaczymy co będzie bo sprawa jest dość głośna więc uwaga TVN na bank się tym zajmie, będą rozmowy z nauczycielami i sąsiadami
stromek.bart
Szpilson

ania_nw pisze: pt maja 02, 2025 11:34 pm no ja uwazam ze to hejterskie konto to stara sprawa i ze tak bezposrednio zwiazku z morderstwem nie ma
Ona 2 lata temu wyjechała z Mławy a od 2 lat nie było aktywności na tym koncie. No niekoniecznie nie ma związku. Zresztą nie wiadomo też czy nie istniały jakies inne grupy na fb
sarad
ZdalnaFanka

Post autor: sarad »

rodzina Majeczki obserwuje ten hejtpage o chłopaku... Elizka kowalska która uskuteczniła post o śmierci mai
Marbellaxx
Pierścionek_od_passera

Post autor: Marbellaxx »

Bythewhy pisze: czw maja 01, 2025 11:28 pm Czy macie jakieś zdj tego Bartka? Zawsze ciekawi mnie osoba, która dopuściła się takiego czegoś. Czy w jej oczach widać zło.
Jakie zło? Co innego seryjni mordercy, psychopaci, co innego sytuacja gdy ktoś zabija pod wpływem impulsu. Podobno każdy z nas jest w stanie zabić, tyle wiemy na ile nas sprawdzono
MisYoogi
SweetsGallery

sarad pisze: pt maja 02, 2025 11:41 pm rodzina Majeczki obserwuje ten hejtpage o chłopaku... Elizka kowalska która uskuteczniła post o śmierci mai
Wszyscy mają krew na rękach, nie reagowali :/
gravity
SushiRoll

stromek.bart pisze: pt maja 02, 2025 11:41 pm Ona 2 lata temu wyjechała z Mławy a od 2 lat nie było aktywności na tym koncie. No niekoniecznie nie ma związku. Zresztą nie wiadomo też czy nie istniały jakies inne grupy na fb
Aktywności nie było równo trzy lata. Ostatni post jest z kwietnia 2022, przynajmniej tak było, gdy ja sprawdzałam. Chyba że jakieś nowsze zostały skasowane.
ania_nw
Mokra Włoszka

Post autor: ania_nw »

sarad pisze: pt maja 02, 2025 11:41 pm rodzina Majeczki obserwuje ten hejtpage o chłopaku...
to nie jest normalne .. ile oni maja lat masakra
Radoska
Szpilson

Post autor: Radoska »

bloodbloox pisze: pt maja 02, 2025 11:37 pm Mi się wydaje, że te ślady podpalania i oparzeń żrącą substancją to nie są ślady tortur tylko nieudane próby pozbycia się ciała. To nie jest takie łatwe, więc zdecydowali/ł je po prostu ukryć. Być może to miało być tylko tymczasowe rozwiązanie , albo po prostu mało przemyślane (ukrycie go bardzo blisko miejsca zdarzenia). On rozwalił jej łeb jakimś narzędziem z firmy jego starych, więc tutaj też poszlaka, że w afekcie chwycił co miał pod ręką. Gdybym miała gdybać to może w tle był jakiś szantaż i ona chciała jeszcze go trochę podoić żeby mieć na narkotyki czy coś. Raczej mało prawdopodobne że on by ją planował zamordować chwilę przed wymiana studencką.
Też wydaje mi się, że to był afekt. A nachodziła go, bo ciągnęła od niego kasę.
gravity
SushiRoll

sarad pisze: pt maja 02, 2025 11:41 pm rodzina Majeczki obserwuje ten hejtpage o chłopaku... Elizka kowalska która uskuteczniła post o śmierci mai
Chore...
sarad
ZdalnaFanka

najlepsze jest insta e.kossuth dziewczyna zrobiła QA iwychodiz na to, że nie znała tej mai , maja nawet jej nie obserwowała XD
sarad
ZdalnaFanka

Radoska pisze: pt maja 02, 2025 11:48 pm Też wydaje mi się, że to był afekt. A nachodziła go, bo ciągnęła od niego kasę.
skąd takie przypuszczenia? i on jej dawał? tak za nic?
MisYoogi
SweetsGallery

sarad pisze: pt maja 02, 2025 11:52 pm najlepsze jest insta e.kossuth dziewczyna zrobiła QA iwychodiz na to, że nie znała tej mai , maja nawet jej nie obserwowała XD
Jeszcze nie przejrzałam wszystkiego, kłamie?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
MisYoogi
SweetsGallery

Dobra już wiem, robi sobie zasięgi a gówno w sumie wie
sarad
ZdalnaFanka

MisYoogi pisze: pt maja 02, 2025 11:58 pm Jeszcze nie przejrzałam wszystkiego, kłamie?
zobaczcie resztę odpowiedzi, ludzie sobie posprawdzali, że nawet nie są w znajomych, nie obserwują siebie na insta, wygląda jakby chciała zrobić sobie zasięgi na tej sytuacji