No ludzie piszą różne rzeczy i przesadzają co nie zmienia faktu że gnębić mogła ludzi i niekoniecznie w formie pisemnej z konta na instagramie w którym miała swoje imię i nazwisko. No już bądźcie poważni, chyba nie myślicie że 15 latki gnębią się przez pisanie sobie wiadomości z legitymacją szkolną jako zdjęciem profilowymstromek.bart pisze: ↑pt maja 02, 2025 9:36 pm No tak nagle się okazuje, że jedna laska terroryzowała połowę Mławy bo ktoś na tik toku tak napisał
Zaginięcie Mai Kowalskiej
Moderator: verysweetcherry-
PrzemoKondratowicz
- Dieta 600 kcal
Re: Zaginięcie Mai Kowalskiej
wtedy jeszcze 13 letnie, patola jak chu., ojciec teraz się obudził na fb, a mamusia jedynie wstawia selfie...nie wystarczy dziecka urodzić i niestety nadal za mało się egzekwuje wobec hejtu, prześladowań i bijatyk w szkołach...
-
Nataleczka
- Koczkodan
Ta kobieta się tylko pogrąża.. to będzie jeszcze kolejna tragedia w tej rodziniethisguuurl pisze: ↑pt maja 02, 2025 9:30 pm Wierzycie w to, że matka by coś takiego odpisała? Jak to czytam to zastanawiam się czy to czasem nie są fejk wiadomości…
- AlojzyDupa
- KlasaBiznes
Wierzę. Babie od wczoraj strzelają korki: zwinęli jej syna podejrzanego o zabójstwo, pod domem pewnie ma piekło, w wiadomościach ma piekło, w pracy burdel na kółkach, z każdej strony jest atakowana, a przy tym wszystkim nie ma przy sobie nikogo troskliwego, kto by jej kazał zamilczeć i zniknąć na jakiś czas.thisguuurl pisze: ↑pt maja 02, 2025 9:30 pm Wierzycie w to, że matka by coś takiego odpisała? Jak to czytam to zastanawiam się czy to czasem nie są fejk wiadomości…
Pani Joanna to damski odpowiednik Jana K. Ani mądra, ani sprytna.
Ku pamięci, mięci kupa, wpisał się Alojzy Dupa
-
Nataleczka
- Koczkodan
Dodając jeszcze fakt że dla wieloletniego biznesu - zapewne jedynego źródła utrzymania - to też oznacza prawdopodobnie koniec. Ludzie też już zaczęli pisać opinie w internecie i oceniać firmęAlojzyDupa pisze: ↑pt maja 02, 2025 9:39 pm Wierzę. Babie od wczoraj strzelają korki: zwinęli jej syna podejrzanego o zabójstwo, pod domem pewnie ma piekło, w wiadomościach ma piekło, w pracy burdel na kółkach, z każdej strony jest atakowana, a przy tym wszystkim nie ma przy sobie nikogo troskliwego, kto by jej kazał zamilczeć i zniknąć na jakiś czas.
Pani Joanna to damski odpowiednik Jana K. Ani mądra, ani sprytna.
-
Dora_Diamant
- Kciuk
przyszedł mi na myśl ten popularny ostatnio serial, „dojrzewanie”.
-
stromek.bart
- KlasaBiznes
Błagam chcesz powiedzieć, że laska gnębiła pół szkoły i nikt nie ma nawet jednego dowodu na to bo laska była tak sprytna żeby dowodów nie było. Konto na Bartka należy do niej ale dowodow nie ma. Jakieś dzieciaki się nagle odzywają o gnebieniu ale dowodów nie ma. Dość wygodne tłumaczenie jeśli dotyczy to osoby, która nie może się obronić. Jej przyjaciólka za to wypowiada sie o Mai dobrze to co kłamie czy była współodpowiedzialna gnębienia? Po prostu dziwnie to wyglada, że w obronie oprawcy pojawiają sie tezy, że Maja gnebiła innychPrzemoKondratowicz pisze: ↑pt maja 02, 2025 9:38 pm No ludzie piszą różne rzeczy i przesadzają co nie zmienia faktu że gnębić mogła ludzi i niekoniecznie w formie pisemnej z konta na instagramie w którym miała swoje imię i nazwisko. No już bądźcie poważni, chyba nie myślicie że 15 latki gnębią się przez pisanie sobie wiadomości z legitymacją szkolną jako zdjęciem profilowym
-
Kasandraa
Na fejsie tez jakieś młode osoby tak piszą, i to nie są fejkikasakasakasakasakasa pisze: ↑pt maja 02, 2025 9:31 pm Nie mam niestety screenów, ale na tiktoku było sporo komentarzy o tym, że ta Maja gnębiła inne osoby i "zgotowała im piekło".
Dla mnie najbardziej przerażające jest to, w jaki sposób on to zrobił… wydaje mi się że jakby się podczas kłótni wywiązała jakaś bijatyka, gdzie ona np niefortunnie upada na ostry przedmiot i umiera… myślę że mniej by mnie to obeszło. Ale najgorsze dla mnie jest to jego okrucieństwo, wręcz zwyrodnialstwo. Tak nie robią ludzie to jest dla mnie za dużo. Chłopak 17 lat… ile w nim musiało być nienawiści żalu i chęci zemsty… takie emocje nim rządziły że nie chce sobie nawet wyobrażać jak on mordował w takim szale.. czy teraz naprawdę wszyscy będą pisać że sobie na to zasłużyła ? Ona zasłużyła na karę z pewnością, jeśli to oczywiście znajduje potwierdzenie w rzeczywistości, ale czy zasłużyła na taką okrutną śmierć ? Nie wyobrażam sobie jej przerażenia, sama mam dwójkę dzieci i drżę o to jak się potoczy ich życie. Przypadek Majki i Bartka pokazuje że ani świadectwo z paskiem nie gwarantuje cudownego wychowania, ani kurator nie gwarantuje poprawy. Niestety posiadanie dzieci to wieczny strach o ich życie a ta sprawa pokazała że i tak wpływ nie do końca mamy na to jak one postąpią.
-
Nataleczka
- Koczkodan
Ciekawe czy on na spotkanie już szedł z zamiarem popełnienia tego bestialskiego czynu.. czy może pokłócili się w trakcie i po prostu nie wytrzymałKaSandrra pisze: ↑pt maja 02, 2025 9:49 pm Dla mnie najbardziej przerażające jest to, w jaki sposób on to zrobił… wydaje mi się że jakby się podczas kłótni wywiązała jakaś bijatyka, gdzie ona np niefortunnie upada na ostry przedmiot i umiera… myślę że mniej by mnie to obeszło. Ale najgorsze dla mnie jest to jego okrucieństwo, wręcz zwyrodnialstwo. Tak nie robią ludzie to jest dla mnie za dużo. Chłopak 17 lat… ile w nim musiało być nienawiści żalu i chęci zemsty… takie emocje nim rządziły że nie chce sobie nawet wyobrażać jak on mordował w takim szale.. czy teraz naprawdę wszyscy będą pisać że sobie na to zasłużyła ? Ona zasłużyła na karę z pewnością, jeśli to oczywiście znajduje potwierdzenie w rzeczywistości, ale czy zasłużyła na taką okrutną śmierć ? Nie wyobrażam sobie jej przerażenia, sama mam dwójkę dzieci i drżę o to jak się potoczy ich życie. Przypadek Majki i Bartka pokazuje że ani świadectwo z paskiem nie gwarantuje cudownego wychowania, ani kurator nie gwarantuje poprawy. Niestety posiadanie dzieci to wieczny strach o ich życie a ta sprawa pokazała że i tak wpływ nie do końca mamy na to jak one postąpią.
To wszystko jest chore
A ja myślę że tak bo ją tam zwabił. Chciał być na swoim terenie. Musiala tam sama dobrowolnie przyjść.Nataleczka pisze: ↑pt maja 02, 2025 9:51 pm Ciekawe czy on na spotkanie już szedł z zamiarem popełnienia tego bestialskiego czynu.. czy może pokłócili się w trakcie i po prostu nie wytrzymał
To wszystko jest chore
Ostatnio zmieniony pt maja 02, 2025 9:53 pm przez KaSandrra, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Kasandraa
No i ludzie przyczynia się do kolejnej tragedii…Nataleczka pisze: ↑pt maja 02, 2025 9:41 pm Dodając jeszcze fakt że dla wieloletniego biznesu - zapewne jedynego źródła utrzymania - to też oznacza prawdopodobnie koniec. Ludzie też już zaczęli pisać opinie w internecie i oceniać firmę
O chui w ogóle tym ludziom chodzi... Po co piszą do tej kobiety? Czego oczekują?thisguuurl pisze: ↑pt maja 02, 2025 9:30 pm Wierzycie w to, że matka by coś takiego odpisała? Jak to czytam to zastanawiam się czy to czasem nie są fejk wiadomości…
-
Dora_Diamant
- Kciuk
czy jest gdzieś potwierdzone, że maja została zgwałcona?
Nie, tylko na jednym skrinie na jakiejś relacji z instagrama NIBY policjant z dochodzeniówki rozpowiadał takie rzeczyDora_Diamant pisze: ↑pt maja 02, 2025 9:55 pm czy jest gdzieś potwierdzone, że maja została zgwałcona?
-
kasakasakasakasakasa
- Koczkodan
Jest tego więcej na tiktoku.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
stromek.bart
- KlasaBiznes
Ktoś kto po takim zabójstwie żyje i wyjeżdż za granicę na wycieczkę jest pozbawiony uczuć i emocji. To mnie przeraża, że on ma dopiero 17 lat i nic nie czujeKaSandrra pisze: ↑pt maja 02, 2025 9:49 pm Dla mnie najbardziej przerażające jest to, w jaki sposób on to zrobił… wydaje mi się że jakby się podczas kłótni wywiązała jakaś bijatyka, gdzie ona np niefortunnie upada na ostry przedmiot i umiera… myślę że mniej by mnie to obeszło. Ale najgorsze dla mnie jest to jego okrucieństwo, wręcz zwyrodnialstwo. Tak nie robią ludzie to jest dla mnie za dużo. Chłopak 17 lat… ile w nim musiało być nienawiści żalu i chęci zemsty… takie emocje nim rządziły że nie chce sobie nawet wyobrażać jak on mordował w takim szale.. czy teraz naprawdę wszyscy będą pisać że sobie na to zasłużyła ? Ona zasłużyła na karę z pewnością, jeśli to oczywiście znajduje potwierdzenie w rzeczywistości, ale czy zasłużyła na taką okrutną śmierć ? Nie wyobrażam sobie jej przerażenia, sama mam dwójkę dzieci i drżę o to jak się potoczy ich życie. Przypadek Majki i Bartka pokazuje że ani świadectwo z paskiem nie gwarantuje cudownego wychowania, ani kurator nie gwarantuje poprawy. Niestety posiadanie dzieci to wieczny strach o ich życie a ta sprawa pokazała że i tak wpływ nie do końca mamy na to jak one postąpią.
moze dla nich to norma albo mieli ją gdzies
zreszta jej zachowanie, sposob pisania, wyglad, wczesniejsze problemy, dragi mowia same za siebie
Ostatnio zmieniony pt maja 02, 2025 10:07 pm przez ania_nw, łącznie zmieniany 1 raz.
-
PrzemoKondratowicz
- Dieta 600 kcal
Praktycznie każdy większy filmik ma głównie takie komentarze
-
PrzemoKondratowicz
- Dieta 600 kcal
Nie dodało się zdjęcie
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
PrzemoKondratowicz
- Dieta 600 kcal
Nie no błagam „ktoś kto po takim zabójstwie żyje” - a co, ma nie żyć?stromek.bart pisze: ↑pt maja 02, 2025 10:02 pm Ktoś kto po takim zabójstwie żyje i wyjeżdż za granicę na wycieczkę jest pozbawiony uczuć i emocji. To mnie przeraża, że on ma dopiero 17 lat i nic nie czuje
No ja rozumiem Twoje emocje ale jednak ludzka psychika i mechanizm wyparcia potrafi działać cuda. Z resztą czytałem komentarze że on cały wyjazd przeryczal i się z kimś bił
- bloodbloox
- BlondDoczep
Im więcej czytam o tej sprawie tym bardziej wydaje mi się prawdopodobne że to nawet nie będzie 15 a 10 lat pozbawienia wolności dla tego chłopaka (zabójstwo w afekcie), może nawet stwierdzą mu ograniczoną poczytalność. Ta dziewczyna kilka dni wcześniej wróciła do Mławy i wiedziała że może dojść z nim do jakiejś konfrontacji na tym spotkaniu.. ciekawe po co się z nim spotkała?
-
stromek.bart
- KlasaBiznes
Tak, z pewnością płakał w poduszke szczególnie na zdjęciach z Grecji widac na jego twarzy płaczPrzemoKondratowicz pisze: ↑pt maja 02, 2025 10:06 pm Nie no błagam „ktoś kto po takim zabójstwie żyje” - a co, ma nie żyć?
No ja rozumiem Twoje emocje ale jednak ludzka psychika i mechanizm wyparcia potrafi działać cuda. Z resztą czytałem komentarze że on cały wyjazd przeryczal i się z kimś bił