Start
Mój profil

Zaginięcie Mai Kowalskiej

Moderator: verysweetcherry
Misia
ZdalnaFanka

Re: Zaginięcie Mai Kowalskiej

Post autor: Misia »

sarad pisze: pt maja 02, 2025 5:47 pm ta dziewczyna założyła hejterski profil na insta chłopakowi...
A skąd wiadomo, że to ona?
PrzemoKondratowicz
Dieta 600 kcal

Post autor: PrzemoKondratowicz »

ania_nw pisze: pt maja 02, 2025 5:59 pm niemiła xd
no jezeli akcja z nozem i gnebienie mlodszej kolezanki (kolezanek) jest prawda to jakos okreslenie bywała niemiła nie do konca mi tutaj pasuje
No też mi się wydaje że ludzie tutaj wpadają w lekką przesadę. Właśnie obejrzałem jakiś skrót wiadomości to mówili o niej DZIECKO i DZIEWCZYNKA. Oni są dosłownie równolatkami o nim mówią mężczyzna / młody mężczyzna zatrzymany a o niej DZIECKO.
sarad
ZdalnaFanka

Post autor: sarad »

ania_nw pisze: pt maja 02, 2025 5:59 pm niemiła xd
no jezeli akcja z nozem i gnebienie mlodszej kolezanki (kolezanek) jest prawda to jakos okreslenie bywała niemiła nie do konca mi tutaj pasuje
patologia...ogólnie jak się zobaczy na profil ojca tej mai i jej "wujków", to jest to patola...tam raczej ta dziewczyna nie była nauczona myślenia przyczyno-skutkowego i bieganie z nożem jest mega prawdopodobne, za nic kuratora nie miała...
Damulka123
Srebrna Kropeczka

Post autor: Damulka123 »

Narry pisze: pt maja 02, 2025 5:50 pm Jeżeli faktycznie to ona prowadziła ten hp + dręczyła to wyjdzie tak naprawdę na porażkę polskiego wymiaru sprawiedliwości plus zmarnowanie życia chłopakowi
Nie tylko wymiaru sprawiedliwości ale również szkoły, rodziców, policji.
Ciężko uwierzyć w to, że nikt przez tyle lat odpowiednio nie zareagował.
Chłopak był gnębiony od lat, hp nadal istnieje mimo upływu czasu, dziewczyna nie ponosiła żadnej odpowiedzialności i postanowił wymierzyć ją sam.. czym zmarnował sobie życie.. bardzo smutna historia jednak powinna być przestrogą dla każdego kto chociażby jest świadkiem takich sytuacji.
GapaGlapa
LouiBag

Post autor: GapaGlapa »

Nie chce wyrokować, bo na razie to wszystko są domysły, powtarzane często plotki. Poczekam jednak na jakieś sprawdzone info

Ale to, że jeszcze nie znalazła się ani jedna osoba, która by tej matce nie odcięła netu, to jestem w szoku
PrzemoKondratowicz
Dieta 600 kcal

sarad pisze: pt maja 02, 2025 6:03 pm patologia...ogólnie jak się zobaczy na profil ojca tej mai i jej "wujków", to jest to patola...tam raczej ta dziewczyna nie była nauczona myślenia przyczyno-skutkowego i bieganie z nożem jest mega prawdopodobne, za nic kuratora nie miała...
Nie no ojciec wygląda normalnie ale wujek to się zgodzę
secretkitty

Post autor: secretkitty »

Obrazek
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
secretkitty

Post autor: secretkitty »

Po stylu pisania i powtarzających się zdaniach wyglada, ze to pisała matka tego chłopaka.Obrazek
PrzemoKondratowicz
Dieta 600 kcal

Żeby ludzie tak reagowali na patologiczne rodziny znęcające się nad dziećmi albo patusow Predatorow seksualnych jak na rodzinę nastolatka który mógł pęknąć psychicznie przy znecaniu się… naprawdę co oni chcą od tych rodziców, spalić ich? Po co?
ania_nw
Mokra Włoszka

Post autor: ania_nw »

Ta Maja tez z jakiegos powodu tak odwalała
Nie wiem co to za rodzina ale mozliwe ze wlasnie w domu cos bardzo nie gralo .. dzieci roznie reaguja
AgaR
MolieraDress

Post autor: AgaR »

Jestem mamą dzieci w wieku szkolnym i powiem Wam, że jestem przerażona. Szkoły niestety są bezsilne, jeżeli chodzi o dzieci z problemami - nie ma narzędzi, psychologów, nauczycieli wspomagających, a każdą sprawę dyrekcja zamiata pod dywan, żeby tylko za głośno o danej szkole nie było.

Współczesne dzieciaki to pierwsze pokolenie wychowywane w dobie smartfonów praktycznie od małego. Uważam, że dostęp do SM powinien być od 18 rż., bo powstają właśnie takie gówna, jak te hate page.

Historia wielowątkowa i złożona, ale nawet za znęcanie się, nie powinien jej zabijać. Zabrakło rozsądnych dorosłych, zabrakło wsparcia i interwencji na czas…
xnyxx
BagietkaZszarlott

Post autor: xnyxx »

masakra co za babsko
MisYoogi
SweetsGallery

Post autor: MisYoogi »

xnyxx pisze: pt maja 02, 2025 6:40 pm masakra co za babsko
Czyli pisanie do tej matki jest okej? 🙃
xnyxx
BagietkaZszarlott

Post autor: xnyxx »

MisYoogi pisze: pt maja 02, 2025 6:42 pm Czyli pisanie do tej matki jest okej? 🙃
Sama nie wiem, ale nie jest mi jej żal. To nie jest matka, która jest w szoku i w żałobie po tym co się stało. To jest osoba niezrównoważona, która, według mnie, powinna trafić na obserwację do szpitala psychiatrycznego, bo zaraz zrobi jakąś głupotę jak synek.
PrzemoKondratowicz
Dieta 600 kcal

Aha czyli osoba która napisała do niej obelgi już jest normalna? Boże drogi ludzie wyzywają matkę której świat się skończył, zaraz i ona będzie ofiarą jak się powiesi, to wszystko jest totalnie zbędne. I powielanie tego i udostępnianie tak samo.
PrzemoKondratowicz
Dieta 600 kcal

xnyxx pisze: pt maja 02, 2025 6:45 pm Sama nie wiem, ale nie jest mi jej żal. To nie jest matka, która jest w szoku i w żałobie po tym co się stało. To jest osoba niezrównoważona, która, według mnie, powinna trafić na obserwację do szpitala psychiatrycznego, bo zaraz zrobi jakąś głupotę jak synek.
W żałobie nie ale w szoku to raczej jest i to niemałym więc tak na obserwację powinna trafić bo widać że nie jest z nią dobrze
Kasandraa

Post autor: Kasandraa »

Ale co jest matka winna żeby ją wyzywać na priv od kur ew?
Miejska biblioteka
Szarlotta

Post autor: Miejska biblioteka »

Czytając o tym morderstwie przypomniało mi się inne.
Brzozówka. Powiat w Kraśniku ,woj lubelskie
Młoda dziewczyna 14 lat. Nagle zaginęła. Różne plotki o niej były, no nie prowadziła zbyt cnotliwego życia.
Chłopak chyba 18. Bardzo bogata rodzina,matka pracowała w sądzie. Rodzice bardzo surowi. On to taki cichy, spokojny, ułożony itp.
No i po kilku mies okazało się, że ten mega ułożony chłopak, ją udusił i zakopał gdzieś w polach. Wystraszył się,bo powiedziała,że jest z nim w ciąży. Chciała kasę na usunięcie ciąży..
To nie pierwsze takie jej zagranie było, zazwyczaj jej płacili,ten się wystraszył i udusił ją. Najlepsze jest to,że on poszedł do kościoła na mszę,wyszedł gdzieś bokiem,pojechał ją zabić, wrócił dalej się modlić,aby mieć alibi xd
Niestety dziewczyny nie ma, a on za chwilę wychodzi bo dostał śmieszny wyrok
https://youtu.be/q7-bZZwgzHs?si=Ipq1Fp9uHI3tDNpX
Trudne_Sprawy
LemonkowaCola

Post autor: Trudne_Sprawy »

sarad pisze: pt maja 02, 2025 5:09 pm pierwszy raz tak mam, że nie szkoda mi ofiary, nie utożsamiam się , ponoć jakieś dzieciaki przez nią się zabiły, pastwiła się nad dziećmi, czemu policja nic nie robi, prokuratura, sądy? co się dzieje w szkołach dzisiaj???
Mam to samo, ale zapewne w jakimś podcasie zrobią z Niej święta jak z większości ofiar a prawda jest zupełnie inna.
sarad
ZdalnaFanka

Kasandraa pisze: pt maja 02, 2025 6:48 pm Ale co jest matka winna żeby ją wyzywać na priv od kur ew?
macie jakieś screeny, ojciec jarek, a mama mai jak ma?
PrzemoKondratowicz
Dieta 600 kcal

Nie wiem nie znalazłem mamy tylko macochę znalazłem
AgaR
MolieraDress

Post autor: AgaR »

Ta matka napisała, że jest bardzo dumna z syna 😦 Popieprzona rodzinka, dziadek z wujkiem pomagali w morderstwie, a matka go broni…
sarad
ZdalnaFanka

to powinno być już x lat temu rozwiązane, chłop zgłoszony na policję, a maja nie powinna się bawić w zakładanie profili i hejtowanie
PrzemoKondratowicz
Dieta 600 kcal

Trudne_Sprawy pisze: pt maja 02, 2025 6:50 pm Mam to samo, ale zapewne w jakimś podcasie zrobią z Niej święta jak z większości ofiar a prawda jest zupełnie inna.
Już słyszę Olgę: Maja była uosobieniem niewinności – drobna, uśmiechnięta dziewczynka o złotych loczkach i wielkich, ciekawskich oczach. Jej życie przerwał brutalny akt przemocy, zanim zdążyła poznać smak dorosłego świata – to był cios prosto w serce wszystkich, którzy ją znali. Pewnego dnia cały dotychczasowy świat jej rodziców rozpadł się jak domek z kart, zostawiając ich w pustce i niewyobrażalnym bólu. Maja kochała zwierzęta ponad wszystko – i to właśnie dla niej dziś polecam Wam „Psi Bufet”, historię, która pokaże, jak cienka granica dzieli codzienność od koszmaru.
sarad
ZdalnaFanka

AgaR pisze: pt maja 02, 2025 6:55 pm Ta matka napisała, że jest bardzo dumna z syna 😦 Popieprzona rodzinka, dziadek z wujkiem pomagali w morderstwie, a matka go broni…
jak dziadek z wujkiem? ja w ogóle czegoś nie rozumiem, bo dwójka kolegów nieźle się z tego wywinęła, i wszystko się skupiło na tym Bartku, a chłopaków była 3..