O, czyli w samą porę, by odpowiadać jak osoba dorosła
Zaginięcie Mai Kowalskiej
Moderator: verysweetcherryRe: Zaginięcie Mai Kowalskiej
-
PrzemoKondratowicz
- Dieta 600 kcal
A taki wrażliwy był, ule dla pszczółek robił
-
Kobieteria
- BagietkaZszarlott
Myślicie, że matka szalała tak wczoraj na fejsie bo serio nie wiedziała i tak mocno była pewna, że jest niewinny, czy próbowała odsunąć od niego podejrzenia? Nie chce mi się wierzyć, że jest tak głupia, bo tymi tłumaczeniami zamiast go obronić tylko skierowała na niego (i siebie) światło reflektorów. Czy to możliwe, że nie wiedziała? Jak bardzo trzeba mieć w dupie swojego dzieciaka żeby nie zauważyć?
Jej pierwsze tlumaczenia byly pisane troche jak proba odsuniecia podejrzen od obcego dla niej mp chlopaka, potem zaczela sie najrecac i przyznala ze to synKobieteria pisze: ↑czw maja 01, 2025 11:27 pm Myślicie, że matka szalała tak wczoraj na fejsie bo serio nie wiedziała i tak mocno była pewna, że jest niewinny, czy próbowała odsunąć od niego podejrzenia? Nie chce mi się wierzyć, że jest tak głupia, bo tymi tłumaczeniami zamiast go obronić tylko skierowała na niego (i siebie) światło reflektorów. Czy to możliwe, że nie wiedziała? Jak bardzo trzeba mieć w dupie swojego dzieciaka żeby nie zauważyć?
Tez mnie to zastanawia, ale mysle ze jednak jest tak glupia.Kobieteria pisze: ↑czw maja 01, 2025 11:27 pm Myślicie, że matka szalała tak wczoraj na fejsie bo serio nie wiedziała i tak mocno była pewna, że jest niewinny, czy próbowała odsunąć od niego podejrzenia? Nie chce mi się wierzyć, że jest tak głupia, bo tymi tłumaczeniami zamiast go obronić tylko skierowała na niego (i siebie) światło reflektorów. Czy to możliwe, że nie wiedziała? Jak bardzo trzeba mieć w dupie swojego dzieciaka żeby nie zauważyć?
-
Kobieteria
- BagietkaZszarlott
Bardzo żałuję, że nie zrobiłam. Pisała, że jej syn nie miał kontaktu z Mają od lat, że nie zadaje się z cpunkami. Że bardzo chcę żeby się odnalazła ale nie dlatego, że jej żal tylko, że wtedy ludzie z niej zejdą. Opisywała syna w samych superlatywach, że wzorowy uczeń, wybitny wręcz dlatego pojechał na Erasmusa, a Maję w samych negatywach i że za niskie progi dla jej synka. Pisała że na bank gdzieś baluje i świetnie się bawi.
Myślę że jest konkretnie zaburzona i totalnie ślepa, ale Jakby wiedziała o czymś to by się nie wychylała. Pewnie miała chłopaka w dupie i zależało jej tylko żeby się uczył żeby mogła się poszczycić jego osiągnięciami a co robił poza tym to kompletnie ja nie obchodziło.Kobieteria pisze: ↑czw maja 01, 2025 11:27 pm Myślicie, że matka szalała tak wczoraj na fejsie bo serio nie wiedziała i tak mocno była pewna, że jest niewinny, czy próbowała odsunąć od niego podejrzenia? Nie chce mi się wierzyć, że jest tak głupia, bo tymi tłumaczeniami zamiast go obronić tylko skierowała na niego (i siebie) światło reflektorów. Czy to możliwe, że nie wiedziała? Jak bardzo trzeba mieć w dupie swojego dzieciaka żeby nie zauważyć?
Tak samo jak się mówi o Maji że gnębiła innych. A gdzie rodzice tych dzieci gnębionych, nie wiedzieli o niczym ? Syn pierwsze co robi jak ma problem idzie z tym do mnie tak go wychowałam od najmłodszych lat. Że zawsze ma do mnie przyjść zawsze mu pomoge. Ja jakbym poszła do matki że ktoś mnie gnębi to by się tylko wściekła że się zadaje z takimi ludźmi i by mi kazała siedzieć e domu. Dlatego rozwiązywałam każdy problem sama popełniłam mnóstwo błędów !! Ale wyszłam jakimś cudem na ludzi ale cudem. Bo był totalny brak wsparcia i zrozumienia. Dlatego zobaczcie co się dzieje dzieci i nastolatkowie są zostawieni sami sobie bo rodzice nie mają czasu i są wkurzeni jak dzieci zawracają im dupe. Trzeba dawać dziecku poczucie akceptacji i wsparcia. To sa bardzo złe czasy żeby te dzieci zostawiam samym sobie
Wiem wlasnie, jeszcze wczoraj przeczytalam kazdy jeden komentarz, dzis nie ma zadnego. Zdazyla usunac kazdy jeden? A nie jest chyba jeden dotyczacy ze udostepnila pnagranie z monitoringu. Tyle.Kobieteria pisze: ↑czw maja 01, 2025 11:30 pm Bardzo żałuję, że nie zrobiłam. Pisała, że jej syn nie miał kontaktu z Mają od lat, że nie zadaje się z cpunkami. Że bardzo chcę żeby się odnalazła ale nie dlatego, że jej żal tylko, że wtedy ludzie z niej zejdą. Opisywała syna w samych superlatywach, że wzorowy uczeń, wybitny wręcz dlatego pojechał na Erasmusa, a Maję w samych negatywach i że za niskie progi dla jej synka. Pisała że na bank gdzieś baluje i świetnie się bawi.
Chcialam, po prostu, zeby te komentarze tu zagoscily dla tych, ktorzy przeczytac nie zdazyli. Jezeli ktos z Was ma - dodajcie.
-
PrzemoKondratowicz
- Dieta 600 kcal
Mam tylko jeden zrzut ekranu
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Dokładnie, często rodzice gówno wiedza o swoich dzieciach, o ich znajomych i co lubią, tam był duży nacisk na naukę, matka się wypiera, że się z nią kolegował, a jednak mało wiedziała o swoim dzieckuKaSandrra pisze: ↑czw maja 01, 2025 11:36 pm Myślę że jest konkretnie zaburzona i totalnie ślepa, ale Jakby wiedziała o czymś to by się nie wychylała. Pewnie miała chłopaka w dupie i zależało jej tylko żeby się uczył żeby mogła się poszczycić jego osiągnięciami a co robił poza tym to kompletnie ja nie obchodziło.
Tak samo jak się mówi o Maji że gnębiła innych. A gdzie rodzice tych dzieci gnębionych, nie wiedzieli o niczym ? Syn pierwsze co robi jak ma problem idzie z tym do mnie tak go wychowałam od najmłodszych lat. Że zawsze ma do mnie przyjść zawsze mu pomoge. Ja jakbym poszła do matki że ktoś mnie gnębi to by się tylko wściekła że się zadaje z takimi ludźmi i by mi kazała siedzieć e domu. Dlatego rozwiązywałam każdy problem sama popełniłam mnóstwo błędów !! Ale wyszłam jakimś cudem na ludzi ale cudem. Bo był totalny brak wsparcia i zrozumienia. Dlatego zobaczcie co się dzieje dzieci i nastolatkowie są zostawieni sami sobie bo rodzice nie mają czasu i są wkurzeni jak dzieci zawracają im dupe. Trzeba dawać dziecku poczucie akceptacji i wsparcia. To sa bardzo złe czasy żeby te dzieci zostawiam samym sobie
-
PrzemoKondratowicz
- Dieta 600 kcal
Kocham to że jak trzeba to robi się sto zrzutów ekranu pięciu różnych szlifierek albo sto zrzutów ekranu memów których nigdy już nie zobaczysz ale jak czyta się takie coś to człowiek nie pomyśli
-
PrzemoKondratowicz
- Dieta 600 kcal
Tak, ona najpierw go broniła udając, że po prostu go zna z widzenia, potem że niby syn sąsiadki a dopiero potem wyszło że to jej synPrzemoKondratowicz pisze: ↑czw maja 01, 2025 11:42 pm Ona przyznała ze to syn? W sensie że on jest jej synem się przyznała czy co masz na myśli
-
PrzemoKondratowicz
- Dieta 600 kcal
A ok to tak faktycznie jeszcze pamiętam że ktoś jej zarzucił że kluczy i że nie wiadomo kim jest „i nic tu się nie skleja” na co odpisała „ważne że mi się skleja”… i potem się przyznała że on jest jej synem
- mezalians_urodowy
- GrzaneWino
Może popiła, emocje po tym co się stało lub co widziała i się nakręciła. A może naprawdę tak mocno wierzy w jego niewinnośćKobieteria pisze: ↑czw maja 01, 2025 11:27 pm Myślicie, że matka szalała tak wczoraj na fejsie bo serio nie wiedziała i tak mocno była pewna, że jest niewinny, czy próbowała odsunąć od niego podejrzenia? Nie chce mi się wierzyć, że jest tak głupia, bo tymi tłumaczeniami zamiast go obronić tylko skierowała na niego (i siebie) światło reflektorów. Czy to możliwe, że nie wiedziała? Jak bardzo trzeba mieć w dupie swojego dzieciaka żeby nie zauważyć?
-
Kobieteria
- BagietkaZszarlott
Niektóre komentarze są usunięte ale większość jednak jest. SOS ZAGINIĘCIA, pod linkiem reportażu KK wystarczy rozwinąć odpowiedzi wątku który poruszyła KATARZYNA EPPA, i znaleźć odpowiedzi KATARZYNY ANNY. I screenowac póki są.