JAK OBSERWOWAĆ TEMAT I DOSTAWAĆ O NIM POWIADOMIENIA
Moderator: verysweetcherry
JAK OBSERWOWAĆ TEMAT I DOSTAWAĆ O NIM POWIADOMIENIA
Tę opcję mamy już od jakiegoś czasu, ale nie wszyscy o niej wiedzą. Dzięki niej nie trzeba się przejmować obecnymi kategoriami wątków, ale bezpośrednio wchodzić w swoje ulubione wątki.
Aby móc zaobserwować jakiś wątek, należy kliknąć obserwuj w menu rozwijalnym przy temacie wątku.
Żeby podejrzeć obserwowane tematy w wersji przeglądarkowej forum, należy wejść w "Twoje konto" koło swojego awatara:
A następnie wybrać w panelu po lewej stronie "Obserwowane":
Tematy odczytane i nieodczytane podświetlają się w sposób rozróżnialny z poprzedniego wyglądu forum i mam nadzieję, że nie wymagają dodatkowej instrukcji
Aby móc zaobserwować jakiś wątek, należy kliknąć obserwuj w menu rozwijalnym przy temacie wątku.
Żeby podejrzeć obserwowane tematy w wersji przeglądarkowej forum, należy wejść w "Twoje konto" koło swojego awatara:
A następnie wybrać w panelu po lewej stronie "Obserwowane":
Tematy odczytane i nieodczytane podświetlają się w sposób rozróżnialny z poprzedniego wyglądu forum i mam nadzieję, że nie wymagają dodatkowej instrukcji
W aplikacji zaś macie na dole dzwoneczek i on wam pokazuje, ile macie nieprzeczytanych postów. A serduszko obok niego od razu odeśle was do listy obserwowanych tematów:
Mnie niestety mimo zaobserwowanych tematów nie przychodzą powiadomienia przy dzwoneczku, a jak wchodze przez przegladarke to widze ze nowe posty są..UwaloneManolo pisze: ↑wt lis 01, 2022 8:43 pm W aplikacji zaś macie na dole dzwoneczek i on wam pokazuje, ile macie nieprzeczytanych postów. A serduszko obok niego od razu odeśle was do listy obserwowanych tematów:
-
- Forma życia
Od wczoraj nie dostaję powiadomień, a jak piszę komentarz to mnie wywala, jest info, że strona nie działa. Odświeżam i mój kom jest.
- damascenka
- Administrator
Heja, w mailu masz link do ustawień powiadomień - możesz sobie swobodnie zarządzać.
Mam to samo pytanie co dziewczyna wyżej, chciałabym obserwować tematy ale nie otrzymywać powiadomień na maila. Jak kliknę w link w mailu to jedyne, co się wyświetla to zapytanie czy chcę przestać obserwować dany temat, nie widzę innych opcji
- damascenka
- Administrator