Start
Mój profil

Zaginiona Beata Klimek

Moderator: verysweetcherry
Awatar użytkownika
Grubababa
Willa z basenem

Re: Zaginiona Beata Klimek

Post autor: Grubababa »

Biedny, podupadł na zdrowiu. A Beata? Gdzie jest? Jak mnie ta sprawa drażni 😤
Jak się dobrze wczytasz to znajdziesz i Nietzschego i Gosie z żabki
Pumczita
Tritonotti

Post autor: Pumczita »

Moja mama śledzi mocno tą sprawę bo mieszka niedaleko. Jak ona się biedna denerwuje,że nic nie wiadomo. Była babka i nie ma,jak można zapaść się pod ziemię.
Awatar użytkownika
Chruma
Currently:revenge

Post autor: Chruma »

Wilkołak poradzki ponoć na wariograf zlecony przez prokuratora w końcu się zgodził
studentka9
SkrzydełkaZhooters

Post autor: studentka9 »

Chruma pisze: pt kwie 18, 2025 1:50 pm Wilkołak poradzki ponoć na wariograf zlecony przez prokuratora w końcu się zgodził
Skąd info?
Awatar użytkownika
Chruma

studentka9 pisze: pt kwie 18, 2025 1:53 pm Skąd info?
Rzecznik prasowy -Raszpla z wyrokiem udzieliła wywiadu dla faktu, że J czeka na termin
Awatar użytkownika
florella
RealDiamond

Post autor: florella »

To dobrze tylko szkoda, że my nie możemy znać tych wyników :(
PrzemoKondratowicz
Dieta 600 kcal

Post autor: PrzemoKondratowicz »

Zaginęła w podobnym czasie co Jowita Zielińska i żadnej informacji w obu sprawach. Straszne.
niten ka
Modna

Post autor: niten ka »

PrzemoKondratowicz pisze: pn kwie 21, 2025 12:49 am Zaginęła w podobnym czasie co Jowita Zielińska i żadnej informacji w obu sprawach. Straszne.
Bo prokuratura ma niestety „ważniejsze” śledztwa na głowie, jeśli wiesz o co mi chodzi 😉
zaczarowana111
LouiBag

Post autor: zaczarowana111 »

Żyje chyba pod kamieniem , ale czy siostra Beaty jest związana z bratem beaty męża ?? Czyli we dwie wyszły za braci ? 🧐🤨
Lena1310
RoyalBaby

Post autor: Lena1310 »

zaczarowana111 pisze: ndz kwie 27, 2025 10:52 pm Żyje chyba pod kamieniem , ale czy siostra Beaty jest związana z bratem beaty męża ?? Czyli we dwie wyszły za braci ? 🧐🤨
Tak, dokładnie
Awatar użytkownika
Chruma

Dżonkill wczoraj odpalony na hydepark Łobez,wstawił rolkę z Rap cytaty🤣
napisał w komentarzach,że nie pójdzie na wariograf🤣 Porównał to do ,,skoku z okna"
Pola86
MiamiBicz

Post autor: Pola86 »

A czy coś wiadomo co dalej w sprawie p. Beaty? Wszystko ucichło, Panowie z Kanału Kryminalnego również zero tematu. Przecież to jakaś tragikomedia. Kobieta w powietrzu się rozpłynęła? Nikt nic nie wie, nie widział, teście nie słyszeli czy do domu wróciła po odprowadzeniu dzieci? Nie słyszeli czy po schodach wchodzi, drzwi otwiera/zamyka? Przecież to było z rana, nie w środku nocy gdzie wszyscy śpią, tylko z rana gdzie każdy już na nogach.
Awatar użytkownika
Chruma

Chyba niczego nie wiadomo.
Raszpla wypisywała ostatnio, że nie zna swojego wyniku badania wariografem.
A janko jak zwykle pogrywa i znowu nie godzi się na badanie
zaczarowana111
LouiBag

Post autor: zaczarowana111 »

Lena1310 pisze: ndz kwie 27, 2025 11:48 pm Tak, dokładnie
Mój Boże 🤦🏻‍♀️ to jest dziwne okrutnie wszystko . Teraz dla mnie są wszyscy podejrzani
PrzemoKondratowicz
Dieta 600 kcal

zaczarowana111 pisze: pn kwie 28, 2025 7:03 pm Mój Boże 🤦🏻‍♀️ to jest dziwne okrutnie wszystko . Teraz dla mnie są wszyscy podejrzani
Ja słuchałem wypowiedzi siostry pani Beaty ale nigdy jej męża czyli brata męża zaginionej. Facet jest totalnie anonimowy.
Awatar użytkownika
Chruma

PrzemoKondratowicz pisze: pn kwie 28, 2025 7:36 pm Ja słuchałem wypowiedzi siostry pani Beaty ale nigdy jej męża czyli brata męża zaginionej. Facet jest totalnie anonimowy.
Wypowiadał się w kilku materiałach, nawet zdradził że poddał się badaniu wariografem i nie ma nic wspólnego z zaginięciem Beaty
PrzemoKondratowicz
Dieta 600 kcal

Chruma pisze: pn kwie 28, 2025 7:46 pm Wypowiadał się w kilku materiałach, nawet zdradził że poddał się badaniu wariografem i nie ma nic wspólnego z zaginięciem Beaty
Mam dużo do nadrobienia! Ja słyszałem tylko wypowiedzi żony że teściowie Beaty faworyzowali męża zaginionej a jej męża był traktowany jako ten gorszy ona z resztą też i że relacje mają bardzo chłodne.
Awatar użytkownika
Chruma

PrzemoKondratowicz pisze: pn kwie 28, 2025 7:51 pm Mam dużo do nadrobienia! Ja słyszałem tylko wypowiedzi żony że teściowie Beaty faworyzowali męża zaginionej a jej męża był traktowany jako ten gorszy ona z resztą też i że relacje mają bardzo chłodne.
https://interwencja.polsatnews.pl/repor ... riografem/
Awatar użytkownika
florella
RealDiamond

Chruma pisze: pn kwie 28, 2025 7:46 pm Wypowiadał się w kilku materiałach, nawet zdradził że poddał się badaniu wariografem i nie ma nic wspólnego z zaginięciem Beaty
Jeśli Agnieszce nie chcą udostępnić badań prokuratorskich to jakim cudem udostępnili Tomaszowi? Mówić może sobie co chce ale wyniku nikt nie widział.
Awatar użytkownika
Chruma

florella pisze: pn kwie 28, 2025 10:34 pm Jeśli Agnieszce nie chcą udostępnić badań prokuratorskich to jakim cudem udostępnili Tomaszowi? Mówić może sobie co chce ale wyniku nikt nie widział.
Uderz w stół ;-)
Niedawno pisałaś że Agniesia po wario i jest niewinna🤣
Może wystąpić z pismem o udostępnienie wyniku,ale oczywistym jest, że woli mówić, że jej nie udostępnią-bo ma wynik podobny do jankowego
Awatar użytkownika
florella
RealDiamond

Chruma pisze: pn kwie 28, 2025 10:37 pm Uderz w stół ;-)
Niedawno pisałaś że Agniesia po wario i jest niewinna🤣
Może wystąpić z pismem o udostępnienie wyniku,ale oczywistym jest, że woli mówić, że jej nie udostępnią-bo ma wynik podobny do jankowego
Ja nie widziałam wyniku ani Agnieszki ani Tomasza. Ta sprawa jest tak pokręcona że cieżko wierzyć komukolwiek.
KrwawaMary
DamaZpowiśla

Post autor: KrwawaMary »

florella pisze: pn kwie 28, 2025 10:34 pm Jeśli Agnieszce nie chcą udostępnić badań prokuratorskich to jakim cudem udostępnili Tomaszowi? Mówić może sobie co chce ale wyniku nikt nie widział.
A on prokuratorski miał? Może taki jak J.
Awatar użytkownika
florella
RealDiamond

KrwawaMary pisze: wt kwie 29, 2025 12:32 am A on prokuratorski miał? Może taki jak J.
Nie wiadomo co on miał :') Powiedział w interwencji że miał ale w tym programie mówiąc to tak się dziwnie zachowywał. Noga na nogę, trzęsienie głową, widać że był mega zestresowany. Może to nieprawda że miał.
Dupcyngier
BlondDoczep

Post autor: Dupcyngier »

Janek pewnie będzie teraz gral w próbę S albo coś takiego, bo siedzi na zwolnieniu lekarskim. Dostal zakaz wyjazdu z kraju, to żeby zasilku z kasy chorych nie stracić cos odwali. Po tych ostatnich komentarzach tak mi sie wydaje.
KrwawaMary
DamaZpowiśla

Post autor: KrwawaMary »

florella pisze: wt kwie 29, 2025 11:52 am Nie wiadomo co on miał :') Powiedział w interwencji że miał ale w tym programie mówiąc to tak się dziwnie zachowywał. Noga na nogę, trzęsienie głową, widać że był mega zestresowany. Może to nieprawda że miał.
Jakby mnie ktoś chciał nagrywać do tv, to zachowywałabym się jeszcze bardziej podejrzanie 😅