Zaginiona Beata Klimek
Moderator: verysweetcherryRe: Zaginiona Beata Klimek
Biedny, podupadł na zdrowiu. A Beata? Gdzie jest? Jak mnie ta sprawa drażni 
Jak się dobrze wczytasz to znajdziesz i Nietzschego i Gosie z żabki
-
studentka9
- SkrzydełkaZhooters
Rzecznik prasowy -Raszpla z wyrokiem udzieliła wywiadu dla faktu, że J czeka na termin
-
PrzemoKondratowicz
- Dieta 600 kcal
Zaginęła w podobnym czasie co Jowita Zielińska i żadnej informacji w obu sprawach. Straszne.
Bo prokuratura ma niestety „ważniejsze” śledztwa na głowie, jeśli wiesz o co mi chodziPrzemoKondratowicz pisze: ↑pn kwie 21, 2025 12:49 am Zaginęła w podobnym czasie co Jowita Zielińska i żadnej informacji w obu sprawach. Straszne.
-
zaczarowana111
- LouiBag
Żyje chyba pod kamieniem , ale czy siostra Beaty jest związana z bratem beaty męża
Czyli we dwie wyszły za braci ? 

Tak, dokładniezaczarowana111 pisze: ↑ndz kwie 27, 2025 10:52 pm Żyje chyba pod kamieniem , ale czy siostra Beaty jest związana z bratem beaty mężaCzyli we dwie wyszły za braci ?
![]()
A czy coś wiadomo co dalej w sprawie p. Beaty? Wszystko ucichło, Panowie z Kanału Kryminalnego również zero tematu. Przecież to jakaś tragikomedia. Kobieta w powietrzu się rozpłynęła? Nikt nic nie wie, nie widział, teście nie słyszeli czy do domu wróciła po odprowadzeniu dzieci? Nie słyszeli czy po schodach wchodzi, drzwi otwiera/zamyka? Przecież to było z rana, nie w środku nocy gdzie wszyscy śpią, tylko z rana gdzie każdy już na nogach.
-
zaczarowana111
- LouiBag
-
PrzemoKondratowicz
- Dieta 600 kcal
Ja słuchałem wypowiedzi siostry pani Beaty ale nigdy jej męża czyli brata męża zaginionej. Facet jest totalnie anonimowy.zaczarowana111 pisze: ↑pn kwie 28, 2025 7:03 pm Mój Bożeto jest dziwne okrutnie wszystko . Teraz dla mnie są wszyscy podejrzani
Wypowiadał się w kilku materiałach, nawet zdradził że poddał się badaniu wariografem i nie ma nic wspólnego z zaginięciem BeatyPrzemoKondratowicz pisze: ↑pn kwie 28, 2025 7:36 pm Ja słuchałem wypowiedzi siostry pani Beaty ale nigdy jej męża czyli brata męża zaginionej. Facet jest totalnie anonimowy.
-
PrzemoKondratowicz
- Dieta 600 kcal
Mam dużo do nadrobienia! Ja słyszałem tylko wypowiedzi żony że teściowie Beaty faworyzowali męża zaginionej a jej męża był traktowany jako ten gorszy ona z resztą też i że relacje mają bardzo chłodne.
https://interwencja.polsatnews.pl/repor ... riografem/PrzemoKondratowicz pisze: ↑pn kwie 28, 2025 7:51 pm Mam dużo do nadrobienia! Ja słyszałem tylko wypowiedzi żony że teściowie Beaty faworyzowali męża zaginionej a jej męża był traktowany jako ten gorszy ona z resztą też i że relacje mają bardzo chłodne.
Jeśli Agnieszce nie chcą udostępnić badań prokuratorskich to jakim cudem udostępnili Tomaszowi? Mówić może sobie co chce ale wyniku nikt nie widział.
Uderz w stół ;-)
Niedawno pisałaś że Agniesia po wario i jest niewinna
Może wystąpić z pismem o udostępnienie wyniku,ale oczywistym jest, że woli mówić, że jej nie udostępnią-bo ma wynik podobny do jankowego
Ja nie widziałam wyniku ani Agnieszki ani Tomasza. Ta sprawa jest tak pokręcona że cieżko wierzyć komukolwiek.
-
KrwawaMary
- DamaZpowiśla
Nie wiadomo co on miał
-
Dupcyngier
- BlondDoczep
Janek pewnie będzie teraz gral w próbę S albo coś takiego, bo siedzi na zwolnieniu lekarskim. Dostal zakaz wyjazdu z kraju, to żeby zasilku z kasy chorych nie stracić cos odwali. Po tych ostatnich komentarzach tak mi sie wydaje.
-
KrwawaMary
- DamaZpowiśla
Jakby mnie ktoś chciał nagrywać do tv, to zachowywałabym się jeszcze bardziej podejrzanie