Jaką suszarkę do włosów polecacie?
Moderator: verysweetcherryJaką suszarkę do włosów polecacie?
Jaką suszarkę do włosów polecacie?
Ja mam właśnie jakąś xiaomi, kupioną 3 lata.temu i hez szału, długo sluszy mi.włosy. A szukam czegoś co upiększy włosy, zastanawiam się od dłuższego czasu nad dysonem
-
Literatka88
- Modna
Ja mam philipsa z 2015/2016 wtedy za 350 zł z jonizacją i jakąś ochroną nawilżenia włosów i dalej działa super, duża moc i szybko suszy. Teraz jakbym kupowała to pewnie poszłabym w podobny model.
- Bladamery567
- Ciastko
Dziewczyny a są jakieś tańsze zamienniki dyson warte zamówienia? Grudzień w pracy mnie wykończył
Ja mam jakiegos philipsa, model chyba z poprzedniego roku, niby dostosowuje temperature sam ale jest beznadziejny - parzy skórę głowy. Nie korzystam wcale z tego systemu dostosowywania temperatury bo zawsze jest zbyt gorąca, a nawet przy manualnym ustawieniu na najnizsza możliwa dla mnie to jest zbyt gorący strumień powietrza i zwykle używam tego „zimnego” co z kolei trwa sto lat. Takze zaluje i juz sobie philipsa odpuszcze w przyszlosci. Mialam dolozyc troche i kupic dysona, chyba byłby lepszy.
bardzo fajna suszarka jest z firmy Coshare, ja mam co prawda te urządzenie wielofunkcyjne (InStyle HS30E Suszarko Lokówka), ale sama suszarka daje radę, szybko suszy, nie parzy, bardziej jest siła powietrza niż samej temperatury
what if we stopped making stupid people famous
- Impossible123
- Srebrna Kropeczka
- Instagram: CesarzowaBarłogu
Absolutnie nie kupuj Dysona do suszenia włosów- pieniądze wyrzucone w błoto. Ja po zakupie wróciłam do swojej starej suszarki - Suszarka REMINGTON PROLuxe AC9140. Kosztuje 150zł, ma bardzo dużą moc i jest super 
CesarzowaBarłogu
Cochana ja mam zamiennik dyson z aliexpress, za jakies 100-150 ziko i jest super. Jesli ten za 2k suszy tak samo….to przeginajaBladamery567 pisze: ↑pt sty 02, 2026 1:22 pm Dziewczyny a są jakieś tańsze zamienniki dyson warte zamówienia? Grudzień w pracy mnie wykończył
backrolls?!
- Oliwkowa888
- BlondDoczep
Philipsy są niezniszczalne. Ja do dziś mam Philipsa, którego mi lata temu kupiła kuzynka na jakiś prezent. Nawet nie wiem to model. Podobno jakiś typowo fryzjerski.Literatka88 pisze: ↑pt sty 02, 2026 12:07 am Ja mam philipsa z 2015/2016 wtedy za 350 zł z jonizacją i jakąś ochroną nawilżenia włosów i dalej działa super, duża moc i szybko suszy. Teraz jakbym kupowała to pewnie poszłabym w podobny model.