Dieta czarny furiat
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry-
Kingazxxxxxxx
- Ciastko
Dieta czarny furiat
Cześć,
Czy ktoś korzystał z diety furiata w ostatnim czasie ? Jedyne komentarze, z którymi się spotykam są sprzed paru lat.
Czy ktoś mógłby powiedzieć czy obecne posiłki różnią się od tych, które krążą a sieci ?
Wcześniejsze przemiany wydawały mi się fejkami, ale pod postem z ogromną przemiana widziałam komentarz z podziękowaniami od " posiadaczki nowej figury".
Jestem sceptycznie nastawiona na duże spadki wagi w krótkim czasie bez np. wiszącej skóry, ale nie ukrywam jest to kusząca wizja.
Czy ktoś korzystał z diety furiata w ostatnim czasie ? Jedyne komentarze, z którymi się spotykam są sprzed paru lat.
Czy ktoś mógłby powiedzieć czy obecne posiłki różnią się od tych, które krążą a sieci ?
Wcześniejsze przemiany wydawały mi się fejkami, ale pod postem z ogromną przemiana widziałam komentarz z podziękowaniami od " posiadaczki nowej figury".
Jestem sceptycznie nastawiona na duże spadki wagi w krótkim czasie bez np. wiszącej skóry, ale nie ukrywam jest to kusząca wizja.
-
Kingazxxxxxxx
- Ciastko
Nie podjęłam się. Nadal dziwi mnie to że nigdzie przepisy nie wypłynęły.
Szkoda, że nie ma szansy zapoznać się z przykładowym dniem z jadłospisu.
-
Damulka123
- Srebrna Kropeczka
Ja kilka lat temu się skusiłam i kupiłam.
Jak dla mnie beznadzieja. W każdym posiłku był ryż, jakiś kurczak czy ryba.
Żadnych urozmaiceń. Jeden bazowy przepis i na tej podstawie komponowałaś sobie posiłki.
Wytrzymałam chyba trzy dni bo była taka monotonia.
Na ryż patrzeć nie mogłam.
Jak dla mnie beznadzieja. W każdym posiłku był ryż, jakiś kurczak czy ryba.
Żadnych urozmaiceń. Jeden bazowy przepis i na tej podstawie komponowałaś sobie posiłki.
Wytrzymałam chyba trzy dni bo była taka monotonia.
Na ryż patrzeć nie mogłam.
Kingazxxxxxxx pisze: ↑pn lut 24, 2025 12:32 pm Nie podjęłam się. Nadal dziwi mnie to że nigdzie przepisy nie wypłynęły.
To prawda. Widać że zarabia na tym dobrze więc klientów ma a cisza jakby makiem zasiał
Catering, ktory reklamowal Czarny Furiat oszukal ludzi. Ci, ktorzy oplacili zamowienie, nie dostali go, albo dostali tylko czesc zamowienia. Od trzech tygodni firma nie realizuje zamowoen, nie odbiera telefonow, nie odpisuje na maile i nie xwrocila ludziom pieniedzy. Malo tego, kasy nie otrzymali tez pracownicu caterongu. Czarny furiat aka Robert Jablonowski milczy, wiedzac ze z firma sa problemy nawet nie ostrzegl ludzi ktorzy go ogladaja ze firma diety, ktora reklamowal oszukuje ludzi!
Obecnie to nawet nie wiadomo kto układa diety. Czarny to ani trener ani dietetyk.Kingazxxxxxxx pisze: ↑pt sty 10, 2025 2:04 am Cześć,
-
Kingazxxxxxxx
- Ciastko
Faktycznie, jego partnerki to jego " dzieło " i jednocześnie reklama, ale widzę, że kobiety pod zdjęciami komentują, że to ich przemiana, a nie ukrywam, że niektóre robią wrażenie.
-
Lalunia123
- Gacie z oceanu
Kiedyś zapytałam o panią Kasię ,to tak wymijająco odpowiedział.Patrzac na nich,to efekty maja,ale naprawdę dużo trenują,jedzą mocno dietetycznie.czy mozna tak przeżyć całe życie?pod kontrolą ?dla mnie to za duży rygor.
Ja kiedyś (2-3 lata temu) kupiłam dietę. Była to wypisz wymaluj zrzynka z diet Małgosi Lenartowicz, które posiadam. Co było trochę dziwne biorąc pod uwagę, że dieta niby wtedy ułożona przez Kasię, która ma jakieś wykształcenie dietetyczne. Teraz zajrzałam i widzę że Kasia już się od nich odłączyła, ciekawe o co poszło i kto tam w takim razie odpowiada za merytoryczną część biznesu, skoro ani Magda ani on nie mają żadnego wykształcenia.
J kupiłam ich jadłospis ale nie zaczęłam stosowaćKingazxxxxxxx pisze: ↑pn lut 24, 2025 12:32 pm Nie podjęłam się. Nadal dziwi mnie to że nigdzie przepisy nie wypłynęły.
Obserwuje go na insta to non stop nawija I pokazuje ta swoja zone pol rozebrana i zachwyca sie bez konca 
Ja wiem ze to ma sluzyc temu zeby zachecic babki zeby sie zglaszaly no ale ile mozna
I to ciagle komplementowanie “jestes cudowna”,” a co to za slucznotka “ I Ona wkracza wtedy do pomieszczenia w bikini nastepnie sie prezac
omg
Jak to sie mowi co za duzo to nie zdrowo
Ja wiem ze to ma sluzyc temu zeby zachecic babki zeby sie zglaszaly no ale ile mozna
I to ciagle komplementowanie “jestes cudowna”,” a co to za slucznotka “ I Ona wkracza wtedy do pomieszczenia w bikini nastepnie sie prezac
Jak to sie mowi co za duzo to nie zdrowo
Cringe jakby to młodzież powiedziała
ja go obserwuje z psychologicznego powodu. Nic w życiu nie osiągną. z Madzią dobrze mu biznes idzie, ona fajna pracowita babka. Niestety du** musi pokazywać. Myślę ze ona już wie z kim ma doczynienia, pewnie mysli jak sie z tego wyplątać 
-
tomasz4999
- Srebrna Kropeczka
Serio?
Ja zauwazylem wlasnie ze od jakiegos czasu ucichlo z cateringiem choc wygladal w miare spoko bo sledze jego IG.... sam tez kiedys korzystalem lata temu z jego 12 tyg programu - nie powiem bo efekty byly ale raz ze to straszna monotonia a dwa ze rygor jak cholera.... nie dla mnie na dluzsza mete.
Dlatego zastanawialem sie nad innymi opcjami np. te ich diety z biedry lub Lidla ale o tym tez cisza... o co tutaj chodzi?
//
Ja zauwazylem wlasnie ze od jakiegos czasu ucichlo z cateringiem choc wygladal w miare spoko bo sledze jego IG.... sam tez kiedys korzystalem lata temu z jego 12 tyg programu - nie powiem bo efekty byly ale raz ze to straszna monotonia a dwa ze rygor jak cholera.... nie dla mnie na dluzsza mete.
Dlatego zastanawialem sie nad innymi opcjami np. te ich diety z biedry lub Lidla ale o tym tez cisza... o co tutaj chodzi?
Fluo25 pisze: ↑ndz mar 16, 2025 4:47 pm Catering, ktory reklamowal Czarny Furiat oszukal ludzi. Ci, ktorzy oplacili zamowienie, nie dostali go, albo dostali tylko czesc zamowienia. Od trzech tygodni firma nie realizuje zamowoen, nie odbiera telefonow, nie odpisuje na maile i nie xwrocila ludziom pieniedzy. Malo tego, kasy nie otrzymali tez pracownicu caterongu. Czarny furiat aka Robert Jablonowski milczy, wiedzac ze z firma sa problemy nawet nie ostrzegl ludzi ktorzy go ogladaja ze firma diety, ktora reklamowal oszukuje ludzi!
Diety z biedry i lidla układała była żonka. A oni sie rozstali i chyba jakąś sprawę w sądzie mają. Furiaty ani słowa ludziom wytłumaczenia nie dali. Catering zniknął bez słowa jak i diety. Ciekawe kto teraz im układa diety. Chyba nie furiat, przecież on nic wspólnego z dietetyką nie ma 
Diety z biedry i lidla układała była żonka. A oni sie rozstali i chyba jakąś sprawę w sądzie mają. Furiaty ani słowa ludziom wytłumaczenia nie dali. Catering zniknął bez słowa jak i diety. Ciekawe kto teraz im układa diety. Chyba nie furiat, przecież on nic wspólnego z dietetyką nie ma 
Monikamm pisze: ↑pn cze 16, 2025 3:19 pm Cringe jakby to młodzież powiedziała![]()
![]()
ja go obserwuje z psychologicznego powodu. Nic w życiu nie osiągną. z Madzią dobrze mu biznes idzie, ona fajna pracowita babka. Niestety du** musi pokazywać. Myślę ze ona już wie z kim ma doczynienia, pewnie mysli jak sie z tego wyplątać
![]()
Odnoszę takie samo wrażenie, że Magda jakby czuje momentami zażenowanie tym, co on mówi. Prawda jest taka, że mogłaby spokojnie sama prowadzić to wszystko, bo ona robi to z wyczuciem. On dużo gada, pokazują codziennie jakieś tam stories - ludzi to ciekawi. Nie sądzę, że diety są profesjonalne. Oni bazują głównie na contencie codziennym i tym przyciągają. "Przemiany" nie wzbudzają mojego zaufania i wydaje mi się, że to zdjęcia z zagranicznych stron.
-
tomasz4999
- Srebrna Kropeczka
Serio? Ze posty o kateringu zniknely to widze ale nie wiedzialem ze nagle i ze nie poinformowali nikogo...
Co ci ludzie, slepi sa czy co ...
Co ci ludzie, slepi sa czy co ...
Monikamm pisze: ↑pt cze 27, 2025 6:26 pm Diety z biedry i lidla układała była żonka. A oni sie rozstali i chyba jakąś sprawę w sądzie mają. Furiaty ani słowa ludziom wytłumaczenia nie dali. Catering zniknął bez słowa jak i diety. Ciekawe kto teraz im układa diety. Chyba nie furiat, przecież on nic wspólnego z dietetyką nie ma![]()