Start
Mój profil

Magdalena Żuk

Moderator: verysweetcherry
donis

Re: Magdalena Żuk

Post autor: donis »

jeden z myslacych komentarzy z powyzszego wideo:

here.

I watch this now for days and sorry I dont understand how all of you can be fooled by amateurs like that.
They tried to trick you by these videos.
Even common sense feels a hostile feeling from the recordings because they dont talk to her or trie to get her up.
Also didnt it bother you why she is naked with bathrobe? And cower like that?
Its defence mode. She clearly tries to show she cant have se** anymore and that it is enough and "don take my cloth off and spred my legs up".
That is the message of her body language.
The sperms on her clothes are also 100%evidence,
plus that she got psycho sick after arriving.
She got something in her Welcome Drink. Its easy as that.
She couldnt handle the toxic drugs in her body. She got crazy.
But the dudes tried to sell her or lease her for other rich guy or guys.
So she had to be taken care of to stay alive so they can make profit.
Of course they had fun as well with her.
The video where they record her is not normal. Its like they dont care and create this behaviour of her.

Also the videocall. Come on. Its staged. Probaly the said to her that she can live if she doesnt sell them out and play along and that they will allow a cal with her boyfriend but not talking about "this stuff".
But it was also a trap. They planed all with her dude and createt a test to see if she keeps her promise and be a nice girl who listens to orders or if she will try to call for help and say eveything when having the chance on phone.

Thats why our MR. Super suspicious who fools millions on the internet asks her 40x times "say it say it say it".
Normal person would ask while making conversation or trying to ask this and that so they relax.
He is fixed on "say it" rather than "what happened".
Say it!
He tries to break her down in order to show the others who he of course planed this before the call that she wont say anything and can live and be dealt with.

Also recording this they fooled you again! He and his Friend (of course he is involved in another polish girl egypt murder/suicde mystery) is recording it.
But people of the internet, how fool can you be to get tricked by amateurs like that?

HOW CAN THEY RECORD IT FROM THE BEGINNING? THEY HAD TO KNOW IN ADVANCE THAT THE CALL IS COMING AND THAT WOULD BE VIDEOCALL.

Many people make mistakes under pressure and our boy did well by keeping calm (which is also not normal and silence and just trying to see if she falls for the trap) but our boy of course is human when she got raged he tried her to concentrate and say more but only for what motive? To keep her safe, feeling better? No! Mistakenly it sliped out of his mouth and he admitted it was for proof FOR HIM!
donis

wlasnie - czy w ogole ktoras z was przesluchala te rozmowe z markusem kiedykolwiek, czy tylko te podkasty? niem wiem czy oni totam
wrzucili, ale to jest oryginalna scena z ostatniej rozmowy magdy z markusem, od tego wszytsko sie zaczelo, wrzucam jeszcze raz:

https://m.youtube.com/watch?v=0k9l0BpFU ... GM7w%3D%3D
LoriLovingLife
MoetGlass

Post autor: LoriLovingLife »

dont_lick_it pisze: wt kwie 22, 2025 6:54 pm Ale ona się dziwnie zachowywała już w samolocie z Polski do Egiptu.
No i wszystko się zgadza! Już tam dopadł ją układ wrocławski i od samego początku zaczęli jej podawać środki psychoaktywne. 😉😉😉
donis

LoriLovingLife pisze: śr kwie 23, 2025 8:21 am No i wszystko się zgadza! Już tam dopadł ją układ wrocławski i od samego początku zaczęli jej podawać środki psychoaktywne. 😉😉😉
a za co dalas mi krzywego ryja na moje poprzednie posty i polecenie obejrzenia wideo z bezposrednia rozmowa magdy z markusem ? i sama sobie wlasne odowiedzi serduszkujesz 😂

widze, ze z jakiegos powodu bardzo ci sie nie podoba wersja odmienna od twojej, czyli taka, ze magdzie mogli cos zrobic i ze tak, w pieknym egipcie moga dziac sie rowniez zle rzeczy i w ogole, ale to w ogole nie dopuszczasz do siebie odmiennych hipotez, nawet jakby ci pokazali monitoring z wypchniecia magdy przez okno w szpitalu -powiesz ze to teoria spiskowa i zmontowane 😂😂 a moze ty z wroclawia jestes co?😂😂 idz na inny watek mieszac
Awatar użytkownika
Grubababa
RARY

Post autor: Grubababa »

Jak słyszę tego Markusa jak ze stoickim spokojem mówi myszko, aniołku, Rzygać się chce 🤬😤 słuchając tego po latach, ta rozmowa jest jeszcze gorsza. Kto normalny się tak zachowuje? Każdy w zdrowym, szczęśliwym związku byłby caly w nerwach, może nawet histerii, dlaczego druga osoba jest w takim stanie, jak jej pomóc i dlaczego do cholery jakiś achmed łaskawie pozwala jej porozmawiać. Daleka jestem od teorii spiskowych, ale ten gość wydaje mi się do granic możliwości śliski.
Jak się dobrze wczytasz to znajdziesz i Nietzschego i Gosie z żabki
LoriLovingLife
MoetGlass

donis pisze: śr kwie 23, 2025 8:39 am a za co dalas mi krzywego ryja na moje poprzednie posty i polecenie obejrzenia wideo z bezposrednia rozmowa magdy z markusem ? i sama sobie wlasne odowiedzi serduszkujesz 😂

widze, ze z jakiegos powodu bardzo ci sie nie podoba wersja odmienna od twojej, czyli taka, ze magdzie mogli cos zrobic i ze tak, w pieknym egipcie moga dziac sie rowniez zle rzeczy i w ogole, ale to w ogole nie dopuszczasz do siebie odmiennych hipotez, nawet jakby ci pokazali monitoring z wypchniecia magdy orzez okno w szpitalu -powiesz ze to teoria spiskowa i zmontowane 😂😂 a moze ty z wroclawia jestes co?😂😂 idz na inny watek mieszac
Jeśli chcesz porozmawiać to poza podstawowymi zasadami kultury (powstrzymywanie się od dziwnych zarzutów do innych, niespamowanie), proponuję trzymać się tematu.

Odpowiedz na mój poprzedni post:

Dobrze, to załóżmy, że Magda zostaje siłą albo po dobroci zwerbowana w tym hotelu.
1) Do czego zostaje zwerbowana? Agencja towarzyska? Żona szejka? Coś innego?
2) Co miało stać się dalej z powyższą decyzją? Jakie miały być następne kroki tego planu?
LoriLovingLife
MoetGlass

donis pisze: śr kwie 23, 2025 8:54 am jak masz wiecej pytan to bardzo prosze, mozesz je skierowac do prokuratury, do czego serdecznie zachecam.
Ale ja nie jestem stroną w tej sprawie, a prokuratura już zakończyła postępowanie 🙂
Awatar użytkownika
stromek.bart
Kciuk

Post autor: stromek.bart »

Ja uważam, że to nie był handel ludzmi na zasadzie, że Marcus ją sprzedał. Nie uważam też, że pojechała tam na zarobek. Wg mnie zdecydowała się, że pojedzie sama żeby nie stracić pieniędzy, w samolocie płakała (niby tak mówili ludzie, którzy z nią podrożowali) bo było jej przykro, że leci sama. Na miejscu poszła do baru jak to na all i piła sama przy barze i ktoś w hotelu (może z obsługi a może jacyś inni turyści) wyhaczyli, że ona jest sama. Postawili drinki z wkładką i została być może wykorzystana. Jak się rano ocnknęła wpadła w panikę, bariera językowa, wszyscy ją brali za wariatkę bo była roztrzęsiona i w szpitalu wyskoczyła z okna bo poczuła się osaczona. Bardzo szkoda młodej dziewczyny
Awatar użytkownika
stromek.bart
Kciuk

Grubababa pisze: śr kwie 23, 2025 8:45 am Jak słyszę tego Markusa jak ze stoickim spokojem mówi myszko, aniołku, Rzygać się chce 🤬😤 słuchając tego po latach, ta rozmowa jest jeszcze gorsza. Kto normalny się tak zachowuje? Każdy w zdrowym, szczęśliwym związku byłby caly w nerwach, może nawet histerii, dlaczego druga osoba jest w takim stanie, jak jej pomóc i dlaczego do cholery jakiś achmed łaskawie pozwala jej porozmawiać. Daleka jestem od teorii spiskowych, ale ten gość wydaje mi się do granic możliwości śliski.

Z drugiej stronu próbował ją uspokoić. Ona była przerażona i zdenerwowana. Każdy kto myśli racjonalnie próbuje uspokoić drugą stronę a nie pogłębiać psychozę w której ukochana się znajduje. Wg mnie w zachowniu Marcusa poza tym, że pozwolił jej lecieć samej nie ma nic dziwnego. Próbował dotrzeć do Magdy wyciszyć jej nerwy a to mógł zrobić jedynie spokojem
LoriLovingLife
MoetGlass

stromek.bart pisze: śr kwie 23, 2025 10:21 am Z drugiej stronu próbował ją uspokoić. Ona była przerażona i zdenerwowana. Każdy kto myśli racjonalnie próbuje uspokoić drugą stronę a nie pogłębiać psychozę w której ukochana się znajduje. Wg mnie w zachowniu Marcusa poza tym, że pozwolił jej lecieć samej nie ma nic dziwnego. Próbował dotrzeć do Magdy wyciszyć jej nerwy a to mógł zrobić jedynie spokojem
Też nie widzę nic złego w tej rozmowie i uważam, żeby ją tak zinterpretować trzeba mieć dużo wyobraźni. On wiele razy ją dopytuje co się stało, a kolega który jest przy nim widząc, że ona nie chcę odpowiedzieć mówi "nie wyciągaj od niej".
donis

stromek.bart pisze: śr kwie 23, 2025 10:19 am Ja uważam, że to nie był handel ludzmi na zasadzie, że Marcus ją sprzedał. Nie uważam też, że pojechała tam na zarobek. Wg mnie zdecydowała się, że pojedzie sama żeby nie stracić pieniędzy, w samolocie płakała (niby tak mówili ludzie, którzy z nią podrożowali) bo było jej przykro, że leci sama. Na miejscu poszła do baru jak to na all i piła sama przy barze i ktoś w hotelu (może z obsługi a może jacyś inni turyści) wyhaczyli, że ona jest sama. Postawili drinki z wkładką i została być może wykorzystana. Jak się rano ocnknęła wpadła w panikę, bariera językowa, wszyscy ją brali za wariatkę bo była roztrzęsiona i w szpitalu wyskoczyła z okna bo poczuła się osaczona. Bardzo szkoda młodej dziewczyny

to jest bardzo luzna interperacja wydarzenia. dziewczyna na nagraniu jest wyraznie zastrszona, kazdy KOMPETENTNY psycholog znajacy mowe ciala powie, ze wyglada na smiertelnie przerazona i taka “stojaca pod sciana”, czy przyparta do muru, jak kto woli- lamie palce, lapie sie za glowe, zaciska wargi, przestepuje nerwowo z nogi na noge, ma zaplakana twarz i wyraz bezradnosci na twarzy.
markus podczas rozmowy z nia powinien zazadac, zeby mogli rozmawiac twarza w twarz bez swiadkow - przeciez ona wyraznie mowi, ze nie moze mu nic powiedziec, bo ONI TUTAJ SA, rzuca na nich przerazone spojrzenia i widac, ze bardzo chce markusowi powiedziec prawde, ale zza ekranu prawdopodobnie ktos daje jej znaki, ze ma sie zamknac. podczas rozmowy magda wypowiada znaczace “EMMM” co mialo byc jakims sygnalem dla markusa, ale ten rznie glupa, ze nie wie o co chodzi.
a ta cala gadka na koncu z rezydentem, ze on dzwoni do ambasady i markus proszacy go zeby magda wlaczyla telefon, po czym ten rezydent rzuca gdzies w powietrze “magda, wlacz telefon” to taka chamska sciema, ze kluje w mozg.
obydwoje chcieli sobie zalatwic alibi, ze pomagaja.- na sam koniec slychac urwane jak markus czy ten jego kumpel mowia “tam sie cos odjebalo” i urywa nagranie.

Sorry, ale jak ktos jedzie na normalne wakacje to nie ma takich dziwnych niejasnosci, a jak cos sie “odjebalo” to sie dzwoni do ambasady (zaloze sie ze zaden z nich nie zadzwonil, a gadali tak tylko pod publiczke, zeby dac wrazenie, ze pomagaja), na policje, do hotelu proszac o wsparcie, do rodzicow magdy- mowiac ze cos sie dzieje i trzeba po nia jechac, chyba ktos z jej rodzicow albo chociaz siostra mial wazny paszport, skoro markus nie?? a tu ma rzekomo wyslac po nia jakiegos “macka z broda”

zazdroszce niewinnosci umyslom, ktore nie widza w tej sprawie zadnego kryminalnego wydzwieku :D
LoriLovingLife
MoetGlass

donis pisze: śr kwie 23, 2025 10:54 am kazdy KOMPETENTNY psycholog znajacy mowe ciala powie, ze wyglada na smiertelnie przerazona i taka “stojaca pod sciana”
Jest dokładnie na odwrót. Żaden kompetentny psycholog nie będzie nic oceniał na podstawie mowy ciała, bo mowa ciała to pop psychologia, wróżenie z fusów.
donis pisze: śr kwie 23, 2025 10:54 am markus podczas rozmowy z nia powinien zazadac, zeby mogli rozmawiac twarza w twarz bez swiadkow - przeciez ona wyraznie mowi, ze nie moze mu nic powiedziec, bo ONI TUTAJ SA
I to w żaden sposób nie powoduje u Ciebie pytania, że Magda powinna zadzwonić do niego sama? Dlaczego tego nie zrobiła? Zabrali jej telefon? Skąd to wiesz? Kolejna teoria? Nie pożyczyła telefonu od kogoś innego? Jej zachowanie w postaci niemożności samodzielnego zadzwonienia do niego tylko potwierdza psychozę.
donis pisze: śr kwie 23, 2025 10:54 am obydwoje chcieli sobie zalatwic alibi, ze pomagaja.- na sam koniec slychac urwane jak markus czy ten jego kumpel mowia “tam sie cos odjebalo” i urywa nagranie.
Przeciwnie, ludzie którzy są winni odsuwają się od sprawy. Nie chcą mieć z nią nic wspólnego. Chcą żeby było jak najmniej powiązań. On dzwoni i jeszcze to nagrywa.
donis pisze: śr kwie 23, 2025 10:54 am zazdroszce niewinnosci umyslom, ktore nie widza w tej sprawie zadnego kryminalnego wydzwieku :D
Ja nie widzę, bo to się kupy nie trzyma. Nawet przyjmując, że miałoby się dziać coś kryminalnego to sama nie umiesz odpowiedzieć na bardzo proste pytania jak ten plan miałby wyglądać.
Ostatnio zmieniony śr kwie 23, 2025 11:09 am przez LoriLovingLife, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
stromek.bart
Kciuk

donis pisze: śr kwie 23, 2025 10:54 am to jest bardzo luzna interperacja wydarzenia. dziewczyna na nagraniu jest wyraznie zastrszona, kazdy KOMPETENTNY psycholog znajacy mowe ciala powie, ze wyglada na smiertelnie przerazona i taka “stojaca pod sciana”, czy przyparta do muru, jak kto woli.
markus podczas rozmowy z nia powinien zazadac, zeby mogli rozmawiac twarza w twarz bez swiadkow - przeciez ona wyraznie mowi, ze nie moze mu nic powiedziec, bo ONI TUTAJ SA, rzuca na nich przerazone spojrzenia i widac, ze bardzo chce markusowi powiedziec prawde, ale zza ekranu prawdopodobnie ktos daje jej znaki, ze ma sie zamknac. podczas rozmowy magda wypowiada znaczace “EMMM” co mialo byc jakims sygnalem dla markusa, ale ten rznie glupa, ze nie wie o co chodzi.
a ta cala gadka na koncu z rezydentem, ze on dzwoni do ambasady i markus proszacy go zeby magda wlaczyla telefon, po czym ten rezydent rzuca gdzies w powietrze “magda, wlacz telefon” to taka chamska sciema, ze kluje w mozg.
obydwoje chcieli sobie zalatwic alibi, ze pomagaja.- na sam koniec slychac urwane jak markus czy ten jego kumpel mowia “tam sie cos odjebalo” i urywa nagranie.

Sorry, ale jak ktos jedzie na normalne wakacje to nie ma takich dziwnych niejasnosci, a jak cos sie “odjebalo” to sie dzwoni do ambasady (zaloze sie ze zaden z nich nie zadzwonil, a gadali tak tylko pod publiczke, zeby dac wrazenie, ze pomagaja), na policje, do hotelu proszac o wsparcie, do rodzicow magdy- mowiac ze cos sie dzieje i trzeba po nia jechac, chyba ktos z jej rodzicow albo chociaz siostra mial wazny paszport, skoro markus nie?? a tu ma rzekomo wyslac po nia jakiegos “macka z broda”

zazdroszce niewinnosci umyslom, ktore nie widza w tej sprawie zadnego kryminalnego wydzwieku :D
Żaden kompetentny psycholog nie czyta mowy ciała z paru minutowego filmu. Chyba nigdy nie byłaś na wakacjach all. Tam alkohol leje się strumieniami i samotną, ładną blondynkę może wykorzystać praktycznie każdy kto będzie chciał jeśli ona jest roztrzęsiona i samotna.

Ja podziwiam ludzi, ktorzy w każdej głośnej sprawie dokopują się powiązań kryminalnych i łączą ludzi z 3 pokolenia ofiary.

Ta cała rozmowa z Magdą jest taka bo ona była przerażona a do osoby w takim stanie trudno jest dotrzeć. Dodatkowo jak to był jakiś epizod psychozy to ona nawet w obcych ludziach widziała wrogów. Z tego filmy to ludzie wyciagali słowa które nie padły tylko po to by nakręcac sytuacje. Jak w każdej głośnej sprawie. Zobaczcie, że we wsystkich głosnych sprawach grupy zakłada ta sama grupa ludzi - Lypsky, Szatkowski, Milewska czy Hoffman działający na kilkunastu kontach. Oni tym żyją i tworzą takie cuda na tych grupach, że aż w szoku jestem, że im się chce.

Mnie tylko dziwi, że nikt z rodziny nie poleciał do Egiptu. Paszport to nie był problem bo można było go załatwić w trybie pilnym.

Dla mnie ta sprawa nie ma żadnego związku z wrocławskim półświatkiem. Po prostu tragiczny koniec zabawy tak jak w przypadku Łęczyńskiej
EmEm
MieszkankaPowiśla

Post autor: EmEm »

Dziewczyny, po co te kłótnie. Magda nie żyje i to jest fakt. Prawdy sie nie dowiemy i to tez jest fakt, reszta to tylko przypuszczenia i domysły 😉
donis

LoriLovingLife pisze: śr kwie 23, 2025 11:08 am Jest dokładnie na odwrót. Żaden kompetentny psycholog nie będzie nic oceniał na podstawie mowy ciała, bo mowa ciała to pop psychologia, wróżenie z fusów.

I to w żaden sposób nie powoduje u Ciebie pytania, że Magda powinna zadzwonić do niego sama? Dlaczego tego nie zrobiła? Zabrali jej telefon? Skąd to wiesz? Kolejna teoria? Nie pożyczyła telefonu od kogoś innego? Jej zachowanie w postaci niemożności samodzielnego zadzwonienia do niego tylko potwierdza psychozę.

Przeciwnie, ludzie którzy są winni odsuwają się od sprawy. Nie chcą mieć z nią nic wspólnego. Chcą żeby było jak najmniej powiązań. On dzwoni i jeszcze to nagrywa.

Ja nie widzę, bo to się kupy nie trzyma. Nawet przyjmując, że miałoby się dziać coś kryminalnego to sama nie umiesz odpowiedzieć na bardzo proste pytania jak ten plan miałby wyglądać.m

bo ty wierzysz w zmixowana wersje tabloidow, a nie w to co zostalo pokazane. nie, psychologowie nie czytaja wcale mowy ciala - no po co mieliby to robic???? xd
nie, wcale nikt jej nie zabral telefonu- to niemozlwie przeciez, po co ktos mialby to robic:D

winny zawsze trzyma sie z daleka? - a nie nagrywa i publikuje? yyy a na jakiej podstawie TY tak twierdzisz i na jakiej podstawie uwazasz, ze ta ogolna teoria ma sie tak samo do tego przypadku? no na jakiej? slucham??
ya yebie…
na szczescie nikt normalny nie wezmie twoich dziecinnych belkotow na serio.
donis

EmEm pisze: śr kwie 23, 2025 11:25 am Dziewczyny, po co te kłótnie. Magda nie żyje i to jest fakt. Prawdy sie nie dowiemy i to tez jest fakt, reszta to tylko przypuszczenia i domysły 😉

bo ktos zalozyl ten watek w dziale kryminalne, zeby o nim dyskutowac
niestety jakies trolle wszystko psuja i zaprzeczaja, ze to sie w ogole wydarzylo. i magda zostanie zapamietana jako walnieta blondi co sobie poleciala do egiptu na alinklusiw przedawkowala i wylozyla kopyta. 😖😖😖
EmEm
MieszkankaPowiśla

Post autor: EmEm »

donis pisze: śr kwie 23, 2025 11:28 am bo ktos zalozyl ten watek w dziale kryminalne, zeby o nim dyskutowac
niestety jakies trolle wszystko psuja i zaprzeczaja, ze to sie w ogole wydarzylo. i magda zostanie zapamietana jako walnieta blondi co sobie poleciala do egiptu na alinklusiw przedawkowala i wylozyla kopyta. 😖😖😖
A w ogole był taki wątek, opcja, że ona sama cos wzięła? Nie wiem, na rozluźnienie np. Czy to było wykluczone?
donis

EmEm pisze: śr kwie 23, 2025 11:30 am A w ogole był taki wątek, opcja, że ona sama cos wzięła? Nie wiem, na rozluźnienie np. Czy to było wykluczone?
przeczytaj watek, zobacz wideo z rozmowa markusa z magda, przeczytaj inne komentarze na youtube pod tym wideo i wysnuj wnioski.
Awatar użytkownika
stromek.bart
Kciuk

donis pisze: śr kwie 23, 2025 11:26 am bo ty wierzysz w zmixowana wersje tabloidow, a nie w to co zostalo pokazane. nie, psychologowie nie czytaja wcale mowy ciala - no po co mieliby to robic???? xd
nie, wcale nikt jej nie zabral telefonu- to niemozlwie przeciez, po co ktos mialby to robic:D

winny zawsze trzyma sie z daleka? - a nie nagrywa i publikuje? yyy a na jakiej podstawie TY tak twierdzisz i na jakiej podstawie uwazasz, ze ta ogolna teoria ma sie tak samo do tego przypadku? no na jakiej? slucham??
ya yebie…
na szczescie nikt normalny nie wezmie twoich dziecinnych belkotow na serio.

Proponuje jednak mniej emocji 🤪 tu nikt nikogo nie przekonuje do swojej wersji poza Tobą. Każdy pisze co myśli i to, że Ty myślisz inaczej nie oznacza, że masz rację. Ja akurat śledziłam sprawę na dwóch powstałych grupach na fb i widziałam co ludzie robią z tym nagraniem, jak manipulują i obrażają innych jak dawali w wątpliwość to co tworzą. Zupełnie jak Ty tutaj od razu obrażasz wszystkich bo nie zgadzają się z Tobą
donis

stromek.bart pisze: śr kwie 23, 2025 11:37 am Proponuje jednak mniej emocji 🤪 tu nikt nikogo nie przekonuje do swojej wersji poza Tobą. Każdy pisze co myśli i to, że Ty myślisz inaczej nie oznacza, że masz rację. Ja akurat śledziłam sprawę na dwóch powstałych grupach na fb i widziałam co ludzie robią z tym nagraniem, jak manipulują i obrażają innych jak dawali w wątpliwość to co tworzą. Zupełnie jak Ty tutaj od razu obrażasz wszystkich bo nie zgadzają się z Tobą
to przestancie szerzyc brednie. ja nic nie wymyslam- przedstawiam fakty na podstawie tego, co widac, a to wy tworzycie jakies historie jakbyscie tam byly, ze magda plakala, ze pewnie chlala i poznala kolesi, ze przeciez to tak jest na alinklusiw, wiec ona pewnie tez pochlala i przegiela a potem wyskoczyla i mowicie to z taka pewnoscia, nie dysponujac absolutnie zadnymi dowodami. bleh!!

ja nie snuje takich fabul, tylko trzymam sie bezposrednich zrodel, do ktorych tez mam limitowany dostep, bo nie jestem sledczym, ktory badal te sprawez
LoriLovingLife
MoetGlass

donis pisze: śr kwie 23, 2025 11:26 am bo ty wierzysz w zmixowana wersje tabloidow, a nie w to co zostalo pokazane.
Czyli uczestnikami spisku są też dziennikarze i wydawcy popularnych mediów, a także polska prokuratura. A to wszystko dla jednej (no dobra, dwóch, bo jeszcze Kaczorowska, tak?) dziewczyny z którą i tak się nie udało, bo zginęła.
niten ka
ZdalnaFanka

Post autor: niten ka »

A nie dziwi was (już ktoś tu o tym wspomniał), że Markus próbował sprzedać swój bilet na fb z jakiegoś anonimowego konta? Czemu tego nikt nie bierze pod uwagę? Nawet jakby znalazł się chętny to na pewno nie zawierałby transakcji z jakimś niewiarygodnym kontem.
niten ka
ZdalnaFanka

Post autor: niten ka »

LoriLovingLife pisze: śr kwie 23, 2025 10:26 am Też nie widzę nic złego w tej rozmowie i uważam, żeby ją tak zinterpretować trzeba mieć dużo wyobraźni. On wiele razy ją dopytuje co się stało, a kolega który jest przy nim widząc, że ona nie chcę odpowiedzieć mówi "nie wyciągaj od niej".
Ty chyba słyszysz tylko to co chcesz słyszeć. Oczywiście było ta, że kolega Markusa powiedział „nie wyciągaj od niej” i dalsza część wypowiedzi „bo nas pogrąży”, co już wcale tak niewinnie nie brzmi.
LoriLovingLife
MoetGlass

niten ka pisze: śr kwie 23, 2025 12:42 pm Ty chyba słyszysz tylko to co chcesz słyszeć. Oczywiście było ta, że kolega Markusa powiedział „nie wyciągaj od niej” i dalsza część wypowiedzi „bo nas pogrąży”, co już wcale tak niewinnie nie brzmi.
Nie było żadnego "bo nas pogrąży". Zmyślacie tak samo jak z rzekomymi słowami Magdy czy "tłumaczeniem" słów Machmuta.
Awatar użytkownika
stromek.bart
Kciuk

donis pisze: śr kwie 23, 2025 11:46 am to przestancie szerzyc brednie. ja nic nie wymyslam- przedstawiam fakty na podstawie tego, co widac, a to wy tworzycie jakies historie jakbyscie tam byly, ze magda plakala, ze pewnie chlala i poznala kolesi, ze przeciez to tak jest na alinklusiw, wiec ona pewnie tez pochlala i przegiela a potem wyskoczyla i mowicie to z taka pewnoscia, nie dysponujac absolutnie zadnymi dowodami. bleh!!

ja nie snuje takich fabul, tylko trzymam sie bezposrednich zrodel, do ktorych tez mam limitowany dostep, bo nie jestem sledczym, ktory badal te sprawez
Tak tak „limitowany dostęp” 🤪🤪🤪 a tej bajce były smoki? 🤪🤪🤪

dobra nie ma co podchodzić do dyskusji z Tobą 🤪🤪🤪