Legginsy
Moderator: verysweetcherry
Ostatnio kupiłam w chińczyku takie grubsze w prążek, trochę wyzszy stan i szeroka guma w pasie za bodajże 46zł.
Mam 171cm i rozmiar S jest odpowiednio długi. Raczej nigdy nie mialam problemu zeby były za krótkie, zawsze mam zapas. Polecam też sprawdzić w Oysho, tam często jest opcja Full Lenght - wtedy są dłuższe, idealne na wysokie osoby!
Ooo dzięki za podpowiedź, sprawdzę!
- damascenka
- Administrator
Oysho ma często bardzo sportowe, w Calzedonii za to są fajne do sweterków i tak dalej. Polecam!
-
- Szarlotta
Najlepsze jakie mam są z firmy more moi, swoje kosztują ale warto, posiadam je w dwóch kolorach.
Według mnie nie mają wad, nie prześwitują, przylegające ale nie obciskająco modelujące jak niektóre typowo do ćwiczeń, szeroki pas - nic się nie wbija w boczki, nie zjeżdżają z tyłka, są ze śliskiego materiału więc nic się nie czepia (jak się ma dwa psy to duży plus ), nie mają żadnych widocznych znaczków więc można je nosić nie tylko na sportowo, prałam już wiele razy i nic się z nimi nie dzieje.
Według mnie nie mają wad, nie prześwitują, przylegające ale nie obciskająco modelujące jak niektóre typowo do ćwiczeń, szeroki pas - nic się nie wbija w boczki, nie zjeżdżają z tyłka, są ze śliskiego materiału więc nic się nie czepia (jak się ma dwa psy to duży plus ), nie mają żadnych widocznych znaczków więc można je nosić nie tylko na sportowo, prałam już wiele razy i nic się z nimi nie dzieje.
ja polecam takie za 29.99 materialowe z HM, sa przewygodne. Czasem mi pekna na szwach na udach i kroczu, ale je naprawde potrafie wymeczyc na tylku. Kupuje zwykle po 5 par, a zywotnosc jednej pary oceniam na 6 msc hardkorowego uzytkowania
Kiedyś kupiłam legginsy z carpatree i byłam bardzo zadowolona. Potem mieli okres gdzie nie wysyłali paczek albo bardzo długo się czekało. Teraz znów chciałabym coś zamowić - wiecie może jak tam u nich z wysyłką? Poprawiło się już? Paczki normalnie dochodzą?
-
- RoyalBaby
Podbijam wątek
Szukam legginsów w kolorze brązowym - takich w pełnej długości i kolarek (ale takich tuż nad kolano a nie do połowy uda). Rozmiar L/XL i 174cm wzrostu.
W możliwie niskiej cenie bo zawsze szybko przecierają mi się na udach
Szukam legginsów w kolorze brązowym - takich w pełnej długości i kolarek (ale takich tuż nad kolano a nie do połowy uda). Rozmiar L/XL i 174cm wzrostu.
teraz sa duze promocje na strongpoint tam sa naprawde dobrej jakosci te legginsy, mam tez z gym glamour i sa duzo duzo gorsze, juz po pol roku na szwie miedzy nogami sie pruja. A z tymi z strong pointa nic sie nie dzieje, dzis patrzalam ze jest duza promocja i mozna zgarnąc dluge leginsy za chyba 130 zl. Od razu mowie ze w gym glamout mam stanfdardowo rozmiar M i L, a w strong point s/mkolorowetalerze pisze: ↑pn kwie 01, 2024 6:04 am Podbijam wątek
A czy możecie polecić gdzie kupić czarne legginsy na niski wzrost - 160 cm? Najlepiej takie, żeby kończyły się trochę nad kostką