Start
Mój profil

Ola Łęczycka - śmierć w podróży poślubnej

Moderator: verysweetcherry
Awatar użytkownika
pieczonyziemniak.
Currently:revenge

Re: Ola Łęczycka - śmierć w podróży poślubnej

Post autor: pieczonyziemniak. »

Ja myślę, że tam jest konflikt między rodzinami. Dziwne, że zero wspomnień o jego rodzinie. Skoro się tak kochali to on jako mąż powinien wręcz błagać o prawdę. A on milczy jak grób zakrywając się problemami neurologicznymi przy czym jest aktywny w SM. Nie no gdzie tu logika
Madziula1
Amigo

Post autor: Madziula1 »

pieczonyziemniak. pisze: czw kwie 10, 2025 3:55 pm Ja myślę, że tam jest konflikt między rodzinami. Dziwne, że zero wspomnień o jego rodzinie. Skoro się tak kochali to on jako mąż powinien wręcz błagać o prawdę. A on milczy jak grób zakrywając się problemami neurologicznymi przy czym jest aktywny w SM. Nie no gdzie tu logika
Wychodzi że albo Dawid zeznał jak było. Stąd jego brak wywiadów, nagłaśniania, dochodzenia prawdy. Druga stroną jest matka która twierdzi że jej córke porwano. I co kochający mąż, bo na takich wyglądali, wiedząc że porwano mu żone i on ledwo uszedł życiem nie docieka prawdy? Szkoda,że znana jest wersja matki, a nie ma nic od Dawida i ojca Oli, albo tego wujka.
Awatar użytkownika
pieczonyziemniak.
Currently:revenge

Post autor: pieczonyziemniak. »

Madziula1 pisze: czw kwie 10, 2025 4:11 pm Wychodzi że albo Dawid zeznał jak było. Stąd jego brak wywiadów, nagłaśniania, dochodzenia prawdy. Druga stroną jest matka która twierdzi że jej córke porwano. I co kochający mąż, bo na takich wyglądali, wiedząc że porwano mu żone i on ledwo uszedł życiem nie docieka prawdy? Szkoda,że znana jest wersja matki, a nie ma nic od Dawida i ojca Oli, albo tego wujka.
No dokładnie, też jestem tego zdania. Ale prawdy zapewne nie dowiem się nigdy
BlueLace
LouiBag

Post autor: BlueLace »

Madziula1 pisze: czw kwie 10, 2025 4:11 pm Wychodzi że albo Dawid zeznał jak było. Stąd jego brak wywiadów, nagłaśniania, dochodzenia prawdy. Druga stroną jest matka która twierdzi że jej córke porwano. I co kochający mąż, bo na takich wyglądali, wiedząc że porwano mu żone i on ledwo uszedł życiem nie docieka prawdy? Szkoda,że znana jest wersja matki, a nie ma nic od Dawida i ojca Oli, albo tego wujka.
No właśnie: osoby, które były na miejscu, siedzą cicho. Dlaczego?
Daje do myślenia.
Ostatnio zmieniony czw kwie 10, 2025 4:28 pm przez BlueLace, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
jgrng87
RóżowePolo

Post autor: jgrng87 »

pieczonyziemniak. pisze: czw kwie 10, 2025 4:13 pm No dokładnie, też jestem tego zdania. Ale prawdy zapewne nie dowiem się nigdy
A tyle osób wierzy w te kłamstwa po podkaście Herring. Przecież ona jako dziennikarka ma obowiązek pytać drugiej strony o opinię a tu same oskarżenia bez żadnego poparcia. Matka robi dziwne przeróbki zdjęć córki i wyzywa ludzi na tiktoku (chociaż wszedłam zobaczyć i skasowała te komentarze pod tiktokiem o tej sprawie w Miami albo autorka je skasowała nie wiem). Jeżeli robi się tak gruby temat dziennikarski to niestety ale trzeba mieć inne poparcie niż "tajny agent który nie może się ujawnić powiedział, że bogaty arab uprowadził piękną polkę". To brzmi jak wyparcie psychologiczne, matka mogła to wszystko zmyślić.
katrina2025
KlasaBiznes

Post autor: katrina2025 »

Daisy123 pisze: pn mar 31, 2025 11:56 pm Znajac zycie to herring bedzie sie rozplywac o tym jaka ona byla piekna, madra, wspaniala i bez skazy. W rzeczywistości chyba nikt taki nie jest.
Dlatego czekam na opracowanie od kogoś innego kto jest rzetelny. Te bajkowe opisy są żmudne i odrealnione. Wiadomo nikt nie jest idealny ale co sobie Olga dopowie to sobie dopowie żeby chwytać ludzi za serca.
malinowychrupek
Ciastko

Post autor: malinowychrupek »

Czy ktoś widzi jakiego rodzaju wspomnienia i rzeczy udostępnia Dawid w związku z Olą? Wszystko ma ukryte.
I czy ktoś z Was zauważył, że komentarze na YouTubie pod podcastem przechodzą proces akceptacji?
Awatar użytkownika
jgrng87
RóżowePolo

malinowychrupek pisze: czw kwie 10, 2025 5:30 pm Czy ktoś widzi jakiego rodzaju wspomnienia i rzeczy udostępnia Dawid w związku z Olą? Wszystko ma ukryte.
I czy ktoś z Was zauważył, że komentarze na YouTubie pod podcastem przechodzą proces akceptacji?
Ja widzę kilka tylko na fb. To jest jakaś zmowa Hering z matką, nie wiem dlaczego usuwają wszystkie złe opinie ale próbuję napisać na YT i nie przechodzi.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
malinowychrupek
Ciastko

Czyli od tamtego czasu, od dwóch lat nic nowego u niego na temat Oli się nie pojawiło? I sam nie udostępnił tego podcastu? To bardzo dziwne bo widziałam jak udostępnił jakiś śmieszny filmik z Internetu już po całej sytuacji. Wydaje mi się to bardzo dziwne. Tak jakby się nie zgadzał z tymi podejrzeniami, które ma mama Oli. Gdyby takie piekło przytrafiło się komuś kto jest dla mnie bliski to nie mogłabym funkcjonować jak człowiek nie próbując dociec prawdy.

Mam podejrzenia tak jak osoby powyżej, że mama Oli i Dawid mają odmienne spojrzenia na to co się wydarzyło..

Dziwi mnie też to, że nikt nie chce nagłaśniać tej sprawy. Nie wiem na jaką skalę docierały te podcasty tej Hering ale jako jedyna póki co postanowiła poruszyć temat.
malinowychrupek
Ciastko

A kolejna rzecz to to, że mama Oli odpowiada na wybrane komentarze i pytania. Bardzo mnie ciekawi stan zdrowotny Dawida, sporo osób o to pyta (podcastem i na tik toku) ale na to mama ostatniej odpowiedzi udzieliła dwa lata temu. Czy się mylę?
Awatar użytkownika
jgrng87
RóżowePolo

malinowychrupek pisze: czw kwie 10, 2025 5:43 pm A kolejna rzecz to to, że mama Oli odpowiada na wybrane komentarze i pytania. Bardzo mnie ciekawi stan zdrowotny Dawida, sporo osób o to pyta (podcastem i na tik toku) ale na to mama ostatniej odpowiedzi udzieliła dwa lata temu. Czy się mylę?
Bardzo mnie też ciekawiły jej komentarze o treści "ja mam tajne dane od tajnych policjantów i nie mogę powiedzieć nic więcej więc macie mi wierzyć na słowo". W tym wszystkim hipoteza uprowadzenia przez bogacza (żenada...) bez żadnych dowodów i pretensje do całego świata że nikt jej nie wierzy. Nie wieży bo nie ma w co. Dawid nic nie udostępnia, nic nie mówi, mamy tu kogoś z tamtych rejonów kto go zna albo widuje chociaż?
Madziula1
Amigo

malinowychrupek pisze: czw kwie 10, 2025 5:40 pm Czyli od tamtego czasu, od dwóch lat nic nowego u niego na temat Oli się nie pojawiło? I sam nie udostępnił tego podcastu? To bardzo dziwne bo widziałam jak udostępnił jakiś śmieszny filmik z Internetu już po całej sytuacji. Wydaje mi się to bardzo dziwne. Tak jakby się nie zgadzał z tymi podejrzeniami, które ma mama Oli. Gdyby takie piekło przytrafiło się komuś kto jest dla mnie bliski to nie mogłabym funkcjonować jak człowiek nie próbując dociec prawdy.

Mam podejrzenia tak jak osoby powyżej, że mama Oli i Dawid mają odmienne spojrzenia na to co się wydarzyło..

Dziwi mnie też to, że nikt nie chce nagłaśniać tej sprawy. Nie wiem na jaką skalę docierały te podcasty tej Hering ale jako jedyna póki co postanowiła poruszyć temat.
Może coś dodaje tylko ma ustawione,że posty widzą znajomi.
Skoro rodzina siedzi cicho, a w podkaście opowieść jest tylko ze strony mamy to możliwe,że sprawa zamknięta bo posklejano coś z tego co Dawid pamiętał. Może faktycznie tam w gre wchodziły te narkotyki i chłop nie wchodzi w narracje matki jakoby Ola nigdy w życiu ich nie wzieła. Ja też miałam w otoczeniu osobe, która popełniła samob* akurat, ale matka tej osoby w żałobie tak oszalała jak można to nazwać,że pisała pisma do sądu że był udział osób trzecich, a to oskarżając ex partnera, po ojca potem dziecka itd bo nie chciała wierzyć i wypierała że bliska osoba tak zrobiła, że miała inny światopogląd i wyobrażenie jej
Uxxxa
Gacie z oceanu

Post autor: Uxxxa »

Hmm, tak czytam odmienne zdania w internecie i nie wiem co myśleć.
Ciekawi mnie sprawa Dawida. Widzę dużo komentarzy, że ma problemy neurologiczne. Niestety nigdzie nie ma szczegółów. Jakie to są problemy neurologiczne? On nie pamięta tylko tego dnia czy jakieś inne wcześniejsze wspomnienia też się zatraciły? Po takim czasie nie jest w stanie przypomnieć sobie niczego, nawet żadnej chwili?
Co do śmierci Oli- ogólnie narracja była, że miała ślady krwi w okolicach intymnych. Wzięli sami narko bądź nie, ale jednak te ślady mówią o udziale osób trzecich jeśli były związane z jakimś urazem bądź gwaltem.
Co do hasła do klubu pt. "Cash" myślicie, że to jednak było hasło czy po prostu preferowana forma zapłaty za coś? Biorąc pod uwagę, że w wyróżnionych relacjach Oli na IG widnieje blant.
Nie znam ich, ale jakoś nie leży mi wersja, że sami przyjęliby taką mieszankę wybuchową z tyloma substancjami.
Madziula1
Amigo

Uxxxa pisze: czw kwie 10, 2025 6:31 pm Hmm, tak czytam odmienne zdania w internecie i nie wiem co myśleć.
Ciekawi mnie sprawa Dawida. Widzę dużo komentarzy, że ma problemy neurologiczne. Niestety nigdzie nie ma szczegółów. Jakie to są problemy neurologiczne? On nie pamięta tylko tego dnia czy jakieś inne wcześniejsze wspomnienia też się zatraciły? Po takim czasie nie jest w stanie przypomnieć sobie niczego, nawet żadnej chwili?
Co do śmierci Oli- ogólnie narracja była, że miała ślady krwi w okolicach intymnych. Wzięli sami narko bądź nie, ale jednak te ślady mówią o udziale osób trzecich jeśli były związane z jakimś urazem bądź gwaltem.
Co do hasła do klubu pt. "Cash" myślicie, że to jednak było hasło czy po prostu preferowana forma zapłaty za coś? Biorąc pod uwagę, że w wyróżnionych relacjach Oli na IG widnieje blant.
Nie znam ich, ale jakoś nie leży mi wersja, że sami przyjęliby taką mieszankę wybuchową z tyloma substancjami.
Ja znowusz czytałam,że to mogła być miesiączka, lub zwieracze po śmierci
malinatruskawka
Migocząca Świeczka

Post autor: malinatruskawka »

Uxxxa pisze: czw kwie 10, 2025 6:31 pm Hmm, tak czytam odmienne zdania w internecie i nie wiem co myśleć.
W podkaście OŚ mówiła jakby ta wiadomość na IG to było "zaproszenie" do nocnego klubu z hasłem na które mają wejść ale że oni się zdecydowali iść do innego klubu obok ostatecznie co wiadomo z ich relacji na IG. Moja teoria jest taka że oni umówili się z dilerem który im sprzedał coś (za gotówkę, wiadomo XD) przed tym pierwszym klubem po czym poszli się bawić do innego. Dziewczyna zmarła niecałe 24 godz później, nie dziwne żeby miała jeszcze substancje z poprzedniej nocy we krwi. Następnego dnia znowu dzwoniła do tego samego dilera o czym też jest w podkaście, więc możliwe że jeszcze coś dokupili i ich nieźle trzepło po tej mieszance.
Awatar użytkownika
jgrng87
RóżowePolo

problemy neurologiczne nie oznaczają nic związanego z problemami z głową. to może być przewlekły skurcz łydek albo drętwienie stóp i to już są problemy neurologiczne. jest obecnie tyle metod przywrócenia pamięci, hipnoza regresyjna, szamani, psycholog, ksiądz, mając świadka który wie jak zginęło moje dziecko ale mu się zapomniało, zamiast wrzucać przerobione filmy martwej córki powinno się przeciągnąć jedynego świadka przez wszystkie takie metody żeby sobie przypomniał!!!
Gabi135
ZdalnaFanka

Post autor: Gabi135 »

jgrng87 pisze: czw kwie 10, 2025 7:13 pm problemy neurologiczne nie oznaczają nic związanego z problemami z głową. to może być przewlekły skurcz łydek albo drętwienie stóp i to już są problemy neurologiczne. jest obecnie tyle metod przywrócenia pamięci, hipnoza regresyjna, szamani, psycholog, ksiądz, mając świadka który wie jak zginęło moje dziecko ale mu się zapomniało, zamiast wrzucać przerobione filmy martwej córki powinno się przeciągnąć jedynego świadka przez wszystkie takie metody żeby sobie przypomniał!!!
Moim zdaniem on wszystko pamięta..
Madziula1
Amigo

Gabi135 pisze: czw kwie 10, 2025 7:32 pm Moim zdaniem on wszystko pamięta..
Może tak być, może powiedział jak było? Podcast to opowieść mamy
Gabi135
ZdalnaFanka

Post autor: Gabi135 »

Madziula1 pisze: czw kwie 10, 2025 7:40 pm Może tak być, może powiedział jak było? Podcast to opowieść mamy
Najbardziej zdziwiło mnie to że niby stracił pamięć itd a nagle przypomniał sb że Ola ma urodziny...a niby nawet nie pamiętał ślubu..
Awatar użytkownika
jgrng87
RóżowePolo

Gabi135 pisze: czw kwie 10, 2025 8:04 pm Najbardziej zdziwiło mnie to że niby stracił pamięć itd a nagle przypomniał sb że Ola ma urodziny...a niby nawet nie pamiętał ślubu..
Żeby się nie okazało, że ten podcast sprawi, że zainteresują się inni, rzetelni dziennikarze którzy zaczną węszyć i zadawać pytania i wyjdzie kto z rodzinki co miał za uszami, bo to bardzo podejrzane że mąż pamięta tylko to co dla niego wygodne i bezpieczne
BlueLace
LouiBag

Post autor: BlueLace »

Gabi135 pisze: czw kwie 10, 2025 8:04 pm Najbardziej zdziwiło mnie to że niby stracił pamięć itd a nagle przypomniał sb że Ola ma urodziny...a niby nawet nie pamiętał ślubu..
Bo bezpośrednio po zdarzeniu mógł nic nie pamiętać i być zdezorientowany, ale po jakimś czasie (np. po kilku dniach) nagle zaczęło mu się wszystko przypominać. Tu akurat nic specjalnego. Ja myślę, że ostatecznie przypomniał sobie wszystko, być może wszystko zeznał jak było i to by tłumaczyło zamknięcie sprawy przez służby i brak dalszego dochodzenia. Dlatego też sam nic już z tym nie robi i nie musi dochodzić prawdy, bo nie musi. Podcast Olgi Śledź to spekulacje mamy, której nawet tam nie było. Dlaczego nawet ojciec (który był na miejscu) się nie wypowiada? Według mnie wygląda na to, że już wszystko jest wiadome, tylko mama nie może tego przyjąć do wiadomości i wymyśla spiski o bogaczach, jachtach i nie wiadomo czym.
Limonene
RealDiamond

Post autor: Limonene »

Mógł nie pamiętać ostatnich kilku tygodni, a przecież oni byli ze sobą dłużej. To że nie pamiętał ślubu nie znaczy, że nie pamiętał że kiedykolwiek miał dziewczynę
LosAnanas
FlafLover

Post autor: LosAnanas »

jgrng87 pisze: czw kwie 10, 2025 4:27 pm A tyle osób wierzy w te kłamstwa po podkaście Herring. Przecież ona jako dziennikarka ma obowiązek pytać drugiej strony o opinię a tu same oskarżenia bez żadnego poparcia.
Ona nie jest żadną dziennikarką.
Awatar użytkownika
jgrng87
RóżowePolo

LosAnanas pisze: czw kwie 10, 2025 9:20 pm Ona nie jest żadną dziennikarką.
Masz rację teraz sprawdzam i jest to "podkasterka" czyli rozumiem że etyka zawodowa jej nie obowiązuje i ma prawo nabijać sobie wyświetlenia i zarabiać pieniądze na podstawie urojeń kobiety w żałobie a widzowie wierzą w każde słowo bo przecież skoro jest na platformie YT to musi być prawda...
LosAnanas
FlafLover

Post autor: LosAnanas »

jgrng87 pisze: czw kwie 10, 2025 9:34 pm Masz rację teraz sprawdzam i jest to "podkasterka" czyli rozumiem że etyka zawodowa jej nie obowiązuje i ma prawo nabijać sobie wyświetlenia i zarabiać pieniądze na podstawie urojeń kobiety w żałobie a widzowie wierzą w każde słowo bo przecież skoro jest na platformie YT to musi być prawda...
No niestety to nie jest jej pierwszy materiał, który jest jednostronny i tak naprawdę na zamówienie rodziny...