Start
Mój profil

Zaginiona Beata Klimek

Moderator: verysweetcherry
Awatar użytkownika
Nefretete2321
ZdalnaFanka

Re: Zaginiona Beata Klimek

Post autor: Nefretete2321 »

xyzerna pisze: wt kwie 08, 2025 5:36 pm Jan został aresztowany
Skąd taka informacja?
~Naród wspaniały, tylko ludzie k.rwy~

J. Piłsudski
Pumczita
Tritonotti

Post autor: Pumczita »

Awatar użytkownika
alicecooper
FlafLover

Post autor: alicecooper »

🫡
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Dora_Diamant
Kciuk

Post autor: Dora_Diamant »

czuję, że to pretekst, żeby w końcu pękł. sam, bez kotwicy w postaci konkubiny. ewentualnie, aby go odseparować od niej, aby zaczęła gadać, jedno z dwojga. kawał z niego sku*wysyna, ale chyba nie zbliżał się teraz do dzieciaków? i nie było mocnych dowodów na to, co wyrabiał wcześniej? no, jednak też możliwe, że dzieciaki były przesłuchiwane…
Amparo2025
GreckieWakacje

Post autor: Amparo2025 »

Dora_Diamant pisze: wt kwie 08, 2025 9:28 pm czuję, że to pretekst, żeby w końcu pękł. sam, bez kotwicy w postaci konkubiny. ewentualnie, aby go odseparować od niej, aby zaczęła gadać, jedno z dwojga. kawał z niego sku*wysyna, ale chyba nie zbliżał się teraz do dzieciaków? i nie było mocnych dowodów na to, co wyrabiał wcześniej? no, jednak też możliwe, że dzieciaki były przesłuchiwane…
Było ostatnio nagranie, które udostępnił bez zgody dziecka ... więc może to to.
Rzeka.chaosu
Currently:Vienna

Post autor: Rzeka.chaosu »

W jedym z wywiadów Ola mówiła, że pomagała zgrywać jakieś nagrania, ale przepadły wraz z tel. Beaty. Może nie wszystko przepadlo i technicy coś odzyskali?

Swoją drogą szkoda tych dzieci. Wiadomo, że nie były łatwe, ale szansa na normalność w ich życiu niestety spadła. Kumulacja złych doświadczeń. Trzymam kciuki, żeby wyszły na dobrych ludzi po tym wszystkim.
Dora_Diamant
Kciuk

Amparo2025 pisze: wt kwie 08, 2025 9:35 pm Było ostatnio nagranie, które udostępnił bez zgody dziecka ... więc może to to.
to byłyby już niezłe jaja, facet próbował stworzyć bicz na beatę, a dostał rykoszetem.
zaczarowana111
LouiBag

Post autor: zaczarowana111 »

Fela_z_Kaniowa pisze: wt kwie 08, 2025 3:01 am Skoro to było nieumyślne (i nieplanowane) spowodowanie śmierci to dlaczego kamera została wyłączona akurat wtedy?
Do tego śmierć Beaty jest mężowi bardzo na rękę.
No właśnie o to chodzi …. Jest wiele szczegółów ,które kompletnie nie pasuje do tego co mówi prokuratura …
Awatar użytkownika
florella
RealDiamond

Post autor: florella »

w sprawie dzieci, nie Beaty.
Awatar użytkownika
Chruma
Currently:revenge

Post autor: Chruma »

Na insta kanału kryminalnego zdjęcie,wierzchołek góry lodowej
Amparo2025
GreckieWakacje

Post autor: Amparo2025 »

Ja już zaczynam w to wszystko wątpić. Nawet zaczęłam myśleć, że Jan może serio jest nie winny że może to jego rodzice ją zamordowali a on ich chroni jakoś, bo uwaga skupia się tylko na nim. Już sama nie wiem co myśleć.
W ucieczkę Beaty nie wierzę i nigdy nie uwierzę. Ona weszła do tego domu. Mieszkałam kiedyś z teściami, teście słyszeli wszystko co robimy. Wiedzieli kto wszedł do domu, kto wyszedł. Kiedyś nawet teściowa zwróciła mi uwagę że "za głośno chodzę". W takim domu wszystko słychać, każdy szelest. Niby miała walizkę zabrać, przecież by słychać było że ją znosi. 3 osoby nie widziały by że wyszła?
Jan to manipulant, narcyz i toksyk, ale czy potrafiłby obmyślić plan zbrodni doskonałej?
Rzeka.chaosu
Currently:Vienna

Post autor: Rzeka.chaosu »

Amparo2025 pisze: śr kwie 09, 2025 11:02 am Ja już zaczynam w to wszystko wątpić. Nawet zaczęłam myśleć, że Jan może serio jest nie winny że może to jego rodzice ją zamordowali a on ich chroni jakoś, bo uwaga skupia się tylko na nim. Już sama nie wiem co myśleć.
W ucieczkę Beaty nie wierzę i nigdy nie uwierzę. Ona weszła do tego domu. Mieszkałam kiedyś z teściami, teście słyszeli wszystko co robimy. Wiedzieli kto wszedł do domu, kto wyszedł. Kiedyś nawet teściowa zwróciła mi uwagę że "za głośno chodzę". W takim domu wszystko słychać, każdy szelest. Niby miała walizkę zabrać, przecież by słychać było że ją znosi. 3 osoby nie widziały by że wyszła?
Jan to manipulant, narcyz i toksyk, ale czy potrafiłby obmyślić plan zbrodni doskonałej?
Mam nadzieję, że się dowiemy. Moim zdaniem osoba, która skrzywidziła Beatę równie dobrze mogła skorzystać z okazji (zna okolicę i widzi idealne miejsce do ukrycia ciała). Przypominam, ż to terny poniemieckie i mogą tam być resztki infrastuktury, których na pierwszy rzut oka nie widać lub tereny podmokłe, w które nikt się nie zapuszcza. Reszta planu: jeśli kimś rządzą poteżne negatywne emocje może wszystko.
Pola86
MiamiBicz

Post autor: Pola86 »

Mnie dziwi fakt, że o jego rodzicach słowem nie jest wspomniane. Czy byli na wariografie, czy byli przesłuchiwani, czy jakoś się odnieśli do zaginięcia p. Beaty.
Bardzo dziwne jest to że nie ma żadnych śladów w domu. Może wsiadła do samochodu np. p. Jana K. pod jakimś pretekstem i zrobili jej coś w aucie i wywieźli właśnie w teren podmokły na jakieś bagna czy coś w tym stylu? Moim zdaniem powinni cały teren sprawdzić, te bagna i w ogóle, bo kręcą się w jednym miejscu wszyscy bez sensu. Skoro nie ma śladów w domu i w koło domu to w terenie.
Awatar użytkownika
Wixa97
BlondDoczep

Post autor: Wixa97 »

Amparo2025 pisze: śr kwie 09, 2025 11:02 am Ja już zaczynam w to wszystko wątpić. Nawet zaczęłam myśleć, że Jan może serio jest nie winny że może to jego rodzice ją zamordowali a on ich chroni jakoś, bo uwaga skupia się tylko na nim. Już sama nie wiem co myśleć.
Pisałam o tym wyżej, mam wrażenie że coś się stało w domu i mogli się przyczynić do tego teściowie.
Nie wierzę również w ucieczkę, to nie są majętni ludzie na ludzi z mózgiem Profesora z Domu z Papieru nie wyglądają- więc idealny plan ucieczki nie wchodzi w grę. Ucieczka jako taka gdyby nawet się odbyła... myślę że już Pani Beata zostałaby znaleziona. Mimo zawiłości nie sądzę że sprawa sama w sobie jest zawiła. Rozwiązanie raczej jest proste i może najciemniej pod samą latarnią. Nasze służby również się nie wykazują dostatecznie, to nie Zagadki Miami... Jaworek siedział sobie w ciepłym domku, miał co jeść mało tego korzystał z internetu i wcale się nie oddalił za granicę, był praktycznie na wyciągnięcie ręki. Tylko kto odpowie za takie prowadzenie śledztwa? Często ludzie którzy nie siedzą w policji, nie mają wykształcenia kryminologicznego itd. potrafią wpadać na poszlaki tylko z informacji przekazywanych przez media i w internecie. Ktoś coś musi wiedzieć.
Dora_Diamant
Kciuk

jestem w stanie uwierzyć w teorię, że teściowie poszarpali się z beatą, a ona niefortunnie upadła. a jan pozbył się ciała.
Dora_Diamant
Kciuk

Awatar użytkownika
Grubababa
Willa z basenem

Post autor: Grubababa »

Dora_Diamant pisze: śr kwie 09, 2025 1:01 pm jestem w stanie uwierzyć w teorię, że teściowie poszarpali się z beatą, a ona niefortunnie upadła. a jan pozbył się ciała.
A po co wyłączono kamerę? Ja nie wierzę w żaden "nieszczęśliwy wypadek" tutaj.
Jak się dobrze wczytasz to znajdziesz i Nietzschego i Gosie z żabki
Miraz
SushiRoll

Post autor: Miraz »

Grubababa pisze: śr kwie 09, 2025 1:51 pm A po co wyłączono kamerę? Ja nie wierzę w żaden "nieszczęśliwy wypadek" tutaj.
Dokładnie! Również uważam, że to było zaplanowane.
Awatar użytkownika
alicecooper
FlafLover

Post autor: alicecooper »

Grubababa pisze: śr kwie 09, 2025 1:51 pm A po co wyłączono kamerę? Ja nie wierzę w żaden "nieszczęśliwy wypadek" tutaj.
Ja również i uważam, że to było zaplanowane od A do Z.
pkustra88
BlondDoczep

Post autor: pkustra88 »

Oskarżony :brawo:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Awatar użytkownika
Fluffy
Modna

Post autor: Fluffy »

Beata zbierała dowody na Jana, podobno zgrywała na pendrive. Ostatnia sprawa rozwodowa miała być niedługo, więc może Jan albo ktoś z domowników pod nieobecność Beaty w poniedziałkowy poranek wyłączył kamerę i szukał tych nagrań. W ten czas Beata wróciła do domu i stała się tragedia.
Ktoś w komentarzach pisał, że stara Klimkowa jest tak pazerna na kasę, że była skonfiskowana z całą rodziną, nawet pod sklepem na parkingu starzy chcieli przejechać jakąś ciotkę 😅
Pako

Post autor: Pako »

Dzisiaj miało miejsce zatrzymanie siatki pedofilów w tym 100 osób w PL. Mam nadzieję że Jan nie ma nic z tym również wspólnego
Dora_Diamant
Kciuk

płonne nasze nadzieje, janek już hula na wolności.
Awatar użytkownika
Nefretete2321
ZdalnaFanka

Post autor: Nefretete2321 »

~Naród wspaniały, tylko ludzie k.rwy~

J. Piłsudski
Zara
RoyalBaby

Post autor: Zara »

Też uważam,że wszystko zaplanowali.Dlatego ten cały mąż od wczesnego ranka był u rodziców,ta wyłączona kamerka,potem logowanie tel Beaty w miejscowości Łobez,a przecież mąż też tam był tego dnia. Ciekawe czy wyjasnil się temat zakupu sporej ilości wapna parę dni wcześniej przez teściów bo taki wątek też się gdzieś pojawił. Jestem w szoku jak nieudolna jest nasza policja,mam nadzieję ,że sprawę przejmie kiedyś archiwum x.