Start
Mój profil

Warszawa + dzieci + deszcz = ?

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
voviS
RoyalBaby

Warszawa + dzieci + deszcz = ?

Post autor: voviS »

Hej, może ktoś coś podpowie – jestem z dzieciakami na weekend w Warszawie, ale oczywiście trafił się deszcz. Co można robić w takiej sytuacji? Nie znam miasta dobrze, a nie chcę siedzieć w hotelu.
Lillak
MoetGlass

Post autor: Lillak »

Może Centrum Nauki Kopernik?
kaluna3
RóżowePolo

Post autor: kaluna3 »

Jak jesteście tu tylko na chwilę, to warto zaplanować coś, co nie wymaga przemieszczania się po całym mieście. Są miejsca, gdzie można spędzić kilka godzin i dzieci się nie znudzą. Fajnie zrobione zestawienie znalazłem tutaj: https://www.raportwarszawski.pl/artykul ... -warszawie – kilka propozycji, część bliżej centrum, część dalej, ale wszystko da się ogarnąć komunikacją. Dobrze, że są też różne grupy wiekowe ujęte, więc można coś dobrać pod konkretne dziecko. Mnie przekonały miejsca, gdzie dzieci mogą się ruszać i coś tworzyć, a nie tylko patrzeć. No i jak się pogoda poprawi, to niektóre z nich mają też opcje na zewnątrz.
Rzeka.chaosu
Currently:Vienna

Post autor: Rzeka.chaosu »

voviS pisze: pt kwie 04, 2025 12:28 pm Hej, może ktoś coś podpowie – jestem z dzieciakami na weekend w Warszawie, ale oczywiście trafił się deszcz. Co można robić w takiej sytuacji? Nie znam miasta dobrze, a nie chcę siedzieć w hotelu.
Zerknij sobie na waw4free. Czasem są fajne akcje. Zależy w jakim wieku dzieci - awaryjnie mogę być salki zabaw typu smart kids, jungle, minicity w koneserze.
Awatar użytkownika
FashFash
Drama Maker

Post autor: FashFash »

Pracownia Zająca w Warszawie - taka atrakcja czasowa przed świętami wielkanocnymi oraz Fabryka Czekolady Wedla