Start
Mój profil

Zaginiona Beata Klimek

Moderator: verysweetcherry
Awatar użytkownika
Nefretete2321
ZdalnaFanka

Re: Zaginiona Beata Klimek

Post autor: Nefretete2321 »

Bythewhy pisze: śr kwie 02, 2025 9:23 pm Gdzie to znajdę?
https://youtube.com/@mirabelkazosia?feature=shared
~Naród wspaniały, tylko ludzie k.rwy~

J. Piłsudski
Awatar użytkownika
Nefretete2321
ZdalnaFanka

Post autor: Nefretete2321 »

Bythewhy pisze: śr kwie 02, 2025 9:23 pm Gdzie to znajdę?
https://youtube.com/@mirabelkazosia?feature=shared
~Naród wspaniały, tylko ludzie k.rwy~

J. Piłsudski
KrwawaMary
DamaZpowiśla

Post autor: KrwawaMary »

Grubababa pisze: śr kwie 02, 2025 8:48 pm Wykryłaby, ale gdzie jest ciało?
Zakładałam, że rozpatrujemy tezę w której mieliby otruć i chcieć pochować jak gdyby nigdy nic, ale plan otrucia nie wypalił i dlatego teraz to wszystko.
Awatar użytkownika
Grubababa
Willa z basenem

Post autor: Grubababa »

KrwawaMary pisze: śr kwie 02, 2025 10:15 pm Zakładałam, że rozpatrujemy tezę w której mieliby otruć i chcieć pochować jak gdyby nigdy nic, ale plan otrucia nie wypalił i dlatego teraz to wszystko.
Niekoniecznie. Mogli planować otrucie i pozbycie się zwłok, zbrodnia doskonała. Zresztą, abstrahując od mojej teorii, gdzie jest ciało? Wyparowało? Magicznie zniknęło? No nie, ktoś musiał w tym pomóc, więc niestety jakiś plan był i został zdaje się skutecznie wypełniony.
Jak się dobrze wczytasz to znajdziesz i Nietzschego i Gosie z żabki
KrwawaMary
DamaZpowiśla

Mógłby ktoś streścić co mniej więcej jest na tym filmiku? Niestety nie mam teraz możliwości obejrzeć, a ciekawi mnie dość mocno.
Amparo2025
GreckieWakacje

Post autor: Amparo2025 »

florella pisze: śr kwie 02, 2025 9:21 pm Na kanale mirabelki jest film awantura Jana i Beaty o dzieci. Chyba to wypłynęła z 2 dni temu i ktoś podchwycił.

Jan to manipulant, po tym nagraniu idealnie to widać. Buntowanie dziecka, dzieciak powie wszystko by wyszło na jego. Jan świetnie go omamił i nim grał. Na nagraniu słychać bezsilność Beaty, toksyczny mąż, rozwód i dziecko buntowane przez toksyka.
Materiał ten miał bronić Jana a idealnie ukazał jego grę.
Mam nadzieję, że sprawiedliwość zwycięży pójdzie siedzieć.
KrwawaMary
DamaZpowiśla

Amparo2025 pisze: śr kwie 02, 2025 10:25 pm Jan to manipulant, po tym nagraniu idealnie to widać. Buntowanie dziecka, dzieciak powie wszystko by wyszło na jego. Jan świetnie go omamił i nim grał. Na nagraniu słychać bezsilność Beaty, toksyczny mąż, rozwód i dziecko buntowane przez toksyka.
Materiał ten miał bronić Jana a idealnie ukazał jego grę.
Mam nadzieję, że sprawiedliwość zwycięży pójdzie siedzieć.
Co ciekawe na zaginięciach twierdzą zupełnie odwrotnie i uznają ten filmik za dowód na to, jaka Pani Beatka była be 😅
Awatar użytkownika
Chruma
Currently:revenge

Post autor: Chruma »

KrwawaMary pisze: śr kwie 02, 2025 10:32 pm Co ciekawe na zaginięciach twierdzą zupełnie odwrotnie i uznają ten filmik za dowód na to, jaka Pani Beatka była be 😅
Na zaginięciach poblokowali,albo ustawicznie blokują ludzi nieprzychylnych JK,więc kto ma tam krytykować film jak narracja jest taka a nie inna
Rzeka.chaosu
Currently:Vienna

Post autor: Rzeka.chaosu »

Usłyszałam głos tej kobiety. Kurcze ona brzmi jakby była bezradna. Dla mnie to krzyk rozpaczy.

Nie za bardzo rozumiem o co chodzi z tym straszeniem wujkiem. J?
Amparo2025
GreckieWakacje

KrwawaMary pisze: śr kwie 02, 2025 10:32 pm Co ciekawe na zaginięciach twierdzą zupełnie odwrotnie i uznają ten filmik za dowód na to, jaka Pani Beatka była be 😅
Tam idealnie widać poziom fanów Jana. Jak się prześledzi ich konta to widać jaka tam p**o*ogia pisze. No i zresztą sam Jan.

A tak szczerze po usłyszeniu głosu Beaty, jej bezsilności nie wierzę że by uciekła. Jej stała się krzywda i zasługuje na prawdę.
KrwawaMary
DamaZpowiśla

Amparo2025 pisze: śr kwie 02, 2025 10:52 pm Tam idealnie widać poziom fanów Jana. Jak się prześledzi ich konta to widać jaka tam p**o*ogia pisze. No i zresztą sam Jan.

A tak szczerze po usłyszeniu głosu Beaty, jej bezsilności nie wierzę że by uciekła. Jej stała się krzywda i zasługuje na prawdę.
Podziwiam, że ci się chciało wycieczek po tylu profilach 😅
Amparo2025
GreckieWakacje

KrwawaMary pisze: czw kwie 03, 2025 12:08 am Podziwiam, że ci się chciało wycieczek po tylu profilach 😅

Jak widzę w profilowym zdjęciu matkę z bombelkami(każde z innym ojcem, a na zdjęciu kolejny kandydat do alimentów), piszącą jak to Beata jest złą matką to aż musiałam zobaczyć co to za osoba kogoś tak oczernia. Mam nadzieję, że Jan tym razem beknie za udostępnienie nagrania dziecka bez jego zgody i ta osoba która to opublikowała również.
Awatar użytkownika
Chruma

Amparo2025 pisze: czw kwie 03, 2025 6:47 am Jak widzę w profilowym zdjęciu matkę z bombelkami(każde z innym ojcem, a na zdjęciu kolejny kandydat do alimentów), piszącą jak to Beata jest złą matką to aż musiałam zobaczyć co to za osoba kogoś tak oczernia. Mam nadzieję, że Jan tym razem beknie za udostępnienie nagrania dziecka bez jego zgody i ta osoba która to opublikowała również.
Widziałam rano wpis Eweliny,że poszło zgłoszenie do prokuratury
Pola86
MiamiBicz

Post autor: Pola86 »

A czy wiadomo co dalej z poszukiwaniami p. Beaty? I czy coś wiadomo o tej plandece co została zabezpieczona? Na zaginięcia na fejsie już nawet nie wchodzę bo tam wszyscy za p. J są, no masakra. P. Beata oczerniania a p. J złoty człowiek. Co za ludzie tą stronę prowadzą.
Awatar użytkownika
Wixa97
BlondDoczep

Post autor: Wixa97 »

Pola86 pisze: pt kwie 04, 2025 10:41 am A czy wiadomo co dalej z poszukiwaniami p. Beaty? I czy coś wiadomo o tej plandece co została zabezpieczona? Na zaginięcia na fejsie już nawet nie wchodzę bo tam wszyscy za p. J są, no masakra. P. Beata oczerniania a p. J złoty człowiek. Co za ludzie tą stronę prowadzą.
Ten Jan to niezły koczkodan, w oblicz takiej sytuacji mógłby zgrywać chociaż przejętego chociażby ze względu na dzieci. Zero skrupułów, jeszcze dolewa oliwy do ognia.
Wsiowe prostaki- nie obrażam ludzi ze wsi, wiecie o co chodzi...
Awatar użytkownika
Chruma

Pola86 pisze: pt kwie 04, 2025 10:41 am A czy wiadomo co dalej z poszukiwaniami p. Beaty? I czy coś wiadomo o tej plandece co została zabezpieczona? Na zaginięcia na fejsie już nawet nie wchodzę bo tam wszyscy za p. J są, no masakra. P. Beata oczerniania a p. J złoty człowiek. Co za ludzie tą stronę prowadzą.
Jeśli plandeka poszła do badań DNA to na wynik trzeba czekać,pewnie z miesiąc.

Oczernianie pani Beaty to nowa strategia J. i kochanki.Dwie baby dały się zmanipulować i udostępniły przycięte nagranie.Jedna wczoraj gęsto się z tego tłumaczyła,że udostępniła to żeby pokazać, że J. interesował się dziećmi🤣 I dostała to na maila i ten materiał podobno latał od stycznia w internecie (widzieliście to wcześniej?bo ja nie🤣)
A im dłużej się tłumaczyła,tym bardziej się przyznawała że jest za J. (Cyt.,, Ludzie cały czas oczerniają pana Jana w internecie!!")
Wprost powiedziała,że pani Beata może kogoś poznała,że może miała dość bo była opuszczona i po rozmowie z siostrą uciekła.
Sugerowała że pani Beata miała w domu leki i kupowała je z Internetu i porównywała do tego że jasnowidz MW dowody osobiste fejkowe sprzedaje..
No ta mirabela nie jest najostrzejszą kredka w piórniku🤣 Ona podawała jako fakt że sprawa przydzielenia Katarzynie opieki nad dziećmi była z udziałem Beaty,bo J pokazał pismo z sądu i wg jego logiki było,że B. fizycznie była obecna, bo napisali,że PRZY UDZIALE PANI BEATY KLIMEK🤣
Zosiu,Pawel ze zbrodni Ikara tłumaczył to ostatnio,że jak był u J. to on pokazywał mu to pismo i J. gadał jak ty,bo nie zrozumiał sensu- że było tam napisane, że przy udziale pani Beaty JAKO STRONY.

Widziałam też komentarze na grupach,że Zosia udziela się na wandzie i szkaluje panią Beatę,więc prześledźcie teraz kto i co napisał i kto sugerował,że p.B. uciekła..
Awatar użytkownika
florella
RealDiamond

Post autor: florella »

Tam się tłumaczyła a teraz jakaś pani udostępniła na tt i na yt znów na innym kanale. Ona albo ktoś pokopiował.
zaczarowana111
LouiBag

Post autor: zaczarowana111 »

Prokuratura mówi o nieumyślnym spowodowaniu śmierci ,gdzie to morderstwo było planowane na pewno od miesięcy ….. gdyby to było nieumyślnie zrobione z dnia na dzień ,to pewnie by się zaraz dowody znalazły … Zastanawiam się czy polska policja i prokuratura w końcu weźmie się do nauki i pracy i zacznie szukać zaginionych osób jak trzeba i kiedy trzeba czy to będzie tak trwało cały czas . Ile już osób zaginęło i nie potrafią ich odnaleźć …
Awatar użytkownika
Grubababa
Willa z basenem

zaczarowana111 pisze: pn kwie 07, 2025 7:27 am Prokuratura mówi o nieumyślnym spowodowaniu śmierci ,gdzie to morderstwo było planowane na pewno od miesięcy ….. gdyby to było nieumyślnie zrobione z dnia na dzień ,to pewnie by się zaraz dowody znalazły … Zastanawiam się czy polska policja i prokuratura w końcu weźmie się do nauki i pracy i zacznie szukać zaginionych osób jak trzeba i kiedy trzeba czy to będzie tak trwało cały czas . Ile już osób zaginęło i nie potrafią ich odnaleźć …
Może prowokują, żeby się ktoś przyznał?
Pola86
MiamiBicz

Grubababa pisze: pn kwie 07, 2025 8:12 am Może prowokują, żeby się ktoś przyznał?
To słabe te prowokacje. Minęło pół roku, przez tyle miesięcy osoby odpowiedzialne za śmierć pozacierały wszystkie ślady a teraz śmieją się wszystkim w twarz. A poza tym sporo osób swoim pisaniem na różnych grupach i forach podsuwało im idealne rozwiązania co i jak pozacierać. Niestety nasze służby są tak kiepskie, że strach zaginąć w PL. No chyba że, osoby odpowiedzialne za zaginięcie p. Beaty mają jakieś dobre plecy...
Awatar użytkownika
Grubababa
Willa z basenem

Pola86 pisze: pn kwie 07, 2025 8:50 am To słabe te prowokacje. Minęło pół roku, przez tyle miesięcy osoby odpowiedzialne za śmierć pozacierały wszystkie ślady a teraz śmieją się wszystkim w twarz. A poza tym sporo osób swoim pisaniem na różnych grupach i forach podsuwało im idealne rozwiązania co i jak pozacierać. Niestety nasze służby są tak kiepskie, że strach zaginąć w PL. No chyba że, osoby odpowiedzialne za zaginięcie p. Beaty mają jakieś dobre plecy...
Zgadzam się, ale wciąż wierze, ze dowody się znajdą, a winni zostaną ukarani.
Awatar użytkownika
Fela_z_Kaniowa
Willa z basenem

Post autor: Fela_z_Kaniowa »

zaczarowana111 pisze: pn kwie 07, 2025 7:27 am Prokuratura mówi o nieumyślnym spowodowaniu śmierci ,gdzie to morderstwo było planowane na pewno od miesięcy ….. gdyby to było nieumyślnie zrobione z dnia na dzień ,to pewnie by się zaraz dowody znalazły … Zastanawiam się czy polska policja i prokuratura w końcu weźmie się do nauki i pracy i zacznie szukać zaginionych osób jak trzeba i kiedy trzeba czy to będzie tak trwało cały czas . Ile już osób zaginęło i nie potrafią ich odnaleźć …
Skoro to było nieumyślne (i nieplanowane) spowodowanie śmierci to dlaczego kamera została wyłączona akurat wtedy?
Do tego śmierć Beaty jest mężowi bardzo na rękę.
Awatar użytkownika
florella
RealDiamond

Post autor: florella »

Jeśli teraz nic nie znaleźli na tej posesji to pozamiatane.
Pola86
MiamiBicz

Jakiegoś live mają robić na KK Extra. Pewnie że nic nie wyszło z badań i tyle. Czekać kiedy sprawa zostanie umorzona 😡
xyzerna
DramaQueen

Post autor: xyzerna »

Pola86 pisze: wt kwie 08, 2025 5:20 pm Jakiegoś live mają robić na KK Extra. Pewnie że nic nie wyszło z badań i tyle. Czekać kiedy sprawa zostanie umorzona 😡
Jan został aresztowany