Z dzisiejszego live'a kryminopedii który nadal trwa
Zaginiona Beata Klimek
Moderator: verysweetcherryRe: Zaginiona Beata Klimek
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
KrwawaMary
- DamaZpowiśla
lol jeśli to był prywatny podmiot który badanie przeprowadzał, to niby skąd ten cały komitet ma mieć wgląd do wyników? Przecież to MEGA wrażliwe dane, leki itd… zakładam że udostępnienie ich do komitetu byłoby naruszeniem RODO
Nie mają wyników badania krwi czy Janek brał leki i czy je odstawił tak jak teraz mówi,bazują podobnie jak chłopaki z KKE na tym co Jan mówi.
Taki był zadowolony z wynikow,a jak dotarło do niego,że jednak wyszło na niekorzyść,to prawnik szybko wyskrobał pisemko do PTBP o zanegowanie jego ważności.Tyle,że badanie robił Instytut Badan Poligraficznych i to oni powinni się tłumaczyć jak cos.A PTBP miota się teraz w komentarzach i zaprzecza temu co napisali w oświadczeniu.
Badanie prywatne nie jest dla prokuratora żadnym dowodem-przeciez mówił o tym w materiale z Poradza.Janko powinien w końcu zgodzić się na badanie procesowe na zlecenie prokuratury i jeśli ma takie czyste sumienie,to wyjdzie na jego korzyść.
Zastanówmy się dlaczego J tak się miota i mataczy
-
PrzemoKondratowicz
- Dieta 600 kcal
Tak. Grzanie tematów dla lajków a czy prawda czy nie to potem się sprawdziPrzemoKondratowicz pisze: ↑ndz mar 30, 2025 11:59 am Już się trochę robi z tego prasa bulwarowa. Kiedyś był fakt i inne superexpressy dzisiaj mamy kanały kryminalne
-
Jasimalgosia
- LouiBag
I wkoło jedno i to samo,ogrzewany kotlet ,zadnych konkretów i przełomów. Ciągle powtarzaja ,kiedy zaginela, ze rozwód alimenty ,ze wariograf,teraz przeszukanie posesji,robia jakies lajwy ,lataja z kamerami po tym Poradzu jak i Łobzie i nic z tego w dalszym ciągu nie wynika. I mowie tutaj o roznych youtuberach.
-
PrzemoKondratowicz
- Dieta 600 kcal
Już ci trochę archiwum x za bardzo weszło… tak, policja często współpracuje z mediami, tak, często celowo media mają wywołać presję, tak, często policja sama podaje fałszywe informacje do mediów i patrzy co zrobi podejrzewany, ale tutaj to jest po prostu klikalność tragedii, to już wyszło poza jakiekolwiek sensowne działania, masa jest jednak przypadkowa i stworzona po to żeby ktoś miał wyświetlenia.
-
NocPolarna
- Mokra Włoszka
A Ty skąd wiesz?PrzemoKondratowicz pisze: ↑ndz mar 30, 2025 11:24 pm Już ci trochę archiwum x za bardzo weszło… tak, policja często współpracuje z mediami, tak, często celowo media mają wywołać presję, tak, często policja sama podaje fałszywe informacje do mediów i patrzy co zrobi podejrzewany, ale tutaj to jest po prostu klikalność tragedii, to już wyszło poza jakiekolwiek sensowne działania, masa jest jednak przypadkowa i stworzona po to żeby ktoś miał wyświetlenia.
Nawet jeśli to "klikalność tragedii", to wciąż lepsze coś takiego, niż zupełne przemilczenie sprawy. Warto ją nagłaśniać, warto o niej pamiętać i dążyć do wyjaśnienia.
-
PrzemoKondratowicz
- Dieta 600 kcal
Stąd wiem że rzadko kiedy jest taka sprawa że nie-dziennikarze a po prostu internauci (bo nie róbmy sobie jaj, kanały na YouTube nie są najczęściej tworzone przez dziennikarzy z legitymacją dziennikarską) rzucają się z kamerami robią live z miejsca zdarzeń itp. To już wyszło poza skalę. Policja jak współpracuje to z prawdziwymi mediami i prawdziwymi dziennikarzami raczej nie prosi modnych influencerow kryminalnych żeby przyszli z kamerą robić 24/7 relacje z pracy policji xDNocPolarna pisze: ↑pn mar 31, 2025 10:55 am A Ty skąd wiesz?
Nawet jeśli to "klikalność tragedii", to wciąż lepsze coś takiego, niż zupełne przemilczenie sprawy. Warto ją nagłaśniać, warto o niej pamiętać i dążyć do wyjaśnienia.
-
KrwawaMary
- DamaZpowiśla
Nie sądziłam, że youtuberzy kryminalni czytują Wandę 
Mógłby mi ktoś w miarę możliwości streścić, jeśli od soboty wydarzyło się coś istotnego? Wszędzie góry spamu.
Mógłby mi ktoś w miarę możliwości streścić, jeśli od soboty wydarzyło się coś istotnego? Wszędzie góry spamu.
Był przed momentem post na hydepark Łobez o prawniczce J.,o kasie jaką był jej winien itp.
Mnie zastanowiło jednak,że biuro prawniczki jest przy Niepodległości 66/x,telefon pani Beaty w Łobzie zalogował się do stacji BTS przy Zielonej.
A to dosłownie rzut beretem.Czyżby ktoś siedząc w aucie i czekając na kogoś włączył telefon żeby coś sprawdzić?
Mnie zastanowiło jednak,że biuro prawniczki jest przy Niepodległości 66/x,telefon pani Beaty w Łobzie zalogował się do stacji BTS przy Zielonej.
A to dosłownie rzut beretem.Czyżby ktoś siedząc w aucie i czekając na kogoś włączył telefon żeby coś sprawdzić?
Naprawdę liczę na rozwiązanie tej sprawy. Często wchodzę tu z nadzieją że przeczytam że coś się ruszyło że ktoś znalazł jakąś informację która chociażby naprowadzała w jakąkolwiek stronę.
Przeszło mi przez myśl że może teściowie nie tyle co celowo może przypadkiem przyczynili się do zniknięcia/zabicia Pani Beaty? Syn w obawie że rodzice mogą ponieść konsekwencje w starszym wieku pomógł im?
Miała wrócić do domu i jechać do pracy, kamera przestała działać, do pracy nie dotarła...
Ktoś się do tego przyczynił a jeśli nie to będę zdumiona.
Przeszło mi przez myśl że może teściowie nie tyle co celowo może przypadkiem przyczynili się do zniknięcia/zabicia Pani Beaty? Syn w obawie że rodzice mogą ponieść konsekwencje w starszym wieku pomógł im?
Miała wrócić do domu i jechać do pracy, kamera przestała działać, do pracy nie dotarła...
Ktoś się do tego przyczynił a jeśli nie to będę zdumiona.
Nie widziałam nigdzie żeby ktoś podjął ten temat, a mnie zastanawia, że sąsiadka, która widziała ją jako ostatnia mówi, że p. Beata skarżyła się na ciężką noc, na bóle głowy, kiepskie samopoczucie. Zastanawia mnie, czy jej nie podtruli czymś i liczyli, że zwyczajnie już się nie obudzi? Ale coś poszło nie tak i ona wstała, odprowadziła dzieci, a gdy wróciła do domu "dokończyli" dzieła. Co o tym myślicie?
Jak się dobrze wczytasz to znajdziesz i Nietzschego i Gosie z żabki
-
KrwawaMary
- DamaZpowiśla
Przecież sekcja wykryłaby, że została otruta.Grubababa pisze: ↑śr kwie 02, 2025 8:24 pm Nie widziałam nigdzie żeby ktoś podjął ten temat, a mnie zastanawia, że sąsiadka, która widziała ją jako ostatnia mówi, że p. Beata skarżyła się na ciężką noc, na bóle głowy, kiepskie samopoczucie. Zastanawia mnie, czy jej nie podtruli czymś i liczyli, że zwyczajnie już się nie obudzi? Ale coś poszło nie tak i ona wstała, odprowadziła dzieci, a gdy wróciła do domu "dokończyli" dzieła. Co o tym myślicie?
Tylko,że na chwilę obecną nie ma ciała.
Na yt kryminopedii jest właśnie live,był dzisiaj w Poradzu
Wykryłaby, ale gdzie jest ciało?
Jak się dobrze wczytasz to znajdziesz i Nietzschego i Gosie z żabki
-
KasiaBasia56
- Modna