Mnie sie wydaje, ze to procedury sa przestarzale. Na poczatku Beata byla zgloszona jako zaginiona i teoretycznie (?) nie bylo podstaw do intensywnego szukania - prokuratura nie dala zezwolenia na intensywne przeszukiwanie domostwa.
Zaginiona Beata Klimek
Moderator: verysweetcherryRe: Zaginiona Beata Klimek
-
KrwawaMary
- DamaZpowiśla
Widzę że sami top śledczy w tym wątku się zebrali
twierdzący że już za późno na znalezienie śladów
Hmm ciekawe czemu policja nie informuje co gdzie i jak, na pewno nic nie robią i muszą czytać forum by poradzić się jakiś wandziar co dalej zbadać i za co się wziąć, bo przecież detektywi to debile i nie wiedzą jak wykonywać swoją pracę )

Hmm ciekawe czemu policja nie informuje co gdzie i jak, na pewno nic nie robią i muszą czytać forum by poradzić się jakiś wandziar co dalej zbadać i za co się wziąć, bo przecież detektywi to debile i nie wiedzą jak wykonywać swoją pracę )
Wiadomo,że podejrzani w to zaginięcie śledzą na bieżąco wpisy i filmy na yt więc nierozsądne byłoby ogłaszanie wszem i wobec co na nich mają.Herring pisze: ↑pt mar 28, 2025 1:59 pm Widzę że sami top śledczy w tym wątku się zebralitwierdzący że już za późno na znalezienie śladów
Hmm ciekawe czemu policja nie informuje co gdzie i jak, na pewno nic nie robią i muszą czytać forum by poradzić się jakiś wandziar co dalej zbadać i za co się wziąć, bo przecież detektywi to debile i nie wiedzą jak wykonywać swoją pracę )![]()
![]()
,,Prokuratura była w ostatnim czasie w ogniu pytań w sprawie zaginięcia Beaty Klimek. Śledczych pytano, dlaczego dopiero pięć miesięcy po zaginięciu prowadzone są tak intensywne poszukiwania na posesji. Maciej Rokus wyjaśnia, że prokuratura nie może powiedzieć o wszystkich prowadzonych czynnościach, bowiem prowadzi swego rodzaju grę z osobami, które mogły przyczynić się do zaginięcia pani Beaty.
Wszelkie działania operacyjne są prowadzone w taki sposób, że się o nich nie informuje w mediach. Każdy się takim informacjom przygląda. Osoby, które mogłyby być uwikłane w zaginięcie Beaty Klimek, nie mogą widzieć ruchów śledczych na szachownicy. Może bowiem tak te figury przestawiać, że będzie się bronił jak w fachowej rozgrywce - mówi nasz rozmówca. - Pojawiły się nowe wątki w śledztwie i zostały one poddane weryfikacji. I to jest ważne moim zdaniem - dodaje biegły.
Maciej Rokus wspomina, że podczas poprzednich wypowiedzi na temat Beaty Klimek mówił, iż ktoś popełnił błąd. W rozmowie z o2.pl doprecyzowuje, że chodzi o osobę, która miałaby ewentualnie ukryć ciało Beaty Klimek."
Od rzecznika prokuratury.
,,Prokuratura zakończyła czynności na posesji związane z poszukiwaniami Beaty Klimek. - Zabezpieczono przedmiot, który może mieć związek ze sprawą - informuje o2.pl Małgorzata Wojciechowicz z Prokuratury Rejonowej w Szczecinie."
-
KrwawaMary
- DamaZpowiśla
Nie chodzi o tą plandekę?
Plandekę znaleźli pierwszego dnia gdzie działali do późnego wieczora,a wczoraj również kopali, ale tylko do 15.Widocznie coś wczoraj wykopali
-
KrwawaMary
- DamaZpowiśla
Albo zwyczajnie przekopali już wszystko, co chcieli przekopać
-
KrwawaMary
- DamaZpowiśla
-
studentka9
- SkrzydełkaZhooters
A co się stało z grupą „Zaginieni" i czatem? Od wczorajszego popołudnia jedno i drugie nie istnieje. Chyba, że mnie zablokowali, ale tylko czytałam...
Blokują wszystkich bo boją się policjistudentka9 pisze: ↑sob mar 29, 2025 8:31 am A co się stało z grupą „Zaginieni" i czatem? Od wczorajszego popołudnia jedno i drugie nie istnieje. Chyba, że mnie zablokowali, ale tylko czytałam...
Dla wspierających ale pewnie dzisiaj też będzie live
- verysweetcherry
- Moderator
Jak wrzucacie screeny z innych stron to bardzo proszę o zasłanianie/usuwanie/pikselowanie danych osobowych. Inaczej takie zdjęcia będą usuwane.
-
KrwawaMary
- DamaZpowiśla
Zaginieni? Nie kojarzę zupełniestudentka9 pisze: ↑sob mar 29, 2025 8:31 am A co się stało z grupą „Zaginieni" i czatem? Od wczorajszego popołudnia jedno i drugie nie istnieje. Chyba, że mnie zablokowali, ale tylko czytałam...
Jest sprostowanie Komitetu Prawnego PTBP w kwestii przeprowadzonych badań poligraficznych Jana i Agi. Sugerują, że kryminalni extra powinni sprostować to co mówią dając do zrozumienia, że Jan jest winny.
Na grupie zaginięcia i zbrodnia ikara i komitetu oczywiście.
A co to za Komitet? Bo nie brzmi jak jakiś organ państwowyflorella pisze: ↑sob mar 29, 2025 12:53 pm Jest sprostowanie Komitetu Prawnego PTBP w kwestii przeprowadzonych badań poligraficznych Jana i Agi. Sugerują, że kryminalni extra powinni sprostować to co mówią dając do zrozumienia, że Jan jest winny.