Start
Mój profil

Zaginiona Beata Klimek

Moderator: verysweetcherry
Mimcia
Currently:revenge

Re: Zaginiona Beata Klimek

Post autor: Mimcia »

Grubababa pisze: czw mar 27, 2025 12:27 pm A lata? Wczoraj ponoć sobie pojechał na zakupy, jak koparki ryły mu podwórko.
Bo nie jest zatrzymany, czego ty sie wiecznie czepiasz?
Awatar użytkownika
Chruma

Post autor: Chruma »

KKE na live mówili,że mają filmik z niedzieli jak to samochód łudząco podobny do auta Jana wyjeżdża z wioski.
Pytali J ale ten zaprzeczył.Film oddali do ekspertyzy i wkrótce podzielą się wynikami.
Czyżby J po obejrzeniu filmu i usłyszeniu że ma czas do środy pojechał w nocy coś sprawdzić//schować?
Awatar użytkownika
Grubababa
Willa z basenem

Post autor: Grubababa »

Mimcia pisze: czw mar 27, 2025 12:32 pm Bo nie jest zatrzymany, czego ty sie wiecznie czepiasz?
Czepiam? Normalnie zapytałam.
Jak się dobrze wczytasz to znajdziesz i Nietzschego i Gosie z żabki
Awatar użytkownika
Fluffy
Modna

Post autor: Fluffy »

Ja myślę, że prokurator i policja domyślają się, że ciała na podwórku i w okolicach domu nie ma. Szukają jakiś innych dowodów aby móc postawić dla kogoś zarzuty. Jakiś fragment ubrania, torebka, karta SIM, narzędzia zbrodni na których będą ślady itd. Szkoda tylko, że zabrali się za to prawie po pół roku🥴 Po drugie, szokujące jest dla mnie to, że ludzie poczynają jakieś konwersacje na prywatnych grupach z Janem i tą Agniechą, podpowiadają im co mają robić a co nie, szkalują wspólnie z nimi Beatę itd. Sam fakt, że ta baba maczała paluchy w zabiciu pierwszego męża, powinien wykluczyć ją ze społeczeństwa a ludzie zawierają z nią internetowe przyjaźnie 🤦‍♀️
PrzemoKondratowicz
Dieta 600 kcal

Post autor: PrzemoKondratowicz »

gossipgirlxox pisze: czw mar 27, 2025 12:18 pm To nie przesłuchanie tylko okazanie! Przesłuchanie w terenie? Może pytali go czy jakieś przedmioty zniknęły z terenu, może coś ciężkiego stoi teraz w innym miejscu. Możliwości wiele, pewnie było to coś istotnego jeśli prokurator chciał aby uczestniczył w tym syn. Skąd wiesz, że nie było tam psychologa? Myślę, że każde z dzieci i tak było już na przesłuchaniu na policji pod okiem psychologa
Przecież nie mówię że to przesłuchanie! Mówię właśnie że to okazanie/poszukiwanie i dziwię się że dziecko w tym uczestniczy. Nie miałem wiadomości że dzieci w tym uczestniczą. Wydawało mi się że nie bo to dość traumatyczne.
PrzemoKondratowicz
Dieta 600 kcal

Post autor: PrzemoKondratowicz »

Fluffy pisze: czw mar 27, 2025 2:42 pm Ja myślę, że prokurator i policja domyślają się, że ciała na podwórku i w okolicach domu nie ma. Szukają jakiś innych dowodów aby móc postawić dla kogoś zarzuty. Jakiś fragment ubrania, torebka, karta SIM, narzędzia zbrodni na których będą ślady itd. Szkoda tylko, że zabrali się za to prawie po pół roku🥴 Po drugie, szokujące jest dla mnie to, że ludzie poczynają jakieś konwersacje na prywatnych grupach z Janem i tą Agniechą, podpowiadają im co mają robić a co nie, szkalują wspólnie z nimi Beatę itd. Sam fakt, że ta baba maczała paluchy w zabiciu pierwszego męża, powinien wykluczyć ją ze społeczeństwa a ludzie zawierają z nią internetowe przyjaźnie 🤦‍♀️
Dziwi mnie że nie robią badań gleby teraz podobno są techniki że można wykryć czy znajdowało się w glebie ciało. Może je przeniósł ale kiedyś tam było. A może to robią ale nie wiemy…
Awatar użytkownika
babycowboy
Koczkodan

Post autor: babycowboy »

Zabezpieczono kawałek plandeki z posesji Jana
Adammaly
Mokra Włoszka

Post autor: Adammaly »

Grubababa pisze: czw mar 27, 2025 11:36 am Drugi dzień koparki na posesji. Czego oni niby szukają..? Cyrk.
To jak przekopywanie terenu zatoki sztuki po 10 latach od zaginięcia Iwony Wieczorek 😅
i tak nic nie znajdą bo minęło pół roku i robią to o 6 miesięcy za późno ! Wstyd naszego wymiaru sprawiedliwości przez pół roku gdybanie i nic nie robienie
Awatar użytkownika
Chruma

babycowboy pisze: czw mar 27, 2025 2:49 pm Zabezpieczono kawałek plandeki z posesji Jana
Jego ziomki z prześmiewczej grupy juz pisali że przecież to plandeka do okrywania drewna i po co drążyć temat
Awatar użytkownika
babycowboy
Koczkodan

Post autor: babycowboy »

Chruma pisze: czw mar 27, 2025 2:53 pm Jego ziomki z prześmiewczej grupy juz pisali że przecież to plandeka do okrywania drewna i po co drążyć temat
Drewna, ciała...Co za różnica, zamknijmy sprawę i przestańmy dręczyć biednego Jana :') Naczelny obrońca też się tu już nie udziela odkąd wjechały koparki
Awatar użytkownika
Chruma

babycowboy pisze: czw mar 27, 2025 3:01 pm Drewna, ciała...Co za różnica, zamknijmy sprawę i przestańmy dręczyć biednego Jana :') Naczelny obrońca też się tu już nie udziela odkąd wjechały koparki
Zenio?Przestał chyba pisać jak wjechały komentarze tego kolesia
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Hollaatme
RoyalBaby

Post autor: Hollaatme »

Chruma pisze: czw mar 27, 2025 3:04 pm Zenio?Przestał chyba pisać jak wjechały komentarze tego kolesia
Czy wiadomo na jakiej grupie był ten wpis i czy było więcej wypowiedzi tego człowieka?
Pola86
MiamiBicz

Post autor: Pola86 »

Na Instagramie Podejrzani.tv jest stories - zdjęcie Komendy Wojewódzkiej Policji w Szczecinie z #pozytywnie
Może coś w końcu się wyjaśni?
Awatar użytkownika
Chruma

Hollaatme pisze: czw mar 27, 2025 5:22 pm Czy wiadomo na jakiej grupie był ten wpis i czy było więcej wypowiedzi tego człowieka?
Z grupy zaginięcia,ale szybko pokasowali.Ktos jednak porobił scr.
Więcej wpisów tego kogoś jest na filmiku u henela na yt.
Jasimalgosia
LouiBag

Post autor: Jasimalgosia »

Gdzie Jasiek poznał te piękność?
Awatar użytkownika
Chruma

Jasimalgosia pisze: czw mar 27, 2025 9:49 pm Gdzie Jasiek poznał te piękność?
Na portalu,jakis Tinder dla boomerów
KrwawaMary
DamaZpowiśla

Post autor: KrwawaMary »

Fluffy pisze: czw mar 27, 2025 2:42 pm Ja myślę, że prokurator i policja domyślają się, że ciała na podwórku i w okolicach domu nie ma. Szukają jakiś innych dowodów aby móc postawić dla kogoś zarzuty. Jakiś fragment ubrania, torebka, karta SIM, narzędzia zbrodni na których będą ślady itd. Szkoda tylko, że zabrali się za to prawie po pół roku🥴 Po drugie, szokujące jest dla mnie to, że ludzie poczynają jakieś konwersacje na prywatnych grupach z Janem i tą Agniechą, podpowiadają im co mają robić a co nie, szkalują wspólnie z nimi Beatę itd. Sam fakt, że ta baba maczała paluchy w zabiciu pierwszego męża, powinien wykluczyć ją ze społeczeństwa a ludzie zawierają z nią internetowe przyjaźnie 🤦‍♀️
Obstawiam, że zwyczajnie chcą się czegoś od nich dowiedzieć.
KrwawaMary
DamaZpowiśla

Pola86 pisze: czw mar 27, 2025 5:56 pm Na Instagramie Podejrzani.tv jest stories - zdjęcie Komendy Wojewódzkiej Policji w Szczecinie z #pozytywnie
Może coś w końcu się wyjaśni?
Przejeżdżali, zrobili zdjęcie i wstawili na relację, żadnego przełomu nie było. Wypowiadali się na ten temat.
KrwawaMary
DamaZpowiśla

PrzemoKondratowicz pisze: czw mar 27, 2025 2:48 pm Dziwi mnie że nie robią badań gleby teraz podobno są techniki że można wykryć czy znajdowało się w glebie ciało. Może je przeniósł ale kiedyś tam było. A może to robią ale nie wiemy…
A ten dron to przypadkiem nie po to?
Buka@
MiamiBicz

Post autor: Buka@ »

Wystarczy, że podczas badania wariografem, specjalista zarejestrował silną reakcje organizmu na jakieś pytanie o ukrycie ciała na posesji i już mają powód żeby szukać i kopać. Jeżeli do tej pory nie mieli nic to wariograf może być pomocny chociaż wiadomo, że dowodem być nie może w sprawie. Byli badani podobno wszyscy, jeżeli wszyscy zareagowali podobnie to można było wydać nakaz przekopania i dlatego szukają.
Jasimalgosia
LouiBag

Post autor: Jasimalgosia »

Pozory myla. Janek nie wyglada na pierwszy rzut oka na takiego co to rozporek go prowadza tu i tam,a jednak. Gdyby nie to to do tej tragedii by nie doszło.
Awatar użytkownika
mezalians_urodowy
GrzaneWino

Post autor: mezalians_urodowy »

Grubababa pisze: czw mar 27, 2025 11:36 am Drugi dzień koparki na posesji. Czego oni niby szukają..? Cyrk.
Pewnie chcą go nastraszyć, liczą że pęknie i sie wysypie z czymś w panice.
Pola86
MiamiBicz

Jakaś dziwna cisza dziś.
Pako

Post autor: Pako »

Chruma pisze: czw mar 27, 2025 12:55 pm KKE na live mówili,że mają filmik z niedzieli jak to samochód łudząco podobny do auta Jana wyjeżdża z wioski.
Pytali J ale ten zaprzeczył.Film oddali do ekspertyzy i wkrótce podzielą się wynikami.
Czyżby J po obejrzeniu filmu i usłyszeniu że ma czas do środy pojechał w nocy coś sprawdzić//schować?
Aż dziwne że (chyba) nie dostał GPS pod auto i podsłuchu :)?
Pola86
MiamiBicz

Pako pisze: pt mar 28, 2025 12:35 pm Aż dziwne że (chyba) nie dostał GPS pod auto i podsłuchu :)?
Takie rzeczy tylko w filmach. Nasi stróże prawa działają jak dzieci we mgle. Gdyby nie to, że sprawa jest cały czas nagłaśniana przez rodzinę już dawno byłaby pewnie umorzona albo zawieszona. Po pół roku zaczęli robić coś konkretnego. Trochę po niewczasie.