MelaniaBella pisze: ↑wt mar 25, 2025 12:48 pm
Daj nam znać. Czekamy
Przyszło i produkt wydaje się oryginalny. Moja ekspertyza jest trochę ograniczona, bo to serum znam z wizyty u fryzjera, a kupiłam je po raz pierwszy. Nie mam żadnej buteleczki do porównania, ale zapach zgadza się z tym, co zapamiętałam i nie jest w konsystencji jakoś podejrzanie rozwodnione. Opakowanie też wygląda wiarygodnie.
Wysyłka szybka, paczka niby kompletowana przy kamerach. Zabezpieczenie produktu w pudełku takie sobie (sam papier).
MelaniaBella pisze: ↑pt mar 21, 2025 10:31 pm
A działanie mimo to jest zbliżone do poprzedniego??
Zamówiłam próbkę na notino olejku kerestate, za poleceniem jednej z was. Jestem zachwycona, faktycznie jest top top top. Zdecydowanie różni się od drogeryjnych olejków. Jest obłędny.Nakładałam na mokre włosy,przed suszeniem - włos piękny, gładki, lśniący, bez modelowania, bez prostownicy. Nakładam również na suche włosy, idealnie dociąża, daje taki błysk, koniecznie polecam wypróbować!
Polanistka pisze: ↑śr mar 26, 2025 2:50 pm
Przyszło i produkt wydaje się oryginalny. Moja ekspertyza jest trochę ograniczona, bo to serum znam z wizyty u fryzjera, a kupiłam je po raz pierwszy. Nie mam żadnej buteleczki do porównania, ale zapach zgadza się z tym, co zapamiętałam i nie jest w konsystencji jakoś podejrzanie rozwodnione. Opakowanie też wygląda wiarygodnie.
Wysyłka szybka, paczka niby kompletowana przy kamerach. Zabezpieczenie produktu w pudełku takie sobie (sam papier).
Dzięki za info Od siebie dodam, że rozmawiałam w pracy z dziewczyną, która robi u nich zakupy systematycznie iiii.......... 100% zadowolenia.
Xyz79 pisze: ↑sob lut 22, 2025 5:16 pm
Moroccan Oil ma wersje w buteleczce 10 ml.
Davines można kupić w saszetce 4ml
Kerastase : w notino można stworzyć swój zestaw próbek za 28 zł. i widziałam, że jest olejek 2ml (wbrew pozorom wystarcza nawet na tydzień )
Także na spokojnie można sprawdzić i jak będziesz zadowolona, to zainwestujesz w większy format
Aha, w notino w wyszukiwarce trzeba wpisać : Discovery box
I jeszcze jedno, najlepiej kupować na sprawdzonych stronach, ja raz chciałam oszczędzić i zamówiłam na allegro Moroccan Oil i niestety to była jakaś podróbka (dostałam zwrot pieniędzy).
Wypróbowałam próbki z notino, bardzo fajna opcja, dzięki za polecenie! Zamawiam olejek kerestate, jest obłędny, rzadko używam droższych kosmetyków, ale w to warto zainwestować.
Katarzyna Marysia pisze: ↑pt mar 28, 2025 6:36 am
Wypróbowałam próbki z notino, bardzo fajna opcja, dzięki za polecenie! Zamawiam olejek kerestate, jest obłędny, rzadko używam droższych kosmetyków, ale w to warto zainwestować.
Świetnie, cieszę się co jakiś czas dorzucają nowe próbki, ja zamówiłam teraz tą nowa serię Kerastase insta glaze
zuczek pisze: ↑ndz mar 30, 2025 6:27 pm
Mam pytanie te produkty do mycia miód, mają, pianka z pantenolem - to się dodaje do szamponu? Czy jak ?
Nie do mycia, a do maski. Ale po co tak cudować i babrać się z tymi składnikami, skoro dzisiaj wszędzie można kupić już gotowe maski lub odżywki nawilżające, proteinowe lub olejkowe?
Xyz79 pisze: ↑pt mar 28, 2025 10:11 am
Świetnie, cieszę się co jakiś czas dorzucają nowe próbki, ja zamówiłam teraz tą nowa serię Kerastase insta glaze
Zamówiłam olejek kerastase ze strony friser.pl zapłaciłam niecałe 100 zł za 30 ml..i jestem załamana. Opakowanie wygląda na oryginalne, piękna buteleczka, ale pachnie inaczej niż w próbce, ma inną konsystencję ( tłusta), nie zmiękcza włosów, nie nadaje błysku. Strona wygląda na wiarygodną czy naprawdę możliwe, że to bubel ? Jestem załamana. Aż chyba naprawdę jeszcze raz zamówię próbkę z notino aby je porównać naocznie.
Katarzyna Marysia pisze: ↑pn mar 31, 2025 3:00 pm
Zamówiłam olejek kerastase ze strony friser.pl zapłaciłam niecałe 100 zł za 30 ml..i jestem załamana. Opakowanie wygląda na oryginalne, piękna buteleczka, ale pachnie inaczej niż w próbce, ma inną konsystencję ( tłusta), nie zmiękcza włosów, nie nadaje błysku. Strona wygląda na wiarygodną czy naprawdę możliwe, że to bubel ? Jestem załamana. Aż chyba naprawdę jeszcze raz zamówię próbkę z notino aby je porównać naocznie.
Hm nie wiem, nigdy nic nie zamawialam w tym sklepie, ale wydaje się wiarygodny.. Napisz do nich wiadomość/zadzwoń, może jakiś wadliwy produkt.. bardzo mi przykro
Xyz79 pisze: ↑pn mar 31, 2025 3:59 pm
Hm nie wiem, nigdy nic nie zamawialam w tym sklepie, ale wydaje się wiarygodny.. Napisz do nich wiadomość/zadzwoń, może jakiś wadliwy produkt.. bardzo mi przykro
Sklep wydaje się bardzo wiarygodny. Opakowanie pudełko i buteleczka są oryginalne na pewno. Nie wiem może coś z włosami dzisiaj zrobiłam nie tak bo jest taki puch i siano, że olejek nawet nie zadziałał. Przyjrzę się mu jeszcze przy następnym myciu. Nie sądzę, że to bubel, wygląda jak powinien.
Katarzyna Marysia pisze: ↑pn mar 31, 2025 5:10 pm
Sklep wydaje się bardzo wiarygodny. Opakowanie pudełko i buteleczka są oryginalne na pewno. Nie wiem może coś z włosami dzisiaj zrobiłam nie tak bo jest taki puch i siano, że olejek nawet nie zadziałał. Przyjrzę się mu jeszcze przy następnym myciu. Nie sądzę, że to bubel, wygląda jak powinien.
Zwróć go po prostu, a wcześniej zadzwoń lub napisz do nich i opisz problem. Napisz to samo co o próbce nam tutaj. Kerastase nie jest tanie, a nie wolno robić klientów w balona.
Katarzyna Marysia pisze: ↑pn mar 31, 2025 5:10 pm
Mam nadzieję, że to tylko „bad hair day” moje żyją własnym życiem, czasami sprawdzone produkty nie działają
Xyz79 pisze: ↑pn mar 31, 2025 10:02 pm
Mam nadzieję, że to tylko „bad hair day” moje żyją własnym życiem, czasami sprawdzone produkty nie działają
Koniecznie daj znac bo ja regularnie zamawiam na friser. Rozne kosmetyki do włosów. Olejki z moroccan, matrixa czy olaplex. Teraz przymierzam się do zakupu kilku produktów z kerastase. W koszyku mam zloty olejek, szampon genesis oraz cement. Moje włosy są farbowane blond i cienkie. Nie za geste. Patrzyłam tez na mleczko z serii Genesis ale póki co wypróbuje olejek.
Moja babka od botoxu na wlosy poleciła mi :OWAY Hmilk No Stress odżywczo-ochronne mleczko do włosów odbudowujące wiązania
Czy ktoś uzywal?
Olaskaaaa pisze: ↑wt kwie 01, 2025 1:58 am
Koniecznie daj znac bo ja regularnie zamawiam na friser. Rozne kosmetyki do włosów. Olejki z moroccan, matrixa czy olaplex. Teraz przymierzam się do zakupu kilku produktów z kerastase. W koszyku mam zloty olejek, szampon genesis oraz cement. Moje włosy są farbowane blond i cienkie. Nie za geste. Patrzyłam tez na mleczko z serii Genesis ale póki co wypróbuje olejek.
Moja babka od botoxu na wlosy poleciła mi :OWAY Hmilk No Stress odżywczo-ochronne mleczko do włosów odbudowujące wiązania
Czy ktoś uzywal?
Jasne dam znać za jakiś czas. Podejrzewam, że na szybko wysuszyłam włosy, bez rozczesywania, mam kobiece dni i jestem przeziębiona, mam zmieniony smak i węch. Bo sama strona, realizacja zamówienia, wysłany produkt jest ok. Sama mam ochotę zamówić już inne produkty z tej strony bo mają świetne ceny !! Dodatkowo dostałam od nich kilka próbek z tej najnowszej serii do wypróbowania, więc super
W temacie suszenia włosów. Przymierzam się do zakupu nowej szczotki do suszenia, są jakieś fajne, na które warto zwrócić uwagę ? Mam na myśli bardziej taką płaską. Czy ze szczotkami to raczej wszystko jedno ?
MelaniaBella pisze: ↑wt kwie 01, 2025 6:32 am
I jak po dłuższym użytkowaniu? Produkt wydaje się być oryginalny?
Tak, wszystko z nim okej! A ja jestem podwójnie zadowolona, bo olejek, który zdenkowałam przed zakupem tego, był zarazem najgorszym, jaki miałam. Strasznie się z nim męczyłam, więc dobrze mieć coś porządnego na odmianę.
Przetestowałam próbki Kerastase insta glaze i niestety u mnie się nie sprawdziły.. włosy spuszone, elektryzowały się i w połowie dnia zrobiły się takie nieświeże.. Szkoda, bo jak spłukiwałam to były niesamowicie wygładzone (mam włosy blond, niefarbowane, niezniszczone i skłonne do przesuszania/plątania się)
Może znajdę radę, mam włosy zdrowe, długie raczej niskoporowate, bez objętości u nasady. Każda odzywka je obciąża, serum olejki to samo są jakby obklejone, nieważne czy w po sobie czy tylko jeden kosmetyk. Kiedy nie używam odzywek niesamowicie się elektryzują. Próbowałam już lini kerastase jasnoróżowej, fioletowego balsamu/serum, odzywek rahua i briogeo, białej odzywki z loreal z kwasem cytrynowym. Najlepsze efekty miałam właśnie po odżywce briogeo, ale szybko przestała działać, ale włosy na początku fajne sypkie „mięsiste”. Healthlabs care tez chwile było Ok. Onlybio jeszcze fajnie działało, ale tu zapach jest nie do zaakceptowania. W ogóle kosmetyki z rossmana maja w większości okropne zapachy. Macie jakieś polecenia, rady? Nie chce mi się bawić w peh bo tu tez była katastrofa jedynie proteiny czasami dawały fajny efekt. Poza tym używanie takiej ilości kosmetyków jest męczące i to ciagle testowanie.
Xyz79 pisze: ↑pt kwie 04, 2025 7:43 pm
Musisz kliknąć na ikonkę : chcę swój własny box https://www.notino.pl/discovery-box/ - wklejam link, mam nadzieję że będzie działał.
Xyz79 pisze: ↑czw kwie 03, 2025 5:19 pm
Przetestowałam próbki Kerastase insta glaze i niestety u mnie się nie sprawdziły.. włosy spuszone, elektryzowały się i w połowie dnia zrobiły się takie nieświeże.. Szkoda, bo jak spłukiwałam to były niesamowicie wygładzone (mam włosy blond, niefarbowane, niezniszczone i skłonne do przesuszania/plątania się)
A mi szampon insta glaze tak odbił włosy od nasady, że jestem w szoku. Nie wiem czy wszystkie szampony tak działają bo to mój pierwszy, który wypróbowałam z próbki
julkaa123 pisze: ↑sob kwie 05, 2025 12:37 am
Może znajdę radę, mam włosy zdrowe, długie raczej niskoporowate, bez objętości u nasady. Każda odzywka je obciąża, serum olejki to samo są jakby obklejone, nieważne czy w po sobie czy tylko jeden kosmetyk. Kiedy nie używam odzywek niesamowicie się elektryzują. Próbowałam już lini kerastase jasnoróżowej, fioletowego balsamu/serum, odzywek rahua i briogeo, białej odzywki z loreal z kwasem cytrynowym. Najlepsze efekty miałam właśnie po odżywce briogeo, ale szybko przestała działać, ale włosy na początku fajne sypkie „mięsiste”. Healthlabs care tez chwile było Ok. Onlybio jeszcze fajnie działało, ale tu zapach jest nie do zaakceptowania. W ogóle kosmetyki z rossmana maja w większości okropne zapachy. Macie jakieś polecenia, rady? Nie chce mi się bawić w peh bo tu tez była katastrofa jedynie proteiny czasami dawały fajny efekt. Poza tym używanie takiej ilości kosmetyków jest męczące i to ciagle testowanie.
A stylizujesz jakoś włosy? Ciężko uzyskać objętość bez produktów i jakiegoś sprzętu. Być może dobre cięcie trochę pomogłoby w uzyskaniu lekkości. Dobre oczyszczanie skóry głowy (peeling/szampon z kwasami) i może odżywki w sprayu zamiast tych do spłukiwania? Jakiej używasz szczotki?
Kolejna sprawa, czasami jest to po prostu natura włosów i jakoś trzeba się z tym pogodzić lepiej mieć zdrowe włosy bez objętości, niż zniszczone wystylizowane.