Start
Mój profil

Co może być dla Was przydatne na Forum?

Moderatorzy: blackmolly, damascenka
PEONIA
Licówka

Re: Co może być dla Was przydatne na Forum?

Post autor: PEONIA »

KasandraCwir pisze: wt mar 25, 2025 7:25 am I są dostępne też na tym forum, wystarczy napisać do administracji. Wyobrażacie sobie jaki byłby tu chaos i jeszcze większe trollowanie gdyby każdy mógł sobie w dowolnej chwili usuwać posty i konto?
Jestem tego samego zdania. Jest opcja ususniecia i edycji przez kilka minut po opublikowaniu - starczy.

To by prowadziło do nadużyć.
justhink
Naczelny Zapierdalacz

Post autor: justhink »

możliwość tworzenia ankiety
Just smile 🌷🪻🥀🌹🌺🪷🌸
Awatar użytkownika
MissNobody66
SkrzydełkaZhooters

Post autor: MissNobody66 »

Amnesty pisze: sob mar 22, 2025 1:27 am numer 1. to kiepski pomysł na forum plotkarskim, bo:

Utrata anonimowości – Ludzie często reagują na posty, nie chcąc być identyfikowani. Jeśli każdy zobaczy, kto dał reakcję, użytkownicy mogą mniej chętnie angażować się w treści, szczególnie te kontrowersyjne.

Mniej szczerych interakcji – Na forum plotkarskim reakcje często są wyrazem opinii bez konieczności publicznego komentowania. Jeśli użytkownicy zaczną się obawiać, że inni zobaczą ich reakcje, mogą przestać z nich korzystać.

Możliwe dramy i konflikty – To forum plotkarskie, czyli miejsce, gdzie emocje bywają intensywne. Możliwość sprawdzenia, kto polubił czyj post, może prowadzić do niepotrzebnych kłótni, oskarżeń i rozliczania użytkowników za ich reakcje.

Spadek aktywności – Jeśli ludzie poczują, że są „śledzeni” za każdą reakcję, mogą ograniczyć swoją aktywność, a to negatywnie wpłynie na dynamikę forum.

Lepiej zostawić reakcje anonimowe, żeby forum pozostało żywe i spontaniczne. 😉

Reszta jak najbardziej.
Ja się zgadzam z Tobą totalnie, zresztą widać sporą ilość "lajków" Twojego komentarza więc dużo osób uważa że masz rację. Zastanawiam się skąd zmiana bo wcześniej była informacja o tym że nie będzie możliwości widoczności kto dał jaką reakcję ale widać użytkowniczki z bólem tyłka przeforsowały pomysł widoczności X D ogólnie mnie to bawi, ale z jednej strony smuci że ludzi rusza aż tak mocno głupia reakcja pod wpisem, może warto się zastanowić zamiast pisać głupoty skoro jesteście tacy wrażliwi? 🤭 Potem będą akcje jak na Facebooku, wiadomości prywatne z wyzwiskami 🙈
iamtheproblem
Channelka

Post autor: iamtheproblem »

czemu kiedys dało się klikając na wątek otworzyc go w nowej karcie, a teraz nie ma takiej mozliwosci? mowie o korzystaniu z forum z przeglądarki
Awatar użytkownika
Nemiszon
Skarpeta Rakieta

Post autor: Nemiszon »

Przypinanie tematów które mnie interesują, tak żeby nie spadały na dół nawet mimo braku ruchu na nich.
outofsightoutofmind
Tritonotti

Post autor: outofsightoutofmind »

Nowe reakcje, zdecydowanie brakuje czegos w stylu „😯” Taka pierdola, ale ;)
Awatar użytkownika
Smietankaqueen
LouiBag

Post autor: Smietankaqueen »

A ja szukam i nie mogę znaleźć, a kiedys było
Mam na myśli taką lupkę przy ilości stron watku. Można było wpisać numer strony i do niej przejść. Chyba, że cos uległo zmianie i jest tylko nie widzę 😅
Limonene
RealDiamond

Post autor: Limonene »

Smietankaqueen pisze: czw mar 27, 2025 8:32 pm A ja szukam i nie mogę znaleźć, a kiedys było
Mam na myśli taką lupkę przy ilości stron watku. Można było wpisać numer strony i do niej przejść. Chyba, że cos uległo zmianie i jest tylko nie widzę 😅
Jest w pierwszym poście jako propozycja, to znaczy że teraz tego nie ma xd
kheme
Ciastko

Post autor: kheme »

Limonene pisze: wt mar 25, 2025 10:04 am Albo można kliknąć środkowym przyciskiem myszy (tym do scrollowania)
To już niestety nie działa :( Za każdym razem klikam scroll (a robię to automatycznie) to pojawia się takie kółeczko i przeskakuje ekran. Strasznie spowolniło to przeglądanie forum na komputerze. Teraz za każdym razem trzeba klikać "otwórz w nowej karcie" i jeszcze przenosi do tej karty. Więc jeżeli chciałabym jak zwykle włączyć 20 wątków i wziąć się za czytanie to prędzej mnie ku***ca strzeli, bo za każdym razem muszę wracać do spisu wątków.

Dodatkowo jak jestem np. w wątku tik tok i chciałabym przejść do głównego folderu "ploteczki" (pod czerwonym napisem wanda) to również się nie da wejść ani scorllem ani przez "otwórz nową kartę".

Błaaaaaagam, wolność dla scrolla :'(
malyslonik
WhiteParty

Post autor: malyslonik »

Bardzo bym chciała opcję „ignorowania” użytkownika, żeby nie widzieć postów niektórych osób- trolli
Awatar użytkownika
KasandraCwir
Moderator

Post autor: KasandraCwir »

malyslonik pisze: ndz mar 30, 2025 1:35 pm Bardzo bym chciała opcję „ignorowania” użytkownika, żeby nie widzieć postów niektórych osób- trolli
Ależ taka opcja już istnieje, "dodaj do wrogów"
malyslonik
WhiteParty

Post autor: malyslonik »

KasandraCwir pisze: ndz mar 30, 2025 1:41 pm Ależ taka opcja już istnieje, "dodaj do wrogów"
Dziękuje :) moje życie właśnie stało się nieco lepsze :)