Start
Mój profil

Zaginiona Beata Klimek

Moderator: verysweetcherry
Awatar użytkownika
florella
RealDiamond

Re: Zaginiona Beata Klimek

Post autor: florella »

Chruma pisze: pn mar 24, 2025 9:00 am Dzisiaj ktoś na grupie napisał,że J koleguje się z jakimś policjantem Erwinem który ,,lubi pomagać"
To musi mieć mega władze, że i w Łobzie i w Szczecinie i w Komendzie Głównej go "ratuje" :') :')
Nie powielaj plot. Ja już dziś czytałam, że PODOBNO rodzice Jana taszczyli wapno ;) tylko ani faktur na to nie ma, ani żadnych nagrań ze sklepów. Ludzie lubią w takich historiach wymyślać.
Awatar użytkownika
florella
RealDiamond

KrwawaMary pisze: pn mar 24, 2025 5:27 pm Jestem i tam, i tam. Pewnie mam rozdwojenie jaźni, ale mimo wszystko polecam, pomaga patrzeć obiektywnie na obydwie strony 😅
To właśnie staram się robić z tym, że kiedy wychodzą rozbieżne wersje Pani Katarzyny czy członków rodziny jest to zawsze usprawiedliwiane. Natomiast Pana Jana Klimka atakuje się czy ma rację czy nie.
Ktoś inny powinien tu spojrzeć obiektywnie na sprawę i nie przesądzać o winie tak szybko bo może się mocno zdziwić. Tu służby stoją pod ścianą i nie wiedzą co zrobić a co poniektórzy detektywi internetowi wydali wyrok już 1 dnia.
Dora_Diamant
Kciuk

Post autor: Dora_Diamant »

florella pisze: pn mar 24, 2025 5:18 pm Skarbie to, że nie osądzam ludzi bezpodstawnie i nie wyzywam od mord ** Bogu ducha winnego chłopa to nie znaczy, że oczerniam Beatkę :') :') Po prostu jestem obiektywna. Czekam na rozwój sytuacji.
z góry zakładając, że jest „bogu ducha winny” zakładasz konkretną wersję. i tyle. nie tłumacz się już, umiemy czytać. i wiesz, że to, iż używasz słodkich zdrobnień nie sprawia, że wypadasz na nonszalancką, nie?
Awatar użytkownika
florella
RealDiamond

Dora_Diamant pisze: pn mar 24, 2025 7:26 pm z góry zakładając, że jest „bogu ducha winny” zakładasz konkretną wersję.
Chyba każdy powinien zakładać taką wersję dopóki ktoś nie jest skazany ani nawet oskarżony. Jesteśmy poważnymi ludzmi czy plotkarami szukającymi sensacji i linczu?
Awatar użytkownika
florella
RealDiamond

Wracając do tematu jak wy zapamiętaliście sytuację z sąsiadką która widziała Panią Beatę jako ostatnia? Czy Beata odmówiła przyjęcia wędliny spiesząc się do pracy czy poszła z nią do domu po wędlinę?
KrwawaMary
DamaZpowiśla

Post autor: KrwawaMary »

florella pisze: pn mar 24, 2025 10:23 pm Chyba każdy powinien zakładać taką wersję dopóki ktoś nie jest skazany ani nawet oskarżony. Jesteśmy poważnymi ludzmi czy plotkarami szukającymi sensacji i linczu?
Bogu ducha winni są moim zdaniem ci, którzy nie mieli jakiejkolwiek styczności z zaginioną kobietą. Osobiście patrzę na osoby, które mają na siebie rzucony cień podejrzenia bardziej w kategorii „może być winny, ale nie musi”. Sformułowanie „Bogu ducha winny” pasuje mi jednak do osób, które napewno nie miały związku z zaginięciem, bez żadnych domniemań.
KrwawaMary
DamaZpowiśla

florella pisze: pn mar 24, 2025 10:42 pm Wracając do tematu jak wy zapamiętaliście sytuację z sąsiadką która widziała Panią Beatę jako ostatnia? Czy Beata odmówiła przyjęcia wędliny spiesząc się do pracy czy poszła z nią do domu po wędlinę?
Sąsiadka proponowała, jednak Pani Beata odmówiła argumentując to tym, że się śpieszy. Jednak z góry uprzedzam, że nie śledziłam wszystkiego, co się ukazywało. Jedynie na tyle, aby wiedzieć co mniej więcej się dzieje.
Awatar użytkownika
florella
RealDiamond

KrwawaMary pisze: pn mar 24, 2025 11:44 pm Sąsiadka proponowała, jednak Pani Beata odmówiła argumentując to tym, że się śpieszy. Jednak z góry uprzedzam, że nie śledziłam wszystkiego, co się ukazywało. Jedynie na tyle, aby wiedzieć co mniej więcej się dzieje.
No właśnie tak mi się też wydawało. Dziś wyszedł film   w którym mówi, że Beata poszła z sąsiadką do domu po wędlinę.
KrwawaMary
DamaZpowiśla

florella pisze: pn mar 24, 2025 11:52 pm No właśnie tak mi się też wydawało. Dziś wyszedł film   w którym mówi, że Beata poszła z sąsiadką do domu po wędlinę.
Kto jest autorem? Teraz niestety sporo osób próbuje zdobić fejm na tragedii Pani Beaty i wypuszczają cokolwiek na ten temat, bo jej nazwisko się klika.
KrwawaMary
DamaZpowiśla

Na podwórku J. Jest właśnie policja z koparkami itp. Na yt kanały kryminalnego macie aktualnie live z tego.
Awatar użytkownika
Chruma
Currently:revenge

Post autor: Chruma »

Ponoć ,,niewinna" Agnieszka i jej wariograf zadecydował o przekopaniu posesji..
GapaGlapa
LouiBag

Post autor: GapaGlapa »

Może w końcu coś się wyjaśni, i rodzina Pani Beaty zazna spokoju
Dora_Diamant
Kciuk

wierna do końca. ❤️
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Krzysiek90
Koczkodan

Post autor: Krzysiek90 »

Chruma pisze: śr mar 26, 2025 9:00 am Ponoć ,,niewinna" Agnieszka i jej wariograf zadecydował o przekopaniu posesji..
Skad takie info? :)

Czyli wychodzi na to, ze:

1. Agnieszka doradzil Jankowi kontakt z KKE. Od tego wywiadu sprawa nabrala tempa, bo potem go podpuscili na wariograf i wyszlo jak wyszlo (chyba nikt nie ma watpliwosci, ze JK klamal na wariografie).
2. Agnieszka zgodzila sie na wariograf "procesowy" i też wyszlo jak wyszlo.

Serio oni sie uwazaja za tak bystrych i przebieglych? Ja sluchajac wywiady z JK odnioslem zdecydowanie inne wrazenie odnosnie jego "inteligencji"
Pola86
MiamiBicz

Post autor: Pola86 »

No nie chce mi się wierzyć, że ukryliby ciało na posesji.
Awatar użytkownika
Wixa97
BlondDoczep

Post autor: Wixa97 »

Jak dla mnie pani Beata niestety nie żyje. Ktoś się do tego przyczynił. Nie ma zbrodni idealnej, była otyłą kobietą przeniesienie/ ukrycie zwłok nie byłoby prostą sprawą. Wszystko stało się rano, policja nie zadziałała właściwie- liczył się czas i zabezpieczenie materiału. Tam nic skomplikowanego, zaplanowanego przez ścisły umysł nie było...to prości ludzie. Pewnie na forum ktoś z Nas może nawet nie raz napisał jak było naprawdę. Liczę na rozwiązanie.
Amparo2025
GreckieWakacje

Post autor: Amparo2025 »

Pola86 pisze: śr mar 26, 2025 11:23 am No nie chce mi się wierzyć, że ukryliby ciało na posesji.
Na YT mówili rano, że nie są tam "przypadkiem". Czytałam, że przestawiał ule, możliwe że miał przygotowany już wcześniej jakiś dół. Oby ją odnaleźli, bo żywa niestety już nie jest.
Awatar użytkownika
Chruma

Pola86 pisze: śr mar 26, 2025 11:23 am No nie chce mi się wierzyć, że ukryliby ciało na posesji.
A mało było spraw gdzie ktoś kogoś na balkonie schował czy pod podłogą,pod panelami i palił świeczki w pokoju,bo śmierdziało?
Awatar użytkownika
Chruma

Krzysiek90 pisze: śr mar 26, 2025 11:12 am Skad takie info? :)

Czyli wychodzi na to, ze:

1. Agnieszka doradzil Jankowi kontakt z KKE. Od tego wywiadu sprawa nabrala tempa, bo potem go podpuscili na wariograf i wyszlo jak wyszlo (chyba nikt nie ma watpliwosci, ze JK klamal na wariografie).
2. Agnieszka zgodzila sie na wariograf "procesowy" i też wyszlo jak wyszlo.

Serio oni sie uwazaja za tak bystrych i przebieglych? Ja sluchajac wywiady z JK odnioslem zdecydowanie inne wrazenie odnosnie jego "inteligencji"
Mówili na lajwie,że wyniki wario przyspieszyły działania prokuratora.A ona była badana procesowo
Awatar użytkownika
Chruma

Dora_Diamant pisze: śr mar 26, 2025 10:48 am wierna do końca. ❤️
Na czacie pisała,że policja miała przywieźć tylko wyniki wario,a ,,robią cyrk"🤣 Czy policja faktycznie przywozi wyniki wariografu zleconego przez prokuratora?
Do końca będzie kłamała łajza i mataczyła
Dora_Diamant
Kciuk

Chruma pisze: śr mar 26, 2025 11:38 am Na czacie pisała,że policja miała przywieźć tylko wyniki wario,a ,,robią cyrk"🤣 Czy policja faktycznie przywozi wyniki wariografu zleconego przez prokuratora?
właśnie, o co chodzi z tym czatem? co to za czat, bo widziałam, że ludzie o nim często piszą?
Awatar użytkownika
Chruma

Dora_Diamant pisze: śr mar 26, 2025 11:44 am właśnie, o co chodzi z tym czatem? co to za czat, bo widziałam, że ludzie o nim często piszą?
Czat na grupie zaginięcia
KrwawaMary
DamaZpowiśla

Chruma pisze: śr mar 26, 2025 11:38 am Na czacie pisała,że policja miała przywieźć tylko wyniki wario,a ,,robią cyrk"🤣 Czy policja faktycznie przywozi wyniki wariografu zleconego przez prokuratora?
To chłopaki z KKE mieli przywieźć wyniki, wieczorem.
Awatar użytkownika
Chruma

KrwawaMary pisze: śr mar 26, 2025 12:23 pm To chłopaki z KKE mieli przywieźć wyniki, wieczorem.
Ona sugerowała że to jej wyniki mieli przywieźć,na dodatek wczoraj.A chłopaki nie są z policji,więc jakby mieli ten ,,cyrk" rozpętać?Mówili na live,że jechali na Szczecin,a do Poradza mieli zajechać w drodze powrotnej
KrwawaMary
DamaZpowiśla

Chruma pisze: śr mar 26, 2025 12:28 pm Ona sugerowała że to jej wyniki mieli przywieźć,na dodatek wczoraj.A chłopaki nie są z policji,więc jakby mieli ten ,,cyrk" rozpętać?Mówili na live,że jechali na Szczecin,a do Poradza mieli zajechać w drodze powrotnej
Nie, mieli przywieźć dziś wieczorem papiery.