Przyjmę też polecenia spodni- kupiłam jedną parę w decathlonie i masakra, opięte, cienkie, widać cellulit i jeszcze wielbłądzi palec z przodu
Ciuchy do biegania-polecajki i antypolecajki
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry, Moderatorzy lokalni- Rabarblador
- BlondDoczep
Ciuchy do biegania-polecajki i antypolecajki
Czy macie do polecenia jakieś fajne kurtki do biegania? Fajnie by było, by nie kosztowały miliona monet- robi się cieplej, więc fajnie by było biegać na zewnątrz a nie na bieżni w siłowni.
Przyjmę też polecenia spodni- kupiłam jedną parę w decathlonie i masakra, opięte, cienkie, widać cellulit i jeszcze wielbłądzi palec z przodu
- nataliakoo
- Gacie z oceanu
Ja bardzo lubię leginsy i spodnie sportowe z Oysho ;)Rabarblador pisze: ↑czw mar 06, 2025 11:41 am Czy macie do polecenia jakieś fajne kurtki do biegania? Fajnie by było, by nie kosztowały miliona monet- robi się cieplej, więc fajnie by było biegać na zewnątrz a nie na bieżni w siłowni.
Przyjmę też polecenia spodni- kupiłam jedną parę w decathlonie i masakra, opięte, cienkie, widać cellulit i jeszcze wielbłądzi palec z przodu![]()