Start
Mój profil

Justyna 5 przez 10

Moderator: verysweetcherry
Oliwkowa
PsychoFanka

Re: Justyna 5 przez 10

Post autor: Oliwkowa »

Ryczka pisze: ndz mar 23, 2025 9:22 am Ale faktycznie padło z jej ust takie stwierdzenie?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
PieczonyZiemniak
Samarka

Post autor: PieczonyZiemniak »

Ryczka pisze: ndz mar 23, 2025 9:46 am Na to i tak musi być wydana decyzja, nie wiem, jaki dokładnie stan faktyczny u Justyny, natomiast chodziło mi o to, że zakup tej działki wcale nie musiał być taki głupi, bo prawnie możliwe jest wybudowanie domu przy spełnieniu warunków ustawowych.
inwestycja w grunt jest dobra.
chcialam tylko napisac, co pamietalam w kwestii "afery dzialkowej"
PieczonyZiemniak
Samarka

Oliwkowa pisze: ndz mar 23, 2025 9:48 am
jak to bylo ,.comfort person' etc
nie, Justa - jestes passive aggressive, a nawet coraz mniej passive
Awatar użytkownika
Grubababa
Willa z basenem

Post autor: Grubababa »

PieczonyZiemniak pisze: ndz mar 23, 2025 10:27 am inwestycja w grunt jest dobra.
chcialam tylko napisac, co pamietalam w kwestii "afery dzialkowej"
Mi osobiście chodziło bardziej o podejście Justy do tego wszystkiego. Inwestycja w nieruchomości, jakie by nie były jest mądra. Natomiast jej opowiastki o planach, szukaniu działki, zakupie, sprzedania działki, dla mnie byly troche niepoważne. Ale może mam spaczone spojrzenie, bo mam trochę wspólnego z budownictwem i nieruchomościami generalnie. Albo może ją tak odbieram infantylnie, po opowieściach o jedzeniu rzygow itp.
Jak się dobrze wczytasz to znajdziesz i Nietzschego i Gosie z żabki
Oliwkowa
PsychoFanka

crystalorchid pisze: śr mar 19, 2025 2:17 pm Żeby oprócz jej ego nikt się już w biurze nie zmieścił?
A swoją drogą co ona mogłaby robić ? Przecież ona nie ma żadnego zawodu, ot panienka po maturze, której się poprzewracało w głowie 🤭
Awatar użytkownika
Grubababa
Willa z basenem

Oliwkowa pisze: ndz mar 23, 2025 11:10 am A swoją drogą co ona mogłaby robić ? Przecież ona nie ma żadnego zawodu, ot panienka po maturze, której się poprzewracało w głowie 🤭
Właśnie dlatego, wg mnie ona zmierza w kierunku zawodu bycia influencerka na 100%, jak sama swoja "osobowością" nie da rady, to zacznie kupczyć dzieckiem i jakoś to będzie, na bacarat Rouge starczy xD
Awatar użytkownika
Grubababa
Willa z basenem

Nie wierze. Ona teraz wyskakuje ze sterydami, że otyłość wynikła ze sterydów branych w wieku 12 lat.🤡
PieczonyZiemniak
Samarka

Grubababa pisze: ndz mar 23, 2025 11:29 am Nie wierze. Ona teraz wyskakuje ze sterydami, że otyłość wynikła ze sterydów branych w wieku 12 lat.🤡
a potem bariatria = jedzenie kilku lyzek na posilek i stracila chyba z 50-60 kilo. i zaraz po porodzie byla lzejsza niz przed ciaza. Ale nie, nie ma zadnej korelacji miedzy nadmierna podaza kalorii a waga. ZADNEJ

z. a. d. n. e. j
Oliwkowa
PsychoFanka

Grubababa pisze: ndz mar 23, 2025 11:22 am Właśnie dlatego, wg mnie ona zmierza w kierunku zawodu bycia influencerka na 100%, jak sama swoja "osobowością" nie da rady, to zacznie kupczyć dzieckiem i jakoś to będzie, na bacarat Rouge starczy xD
I właśnie to jej nowobogactwo, obok zarozumialstwa, którym ocieka ten jej profil to 🤮
Widać, że pieniądze jej uderzyły do głowy, jak już w końcu zaczęła je zarabiać…..
Awatar użytkownika
Grubababa
Willa z basenem

PieczonyZiemniak pisze: ndz mar 23, 2025 11:37 am a potem bariatria = jedzenie kilku lyzek na posilek i stracila chyba z 50-60 kilo. i zaraz po porodzie byla lzejsza niz przed ciaza. Ale nie, nie ma zadnej korelacji miedzy nadmierna podaza kalorii a waga. ZADNEJ

z. a. d. n. e. j
Ja nie potrafię jej traktować poważnie. A tekst o sterydach tylko pokazuje jej zakłamanie. U sekielskiego bodajże sama opowiadała jakie ilości i czego potrafiła zjeść w napadach głodu. Nawet mówiła tam, że zjadała np na raz słoik czegoś i chowała te słoiki przed facetem, jako "dowody" zbrodni. Ale nie, to sterydy jej zrobiły otyłość xD
PieczonyZiemniak
Samarka

Grubababa pisze: ndz mar 23, 2025 11:40 am Ja nie potrafię jej traktować poważnie. A tekst o sterydach tylko pokazuje jej zakłamanie. U sekielskiego bodajże sama opowiadała jakie ilości i czego potrafiła zjeść w napadach głodu. Nawet mówiła tam, że zjadała np na raz słoik czegoś i chowała te słoiki przed facetem, jako "dowody" zbrodni. Ale nie, to sterydy jej zrobiły otyłość xD
mialam kilka osob w otoczniu, ktore mialy przepisane sterydy i prawda jest, ze ich wyglad zmienial sie z tygodnia na tydzien. Ale to byly osoby : jedna z sarkoidoza (branie sterydow chyba kilka miesiecy w roku) a druga ze stwardnieniem rozsianym (jak miala rzuty) . Kluczowe tutaj to dlugotrwale branie sterydow a do tego choroby przewlekle, ktore ograniczaly i zmienialy zycie.
jusia miala zapalenie nerwu wzrokowego (cos z oczami to na pewno) i niech mnie poprawia lekarze, ale kuracja sterydowa to moze miesiac , bo to nie jest choroba chroniczna. I ok przez miesiac zatrzyma sie masa wody, podniesie sie kortyzol, do tego lezenie w lozku etc i wiadomo, ze sie wyglada jak paczek w masle po miesiacu. Ale to nie jest permanentne - i organizm wraca do normy, ale trzeba mu pomoc, albo przynajmniej nie przeszkadzac.
Marti37
Milion subskrypcji

Post autor: Marti37 »

Ryczka pisze: ndz mar 23, 2025 9:22 am Ale faktycznie padło z jej ust takie stwierdzenie?
Nie padło. To ktoś inny w ten sposób skomentował.
PieczonyZiemniak
Samarka

Marti37 pisze: ndz mar 23, 2025 12:32 pm Nie padło. To ktoś inny w ten sposób skomentował.
zachowala sie jak rasowy polityk, dokladnie pokazala co mysli, ale nie przekazala tego wlasnymi ustami.
Ja bym sie tu skupila na intencji - bo "zacytowala" zdanie kogos z kim sie zgadza, ale moze sie bronic, ze to nie jej slowa. Do PISu by sie mogla z taka retoryka zapisac
Marti37
Milion subskrypcji

Post autor: Marti37 »

PieczonyZiemniak pisze: ndz mar 23, 2025 12:43 pm zachowala sie jak rasowy polityk, dokladnie pokazala co mysli, ale nie przekazala tego wlasnymi ustami.
Ja bym sie tu skupila na intencji - bo "zacytowala" zdanie kogos z kim sie zgadza, ale moze sie bronic, ze to nie jej slowa. Do PISu by sie mogla z taka retoryka zapisac
No ok ale Ktoś zapytał czy to ona to powiedziała a odpowiedź brzmi nie- nie ona
Oliwkowa
PsychoFanka

Marti37 pisze: ndz mar 23, 2025 12:45 pm No ok ale Ktoś zapytał czy to ona to powiedziała a odpowiedź brzmi nie- nie ona
Ktoś napisał, a ona się z tym zgadza = tak właśnie myśli.
Awatar użytkownika
Grubababa
Willa z basenem

Ryczka pisze: ndz mar 23, 2025 2:04 pm Dokładnie tak. Typowe przekręcanie, żeby się nakręcać w skali hejtu.
Ale ona podpisała się pod tym dwukrotnie, bo odpowiedziała również na pytanie w stylu "serio śmieci się wyniosly", gdzie odpowiedziała, że gdybyś widziała to szambo, to byś inaczej myslala. Porównanie do polityki zatrważająco trafne. Ona jest passive agressive a jak się zapomni, to tylko agressive.
PieczonyZiemniak
Samarka

Ogrzyca pisze: ndz mar 23, 2025 4:21 pm Uważaj, bo zaraz znowu zacznie się konfiarska dyskusja o polityce i Wołyniu xd
O to żeby zmienić temat póki czas…. To te rzygi, które misia połykała były jakoś opisane ? 😂😂😂😂 żartuje

Ciekawa jestem czy zaprosić do pogadajmy o otyłości Nataszex i Galantalale , bo one teraz lansują książkę.
hipek007
Tritonotti

Post autor: hipek007 »

Wy jesteście albo głupie, albo udajecie, tylko po to żeby jątrzyć. Pytanie było o to, co ona uważa, za początek problemów z wagą i podała tam dwie przyczyny. Jeśli przytyjesz kilkanaście kg w ciągu paru miesięcy od brania sterydów i braku atkywności fizycznej to jak najbardziej może to być początek do zaburzeń odżywiania, o których ona opowiadała dużo razy (m.in. napadowego objadania się). Serio aż tak trudno jest to zrozumieć, czy po prostu specjalnie pomijacie części wypowiedzi, żeby się nad kimś poznęcać?
Awatar użytkownika
Grubababa
Willa z basenem

hipek007 pisze: ndz mar 23, 2025 8:31 pm Wy jesteście albo głupie, albo udajecie, tylko po to żeby jątrzyć. Pytanie było o to, co ona uważa, za początek problemów z wagą i podała tam dwie przyczyny. Jeśli przytyjesz kilkanaście kg w ciągu paru miesięcy od brania sterydów i braku atkywności fizycznej to jak najbardziej może to być początek do zaburzeń odżywiania, o których ona opowiadała dużo razy (m.in. napadowego objadania się). Serio aż tak trudno jest to zrozumieć, czy po prostu specjalnie pomijacie części wypowiedzi, żeby się nad kimś poznęcać?
Ale dlaczego teraz wyskoczyła z tymi sterydami? Tyle lat p...li o tej swojej otyłości, tyle historii słyszałam od niej jak to się obeżreć potrafiła, a teraz podaje sterydy w wieki 12 lat jako PRZYCZYNA otyłości i zaburzeń odżywiania. Ja zwyczajnientego nie kupuje.
Awatar użytkownika
Grubababa
Willa z basenem

Ogrzyca pisze: ndz mar 23, 2025 10:38 pm Już dawno o tym mówiła
Pokaż mi gdzie i kiedy, chętnie się zapoznam.
malalejde
BlondDoczep

Post autor: malalejde »

Grubababa pisze: ndz mar 23, 2025 11:01 pm Pokaż mi gdzie i kiedy, chętnie się zapoznam.
w serii pogadajmy o otyłości, jak przedstawiła swoją historię między innymi. I zgadzam się z tym komentarzem, że wiele osób z tego forum wybiórczo traktuje informacje, byleby się przyczepić i kogoś zgnoić. Z merytoryka to już dawno nie ma nic wspólnego. Justyna jest jaka jest, ale można komentować jej realne wpadki, a nie to co nam się wydaje, zwłaszcza jeśli sobie coś wyciągamy z kontekstu.
PrzemoKondratowicz
Dieta 600 kcal

Post autor: PrzemoKondratowicz »

No ale Justyna w końcu coś dodała. Temat opisany jakieś osiem bilionów razy przez trzy miliardy źródeł. Nawet nie włączam. Dosłownie tydzień temu przesłuchałem ten sam temat dość dobrze opracowany przez kanał archiwum x z wypowiedziami archiwum x. Ciekawe czy się inspirowała. Nigdy się nie dowiem bo nie planuje jej podcastu odpalić.
kurkawodna3
LouiBag

Post autor: kurkawodna3 »

PieczonyZiemniak pisze: ndz mar 23, 2025 12:43 pm zachowala sie jak rasowy polityk, dokladnie pokazala co mysli, ale nie przekazala tego wlasnymi ustami.
Grubababa pisze: ndz mar 23, 2025 3:54 pm Ale ona podpisała się pod tym dwukrotnie, bo odpowiedziała również na pytanie w stylu "serio śmieci się wyniosly", gdzie odpowiedziała, że gdybyś widziała to szambo, to byś inaczej myslala. Porównanie do polityki zatrważająco trafne. Ona jest passive agressive a jak się zapomni, to tylko agressive.
Podobnie było jak była drama z Herring. Mimo, że Herring oczywiście była winna to Justynka pojechała właśnie w tym stylu - "słuchajcie, nie będę się na 'ten temat' wypowiadać (w odpowiedzi na pytanie wyraźnie podające, że chodzi o Herring xD), ALE... (i tu dalej pojazd)".
kurkawodna3
LouiBag

Post autor: kurkawodna3 »

Ogrzyca pisze: pn mar 24, 2025 8:49 am Podobnie jak tydzień temu i dwa tygodnie temu. Faktycznie jest strasznie leniwa. Od końca zapowiedzianej przerwy 2 tygodnie temu wrzuciła na kanał tylko 7 filmów. Koleżanka powyżej ma rację z tą wybiórczością.
Niestety jakość nie idzie w parze z ilością.
Awatar użytkownika
Grubababa
Willa z basenem

Ogrzyca pisze: pn mar 24, 2025 8:49 am Podobnie jak tydzień temu i dwa tygodnie temu. Faktycznie jest strasznie leniwa. Od końca zapowiedzianej przerwy 2 tygodnie temu wrzuciła na kanał tylko 7 filmów. Koleżanka powyżej ma rację z tą wybiórczością.
Bijemy jej pokłony, że wkońcu się wziela za robotę xD
A mówiąc bardziej serio, ja jej nie słucham, bo jakość kest fatalna, chyba, że ruszy sprawę, która jakoś mnie specjalnie interesuje, to przesłucham, ale zwykle jest to rozczarowanie. Co do częstotliwości, jest sponsor, jest odcinek 🙂