Start
Mój profil

10 przypadkowych faktów dot. Ciebie

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
lookin4mylobster
Ciastko

10 przypadkowych faktów dot. Ciebie

Post autor: lookin4mylobster »

Kiedyś był taki wątek na forum gazeta i ciągnął się w nieskończoność. Spróbujemy? Ja zacznę B)

1. Mam 40 lat i za miesiąc wychodzę za mąż.
2. 4 lata temu zmieniłam prace na gorzej płatną ale spokojniejszą. Niestety mniej ambitną.
3. Chorowałam na depresję, głównym powodem była samotność i obawa, że nigdy nie ułożę sobie życia i nie będę mieć dzieci.
4. 6 lat później mam fajne życie i nie chcę mieć dzieci ;P
5. Nie lubię swoich współpracowników.
6. Boję się wojny.
7. Chciałabym coś zmienić w swoim życiu, mieć odwagę aby się przenieść, zmienić pracę, cokolwiek...
8. Ostatnio wygrałam w zdrapkach 80zł.
9. Nadużywam emotikonów :D
10. Ciekawe czy ktoś tu coś opublikuje...
iri1979
Drama Maker

Post autor: iri1979 »

lookin4mylobster pisze: śr mar 19, 2025 12:49 pm Kiedyś był taki wątek na forum gazeta i ciągnął się w nieskończoność. Spróbujemy? Ja zacznę B)

2. 4 lata temu zmieniłam prace na gorzej płatną ale spokojniejszą. Niestety mniej ambitną.
3. Chorowałam na depresję, głównym powodem była samotność i obawa, że nigdy nie ułożę sobie życia i nie będę mieć dzieci.
6. Boję się wojny.
7. Chciałabym coś zmienić w swoim życiu, mieć odwagę aby się przenieść, zmienić pracę, cokolwiek...
Mówisz i masz:

1. Jestem zodiakalnym bykiem i w 100% zgadzam się z każdym opisem byka.
2. Mam doktorat i planuję habilitację
3. Pracuję w innym województwie niż mieszkam
4. Chorowałam na depresję
5. Nienawidzę cynamonu i innych korzennych przypraw
6. Kocham Francję i wszystko co francuskie
7. Marzy mi się wyjazd na Bliski Wschód
8. Prawo jazdy zdałam za czwartym razem i dwa razy pod rząd trafiłam na tego samego egzaminatora
9. Mam 32 lata (rocznikowo) i kocham tego samego faceta niezmiennie od 18 lat
10. Nie potrafię w sporty zimowe, ale za to przez 6 lat trenowałam siatkówkę.
Orchidea23
BlondDoczep

Post autor: Orchidea23 »

To i ja też dorzucę od siebie:

1. Od dziecka powtarzałam, że w przyszłości skończę studia i obronię magistra. Cel zrealizowałam.
2. Boję się, że nigdy nie wyjdę za mąż.
3. Nie potrafię pływać.
4. Panicznie boję się wizyt u stomatologa. Moja fobia trwa już 20 lat.
5. Warszawa to moje miejsce na ziemi. Tu się urodziłam, wychowałam i chciałabym spędzić resztę życia.
6. Nie wyobrażam sobie dnia bez czarnej herbaty.
7. Skrycie marzę o większej pewności siebie i pokazaniu się przez kamerą, czasem mam ochotę trochę pobłyszczeć, ale nie mam odwagi.
8. Wierzę, że kiedyś los się do mnie uśmiechnie i wygram większe pieniądze w Lotto.
9. Oglądam seriale paradokumentalne - głównie Ukrytą Prawdę.
10. Nie znoszę uprawiać wszelakich sportów drużynowych - najbardziej siatkówki.
morliny1
Mokra Włoszka

Post autor: morliny1 »

Dołączam do zabawy :)

1. Mam prawo jazdy od ponad 10 lat i za kółkiem siedziałam może 5x
2. Chciałabym zrobić operację podniesienia piersi
3. Pomimo szczęśliwego związku jestem samotna, brakuje mi damskich przyjaźni
4. Uwielbiam koty sfinksy
5. Chciałabym nurkować
6. Mam w planach nauczyć się podciągać w tym roku
7. Chciałabym pójść na terapię ale się boję
8. Zrobiłam ostatnio tatuaż i nie wiem czy jestem zadowolona czy już go żałuję
9. O rośliny w naszym domu dba mój mąż
10. Chciałabym się wyprowadzić zagranicę na kilka miesięcy
PaniFlorystka
Channelka

Post autor: PaniFlorystka »

1. Uwielbiam czystość, choć nie cierpię na żadne natręctwa. Ot - muszę mieć wszystko czyste i pachnące, równo poskładane, na swoim miejscu. Kocham sprzątać (ale nie po kimś, kto mi syfi).
2. Mam najcudowniejszego narzeczonego. Bardzo cieszę się, że jestem kochana i kocham.
3. Jestem w trakcie diagnostyki pcos i bardzo się martwię, że mogę nie mieć dzieci, o czym marzę najbardziej na świecie, ale jestem dobrej myśli.
4. Uważam się za urodzoną do roli matki, żony i lubię tradycyjny podział obowiązków domowych (chociaż trochę unowocześniony ;).
5. Właśnie studiuję na swoim wymarzonym kierunku i mam nadzieję, że moje plany zawodowe się spełnią.
6. W tym roku straciłam moją najwspanialnszą mamę, za którą bardzo tęsknię i mam do siebie wiele wyrzutów.
7. Marzę o spokojnym życiu, w domu który sobie dokładnie zaplanowałam.
8. Nie jestem spontaniczna w odróżnieniu od mojego narzeczonego.
9. Chciałabym być blisko z teściami, jednak prawdopodobnie nigdy się to nie spełni.
10. Jako nastolatka w okresie buntu byłam swoim przeciwieństwem i wyśmiałabym obecną siebie za marzenia i plany, z których teraz jestem bardzo dumna.
Klaudynaaxx
Ciastko

Post autor: Klaudynaaxx »

1. Mam 31 lat a mentalnie czuje się jak nastolatka.
2. Po urodzeniu dziecka nie mam koleżanek. Została mi jedna przyjaciółka, która mieszka daleko.
3. Dziecko otworzyło mi oczy, że mogę liczyć jedynie na rodzinę i ta jedna psiapsi. Nie ufam już ludziom i widzę w nich tylko obłudę i sztuczność w relacjach.
4. Nie zjem ziemniaków polanych sosem 🤢
5. Mam bardzo zaniżona pewność siebie.
6. Nie potrafię skompletować swojej szafy 🙈 jeśli mam doły i góry, to zawsze będzie brakować butów.. i tak naprzemiennie
7. Uwielbiam grać w bingo
8. Nie lubię chodzić sama, zawsze muszę do kogoś zadzwonić żeby mnie odprowadził.
9. Szybko tracę zapał. Mam super pomysł, ale im dłużej o tym zaczynam myśleć tym bardziej się przekonuje, że jednak nie jest on super i nawet nie podejmuje prób 😂
10. Lubię stalkowac ludzi z którymi nie mam już kontaktu.
Kreonit
LouiBag

Post autor: Kreonit »

1. Jestem zadeklarowaną kociaro-koniarą, choć mam od niedawna psa, przez przypadek i przez męża.
2. Bardzo lubię swoją pracę, ale o mało co mnie nie wykończyła i teraz się zastanawiam nad dalszą drogą zawodową
3. Uspokajają mnie włóczęgi bez celu po bezdrożach i pielenie grządek
4. Chciałabym hodować owce
5. Uwielbiam spierać się z mężem na tematy polityczno-społeczne
6. Wierzę w przyjaźń
7. Chciałabym umieć stworzyć szafę kapsułową
8. Mam już tyle lat, że mam w nosie opinię przypadkowych ludzi na mój temat
9. Moim ulubionym mechanizmem obronnym jest czarny humor
10. Jestem kompletnym beztalenciem w dziedzinie makijażu, ale uczula mnie większość kosmetyków, więc pocieszam się, że taki talent na nic by mi się nie przydał;)
"Ludzie z zasady są podatni na marketing bardziej niż na edukację, tylko trzeba do nich trafić. I nie musisz jakoś szczególnie celować. Przypominam, że dali sobie wcisnąć konia trojańskiego. W trakcie oblężenia." M. Kisiel, Jak długo żyje motyl?
again
Mokra Włoszka

Post autor: again »

1. Mam prawie 40 lat i dopiero teraz diagnozuję się w kierunku ADHD
2. Mówię płynnie w 3 językach, obecnie uczę się czwartego
3. Nie lubię myć rąk w zimnej wodzie xD
4. Jak byłam mała to myślałam że Lionel Richie to Lion El Richie xD
5. Od kilku lat nie mam kontaktu ze swoją rodziną biologiczną
6. Pierwszy film jaki widziałam w kinie to Król Lew
7. Nie mam prawa jazdy i nie chce mi się go robić xD
8. Jestem balaganiarą (nie odkładam często rzeczy na swoje miejsce), ale bardzo wkurza mnie brud I zawsze mega dokładnie sprzątam
9. Chorowałam na depresję
10. Od 20 lat nie jem mięsa, a od 13 nic pochodzenia zwierzęcego
Awatar użytkownika
odpalskreta
ZdalnaFanka

Post autor: odpalskreta »

1. Mam 21 lat i zero pomysłu na życie
2. Robiłam prawko ale porzuciłam nadzieje przed samym egzaminem praktycznym
3. Uwielbiam tarota i tematykę z tym związana
4. Bardzo nie lubię czytać książek, choć próbuję się przekonać
5. Moim guilty pleasure jest kłócenie się z ludźmi na socjalach
6. Mam ocd przez co jestem pedantyczna i dopóki nie sprzątnę całego mieszkania nie będę w stanie położyć się do łóżka np
7. Kocham taniec i zawsze marzyłam żeby zapisać się na zajęcia
8. Próbuje nauczyć się hiszpańskiego i niemieckiego (możecie podać tipy)
9. Mieszkam w Krakowie, ale nie jestem fanką tego miasta, natomiast jestem zbyt leniwa żeby się gdzieś indziej przeprowadzić
10. Mam ego top i wydaje mi się że byłabym osobą idealną do pracy w sądzie bądź policji, bo mam bzika na punkcie życie zgodnie z zasadami prawa xd
Awatar użytkownika
Queenkei97
BlondDoczep

Post autor: Queenkei97 »

To teraz ja:
1. Zdalam prawko za pierwszym razem.
2. Mam jedno dziecko i nie chce wiecej.
3. Pierwsza i ostatnia ciaza w ktorej musiałam od 5 miesiaca lezec, bo nyla zagrozona.
4. Przytylam ponad 20kg i jestem w procesie odchudzania.
5. Mam maly biznes, ale marze o zbudowaniu dochodowego, międzynarodowego biznesu. Od dziecka mam taki cel, nie wiem czemu 🥲
6. Nie lubię ludzi, którzy się wszystkiego boją. Boją się zaryzykować.
7. Lubię otaczać się ludźmi lepszymi ode mnie.
8. Przez pewien okres kazałam facetom płacić za s*ks. [Tak, to tez był mój cel od malego, wtf😆]
9. Nie lubię przez to większości facetów, bo wiem, że prędzej czy później zdradzają. Nie wszyscy, ale większość, uwierzcie mi ;) nawet Ci co nie wyglądają.
10. Boję się duchów i złych energii.
Awatar użytkownika
Queenkei97
BlondDoczep

Post autor: Queenkei97 »

11. Mam dni [zazwyczaj jeden dwa] gdzie nic mi sie nie chce robic i mam male anxiety. To wlasnie jeden z nich. Dzisiaj nie mam ochoty na nic. Nawet nie ugotuje obiadu. Na szczęście mij partner jest wyrozumialy 😁 zabrał synka do rodzicow 🤣🤣🤣 [mam okres to pewnie dlatego]
12. Wierze w evil eye... ludzie czesto nieumyslnie sla energie zazdrosci albo złorzecza.
ZuzannaB27

Post autor: ZuzannaB27 »

lookin4mylobster pisze: śr mar 19, 2025 12:49 pm Kiedyś był taki wątek na forum gazeta i ciągnął się w nieskończoność. Spróbujemy? Ja zacznę B)

6. Boję się wojny.
1.Mam 29 lat ( nie dawno skończyłam)
2.Jestem bardzo zamknięta na innych ludzi.
3.Jestem pół Polką i pół Rosjanką.
4.Boję się gorącej wody.
5.Odeszłam z kościoła katolickiego.
6.Noszę soczewki kolorowe.
7.Chciałabym częściej podróżować.
8.Jestem kociarą .
9.Marzę by zamieszkać w ciepłym kraju
10.Jestem singielką.
karkarkari
Channelka

Post autor: karkarkari »

Klaudynaaxx pisze: pt kwie 11, 2025 1:57 pm 1. Mam 31 lat a mentalnie czuje się jak nastolatka.
2. Po urodzeniu dziecka nie mam koleżanek. Została mi jedna przyjaciółka, która mieszka daleko.
3. Dziecko otworzyło mi oczy, że mogę liczyć jedynie na rodzinę i ta jedna psiapsi. Nie ufam już ludziom i widzę w nich tylko obłudę i sztuczność w relacjach.
4. Nie zjem ziemniaków polanych sosem 🤢
5. Mam bardzo zaniżona pewność siebie.
6. Nie potrafię skompletować swojej szafy 🙈 jeśli mam doły i góry, to zawsze będzie brakować butów.. i tak naprzemiennie
7. Uwielbiam grać w bingo
8. Nie lubię chodzić sama, zawsze muszę do kogoś zadzwonić żeby mnie odprowadził.
9. Szybko tracę zapał. Mam super pomysł, ale im dłużej o tym zaczynam myśleć tym bardziej się przekonuje, że jednak nie jest on super i nawet nie podejmuje prób 😂
10. Lubię stalkowac ludzi z którymi nie mam już kontaktu.
Mam 30 lat i poza ziemniakami (koooocham okrasę) jesteś mną - who are you? :')
Villagegirl
Mokra Włoszka

Post autor: Villagegirl »

1. Za miesiąc mam urodziny 26 🥹
2. Za półtora miesiąca biorę ślub 😵‍💫
3. Moja mama zmarła gdy miałam 8 lat
4. Gdzieś od 11 lat interesuje się rodzinami królewskimi Europy i często udzielałam się w wątku o nich 🙈
5. Podejrzewam u siebie autyzm 🫠 ale ciągle odkładam pójście na terapię
6. Marzę o dużej wygranej w lotto
7. Wierzę w "energię" i to że nic nie dzieje się przez przypadek w naszym życiu
8. Marzę o podróżach za granicę, być może w tym roku uda mi się to marzenie spełnić
9. Uwielbiam stalkować ludzi w SM 🙈😂
10. Zdałam prawo jazdy za 10 razem, za każdym razem wyjeżdżałam z placu ale z nerwów oblewałam na mieście 🙈
lookin4mylobster
Ciastko

Post autor: lookin4mylobster »

Jej, nie przypuszczałam, że dostane tyle odpowiedzi <3

1. Mam gorszy czas w życiu a powinien w teorii być najwspanialszy...
2. Miesiąc temu wyszłam za mąż w wieku 40lat. Mam najcudowniejszego, wspierającego męża.
3. Zawiodłam się na najbliższej rodzinie. Zaufałam, a okazało się, że wszystkie moje sekrety są przekazywane osobie która chce wiedzieć wszystko i koniecznie obrobić mi tyłek.
4. Moja mama całe życie pomagała swojej siostrze, zajmowała się jej domem, dziećmi, psami. Dzisiaj kiedy jest starsza tamta nią gardzi, wyzywa od pisiorów i czepia się o wszystko. Jest mi tak mega przykro.
5. Moim marzeniem jest posiadać wspierającą, kochającą rodzinę.
6. Mój mąż nie chce mieć dzieci. Ja też nie chciałam. ale teraz... sama nie wiem
7. Nie umiem postawić na swoim ani postawić się w ogóle. Można mną pomiatać a ja i tak się nie odezwę. Najlepsze riposty przychodzą mi po czasie.
8. Mam płacz na końcu nosa.
9. Chciałabym mieć przyjaciółkę. Przez chwilę myślałam, że jest nią moja kuzynka. ale patrz pkt 3.
10. Uwielbiam chodzić po górach.
Lillak
MoetGlass

Post autor: Lillak »

1. Wkrótce skończę 30 lat, czego się obawiałam, ale czuję się z tym całkiem dobrze.
2. Wolę zwierzęta od ludzi.
3. Nigdy w życiu nie zapaliłam papierosa i nie zamierzam.
4. Przez kilka lat nie zauważyłam, że sporo przytyłam (zawsze wolałam luźniejsze ubrania), w zeszłym roku schudłam kilkanaście kilogramów.
5. Chciałabym mieć tytuł doktora, ale mam problem z pisaniem prac naukowych, choć badania idą mi świetnie.
6. Ostatnio mam mniejszą tolerancję na zachowania innych i szybko się irytuję.
7. Dużo czytam, po kilkanaście książek miesięcznie.
8. Kocham męża, który jest wspierający, inteligentny i tolerancyjny, choć jego rodzina jest tego zaprzeczeniem.
9. Lubię dźwięki ulicy, czytam opinie dotyczące hoteli, szczególnie te negatywne o głośności i potem specjalnie wybieram taki hotel i pokój.
10. Kiedyś chciałam zostać milionerką, być naprawdę bogatą, ale spotkałam ludzi, którzy tyle mają i przeszło mi.
jaskana
LouiBag

Post autor: jaskana »

Villagegirl pisze: śr cze 04, 2025 1:21 pm 1. Za miesiąc mam urodziny 26 🥹
2. Za półtora miesiąca biorę ślub 😵‍💫
3. Moja mama zmarła gdy miałam 8 lat
4. Gdzieś od 11 lat interesuje się rodzinami królewskimi Europy i często udzielałam się w wątku o nich 🙈
5. Podejrzewam u siebie autyzm 🫠 ale ciągle odkładam pójście na terapię
6. Marzę o dużej wygranej w lotto
7. Wierzę w "energię" i to że nic nie dzieje się przez przypadek w naszym życiu
8. Marzę o podróżach za granicę, być może w tym roku uda mi się to marzenie spełnić
9. Uwielbiam stalkować ludzi w SM 🙈😂
10. Zdałam prawo jazdy za 10 razem, za każdym razem wyjeżdżałam z placu ale z nerwów oblewałam na mieście 🙈
Jakie objawy spektrum u siebie widzisz?
Klaudynaaxx
Ciastko

Post autor: Klaudynaaxx »

karkarkari pisze: wt cze 03, 2025 2:58 pm Mam 30 lat i poza ziemniakami (koooocham okrasę) jesteś mną - who are you? :')
Twoim lustrzanym odbiciem 🤪🤪
Lena24!
ŚpioszkiKenzo

Post autor: Lena24! »

Ale super temat ❤️

1. Za niedługo dołączę do grona 30 latek i nie czuję się z tym dobrze, mam wrażenie, że życie przecieka mi przez palce.
2. 10 lat temu wyjechałam z Polski i nigdy nie żałowałam tej decyzji.
3. Mówię biegle w trzech językach i bardzo chciałabym nauczyć się kolejnego.
4. Od kilku lat odkładam terapię, mimo, że wiem, że mnie ona nie ominie. Nie wyobrażam sobie wracać wspomnieniami do czasów dzieciństwa.
5. Mam zaburzoną relację z jedzeniem, przechodzę ze skrajności w skrajność i chudnę i tyje na przemian.
6. Mimo, że mam dużo ludzi wokół siebie to często czuję się samotnie.
7. W tamtym roku w końcu odważyłam się zrobić prawo jazdy. Od kilku miesięcy mam swój samochód i czuję, że w końcu jestem niezależna.
8. Nikt oprócz mojego męża nie wie przez co przeszłam w dzieciństwie.
9. Wszyscy myślą, że jestem pewna siebie, wygadana i nie dam sobie w kaszę dmuchać. A to tylko maska, którą zakładam każdego dnia.
10. Mam co tydzień nowy pomysł na biznes i na siebie.
I mimo, że mam dobrą pracę i kierownicze stanowisko to wypaliłam się już w tej branży.
Awatar użytkownika
Nemeton420
Srebrna Kropeczka

Post autor: Nemeton420 »

again pisze: wt maja 13, 2025 10:56 pm 1. Mam prawie 40 lat i dopiero teraz diagnozuję się w kierunku ADHD
2. Mówię płynnie w 3 językach, obecnie uczę się czwartego
3. Nie lubię myć rąk w zimnej wodzie xD
4. Jak byłam mała to myślałam że Lionel Richie to Lion El Richie xD
5. Od kilku lat nie mam kontaktu ze swoją rodziną biologiczną
6. Pierwszy film jaki widziałam w kinie to Król Lew
7. Nie mam prawa jazdy i nie chce mi się go robić xD
8. Jestem balaganiarą (nie odkładam często rzeczy na swoje miejsce), ale bardzo wkurza mnie brud I zawsze mega dokładnie sprzątam
9. Chorowałam na depresję
10. Od 20 lat nie jem mięsa, a od 13 nic pochodzenia zwierzęcego
Jesteś mega do mnie podobna i większość punktów mogłabym napisać o sobie ❤️

1. Świadomie zostałam wegetarianką w wieku 4 lat. Mówili, że z tego wyrosnę i będę jeść „normalnie”, więc wyrosłam i jestem weganką mniej więcej też od ok. 13 lat.
2. Uciekłam od toksycznej rodziny na drugi koniec Polski, by założyć nową, wolną od tych wszystkich toksyn.
3. Mam żonę. Wzięłyśmy legalnie ślub w Polsce, bo jedna z nas ma „M” w dowodzie i mamy małe dzieci.
4. Zajeżdżam się sprzątaniem a i tak nic mi nie wychodzi (teraz wiem, że to ADHD niedawno zdiagnozowane).
5. Długo się zbieram do zrobienia prawka, ale nie mam na to czasu.
6. Jestem w trakcie przekwalifikowania z branży zdrowotnej na funeralną. Nie pracowałam od 4 lat, jestem podekscytowana i jednocześnie przerażona wizją wyjścia do ludzi.
7. Nie noszę spodni, wszystkie sprzedałam na Vinted i mam tylko 2 pary legginsów na wypadek jakby mi się chciało iść na siłownię.
8. Napisałam powieść psychologiczną na ponad 400 stron, ale nie umiem jej wydać.
9. Mam w domu ponad 200 małych figurek trolli, które są wszędzie, robię dla nich miejscówki i pilnuję, żeby nie leżały i żeby nie było ich w łóżku i na kanapie. Będzie ich jeszcze więcej, bo ciągle mi mało. Niektóre mają imiona.
10. Okres studiów był dla mnie jedną, wielką imprezą przerywaną nauką, dorywczą pracą i psychiatrykiem. Napisałam pracę magisterską w szałasie w lesie, bo tylko tam umiałam się skupić i jakoś się udało.
again
Mokra Włoszka

Post autor: again »

Nemeton420 pisze: wt cze 10, 2025 9:58 am Mówili, że z tego wyrosnę i będę jeść „normalnie”, więc wyrosłam i jestem weganką mniej więcej też od ok. 13 lat.
Haha kocham to 😁

Trzymam kciuki za nową pracę!! ❤️
Awatar użytkownika
Nemeton420
Srebrna Kropeczka

Post autor: Nemeton420 »

again pisze: wt cze 10, 2025 10:22 am Haha kocham to 😁

Trzymam kciuki za nową pracę!! ❤️
Dziękuję ❤️ w ten weekend jadę na pierwsze szkolenie i mam straszną tremę, bo długo nie wychodziłam do ludzi.
Sunniva
Channelka

Post autor: Sunniva »

1. Nie mam prawa jazdy
2. Mam bardzo dużą wadę wzroku
3. Uwielbiam krótkie wycieczki i minipodróże po Polsce
4. Mam obsesję na punkcie włosów 😂
5. Nie mam dzieci i nie chcę ich mieć
6. Miewam sny prorocze
7. Kiedyś układałam Tarota, ale przestałam, bo się sprawdzało 😅
8. Jestem czekoladoholiczką
9. Lubię ciszę i spokój, wodę i las
10. Klnę jak stary szewc 😅
lelum.polelum
Skarpeta Rakieta

Post autor: lelum.polelum »

1. Jestem DDA.
2. Choruję na depresję z zaburzeniami lękowymi.
3. Mam męża, dwoje dzieci, których kocham nad życie. Za bardzo, za mocno.
4. Mój mąż jest moim najlepszym przyjacielem. On jeden wie o mnie dosłownie wszystko. Przy nim jednym mogę myśleć głośno, nawet w najgorszych momentach. Nie mam przed nim żadnych tajemnic.
5. Ok, chyba mój mąż jednak nie wie wszystkiego, bo chyba nigdy nie wspomniałam mu, że to kuzynka uczyła mnie, jak się całować.
6. Z wykształcenia jestem nauczycielką, ale nigdy nie pracowałam w zawodzie. Na złość mamie.
7. Mam bardzo wysoką inteligencję emocjonalną: wystarczy jedno spojrzenie, abym wiedziała, co komuś w duszy gra.
8. Mam również pierdolca na punkcie roślin. Nasz dom, to istna dżungla i szczęśliwie mąż to akceptuje.
9. Nałogowo kupuję książki. Wierzę, że kiedyś je wszystkie przeczytam, ale mój stosik wstydu, to ponad 50% zasobów.
10. Obczajam na stronie Zarządu Cmentarzy Komunalnych porządek pogrzebów. Regularnie.
rockshoot
RoseGold

Post autor: rockshoot »

1. Mam 30 lat i wciąż nie wiem co chcę robić w życiu zawodowym
2. Jestem w tak cudownym związku, że jestem ogromną szczęściarą
3. Zawsze ciągnęło mnie do życia w mieście, ostatecznie mam domek na wsi i super mi z tym
4. Bardzo źle czułam się po porodzie, wylądowałam w połogu na 3 tygodnie w szpitalu psychiatrycznym (nie życzę nikomu)
5. Jesteśmy swingersami
6. Zawsze chciałam iść na terapię,ale strasznie się boję i nie stać mnie na regularne wizyty
7. Biorę ślub w przyszłym roku
8. Kocham kawę, ale ostatnio pije matche truskawkową. Inna mi nie podchodzi
9. Nie chce mieć więcej dzieci
10. Panicznie boję się samotności, szczególnie tego, że ktoś z moich bliskich umrze.