again pisze: ↑wt maja 13, 2025 10:56 pm
1. Mam prawie 40 lat i dopiero teraz diagnozuję się w kierunku ADHD
2. Mówię płynnie w 3 językach, obecnie uczę się czwartego
3. Nie lubię myć rąk w zimnej wodzie xD
4. Jak byłam mała to myślałam że Lionel Richie to Lion El Richie xD
5. Od kilku lat nie mam kontaktu ze swoją rodziną biologiczną
6. Pierwszy film jaki widziałam w kinie to Król Lew
7. Nie mam prawa jazdy i nie chce mi się go robić xD
8. Jestem balaganiarą (nie odkładam często rzeczy na swoje miejsce), ale bardzo wkurza mnie brud I zawsze mega dokładnie sprzątam
9. Chorowałam na depresję
10. Od 20 lat nie jem mięsa, a od 13 nic pochodzenia zwierzęcego
Jesteś mega do mnie podobna i większość punktów mogłabym napisać o sobie
1. Świadomie zostałam wegetarianką w wieku 4 lat. Mówili, że z tego wyrosnę i będę jeść „normalnie”, więc wyrosłam i jestem weganką mniej więcej też od ok. 13 lat.
2. Uciekłam od toksycznej rodziny na drugi koniec Polski, by założyć nową, wolną od tych wszystkich toksyn.
3. Mam żonę. Wzięłyśmy legalnie ślub w Polsce, bo jedna z nas ma „M” w dowodzie i mamy małe dzieci.
4. Zajeżdżam się sprzątaniem a i tak nic mi nie wychodzi (teraz wiem, że to ADHD niedawno zdiagnozowane).
5. Długo się zbieram do zrobienia prawka, ale nie mam na to czasu.
6. Jestem w trakcie przekwalifikowania z branży zdrowotnej na funeralną. Nie pracowałam od 4 lat, jestem podekscytowana i jednocześnie przerażona wizją wyjścia do ludzi.
7. Nie noszę spodni, wszystkie sprzedałam na Vinted i mam tylko 2 pary legginsów na wypadek jakby mi się chciało iść na siłownię.
8. Napisałam powieść psychologiczną na ponad 400 stron, ale nie umiem jej wydać.
9. Mam w domu ponad 200 małych figurek trolli, które są wszędzie, robię dla nich miejscówki i pilnuję, żeby nie leżały i żeby nie było ich w łóżku i na kanapie. Będzie ich jeszcze więcej, bo ciągle mi mało. Niektóre mają imiona.
10. Okres studiów był dla mnie jedną, wielką imprezą przerywaną nauką, dorywczą pracą i psychiatrykiem. Napisałam pracę magisterską w szałasie w lesie, bo tylko tam umiałam się skupić i jakoś się udało.