Jestem b. drobna, niska i szczupła, szukam zwykłej koszuli w typie slim, lekko taliowanej, nie za miliony, a w sieciówkach widzę teraz same oversizy jak namioty jakieś, cienkie jak sik pająka
Koszula dla XS
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry, Moderatorzy lokalni
Koszula dla XS
Hej dziewczyny, czy macie do polecania sklep stacjonarny, może być sieciówka, gdzie kupię zwykłą białą koszulę na rozmowę o pracę?
Jestem b. drobna, niska i szczupła, szukam zwykłej koszuli w typie slim, lekko taliowanej, nie za miliony, a w sieciówkach widzę teraz same oversizy jak namioty jakieś, cienkie jak sik pająka
-
Obserwatorone
- Ciastko
Polecam Wólczankę
mają świetną jakość w dobrej cenie, dostępne są małe rozmiary - mam wiele koszul od nich, ale najbardziej lubię serię „easy care” - nie gniotą się tak, jak „klasyczne” koszule :p
-
monikaleszko25
- ŚpioszkiKenzo
Ja śmiało mogę polecić stronę klenti.pl. Mają tam bardzo duży wybór koszul w różnych rozmiarach więc i XS też się znajdzie. Łapcie linka bezpośrednio do sklepu: https://klenti.pl/collections/bluzki-i-koszule-damskie