Start
Mój profil

TOP kosmetyki warte swojej ceny

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Alex TMS
ZdalnaFanka

Re: TOP kosmetyki warte swojej ceny

Post autor: Alex TMS »

Gdymniesenzmorzy pisze: śr mar 05, 2025 10:40 pm Miłego używania 😗 Marka Insight jest bardzo spoko,polecam też od nich serię do suchych włosów. Mam nadzieję,że się spodobają ❤️🧡💛💚
Hej kochana,wczoraj uzylam i mialam.takie love hate relation.Ale dzisiaj ,jak uzylam po umyciu wlosow,WOW.Wlosy mieciutkie,lejace i ten zapach!❤❤🌷
Jeszcze raz dziekuje za polecajke
Alex TMS
ZdalnaFanka

Damulka123 pisze: pt mar 07, 2025 6:07 pm Ja finalnie skusiłam się na dermomedica z waszych poleceń!
Mam nadzieję, że będę zadowolona :) dam znać!
Dzięki dziewczyny, wcześniej nie słyszałam o tej firmie :)
Hej moja droga,dzis uzylam tych krysztalkow z Insight po umyciu wlosow.I wielkie wow,wlosy mięciutkie, lejace,i ten zapach.Polecam!
Gdymniesenzmorzy
FejkTiffany

Post autor: Gdymniesenzmorzy »

Alex TMS pisze: sob mar 08, 2025 8:46 pm Hej kochana,wczoraj uzylam i mialam.takie love hate relation.Ale dzisiaj ,jak uzylam po umyciu wlosow,WOW.Wlosy mieciutkie,lejace i ten zapach!❤❤🌷
Moje serduszko się raduję ❤️🧡💛
Alex TMS
ZdalnaFanka

Gdymniesenzmorzy pisze: sob mar 08, 2025 11:52 pm Moje serduszko się raduję ❤️🧡💛
😘
Kajalova
Siatkarka

Post autor: Kajalova »

W ramach polecenia dobrych kremów , używałam pH doctor i nie widziałam efektów mimo stosowania kilka mcy… od jakiegoś czasu pojawiła się nowa marka dr Huczek— <3 dermstories , mysle znowu lekarz swoje kosmetyki chce promować … kupiłam przepadlam . Nie ma tu nachalnej reklamy , dobrze opisane ;robią: to co zapewnia pani doktor polecam spróbować !!
rubi__

Post autor: rubi__ »

Kajalova pisze: ndz mar 09, 2025 7:54 pm W ramach polecenia dobrych kremów , używałam pH doctor i nie widziałam efektów mimo stosowania kilka mcy… od jakiegoś czasu pojawiła się nowa marka dr Huczek— <3 dermstories , mysle znowu lekarz swoje kosmetyki chce promować … kupiłam przepadlam . Nie ma tu nachalnej reklamy , dobrze opisane ;robią: to co zapewnia pani doktor polecam spróbować !!
To jest świetna Pani Dr. Byłam u niej na kilku zabiegach. Naprawdę świetny fachowiec.
Testtesttest111
Koczkodan

Post autor: Testtesttest111 »

Kajalova pisze: ndz mar 09, 2025 7:54 pm W ramach polecenia dobrych kremów , używałam pH doctor i nie widziałam efektów mimo stosowania kilka mcy… od jakiegoś czasu pojawiła się nowa marka dr Huczek— <3 dermstories , mysle znowu lekarz swoje kosmetyki chce promować … kupiłam przepadlam . Nie ma tu nachalnej reklamy , dobrze opisane ;robią: to co zapewnia pani doktor polecam spróbować !!
Szukam czegoś nawilżającego i po przeczytaniu Twojego posta zamówiłam krem peptydowy za 250 PLN z minti. Zobaczymy jak się sprawdzi :>

Mój osobisty HG to Medik8 Clarity Peptides. Trzy lata temu polecony przez kosmetolog na mój trądzik, do tej pory nie został przebity przez dosłownie nic. Nie jest najtańszy, ale jak go odstawiam to niestety widzę, że skóra powoli próbuje wrócić do "stanu wyjściowego". Mam nadzieję, że nie przestaną go produkować 🙈
chcepoczytac
Channelka

Post autor: chcepoczytac »

Jakie są Wasze Top polecajki na przebarwienia? Niestety mam problem z brązowymi plamkami na twarzy, pomimo stosowania filtrów.
niten ka
Modna

Post autor: niten ka »

msshy pisze: śr mar 05, 2025 11:35 pm Skoro jesteśmy przy SPF, kojarzycie markę ASOA? Jestem ciekawa, ale konkretnych opinii brak. Mam wrażenie że to ride or die, albo mi twarz wypali, albo się zauroczę i wycofają
Ja mam ten spf co można stosować pod oczy i rzeczywiście ich nie drażni. Ogólnie mam kilka rzeczy, które lubię z Asoa. Mają fajne maseczki do twarzy, fioletowa zawsze mam w zapasie. Lubię też ich bb z spfem, jest trochę tępy, ale mam cerę mieszaną w kierunku tłustej i mi pasuje.
niten ka
Modna

Sybillazhogwartu pisze: śr mar 05, 2025 6:17 pm Cześć, co sądzicie o Veoli? Szczególnie chodzi mi o krem pod oczy, ten rozświetlający 20 seconda glam treatment i peeling Glass skin.
Miałam ten krem pod oczy, ale klasyczną wersję. Mi nie podeszła i miałam po nim czerwoną skórę pod oczami. Nie wiem czy alergia czy co, ale oddałam siostrze i ona go lubiła.
niten ka
Modna

Gdymniesenzmorzy pisze: sob lut 22, 2025 12:10 am Tak,Dermomedica to cuuuudo!Szczególnie polecam piankę do mycia twarzy ze śluzem ślimaka i serum healing b3. Zawsze do nich wracam z podkulonym ogonem. Z tańszych fajna jest marka Bandi. Z kolorówki to uwielbiam podkłady By Terry. Drogie,ale wyglądają pięknie na skórze 😀
Polecicie coś fajnego do demakijażu?Teraz mam olejek śliwkowy z Iossi,fajny ale szukam czegoś wow. Jakby miał ładny zapach to tym bardziej:)
Ja przeszłam przez kilka opakowań masła hydrofilnego z polemiki, bardzo fajnie się emulguje i dobrze usuwa makijaż, ale ma zapach matcha, więc nie każdemu podpasuje.
Gdymniesenzmorzy
FejkTiffany

Dziewczyny czy któraś z was używała kosmetyków Jan Marini?Zainteresował mnie ich zestaw do cery normalnej i mieszanej 😀 Drugie pytanie dotyczy włosów. W tej chwili używam linii Redken all soft i jestem bardzo rozczarowana 😞 Stosuję całą linię już prawie 2 miesiące i totalnie nic te kosmetyki nie robią .Mam włosy średnioporowate,nigdy nie farbowane,nie zniszczone. Odżywka jest tak kiepska,że gdybym nie używała dodatkowo olejku to nie byłabym w stanie rozczesać włosów... Nawet zapach mi średnio pasuję. Przyglądam się Kerastase i Aveda. Macie coś do zarekomendowania z tych produktów? 😀 Interesuję mnie dosłownie wszystko,od szamponów po serum. Jeśli polecacie coś drogeryjnego to również się przyjrzę,jestem otwarta na tańsze polecajki.
msshy

Post autor: msshy »

Gdymniesenzmorzy pisze: śr mar 19, 2025 3:59 pm Dziewczyny czy któraś z was używała kosmetyków Jan Marini?Zainteresował mnie ich zestaw do cery normalnej i mieszanej 😀 (...) Przyglądam się Kerastase i Aveda.
O Janie Marinim wiem jedynie, że Ewa Szałkowska zawiera produkty tej marki w swoich planach pielęgnacyjnych (a na temat Ewy i efektów jej pracy pieje pół mojej bańki informacyjnej) i że trudno o zamienniki. Czyli raczej nie kompletny szajs ;) ale nie znam konkretów.

Co do Kerastase, jedne sobie bardzo chwalą, innym (mnie) kompletnie nic to nie robi. Podpowiem, że to ten sam koncern co L'Oreal, więc jeśli nie chcesz wywalić kilku stówek w ciemno, to możesz spróbować czegoś z innej marki lorealowskiej. Jakiś czas temu popularne były porównania olejkowych serum Kerastase, L'Oreal Professionnel i Elseve, różniły się bodajże substancją zapachową czy barwnikiem.
Xyz2244
Ciastko

Post autor: Xyz2244 »

Bronzer z Fenty Beauty, jedyny dla mnie od lat!
Alex TMS
ZdalnaFanka

Xyz2244 pisze: śr mar 19, 2025 7:50 pm Bronzer z Fenty Beauty, jedyny dla mnie od lat!
Jaki odcien?
Xyz79
Currently:Greece

Post autor: Xyz79 »

Gdymniesenzmorzy pisze: śr mar 19, 2025 3:59 pm Dziewczyny czy któraś z was używała kosmetyków Jan Marini?Zainteresował mnie ich zestaw do cery normalnej i mieszanej 😀 Drugie pytanie dotyczy włosów. W tej chwili używam linii Redken all soft i jestem bardzo rozczarowana 😞 Stosuję całą linię już prawie 2 miesiące i totalnie nic te kosmetyki nie robią .Mam włosy średnioporowate,nigdy nie farbowane,nie zniszczone. Odżywka jest tak kiepska,że gdybym nie używała dodatkowo olejku to nie byłabym w stanie rozczesać włosów... Nawet zapach mi średnio pasuję. Przyglądam się Kerastase i Aveda. Macie coś do zarekomendowania z tych produktów? 😀 Interesuję mnie dosłownie wszystko,od szamponów po serum. Jeśli polecacie coś drogeryjnego to również się przyjrzę,jestem otwarta na tańsze polecajki.
Miałam spf i był straszny. Najgorszy jaki miałam, zapach straszny, mazał się po skórze. Szkoda mi było tych 200 zł. 🥲 Kerastase i Aveda mają w sprzedaży miniatury, możesz wypróbować:) Ja lubię Kerastase Genesis
Polanistka
Skarpeta Rakieta

Post autor: Polanistka »

Alex TMS pisze: sob mar 08, 2025 8:46 pm Hej kochana,wczoraj uzylam i mialam.takie love hate relation.Ale dzisiaj ,jak uzylam po umyciu wlosow,WOW.Wlosy mieciutkie,lejace i ten zapach!❤❤🌷
Dziewczyny, gdzie kupujecie teraz kryształki Insight? Mam wrażenie, że wszędzie wyprzedane, a do niektórych źródeł nie mam zaufania.
Alex TMS
ZdalnaFanka

Polanistka pisze: pt mar 21, 2025 5:59 am Dziewczyny, gdzie kupujecie teraz kryształki Insight? Mam wrażenie, że wszędzie wyprzedane, a do niektórych źródeł nie mam zaufania.
Ja zamawialam stad
https://www.insightprofessional.co.uk/p ... -crystals/
Lezankova
RoyalBaby

Post autor: Lezankova »

Hej :) czytałam dużo fajnych opinii o serum z witaminy c z phlov, czy miałyście może?
Alexandria
Channelka

Post autor: Alexandria »

Gdymniesenzmorzy pisze: śr mar 19, 2025 3:59 pm Dziewczyny czy któraś z was używała kosmetyków Jan Marini?Zainteresował mnie ich zestaw do cery normalnej i mieszanej 😀 Drugie pytanie dotyczy włosów. W tej chwili używam linii Redken all soft i jestem bardzo rozczarowana 😞 Stosuję całą linię już prawie 2 miesiące i totalnie nic te kosmetyki nie robią .Mam włosy średnioporowate,nigdy nie farbowane,nie zniszczone. Odżywka jest tak kiepska,że gdybym nie używała dodatkowo olejku to nie byłabym w stanie rozczesać włosów... Nawet zapach mi średnio pasuję. Przyglądam się Kerastase i Aveda. Macie coś do zarekomendowania z tych produktów? 😀 Interesuję mnie dosłownie wszystko,od szamponów po serum. Jeśli polecacie coś drogeryjnego to również się przyjrzę,jestem otwarta na tańsze polecajki.

Kurczę ja z odżywki redkena all soft jestem mega zadowolona, włosy mięciutkie i pełne objętości, ale może problem leży w szamponie? Ja używam tej odżywki w połączeniu z Kerastase i to moje najlepsze produkty. (Aczkolwiek dam znać jak wykończę litrową butlę z US, bo może się okazać, że redken taki super tylko w Stanach :) mam wrażenie, że w US wszystkie kosmetyki są jakoś podkręcone, Effaclar z la roche kupiony w stanach mi popalił twarz, mimo, że używam od lat tego produktu.) Z szamponów przez rok używałam tej niebieskiej serii z Kerastase, ale teraz przerzuciłam się na nutritive i chyba tego moim włosom było trzeba. Odżywkę z Kerastase kupiłam tylko raz i dla mnie niestety słaba i mało wydajna.
Gdymniesenzmorzy
FejkTiffany

Alexandria pisze: sob mar 22, 2025 9:51 am Kurczę ja z odżywki redkena all soft jestem mega zadowolona, włosy mięciutkie i pełne objętości, ale może problem leży w szamponie? Ja używam tej odżywki w połączeniu z Kerastase i to moje najlepsze produkty. (Aczkolwiek dam znać jak wykończę litrową butlę z US, bo może się okazać, że redken taki super tylko w Stanach :) mam wrażenie, że w US wszystkie kosmetyki są jakoś podkręcone, Effaclar z la roche kupiony w stanach mi popalił twarz, mimo, że używam od lat tego produktu.) Z szamponów przez rok używałam tej niebieskiej serii z Kerastase, ale teraz przerzuciłam się na nutritive i chyba tego moim włosom było trzeba. Odżywkę z Kerastase kupiłam tylko raz i dla mnie niestety słaba i mało wydajna.
Kupowałam mojego Redkena w duńskiej drogerii typu Sephora więc nie jest to seria na rynek polski.Każda koleżanka mi polecała tą serię a tu dupa. Używam cały czas,bo chcę skończyć ale no totalnie nie.Probowałam tej odżywki z szamponem Sessio mango(mój pewniak z Polski od lat) i efekt tak samo mizerny 😞 Z jakim szamponem używasz tej odżywki?
Eneduelickefucke
Mokra Włoszka

Post autor: Eneduelickefucke »

chcepoczytac pisze: czw mar 13, 2025 10:43 am Jakie są Wasze Top polecajki na przebarwienia? Niestety mam problem z brązowymi plamkami na twarzy, pomimo stosowania filtrów.
Thiamidol + retinol
Thiamidol z eucerina/nivea
Retinol loreal serum lub neutrogena
Alexandria
Channelka

Post autor: Alexandria »

Gdymniesenzmorzy pisze: sob mar 22, 2025 10:25 am Kupowałam mojego Redkena w duńskiej drogerii typu Sephora więc nie jest to seria na rynek polski.Każda koleżanka mi polecała tą serię a tu dupa. Używam cały czas,bo chcę skończyć ale no totalnie nie.Probowałam tej odżywki z szamponem Sessio mango(mój pewniak z Polski od lat) i efekt tak samo mizerny 😞 Z jakim szamponem używasz tej odżywki?
Obecnie Kerastase nutritive i włosy pięknie odbite od nasady, ale wciąż lśniące i wygładzone na długości
Awatar użytkownika
2030bejbe
GreckieWakacje

Post autor: 2030bejbe »

Stary dobry familijny szampon pokrzywowy 1 l... Warty każdej z dziesięciu złotówek;)
Gdymniesenzmorzy
FejkTiffany

Alexandria pisze: pn mar 24, 2025 9:09 am Obecnie Kerastase nutritive i włosy pięknie odbite od nasady, ale wciąż lśniące i wygładzone na długości
Kupiłam drogeryjny szampon Loreal z kwasem hialuronowym. Na to odżywka z Redken i jest ciut lepiej,ale nadal bez szału. Chyba nie jest dla moich włosów po prostu😞